البته یه خبری هم من بدم کامیون دارها تو بندر اعتصاب رو شروع کردن ....منتظر یه موج جدیدی از کمبود کالا و گرونی باشید
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
باز هم ممنون از این که دارید جواب می دید. ممنونم از مدیر سایت که می ذارن حداقل بتونیم اینجا کمی حرف بزنیم و درد دل کنیم.در اصل توسط Davar پست شده است View Post
الان قتل عام کردن، مقصر کی هستش؟
رضا پهلوی مقصرهست؟
ترامپ مقصرهست؟
مردم ایران یا جامعه جهانی که سکوت کرده مقصر هستند؟
از کی طلب داری شما؟
بشینیم خونه و کاری نکنیم موافقی؟
اینکه دیکتاتور رجز می خونه به دلیل گروگان گرفتن 90 میلیون ایرانی هست! نمونه می خواهید هواپیمای اکراینی
فکر میکنید برای چی زدن عمدی ساقطش کردن
غیر از گروگان گیری و زهر چشم گرفتن از ترامپ بود
الان هم همونه ، این کشتار برای ترساندن ترامپ هست که مبادا اقدامی انجام بده.
داستان ونزوئلا چرا این همه طول کشید؟
رفتن اسد به چه صورتی انجام شد؟ کی فکرش رو میکرد که اسد بدون خون ریزی بره؟
در ضمن
الان کی مقصر هستش که عزیز شما نمی تونه دانلود کنه و درس بخونه؟!!!!!
واقعا سطح دغدغه شما اینه؟ عزیزتون نمی تونه درس بخونه؟
منظورم این بود که همه ی راه های نفس کشیدنمون رو بستن.
اونایی که توی قتل عام کشته شدن روحشون شاد. اما ما هم که زنده موندیم عملا داریم در یک مرگ تدریجی خفه می شیم.
و باز هم باید اقرار کنم که هیچ وقت باورم نمی شد که دنیا این قدر بی رحم و ناعادلانه س. حداقل با ما ملت ایران.
نسل های گذشته یه غلطی سال 57 کردن و خودشون خیلی زود فهمیدن که چه کار کردن. اما دیر شده بود. از همون سال های اول داریم مبارزه می کنیم اما به جایی نمی رسیم. این بار دیگه از همه بیشتر اومدیم پای کار. اما نهایتش این شد که می بینیم پاهاشون رو گلومون گذاشتن و همه ی راه های ارتباطی رو بستن. قراره از ساعت 14 امروز جشن پیروزی بگیرن و به ریش ملت بخندن.
👍 1نظر
-
البته که مردم ایران به حرف ترامپ نریختند خیابون ، ترامپ بعد از ریختن مردم به خیابون اعلام پشتیبانی کرد.در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Postسیل کمکهای خارجی به سوی ایران...(محکوم میکنیم)...
یادمردم غزه افتادم...ایران گفت شما برید جلو ما پشتتونیم....حالا ترامپ میگه برید جلو من پشتتونم....
ای مردم مظلوم وساده لوح...جوونای شجاع والبته زودباور....
کی میفهمید که گولتون زدند؟؟...
خدا لعنت کنه اینترنشنال رو....عامل اصلی کشتار جوونها....بوق تبلیغات وفریب بچه ها....
این مردم اولین بارشون هم نبود و نخواهد بود که علیه این رژیم اشغالگر جنایتکار قیام کردند، کاسه صبرشان مدتهاست به سر آمده ، خشمشان مدتهاست لبریز شده
شجاعت و اقدام عملی هیچ ربطی به زودباوری و ساده لوحی ندارد دوست عزیز
آنکه ما را گول زد و سالها از ما سواری گرفت دین و مذهب تحمیلی بود و عمامه بر سرهایش ، همان مراجعی که در برابر اینهمه کشتار خفه خون گرفتند ، همان وطندوستان متدین 12 روزه ای که دهن گشادشان فقط برای کودکان غزه باز میشود.
و همانطورک ه داور عزیز گفت شمای نوعی اگر قرار است لعنتی بفرستی باید به آنکه شلیک کرده و آنکه دستور شلیک داده بفرستی نه آنکه تنها مجرای شنیده و دیده شدن صدای فریاد و کمک یک ملت هست
ظاهرا آنکه گول پروپاگاندای این رژیم را خورده خود شمایید !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 11نظر
-
ازوقتی جنازه بچه هارو توبیمارستان دیدم...دیگه اون آدم قبلی نیستم...ضجه مادراشون هنوز توگوشمه...ترس دختربچه هایی رو که از دست مامورا فرار میکردند....(واقعا انگار دخترای خودم بودند)...تو چهره شون میدیدم...۱۵یا۱۶ ساله...این درد ازبدنم بیرون نمیره...
من شکست خورده...من مایوس...من بی هویت...من دردمند...احساس نامردی دارم نسبت به خون های فداشده...ولی همه را به جان میخرم اگر دیگر چینی برپیشانی کودک دیگری نیفتد...
😢 6نظر
-
احتمالا، یک تعداد دیوث که از لندن و مسکو دستور کار می گیرند ، حتی به ترامپ و جامعه یهود هم یک دستی زده اند ، همه را با هم سرکار گذاشته اند.
شاید هم زمینه سازی برای به راه انداختن یک جنگ پر شر و برکت در خلیج فارس باشد.
در هر صورت ظاهرا تازه شروع این ماجرای پیچیده است.
😢 2نظر
-
دوست عزیزدر اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
باز هم ممنون از این که دارید جواب می دید. ممنونم از مدیر سایت که می ذارن حداقل بتونیم اینجا کمی حرف بزنیم و درد دل کنیم.
منظورم این بود که همه ی راه های نفس کشیدنمون رو بستن.
اونایی که توی قتل عام کشته شدن روحشون شاد. اما ما هم که زنده موندیم عملا داریم در یک مرگ تدریجی خفه می شیم.
و باز هم باید اقرار کنم که هیچ وقت باورم نمی شد که دنیا این قدر بی رحم و ناعادلانه س. حداقل با ما ملت ایران.
نسل های گذشته یه غلطی سال 57 کردن و خودشون خیلی زود فهمیدن که چه کار کردن. اما دیر شده بود. از همون سال های اول داریم مبارزه می کنیم اما به جایی نمی رسیم. این بار دیگه از همه بیشتر اومدیم پای کار.
اما نهایتش این شد که می بینیم پاهاشون رو گلومون گذاشتن و همه ی راه های ارتباطی رو بستن.
قراره از ساعت 14 امروز جشن پیروزی بگیرن و به ریش ملت بخندن.
دست از این آیه نحس خواندنها بردار
اگر مشکل سلامتی چیزی دارید بشینید توی خونه امنیت خودتون و خانوادتون رو تامین کنید.
همه میدونن که با چه حکومتی طرف هستند و رفتن بیرون.
همه به این نتیجه رسیدن دیگه نباید نشست.
باید رفت و کار رو تموم کرد.
👍 5نظر
-
مرگ برای خیلی از مردم از زندگی در این شرایط بهتره. اما سوال اینجاست که قراره چی بشه؟ ایا صحبت های شما امید و مثبت اندیشیه یا از روی واقع بینی صحبت می کنید؟در اصل توسط Davar پست شده است View Post
دوست عزیز
دست از این آیه نحس خواندنها بردار
اگر مشکل سلامتی چیزی دارید بشینید توی خونه امنیت خودتون و خانوادتون رو تامین کنید.
همه میدونن که با چه حکومتی طرف هستند و رفتن بیرون.
همه به این نتیجه رسیدن دیگه نباید نشست.
باید رفت و کار رو تموم کرد.
ممکنه واقع بینی منجر به یاس بشه که از نظر من واقعا شرایط مایوسانه س.
هیچ کس انتظار نداشت سیستم سرکوب این بار این قدر وحشیانه عمل کنه. دفعات قبل اندکی ظاهر سازی می کردن. اما این بار با وقاحت از همون ابتدا تهدید به کشتن کردن و بعد هم تا می تونستن کشتن. قبلا می گفتن اتفاقی نیفتاده اما این بار هم آمار می دن و هم می گن کشتیم و خوب هم کشتیم و اگر لازم باشه باز هم می کشیم!!! الان هم تمام راه های ارتباطی رو بستن و معلوم نیست کی اجازه بدن دنیا صدای مردم رو بشنوه.
😢 2نظر
-
ایشون گول نخوردهدر اصل توسط کیوان پست شده است View Post
البته که مردم ایران به حرف ترامپ نریختند خیابون ، ترامپ بعد از ریختن مردم به خیابون اعلام پشتیبانی کرد.
این مردم اولین بارشون هم نبود و نخواهد بود که علیه این رژیم اشغالگر جنایتکار قیام کردند، کاسه صبرشان مدتهاست به سر آمده ، خشمشان مدتهاست لبریز شده
شجاعت و اقدام عملی هیچ ربطی به زودباوری و ساده لوحی ندارد دوست عزیز
آنکه ما را گول زد و سالها از ما سواری گرفت دین و مذهب تحمیلی بود و عمامه بر سرهایش ، همان مراجعی که در برابر اینهمه کشتار خفه خون گرفتند ، همان وطندوستان متدین 12 روزه ای که دهن گشادشان فقط برای کودکان غزه باز میشود.
و همانطورک ه داور عزیز گفت شمای نوعی اگر قرار است لعنتی بفرستی باید به آنکه شلیک کرده و آنکه دستور شلیک داده بفرستی نه آنکه تنها مجرای شنیده و دیده شدن صدای فریاد و کمک یک ملت هست
ظاهرا آنکه گول پروپاگاندای این رژیم را خورده خود شمایید !
ایشون وظیفه خودش می دونه که از حکومت مورد تاییدش، دفاع بکنه منتها به روش خودش.
دلیلش هم شعارهایی هست که مردم سر دادند.
اینها حاضر هستند این حکومت سالها بماند اما پهلوی و پادشاهی خواهی هرگز بازنگردد.
گذشت زمان همه چیز و همه کس رو رسوا کرد.
ایشون هم یکی دیگه از همون کسایی هست که اینجا فحاشی کرد.
👍 3نظر
-
حرف مفت که کنتور نمیندازه....من فریب چیرو خوردم؟...از کدوم حکومت دارم دفاع میکنم؟....من که زخم این درگیریها روپیکرم نیست...قطعا شماهم زخمی نخوردین....شما پدرو مادر افرادکشته شده نیستین...شما هم جاتون به گرمی جای منه....برید ازهمون پدرو مادر بپرسین...اگه میدونستن ممکنه به بچه شون آسیب برسه...ازهر راهی میشد جلوی رفتنشو میگرفتن...هیچکس بااین علم بچه شو جلوی گلوله نمیفرسته...که اگه بود...امشب باید شلوغتر از گذشته میبود...فقط شعار...فقط حرف...فقط سرود حماسی...فقط بادهوا....
حتما یه سر به بیمارستانهآ بزنید...با پدرومادر دوتاشون لااقل صحبت کنید...بعد بیاید اینجا تهمت بزنید...که درد این تهمتها الان...از حرکت یک پشه که روی دستم حرکت کنه کمتره....
بله...الان از هرگونه حماقتی که بنام اعتراض...باعث آسیب دیدن هرهموطنم بشه...متنفرم...شما هراسمی که میخوای روش بذار...
من نه وسط بازی میکنم...نه دروغ بلدم....نظر شخصیمه...که قطعا برای بعضیا...محترم نیست...
👍 2🙏 1👎 1نظر
-
آدم ؟ اون انسان نما هایی رو که آمده بودن در مقابل شاه بیاستند رو شما آدم حساب میکنی ؟ اصلا موجود حزب الهی نباید جزو بشر محاسبه بشهبا این تفاوت بزرگ که شاه اینطور آدم نکشت
من تو شغل و کار کاسبیم هر کی حزب الهی بود رو رد کردم رفت بایکوت و تحریم....اصلا با این ها نباید حرف زد حتی چه برسه به این که ادم بخاد پول حرام اینها رو بگیره و باهاشون معامله کنه
👍 6👎 1نظر
-
فیلم کهریزک دیدم
وحشتناک!!! وحشتناک
چطور یک حکومت نسبت به مردم کشور دیگه نه !!مردم کشور خودش اینقدر جلاد باشه!!
جامعه جهانی چراساکته؟!
لعنتیا مردم ایران قتل عام کردن!
مردم نمیدونید چه بر سر جوونامون آوردن؟!
😢 7نظر
-
تو این شرایط هم باز ول نمی کنید نه ؟؟یادمردم غزه افتادم...
دلسوزی این خارجی ها و زباله ها رو می کنید ؟؟؟؟ من اگر دستم می رسید کل غزه و کرانه باختری رو چنان بمب اتمی میزدم هیچ گیاهی حتی تا 5 قرن آینده نتونه اونجا رشد کنه
هر کی هم مرد سگ مرد.........
به قول حضرت عطار : مویی از حیوانی اگر نبود چه باک ؟
آدم اند مگه اون اشغال ها و زباله ها دلسوزی می کنید براشون ؟
هر کسی که جسمش شبیه ما انسان ها بود که نشد انسان که ..........دلسوزی الکی می کنید براشون یک عمر پول های ما رو خوردن و بردن و به فنا دادن ....
👎 1نظر
-
اعتراضات اگر به صورت متحد و یکپارجه .. در محلهای مشخص و در طول روز انجام میشد و بشه .. احتمالا خونهای کمتری ریخته میشه .. وحشیگری و کشتار اینها قابل پیشبینی بود .. همچنان امیدوارم پهلوی برای ادامه کار، برنامه مشخص و عملی داشته باشه .. وگرنه واقعا ناامدیم میکنه
👍 2نظر
-
خیلی زود متوجه میشیم تمام این اتفاقات مرتبط با امتیازگیری از یک مذاکرات پشت پرده بوده. احتمالا خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنیم شاید کمتر از یکی دو هفته دیگه خبر توافقی بیرون میاد. البته برای خیلی ها باور این قضیه سخته ولی اگریکم واقع بین باشیم متوجه میشیم که یک قرارداد صلح تدوین شده بین اسراییل و ایران مهمترین خواسته دو طرف هست .در اصل توسط shahin پست شده است View Postاحتمالا، یک تعداد دیوث که از لندن و مسکو دستور کار می گیرند ، حتی به ترامپ و جامعه یهود هم یک دستی زده اند ، همه را با هم سرکار گذاشته اند.
شاید هم زمینه سازی برای به راه انداختن یک جنگ پر شر و برکت در خلیج فارس باشد.
در هر صورت ظاهرا تازه شروع این ماجرای پیچیده است.
🙏 2نظر

نظر