اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1631

یارو مصاحبه کرده گفته معلوم نیست اینترنت کی باز می شه!!
    این هم از مردم دریغ شد.
    حالا برو شعار بده.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5203

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      هزینه اعتراضات مستقیم خیلی سنگین هست و اقلیتی از جان گذشته فقط حاضر به پرداخت اون هستن. وقتی اعتراضات با خشونت سرکوب میشن گروههای مبارز مسلح ایجاد میشن و کل کشور در ورطه جنگ داخلی فرو می غلطه. داغ ها و مصیبتهای بی شمار زخمهای هولناک و غیرقابل التیام به روح و روان جامعه وارد میکنه. اینها خواب و خیال نیست. اکثریت جامعه توان تحمل پرداخت چنین هزینه هایی رو ندارن ولی البته باید به جستجوی راه حل جایگزین بگردیم.
      من با یکسری واژه و نوع گفتمان مساله دارم ،
      مثل گفتمان شما که برایم بسیار شبیه گفتمان های جناح های داخل حکومتیه!

اعتراضات مال سال 88 بود ، اعتراض خطاب به حاکمیت زمانی بود و معنا داشت که از حاکمیت انتظار میرفت در برابر اعتراض اصلاح و تغییر کند ، این اما دیگر قیام و خیزش نام دارد ، از شعارها کاملا مشخص است ، این خواست و دستور ملت به حکومت نامشروع است که برو بیرون، اینکه مردم میخواهند کشور خود را پس بگیرند، مردم از حکومتی که کور و کر است انتظار شنیدن و دیدن اعتراض را ندارند.

و آنچه حکومت هم انجام داده سرکوب نیست ، سرکوب را ما در تمدن های غربی میتوانیم ببینیم ، پلیس ضد شورش بدون آنکه احدی از مردم معترض زخمی بردارند آنها را با روشهای کنترل شده پراکنده و بازداشت میکنند ، اینجا اما حکومت قتل عام کرده ، جنایت جنگی انجام داده ، آنهم نه یکبار ، ده ها بار ، مستقیم و غیر مستقیم، آماری که من از شدت کشتار این چند روز اخیر دارم غیر قابل تصور است ، غیر قابل تصور

جنگ داخلی هم زمانی معنی میدهد که هر دو طرف هموطن بوده باشند ، قاتلان فرزندان ایران حتی یک رگ ایرانی ندارند ، یا تازی هستند یا تازی پرست ، یکطرف این معادله مردم ایران هستند و یکطرف اشغالگران ایران ، همان فرقه ای که با اشغال خاک این سرزمین با بیگاری از ایرانیان تمام منابع آنرا تاراج و چپاول و برای اجنبی اعم از ارباب روس و انگلیس و یاران اجنبی لبنانی و عراقی سوری خود هزینه کرده اند.

بعد از چنین قتل عام هایی ، بعد از اینهمه ویرانی و فقر و فساد زمامداری دیگر چه راهی متواند باقی مانده باشد؟
      زرشکیان هم این آخری ها اینگونه میگفت که ما هنوز راه های زیادی برای درست کردن اوضاع داریم!

راه ، هر راهی فقط وقتی میسر است که قاتلان و جنایتکاران تاوان اینهمه خون را پرداخت کنند ،
      کدام راه میتواند از روی این اقیانوس خون بین مردم و رژیم پلی زده و آنرا متصل کند؟!

اگر هم جنگی آغاز بشود این جنگ ایران است با دشمنان ایران ، این یک جنگ خارجی است نه داخلی
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• شروع مجدد
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 947

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post

...همه اینایی که شما میگی درست ...ولی دیگه کدام‌راه جایگزین مونده که ملت نرفته ؟...
        شاید همان راهی که ملت هند برای کسب استقلال طی کرد. البته من اطلاعاتم زیاد نیست. شنیدم که مهاتما گاندی مبارزاتش مبتنی بر نفی خشونت بود و همینطور نلسون ماندلا. بگردیم حتما نمونه های دیگری هم پیدا میشه. طی این راهها صبوری زیاد میخواد و البته رهبری معقول ولی حتما ارزشش رو داره.
        آنکه نامخت از گذشت روزگار
        هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• abdolhossein
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 1631

دوستان از قرار معلوم قرار نیست اینترنت حالا حالاها وصل بشه.
          خودشون یا سیمکارت سفید دارن یا به استارلینک وصلن. فکر کنم ما هم باید به فکر استارلینک باشیم. چطور می شه از اینترنت استارلینک استفاده کرد؟

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3872

اقای شروع مجدد....سبعیت و توحش اینارو با انگلیسی ها مقایسه می کنی؟؟
            بعدم جوری میگی نفی خشونت !! ..انگار ملت زدن کوچیک و بزرگ بسیجی ها و سپاهی های بی دفاع و بی سلاح و به تنگ اومده رو قتل عام کردن و جنازه هاشون رو روی هم تلنبار کردن

نظر

• 14359
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 59

تتر رنج منفی !

نظر

• 14359
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 59

تتر یه کم شل کرده تو این لحظات

نظر

• شروع مجدد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 947

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  اقای شروع مجدد....سبعیت و توحش اینارو با انگلیسی ها مقایسه می کنی؟؟
                  بعدم جوری میگی نفی خشونت !! ..انگار ملت زدن کوچیک و بزرگ بسیجی ها و سپاهی های بی دفاع و بی سلاح و به تنگ اومده رو قتل عام کردن و جنازه هاشون رو روی هم تلنبار کردن
                  گفتم اطلاعاتم زیاد نیست ولی اتفاقا یادم هست که در فیلم معروف گاندی همین انگلیسی ها اجتماع مسالمت آمیزی از هندی ها را قتل عام میکنند و با این وجود هم گاندی خشونت رو تجویز نکرد . اصلا چرا گاندی مبارزه مسلحانه رو توصیه نکرد؟ همین مردمی که توسط برخی عناصر حکومت کشته میشن اگر منطق نفی خشونت وجود نداشته باشه اسلحه دستشون بیاد ممکنه کشتارهای بزرگتر راه بیندازن و خشک و تر در آتش انتقام سوزانده بشن. خشونت یک چرخه هست و پایانی نداره.
                  آنکه نامخت از گذشت روزگار
                  هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• کاوه آهنگر
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 462

نفی خشونت در مبارزه دلیل پیروزی ماندلا و گاندی نبود!!اگرچه عدم استفاده از خشونت آنها را مجبور کرد راه های موثر دیگری برای مبارزه پیدا کنن.
                    شما اگه ۱۰۰۰ سال هم خشونت نفی کنی ولی راه موثر دیگری جایگزین نکنی هیچ نتیجه ای نمیگیری
                    بنظر من حکومت به نقطه ضعف مردم حمله میکنه تا جلو مبارزه بگیره.یعنی زندگی برای مردم نا امن میکنه تا با گروگان گرفتن امنیت مردم را مجبور به اطاعت کنه.ما هم باید همین کار بکنیم.باید شرایط برای آنها نا امن کنیم ولی با روشهای ابتکاری و هوشمندانه هم درداخل هم در خارج کشور
                    مردم باید خرید و فروش و معامله با آخوندها نیروهای نظامی قطع کنن.نه جنس بفروشن نه ماشین و خونه معامله کنن.جاییکه مجبورن به آنها صدمه بزنن مثلا اگه در قسمت خدمات عمومی هستند و یک آخوند ازونها خدمات بخواد و ناچار بشن خدمات بدن کارش بپیچونن یا اشتباه انجام بدن تا دچار سردرگمی و عقبگرد بشه.مثلا اگه به بانکی مراجعه کنه پولی جابجا کنه مثلا شماره حساب مقصد اشتباه بزنن تا پول بحساب دیگری برود و بعدش مجبور بشه دنبال اون بره.یا اشتباه راهنمایی بشه تا پولش بلوکه بشه یا دیر انجام بشه.ازین کارهایی که ملت زیاد بلدن انجام بدن.سیستم قطعه! و ازین کارا!!!

در خارج کشور هم تمام ماموران حکومت و خانواده آنها لو بدن تا مجبور به بازگشت کنن .مثل کاری که برای یکعده از مدیران حکومت یا کارکنان صدا سیما در اروپا کردن و موفق شدن تابعیت یا ویزا آنها باطل کنن
                    آخرین ویرایش توسط کاوه آهنگر؛ 2026/01/12, 23:20.

نظر

• b4city
                      Banned
                      • Nov 2020
                      • 4256

درود بر دوستان
                      حسی بد و همراه با افرسدگی غالب شده . البته این حالت غالب شده بیشتر مربوط به این روزهای بد است و جان باختگان ولی دلیلی دیگر و شخصی هم دارم .... بگذریم ...
                      متاسفانه حوصله ای نیست فعلا مطالب دیگر دوستان را بخونم
                      خیلی حرفها میشه زد ولی اونم حسش نیست
                      فقط دارم به این فکر میکنم که فکر نکنم هیچ کشوری در جهان باشد که مردمی ناراضی از سیستم حاکم در این حد کشور ما داشته باشند و اگر مبنا را از سال 88 در نظر بگیریم ، 16 سال نارضایتی و چند سال یک بار اعتراض های خیابانی و اخرش باز ....

نمیخوام جو و حس ناامیدی بدهم ولی اخه 16 سال نارضایتی و چند سال یک بار کف خیابان و کشته و زخمی و بگیر و بببند اخه تا کی ؟ البته من معتقدم اینها پله های نردبانی است که باید یکی یکی طی شود ولی این پله اخر نردبان کجاست یا نکنه نامرئی است ؟
                      گیج شدم و اعصابم درست حسابی سر جاش نیست . چند روز قبل یکی از دوستان ... که نخبه ای هم برای خودش بود اصفهان کشته شد . نقطه چین مربوط به دوستان من نیست . نمیشه گفت ...
                      اون از مو قشنگ اون کله دنیا که رسما رد داده از بس نمیشه این بابا را پیش بینی کرد . نمیدونم شبا کوکائین میزنه و میره شبکه اجتماعیش یه چی میگه

دم در هماپیما و به خبرنگار یه چی دیگه . خب حالا اون هیچی ... از طرفی من معتقدم معترض بودن کلامی در مردم ایران کافی نیست . همین روزها بسیاری را دیدیم که نه اسلامی مذهبی هستند و نه موافق و نه طرفدار سیستم و نه هیچی ...
                      یا میگه من که درامدم بالاست یا رسما میگه منافعم در ماندن اینهاست ...یا میگه من دارم از این هرج و مرج قیمتها و تورم سود میبرم . فلان روز یه معامله ماشین سنگین کردم طی دو روز 200 میلیون خوردم یا ... یا ... این دسته از مردمان بوقلمون صفت کم نداریم . متاسفانه منافع طلب ترین و ریاکارترین مردمان کشورهای جهان در حال حاضر همین مردم ایران هستند . شما منافع طلبی و روابط صرفا و فقط بر اساس منافع مالی و شخصی را حتی بین برادر خواهرها هم می بینید چه برسد به سطحی بالاتر
                      من گیج شدم معذرت اگر پرت و پلا نوشتم

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11639

واقعا این ۳هفته اعتصاب بازار اگر باز هم زورش نچربه به جمهوری اسلامی یا حداقل پذیرش مقداری تغییر در حاکمیت.... میشه گفت برگ ریزون ترین رژیم این چند قرن اخیر حاکم بر ایران را شاهد هستیم.... نمیدونم هر بار به چه مدل وشکلی این اعتراضات کاور میشه وخیلی عجیب هست....

نظر

• abdolhossein
                          عضو فعال
                          • Feb 2019
                          • 1631

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                          واقعا این ۳هفته اعتصاب بازار اگر باز هم زورش نچربه به جمهوری اسلامی یا حداقل پذیرش مقداری تغییر در حاکمیت.... میشه گفت برگ ریزون ترین رژیم این چند قرن اخیر حاکم بر ایران را شاهد هستیم.... نمیدونم هر بار به چه مدل وشکلی این اعتراضات کاور میشه وخیلی عجیب هست....
                          معقول ترین فرض می تونه باشه که هر دو طرف دارن توی یک پلن بزرگ تر بازی می کنن. یا همون که همیشه می گیم: کار خودشونه! هر از گاهی یک فاجعه درست می کننن و کشتار می کنن و روز از نو.

نظر

• Lotuus
                            عضو عادی
                            • Oct 2025
                            • 60

مثل گفتمان شما که برایم بسیار شبیه گفتمان های جناح های داخل حکومتیه!
                            شبیه نیست خودشه
                            همینجا بین جمع کوچک ما هم متاسفانه چند نفر هستند از سربازان گم نام که اگر یک ذره دقت کنید و گول ظاهر نوشته هاشون رو نخورید می تونید از لا به لای حرف هاشون متوجه بشید کی ها اند

مردم باید خرید و فروش و معامله با آخوندها نیروهای نظامی قطع کنن
                            هر کی کلا حزب الهی است کلا نباید جزو بشر شمرده بشه من سالهاست هر کی حزب الهی است ولو هیچ کاره ایی هم نیست رو تحریم کردم تو شغلم
                            البته کار های دیگه ایی هم کردم که نمیشه اینجا بیان کرد هر ضرری به جماعت انسان بزند ثواب دارد و هر گونه ضرری

اخر نردبان کجاست یا نکنه نامرئی است
                            آخر نردبان جایی است که این ملت به صورت کلی و عمومشون بفهمند که در مراسم مذهبی نباید شرکت کنند برای کسانی که آمدند مملکتشان را نابود کردند نباید عزاداری کنند هر وقت اینها رو فهمیدند یاد بتوان امید وار بود
                            الان هم این گشته ها این تاوان ها تاوان نفهمی عمومی جامعه ماست متاسفانه

وقتی که مواقع خاص سال قمری می شه هنوز پرچم های مذهبی رو می بینید از در و دیوار خونه ها آویزان است می فهمید که این ملت تا تبدیل شدن به انسان قرن ها..................قرن ها فاصله دارند

نظر

• کاوه آهنگر
                              Banned
                              • Sep 2020
                              • 462

در اصل توسط Lotuus پست شده است View Post

هر کی کلا حزب الهی است کلا نباید جزو بشر شمرده بشه من سالهاست هر کی حزب الهی است ولو هیچ کاره ایی هم نیست رو تحریم کردم تو شغلم
                              البته کار های دیگه ایی هم کردم که نمیشه اینجا بیان کرد هر ضرری به جماعت انسان بزند ثواب دارد و هر ضرری
                              حتما بگید.الان در این شرایط گلوگاه بزرگ مبارزه مردم همین ایده ها هستند.وقتی مبارزه خشونت محور را حذف میکنیم باید مبارزات مدنی موثر جایگزین کنیم.لذا از دل ایده های همین مردم بالاخره راه نابودی این حکومت پیدا میشه.مبارزه یک امر ۵ یا ۱۰ روزه نیست.باید بلند مدت و ادامه دار باشه.مثل قطرات آبی که چکه چکه دل یک سنگ میشکافد. حجاب نمونه موفق این نوع مبارزه است. جریان مهسا همون اول پیروز نشد بلکه تداوم و پیگیری مردم به جایی رسوند که الان اونها هم این شکل جامعه قبول کردن.چه بسا شرایط حجاب الان خیلی جلو تر از انتظارات ابتدای مبارزه بوده و هست
                              اعتصاب و هر ایده ای که بتواند حکومت ضعیف کند باید انجام بشه و مردم هر ایده ای دارند باید باهم درمیان بذارند شاید یکنفر راه بهتری داشته باشه و بقیه بیخبر باشن
                              آخرین ویرایش توسط کاوه آهنگر؛ 2026/01/13, 06:43.

نظر

• بیت کوین
                                عضو فعال
                                • Jan 2018
                                • 446

الان بازاری هایی که اعتصاب کرده بودن قانع شدن و از فردا همه مغازه ها بازه؟

نظر

در حال کار...
                                X