در اصل توسط EHSANI پست شده است
View Post
مسلما هر کسی که شمارو ببینه از شما خواهد پرسید که آیا شما اسکیمو هستی
سعی کن لباس پوست خرس قطبی رو از تنت بیرون کنی شاید اندکی روی دیگران تصویر بهتری داشتید
در ضمن به اصلاح طلب فحش نمیدن که دلم خنک بشه اصلاح طلبی خودش فحشه
سعی میکنم تفکر اصلاح طلبی رو رسوا کنم تا شاید از این مرحله اسلامی رد شدیم هرچند که کار بسیار داریم
اشخاص فلسفه بافی چون شما هنوز فرق بین حکومت دیکتاتوری و حکوت دمکراتیک رو درک نکردند که از عدم ویرانی مسجدی که پدر و مادر من در آن نماز میخوانند انتقاد میکنن
نکنه معتقدید که باید با بلدوزر تمام مساجد شهر رو ویران کرد و به استقبال رنسانس رفت چون هرچه میکشیم و تاوان پس میدیدم از دیدگاه همون پدر و مادری هست که در مسجدی نماز میخوانند و نیایش میکنند
ولی جناب فیلسوف نه خراب کردن مسجد درست است و نه سپردن حکومت دست مسجدی جماعت.
اینکه فرزندانی تربیت شوند که افسار حکومت را، دست راست دینان قرار دهند بزرگترین رنسانس این سرزمین است
بازی در زمین حکومت می دونی چجوریه؟ جناب احسانی
اصلا با شما کاری ندارم شما اسکیمو نیستی شما جناب احسانی هستید
بازی اصلاح طلب ها در زمین حکومت به این صورت هست که از هر موضوعی که مردم ازش ترس دارن مثل ویرانی یا جنگ
این موضوعات به صورت کاملا عاقلانه و منطقی و به اسم "پس از فروپاشی" به مردم نمایش داده میشه
مثلا همین ویرانی مساجد به اسم اینکه در رنسانس آینده این سرزمین مسجدی باقی نخواهد ماند
یا به عبارتی دیگر از جانب شما: "هنوز نمی دونید که ما تاوان چی رو پس میدیم یا تازه فهمیدیم، داشتیم تاوان چی رو پس می دادیم"
پس بیاییم مساجد رو خراب کنیم تا نشان بدیم، فهمیدیم که هر چه می کشیم از همین مساجد هست
با طرح همین موضوعات و حقنه کردن ویرانی پس از فروپاشی، قسمتی از مردم که خواهان براندازی هستند از بدنه براندازان جدا میشن(هرچند، خودمم همچین اشتباهی کردم🤫)
ما، یعنی براندازان به تک تک آهاد ملت ایران برای براندازی نیاز داریم همه یک دل و هم صدا
و برای این موضوع قطعا به طرفدارای طرف مقابل هم نیاز داریم.
این تیم کشی ها مخصوص اصلاح طلب ها هست که میگن: تمام مذهبی ها با آخوندها هستند!!!
در ایران واحد هیچ تیمی غیر از تیم ملی نداریم استاد
پس هر موضوعی که باعث جدایی قسمتی از مردم باشه با برچسب اصلاح طلبی رسوای عالمش خواهیم کرد
شما استاد و با سواد ما دهاتی و بی سواد
پوزش شما از این دهاتی قابل قبول نیست.

نظر