کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
باید فکر کنم ببینم چطوری بگم که از خودم نگفته باشم
باید مبارزات مدنی موثر جایگزین کنیم
با انسان متعصب *** ببخشید با موجود متعصب....... هیچ مبارزه مدنی وجود نداره وقتی نت وصل یادم بندازید یک کلیپ رو تو یوتیوب نشونتون بدم که بدونید هیچ مبارزه مدنی با این ها نمی شه و نباید کرد
دل ایده های همین مردم بالاخره راه نابودی این حکومت پیدا میشه
نابودی این حکومت در گرو نابودی اعتقدات مذهبی در میان مردم است که ملتی که قرن ها نذری خوردن و سینه زدن..................اینها قرن ها باید تاوان پس بدن ...........راه حل سریع وجود نداره........
درود بر دوستان
حسی بد و همراه با افرسدگی غالب شده . البته این حالت غالب شده بیشتر مربوط به این روزهای بد است و جان باختگان ولی دلیلی دیگر و شخصی هم دارم .... بگذریم ...
متاسفانه حوصله ای نیست فعلا مطالب دیگر دوستان را بخونم
خیلی حرفها میشه زد ولی اونم حسش نیست
فقط دارم به این فکر میکنم که فکر نکنم هیچ کشوری در جهان باشد که مردمی ناراضی از سیستم حاکم در این حد کشور ما داشته باشند و اگر مبنا را از سال 88 در نظر بگیریم ، 16 سال نارضایتی و چند سال یک بار اعتراض های خیابانی و اخرش باز ....
نمیخوام جو و حس ناامیدی بدهم ولی اخه 16 سال نارضایتی و چند سال یک بار کف خیابان و کشته و زخمی و بگیر و بببند اخه تا کی ؟ البته من معتقدم اینها پله های نردبانی است که باید یکی یکی طی شود ولی این پله اخر نردبان کجاست یا نکنه نامرئی است ؟
گیج شدم و اعصابم درست حسابی سر جاش نیست . چند روز قبل یکی از دوستان ... که نخبه ای هم برای خودش بود اصفهان کشته شد . نقطه چین مربوط به دوستان من نیست . نمیشه گفت ...
اون از مو قشنگ اون کله دنیا که رسما رد داده از بس نمیشه این بابا را پیش بینی کرد . نمیدونم شبا کوکائین میزنه و میره شبکه اجتماعیش یه چی میگه
دم در هماپیما و به خبرنگار یه چی دیگه . خب حالا اون هیچی ... از طرفی من معتقدم معترض بودن کلامی در مردم ایران کافی نیست . همین روزها بسیاری را دیدیم که نه اسلامی مذهبی هستند و نه موافق و نه طرفدار سیستم و نه هیچی ...
یا میگه من که درامدم بالاست یا رسما میگه منافعم در ماندن اینهاست ...یا میگه من دارم از این هرج و مرج قیمتها و تورم سود میبرم . فلان روز یه معامله ماشین سنگین کردم طی دو روز 200 میلیون خوردم یا ... یا ... این دسته از مردمان بوقلمون صفت کم نداریم . متاسفانه منافع طلب ترین و ریاکارترین مردمان کشورهای جهان در حال حاضر همین مردم ایران هستند . شما منافع طلبی و روابط صرفا و فقط بر اساس منافع مالی و شخصی را حتی بین برادر خواهرها هم می بینید چه برسد به سطحی بالاتر
من گیج شدم معذرت اگر پرت و پلا نوشتم
تا ظهور امام زمان
چرا نمیخواهید بفهمید اینجاجهان سومه تاوقتی ترامپ برای مانسخه میپیچه وارباب دنیاست باید جهان سوم بمونه
اعتقادات این ملت عقلاً و به لحاظ عقلی که کلا ............ولش کن ......در حد عقب افتاده های ذهنی بهزیستی اند
اینجا و جمع اینجا رو نگاه نکن اکثرا از آدم های آگاه هستند من شغلم طوریه متاسفانه روزانه با این ملت باید سر و کار داشته باشم و باهاشون در ارتباطم بد بختانه............
به شما قاطعانه می گویم معدل عقل و شعور این ملت..........از نظر من که مردود است...........منتهی باز من نا امید نیستم و وظیفه خودم رو انجام میدم در قبال آگاه سازی جامعه هر چی که باشه و هر چقدر هم ناچیز............
ولو که می دانم در مدت زمان عمر من نتیجه ای حاصل نخواهد شد..........مهم نیست برایم وظیفه ام رو انجام می دم.........وظیفه انسانی دارم و حس می کنم برای خودم در قبال این مسائل..........
ممکنه این مسئله مثلا 300-400 سال دیگه به نتیجه برسه.............منتهی من می گم من قبال این 40-50 سالی که الان در زمان حیات خودم که زنده ام مسئولیت دارم این قسمت کار رو انجام بدم .........و جلو ببرم و پیش ببرم
من همون رو انجام می دم
وظیفه من یک پله از این نربان و پله کان بلند است و من همون یک پله رو کارش رو سعی می کنم درست انجام می دم
وظیفه شیاطین در جهان شیطنت کردن و خباثت و جنایت است.....................وظیفه ما انسان ها هم مشخص..............................
و فقط شما باید به چشمانتون عادت بدید و تمرین بدید که بتونه تفاوت کسی که واقعا انسان است رو با موجودی که انسان نما است و فقط جسم انسانی داره رو بتونه تشخیص بده.........
که در حال حاضر این کار سختی نیست اصلا ............واضح واضح مشخصه..........
دیگه وقتی انحصار رسانه دست اینا باشه .هردروغی رو میتونن سرهم کنن و هرتصویری که بخوان میتونن نشون بدن تا دلتون بخواد میتونن بزرگنمایی و تحریف کنن و واقعیت ها رو جور دیگه ای نشون بدن ...
ترامپ هم میدونه چی بر سر مردم گذشت این چند روزه ...
ولی وقتی نمیخواد بفهمه یا منفعت و مصلحتشو در این می بینه که خودشو بزنه کوچه علی چپ....
ولی من به نظرم این داستان اینجا تموم نمیشه...دفعه بعد ملت نه برا کشته شدن ..برا کشتن به میدان میان
شبیه نیست خودشه
همینجا بین جمع کوچک ما هم متاسفانه چند نفر هستند از سربازان گم نام که اگر یک ذره دقت کنید و
گول ظاهر نوشته هاشون رو نخورید می تونید از لا به لای حرف هاشون متوجه بشید کی ها اند
تعدادی هم از وجود این حکومت سود می برن که یه دفه ای توی این صفحه ظاهر شدند و مثلا الان نگران امنیت مردم هستند!!!!!!
جون مردم براشون اهمیت پیدا کرده!!!
مبادا مردم کشته بشن!!!
این جوووونا گناه دارن!!!
اعتراض نکنید!!!
پدر مادراشون گناه دارن!!!
بیمارستانها رو دیدید!!!
آخ آخ آخ کهریزک!!!
چه کشتاری راه انداختن!!!
نشستید توی خونه از زیر لحاف پست می زنید!!!
این پهلوی کجاست چرا کاری نمیکنه!!!
ترامپ ترامپ نامرد هیچ کاری نمیکنه!!!
اینا با ترامپ پشت پرده توافق کردن این وسط مردم الکی مردن!!!
توی تمام این پست ها تزریق یاس و ناامیدی که بی فور سیتی هم بشه اشاره کرد موج میزنه!!! دوستان عزیز:
الان مهمترین پروژه حکومت تزریق یاس و ناامیدی بین مردم هست
تعجبم از دوستانی هست که لایک قشنگشون رو می زنن زیر این پستا!!!!!!!
الان قتل عام کردن، مقصر کی هستش؟ رضا پهلوی مقصرهست؟
ترامپ مقصرهست؟
مردم ایران یا جامعه جهانی که سکوت کرده مقصر هستند؟
از کی طلب داری شما؟
بشینیم خونه و کاری نکنیم موافقی؟
اینکه دیکتاتور رجز می خونه به دلیل گروگان گرفتن 90 میلیون ایرانی هست! نمونه می خواهید هواپیمای اکراینی
فکر میکنید برای چی زدن عمدی ساقطش کردن
غیر از گروگان گیری و زهر چشم گرفتن از ترامپ بود
الان هم همونه ، این کشتار برای ترساندن ترامپ هست که مبادا اقدامی انجام بده.
داستان ونزوئلا چرا این همه طول کشید؟
رفتن اسد به چه صورتی انجام شد؟ کی فکرش رو میکرد که اسد بدون خون ریزی بره؟
در ضمن
الان کی مقصر هستش که عزیز شما نمی تونه دانلود کنه و درس بخونه؟!!!!!
واقعا سطح دغدغه شما اینه؟ عزیزتون نمی تونه درس بخونه؟
تعدادی هم از وجود این حکومت سود می برن که یه دفه ای توی این صفحه ظاهر شدند و مثلا الان نگران امنیت مردم هستند!!!!!!
جون مردم براشون اهمیت پیدا کرده!!!
مبادا مردم کشته بشن!!!
این جوووونا گناه دارن!!!
اعتراض نکنید!!!
پدر مادراشون گناه دارن!!!
بیمارستانها رو دیدید!!!
آخ آخ آخ کهریزک!!!
چه کشتاری راه انداختن!!!
نشستید توی خونه از زیر لحاف پست می زنید!!!
این پهلوی کجاست چرا کاری نمیکنه!!!
ترامپ ترامپ نامرد هیچ کاری نمیکنه!!!
اینا با ترامپ پشت پرده توافق کردن این وسط مردم الکی مردن!!!
توی تمام این پست ها تزریق یاس و ناامیدی که بی فور سیتی هم بشه اشاره کرد موج میزنه!!! دوستان عزیز:
الان مهمترین پروژه حکومت تزریق یاس و ناامیدی بین مردم هست
من مدت ها بود توی این سایت مطلب نمی ذاشتم. اما الان اینجا تنها جایی هست که می شه حرف زد. می بینید که همه جا رو فیلتر کردن. حتی امروز سایت مشرق نیوز گرا داده که باید روزنامه هایی مثل هم میهن و شرق هم توقیف بشن.
ظاهرا دادستانی نامه زده به سایت های داخلی و گفته الان به خاطر قطعی اینترنت بین الملل چون فقط شما چند تا سایت باز هستید مردم ممکنه زیر مطالب شما کامنت های اعتراضی بذارن و شما موظف به فیلتر پاسخ ها هستید.
عملا دارن کشور رو بر می گردونن به 15 سال قبل.
بنابراین توقع نداشته باشید که خونسرد باشیم و امید داشته باشیم.ما یک مشت ادم ساده هستیم در مقابل یک حکومت تا بن دندان مسلح ثروتمند مسلط به تمام ابزارهای اقتصادی و سیاسی و عملیات روانی.
ضمنا برادران گمنام بعیده از فعالیت این سایت اطلاع داشته باشند و گرنه خیلی وقت پیش مسدود شده بود.
اعتقادات این ملت عقلاً و به لحاظ عقلی که کلا ............ولش کن ......در حد عقب افتاده های ذهنی بهزیستی اند
اینجا و جمع اینجا رو نگاه نکن اکثرا از آدم های آگاه هستند من شغلم طوریه متاسفانه روزانه با این ملت باید سر و کار داشته باشم و باهاشون در ارتباطم بد بختانه............
به شما قاطعانه می گویم معدل عقل و شعور این ملت..........از نظر من که مردود است...........منتهی باز من نا امید نیستم و وظیفه خودم رو انجام میدم در قبال آگاه سازی جامعه هر چی که باشه و هر چقدر هم ناچیز............
ولو که می دانم در مدت زمان عمر من نتیجه ای حاصل نخواهد شد..........مهم نیست برایم وظیفه ام رو انجام می دم.........وظیفه انسانی دارم و حس می کنم برای خودم در قبال این مسائل..........
ممکنه این مسئله مثلا 300-400 سال دیگه به نتیجه برسه.............منتهی من می گم من قبال این 40-50 سالی که الان در زمان حیات خودم که زنده ام مسئولیت دارم این قسمت کار رو انجام بدم .........و جلو ببرم و پیش ببرم
من همون رو انجام می دم
وظیفه من یک پله از این نربان و پله کان بلند است و من همون یک پله رو کارش رو سعی می کنم درست انجام می دم
وظیفه شیاطین در جهان شیطنت کردن و خباثت و جنایت است.....................وظیفه ما انسان ها هم مشخص..............................
و فقط شما باید به چشمانتون عادت بدید و تمرین بدید که بتونه تفاوت کسی که واقعا انسان است رو با موجودی که انسان نما است و فقط جسم انسانی داره رو بتونه تشخیص بده.........
که در حال حاضر این کار سختی نیست اصلا ............واضح واضح مشخصه..........
300-400 سال؟؟
اتحاد جماهیر شوری که اینا انگشت کوچکش هم نمی شن 70 سال دووم اورد. همین الان اگر دستگاه پروپاگاندا و تبلیغات و عملیات روانی و همچنین ماشین کشتار رو ازشون بگیری کمتر از ده روز از بین می رن.
ملتی که دلاور مردان و دوستان خودشون رو مثل یعقوب لیث صفاری مثل بابک خرمدین و امثال اونها رو اصلا نمی شناسند...............اصلا نمی دونن کی اند.............ولی دشمنان خودشون رو روزانه می رن بوس می کنن خودشون رو می مالونند بهشون.............
عقل و فهم این ملت رو زیادی دست بالا گرفتی شما اقا............. خیلی زیاد انتظار دیگه نداشته باش ازشون دیگه............در حد خودشون انتظار داشته باش........
به به
ملت همدیگه رو دیدن.
حکومت هم مردم رو دید.
از همه مهمتر نیروی انتظامی مردم رو دید.
تا حالا اینقده ناتوان ندیده بودمشون.
ببینیم امشب نیروی نظامی اصلی میخواد چیکار کنه.
300-400 سال؟؟
اتحاد جماهیر شوری که اینا انگشت کوچکش هم نمی شن 70 سال دووم اورد. همین الان اگر دستگاه پروپاگاندا و تبلیغات و عملیات روانی و همچنین ماشین کشتار رو ازشون بگیری کمتر از ده روز از بین می رن.
آقا این ها از بین می رن..............بله.............من از 300-400 سال منظورم از بین رفتن اعتقادات خرافی در بین ملت و مردم بود..........که البته اون هم کمه باز براش 300-400 سال...........
دیگه وقتی انحصار رسانه دست اینا باشه .هردروغی رو میتونن سرهم کنن و هرتصویری که بخوان میتونن نشون بدن تا دلتون بخواد میتونن بزرگنمایی و تحریف کنن و واقعیت ها رو جور دیگه ای نشون بدن ...
ترامپ هم میدونه چی بر سر مردم گذشت این چند روزه ...
ولی وقتی نمیخواد بفهمه یا منفعت و مصلحتشو در این می بینه که خودشو بزنه کوچه علی چپ....
ولی من به نظرم این داستان اینجا تموم نمیشه...دفعه بعد ملت نه برا کشته شدن ..برا کشتن به میدان میان
امید جان همه کسانی که توی این صفحه هستند همگی سررشته اقتصادی دارن و از وضعیت اقتصادی حکومت مطلع هستند
شما فرض بگیرکه مردم مثل دفعات قبل به نتیجه نرسیدند و حکومت موفق به سرکوب و خاموش کردن آتش اعتراضات شد
فرض می کنیم که این اتفاق افتاد فقط فرض
آیا قیمت دلار به زیر 100 تومن خواهد رفت؟ 100 تومن نه 120؟
آیا حکومت موفق خواهد شد مشکلات معیشتی مردم رو حل کنه؟
میخوام اینو به دوستان بگم که چه ترامپ یا نتانیاهو پای کار باشن چه نباشن دیگه مهم نیست
دنیا به این کشتار توجه بکنه یا نکنه دیگه مهم نیست
پرونده حکومت در پنج شنبه و جمعه ای که گذشت بسته شد
کار این حکومت تمام هست.
هیچ راهی
هیچ امیدی
هیچ روزنه ای برای برون رفت از این مخمصه! برای نظامی که توی دو روز، هزاران نفر از مردمش رو می کشه وجود نداره
نزدیک به ده هزار نفر بازداشتی داریم که هرآن احتمال اعدام این عزیزان وجود داره
همین تعداد بازداشتی باعث روشن ماندن این اعتراضات خواهد شد
صبح آزادی بسیار نزدیک تر از آنچه نمایش داده می شود هست
ملتی که دلاور مردان و دوستان خودشون رو مثل یعقوب لیث صفاری مثل بابک خرمدین و امثال اونها رو اصلا نمی شناسند...............اصلا نمی دونن کی اند.............ولی دشمنان خودشون رو روزانه می رن بوس می کنن خودشون رو می مالونند بهشون.............
عقل و فهم این ملت رو زیادی دست بالا گرفتی شما اقا............. خیلی زیاد انتظار دیگه نداشته باش ازشون دیگه............در حد خودشون انتظار داشته باش........
بیخیال عمو
شمام از اون ور بوم افتادی
حوصله بحثش نیست یعنی الان وقتش نیست
قدر "علیرضا123" رو ندونستیم شما ظهور کردی!!!
من در فاز ظهور این ها نیستم 10-15 سال پیش مبعوث شده بودم که رسالتم رو هم به قوم خودم به اتمام رساندم الان دیگه باز نشسته شدم * دعوتم همگانی و عمومی نبود.......🤣
حرف بدی هم نزدم میگم ملتی که میرن دست بوسی دشمنان خودشون......رو شما زیادی داری جزو بشر حساب می کنی .........اون بنده خدا خدا بیامرز هم در دهه 50 هم اینها رو آدم حساب کرد همین بلا رو سرش آوردن......... الان هم ما داریم هنوز تاوان پس می دیم........
نظر