اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
سلام.استاد در سفرهاتون به اروپا لطفا پروتکل های امنیتی رو رعایت کنید.ما خیلی نگران شماییم. شاید مثل شما به اندازه انگشتان یکدست هم نباشه. یا نهایت دو دست.در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Postعرض سلام دارم خدمت همکاران عزیز. چند روزی رو بعلت حضور در کنفرانس علمی در فرانسه از ارایه تحلیل معذور بودم... . از امروز ان شالله با قدرت کما فی السابق در خدمت سروران گرامی خواهم بود
😎 1نظر
-
دیگه کسی برای این بابا تره هم خرد نمیکنه ، بیشتر به درد بازیگری تو فیلم های مهران مدیری میخوره مخصوصا شب های برره.در اصل توسط pahlevan پست شده است View Postشاهزاده رضا پهلوی فراخوان داده است و این دیگر یک دعوت معمولی نیست این دعوتی از اعماق تاریخ است . پنجشنبه و جمعه ساعت ۸ شب قرار ما ساعت عشق است عشق به ایران عشق به زندگی عشق به رهایی این قرار برای آنان است که هنوز دلشان برای این سرزمین میتپد، برای آینده ی خودشان برای فرزندانی که نباید سرنوشتشان ترس فقر و تحقیر باشد برای پایان دادن به سیاهی و پلیدی ای که جمهوری اسلامی چهل و اندی سال است بر جان و روان ما تحمیل کرده این قرار برای کودکان کاری است. که کودکی شان غارت شد برای دخترانی که شادی و اختیار از آنها دزدیده شد برای مادرانی که داغ دیدند برای پدرانی که زیر بار شرمندگی نان خم شدند برای زندانیان سیاسی برای معلمان و کارگرانی که فریادشان خفه شد برای محیط زیستی که نابود شد برای آب و خاکی که به تاراج رفت برای هوایی که دیگر نفس نمی دهد و برای ایرانی که سزاوار روشنایی است نه تاریکی.
این فراخوان، فراخوان خشونت نیست فراخوان بیداری و شرافت است فراخوان ایستادن کنار مردم و بازپس گرفتن حق زندگی. پنجشنبه و جمعه ساعت ۸ شب قرار ما با ایران است، با وجدانمان و با آینده ای که یا امروز نجاتش میدهیم یا برای همیشه از دست میدهیم. و بگذار صریح بگویم : اگر نیایی، اگر باز هم تماشاگر بمانی اگر باز هم سکوت را انتخاب کنی، دیگر حق گلایه نداری مستحق همان حقارت و ظلمی هستی که چهل سال بر تو روا داشته اند. تاریخ منتظر کسی نمیماند؛ یا می آیی و سهمت را از آزادی میگیری یا با سکونت زنجیرها را خودت محکمتر میکنی.
پنجشنبه و جمعه ساعت ۸ شب، ساعت عشق، ساعت انتخاب ..
😂 4نظر
-
-
دیدین چندنفرشیک میکنن یه عکس قشنگ بندازن...بعد یه نفر شلوارشو درمیاره پشتشو میذاره توعکس...که عکسوخراب کنه؟؟؟...این خوش بین...همونه...در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
دیگه کسی برای این بابا تره هم خرد نمیکنه ، بیشتر به درد بازیگری تو فیلم های مهران مدیری میخوره مخصوصا شب های برره.
👍 7👎 2نظر
-
وقتی با گوشی به وای فای وصل میشی میزنه No internet connection ==== اما بعضی از سایت های داخلی را باز میکنه ==== ایتا باز نمیشه === دیوار باز میشهدر اصل توسط shahin پست شده است View Postوقت بخیر
راه حلی برای این این تر نت ملی پیدا شده ؟
حتی همین این تر نت میلی هم که وصل میشه ، ظاهرا فقط از طریق کابل لن به به کامپیوترممکنه . ( گوشی از طریق وای فای وصل میشه ، اما بدون تبادل دیتا. این هم دستکاریه ؟ )
تشکر ا زپاسخگویی
چون اینترنت ملی هست و پروتکل گوشی ها IPV6 هست میزنه No internet connection === اما اتصال برقراره
🙏 2نظر
-
نت که قطعه ...موبایل هم اختلال شدید داره ...دو شب هست که میریم خیابون ..امشب شدت سرکوب ها خیلی زیاد بود ..تیراندازی هم شد ....جاتون خالی دوتا باتوم هم نوش جان کردم ...الان که رسیدم خونه تازه دردش شروع شده
امشب اراذل اوباش پایین شهری رو هم مسلح کرده بودن اورده بودن میدان ..وحوش نوپو هم حضوری پررنگ داشتن
ولی واقعا این انتظار رو از مردم ارومیه نداشتم ..دمشون گرم ..دم همه اون جوون هایی که شجاعانه سینه جلو اینا سپر کردن گرم ...دخترای شجاع ..خیلی ها خانوادگی امده بودن برخلاف اون جو پانترکیستی غالب ...امشب حرفی ازون جریان نبود
ولی کرمانشاه کشتار کردن ...فقط ۲۶ کشته تو بیمارستان طالقانی و ۱۴ کشته تو بیمارستان امام رضا داشتیم ...یه ملی پوش تکواندو به اسم سامان فتاحی ...هم شهید شده ...
🙏 8😢 2نظر
-
حمام خون راه انداختن...این راهش نیست...به هیچ جا دست مردم بند نیست...دخترای جوون..پسرای جوون...یا دارن ساچمه میخورن یا گلوله...دربهترین حالت...وحشیانه کتک میزنند...چه فایده...ترامپ هم آب پاکی رو ریخت رو دست مردم....گفت ایناکه کشته شدن...زیر دست وپا له شدن...اینکه دیدار رسمی باشاهزاده نخواهم داشت...جوونا رو فرستادن جلو ...اگه ساچمه رو تو چشم بچه ها ببینین...گاز اشک آور توگلوشون...گلوله توبدنشون...آخه این هزینه هاخیلی بالاست...جوونی رو دیدم که حرومزاده ها کتکش زدند به حال مرگ....۱۰ دقیقه بعد دیدمش از کوچه بغلی دوباره برگشته بود وسط جمعیت با بدن خونین....اینهمه شچاعت...توعمرم ندیده بودم...دخترک ازترس رنگش مثل گچ بود....اما جانمیزد....حیف این جوونای شجاع...نکشید مردمو...نفرستینشون جلو....دست مردم به هیچی وهیچ جا بند نیست....فایده نداره...این حرومزاده ها آدم نیستند....تانفرآخرو میکشن...
😢 11نظر
-
من خودم همیشه کف خیابان بودم تا زمانی که سنم اجازه می داد و توان مقابله و مبارزه داشتم
در حال حاضر هم که دیگر توان جسمانی آنچنانی ندارم کارهای دیگر رو انجام می دهم ...........که قابل بیان نیست در اینجا........
ولی متاسفانه باید بگم ملتی که دوستان خودش رو از دشمنان خودش نمی شناسه ..............متاسفانه متاسفانه متاسفانه بیش از این ها مجبور به تاوان دادن است
ملتی که دوستان خودش رو اصلا نمی شناسه و بر عکس به زیارت دشمنان خودش میره ..............اینها متاسفانه تاوانهای بد تری باید بدهند در تاریخ.............
👍 3نظر

نظر