اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1693

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

مشکلی نیست
    اگه زنده موندن به عملیات خرابکارانشون ادامه بدن.
    اسرائیل توی دو سال که غزه رو شخم زد!! 12 هزار نفر آدم نکشت.
    ولی اینا توی دو روز بیشتراز اسرائیل آدم کشتند.
    تیمسارداور

یکم فکرکن لطفا بعد نظربده

اولا 12 هزار نبوده 120هزارنفرکشته شده کی به کیه

دوما اسراییل اندازه چندتا بمب اتم بمب ریخت سرغزه 70هزار گشته شده ازدومیلیون نفر

سوما بعد اینجا با90میلیون نفر 12هزارنفر؟ بگو 120هزار بگو یکمیلیون 200هزار ابروداری کن زشته کی به کیه

عقل هم خدا بهمون داده ولی ازش استفاده نمیکنیم میترسیم از اکبندی دربیاد کی به کیه

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1693

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      جناب مگنوس منم مثل تو کم حوصله بودم تا همین 2 شب پیش و زمانی چپکی فکر میکردم تا چند ماه پیش . چپکی را گذاشتم کنار چون ادم را چپ میکنه . شاید هم واژگون کنه و رو سقف بیای پائین و دیگه هیچی باقی نمونه
      حوصله کن
      کسی فکرش را نمیکرد جیمی کارتر پفیوزی که شب ژانویه سال 56 ایران بود و عذر میخوام داشاق های شاه را میبوسید و میلیسید ، سال بعد چنین به شاه پشت کند
      کسی فکر نمیکرد حسین اوباما که در اولین سفرهای ریاست جمهوریش به مصر از حسنی مبارک چننین تعریف کرد و رفت تو بغلش ، 2 سال بعد از انقلاب مصر حمایت کنه
      سیاست عالم عجیب و غریبی دارد
      کمی حوصله کن . چپکی فکر کردن خوب نیست . البته من نمیگم چطور فکر کن ولی خب میگم منم زمانی مثل تو بودم و زیان روحی روانی دیدم خود دانی
      ازچپکی فکرکردن یکدفعه به راستی فکرکردن عاقبت خوبی نداره

عاقل اونه که وسطکی فکرکنه

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1693

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
        دوورنا دوباره دور برداشتی با دوپینگ روسیه

مسکو: اروپا به جای اظهارنظر درباره ایران، دنبال نجات گرینلند باشد

آیا اروپایی‌ها نمی‌خواهند از خود بپرسند که چرا در مورد وضعیت ایران که در نقطه‌ای کمی متفاوت از جهان واقع شده است، تا حدودی دورتر از گرینلند، اظهار نظر می‌کنند؟ چرا اتحادیه اروپا این‌قدر به ایران توجه می‌کند و این‌قدر کم به گرینلند؟

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: مقامات اتحادیه اروپا بهتر است به جای اظهار نظر در مورد وضعیت ایران، بر گرینلند تمرکز کنند که امروز آمریکا در تلاش برای تصاحب آن است.
        ما توکلمون به خداست انشالله هرچی خیرجلوی پای این ملت بگذاره

روسیه وچین وامریکا کیلوچنده

نظر

• بیت کوین
          عضو فعال
          • Jan 2018
          • 446

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

ما توکلمون به خداست انشالله هرچی خیرجلوی پای این ملت بگذاره

روسیه وچین وامریکا کیلوچنده
          خداشناسی شما جماعت از رساندن مملکت به وضعیت کنونی کاملا مشخصه

نظر

• کاوه آهنگر
            Banned
            • Sep 2020
            • 462

خبر موثق
            مسوولین در حال خارج کردن پولها و فرار از ایران هستند

نظر

• Davar
              Banned
              • May 2017
              • 3291

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

تیمسارداور
              یکم فکرکن لطفا بعد نظربده
              اولا 12 هزار نبوده 120هزارنفرکشته شده کی به کیه
              دوما اسراییل اندازه چندتا بمب اتم بمب ریخت سرغزه 70هزار گشته شده ازدومیلیون نفر
              سوما بعد اینجا با90میلیون نفر 12هزارنفر؟ بگو 120هزار بگو یکمیلیون 200هزار ابروداری کن زشته کی به کیه

عقل هم خدا بهمون داده ولی ازش استفاده نمیکنیم میترسیم از اکبندی دربیاد کی به کیه

کاملا موافقم عقل چیز بسیار خوبیه درنا
              شما که به اینترنت سفید دسترسی داری گزارش روزنامه گاردین در مورد کشته شدگان اتفاقات اخیر رو بخون
              اگر هم نداری من دوتا لینک از اینترنت ملی قرار میدم
              گزارشی از بهشت زهرا و بیمارستانهایی که مجروحان چشمی اتفاقات اخیر به اونجا مراجعه کردن

البته که شما انسان نیستی و این چیزا برات اهمیت نداره آخرش خواهی گفت میخواستن نرن
              ولی به هر حال صحبت از عقل شده تیمسار
              گفتی که غزه 70 هزار نفر کشته شدند!!!
              یه عکس از محل دفن این تعداد آدم نشون بده!
              یه عکس هوایی با ماهواره نشون بده مهم نیست!
              حداقل موقعیت مکانی دفن این تعداد آدم رو مشخص بکن!
              اصلا غزه جایی برای دفن 70 هزار نفر آدم رو داره؟
              یادمه که دنیا داشت واسه غزه خودشو پاره میکرد قطعا اگه همچین عکسی وجود داشت بارها توی بوق کرده بودنش
              ولی حرام زاده های چپی همشون واسه اتفاقات ایران خفه خون گرفتند

ولی من مستند از خبرگزاری های رژیم واست سند آوردم برو بخون و از عقلت استفاده کن تیمسار.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2950

دوست عزیز شما خیلی عجله داری؟
                شما دو روز اعتراض کردی توقع داری همین فردا عملیات انجام بده
                این عجله منجر به یاس و ناامیدی میشه که شده
                به نظر من این داستان تا اسفند و فروردین طول خواهد کشید
                تازه زمان رجز خونی رسیده هنوزهیچ قطعنامه محکومیتی از طرف سازمان ملل صادر نشده
                هنوز امنیت پایگاههای امریکایی در اطراف ایران تامین نشده و این زمان بر خواهد بود
                در این مدت فشارهای بین المللی نیز بیشتر خواهد شد
                این مدت به تعداد معترضین داخلی هم اضافه خواهد کرد
                از روزی که امریکا ناوگانش رو در اطراف ونزوئلا مستقر کرد تا زمانی که بخواد عملیاتی انجام بده چند ماه زمان برد.
                از طرفی وقتی تحلیل میکنی که امریکا با اینا کنار میاد باید چند تا دلیل هم بیاری
                اگه امریکا میخواست با اینا کنار بیاد که نظام مقدس همه جوره چربش کرده بود
                فراموش کردید که بعد از جنگ 12 روزه تمامی سران نظام با هر زبونی میگفتند که ما آماده مذاکره هستیم ولی امریکا به دنبال مذاکره نیست به دنبال تحکیم خواسته های خودش هست؟ اگه قرار بود مذاکره ای انجام بشه تا حالا شده بود.
                امریکا نه دنبال نفت نه چیز دیگه امریکا توی این منطقه متحد و آرامش و امنیت برای اسرائیل میخواد
                نطفه نظام مقدس در مخالفت با اسرائیل بسته شده امکان هیچ سازشی بین اینها نیست.
                درود
                اتفاقا عجله ندارم...دلایل هم نوشتم اما بعد پاک کردم!!!
                خیلی بیشتر از دو روز هم به این حکومت اعتراض کردم
                اما این مدل حکومت ها به این شکلی که شما انتظار دارید سرنگون نمی‌شوند...خصوصا اینکه قرار باشه دخیل هم بسته بشه به امامزاده ای مثل ترامپ...بی بی گل عزیز هدفش تغییر حکومت هست..اما ترامپ نه
                باشه...به توصیه شما دوست عزیز و اون ۸ نفری که متن شما رو لایک کردن صبر میکنیم تا فروردین...اصلا تا خرداد سال آینده...بنده که از خدا میخواهم نظر شما درست باشه و نه نظر خودم
                نظر بنده این هست که این حکومت تغییر فرم میده..و با ترامپ به توافق میرسه
                اگر عمری بود و سالها بعد کتاب خاطرات جی دی ونس و یا مارک روبیو رو خوندیم...اون موقع شاید بیشتر درک کردیم سیاست چقدر کثیف هست!!!

نظر

• کاوه آهنگر
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 462

خبر موثق

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1631

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                    خبر موثق
                    کاوه ی عزیز.
                    مسئولین همیشه در حال خارج کردن پول ها و سفر به خارج از کشور هستند.
                    اموال مملکت رو غارت می کنن و می فرستن خارج برای نورچشمی ها یا این که خودشون هم برای تفریح بهشون ملحق می شن و جوون تر ها میان سر جاشون برای غارت های جدید.
                    خلاصه این که این اتفاق تازگی نداره.
                    نظامی که می تونه مثل آب خوردن اینترنت رو در دهه ی سوم هزاره ی سوم قطع کنه و هیچ کس هم به هیچ جاش نباشه معلومه که خیلی به خودش مطمئنه که هیچ اتفاقی براش نمی افته.

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3872

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                      خبر موثق
                      منبعت پلاستیکیه .....نشتی داره ....تا دیروز که رضا پهلوی و مردم معترض رو یه چیز دیگه میدونستی و می گفتی کارشون اشتباه بوده و به نتیجه نمیرسه ....امروز میگی اینا درحال فرار ووخارج کردن پولاشون هستن...

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1693

[QUOTE=Davar;n1750606]

شما که به اینترنت سفید دسترسی داری گزارش روزنامه گاردین در مورد کشته شدگان اتفاقات اخیر رو بخون
                        گزارشی از بهشت زهرا و بیمارستانهایی که مجروحان چشمی اتفاقات اخیر به اونجا مراجعه کردن

البته که شما انسان نیستی و این چیزا برات اهمیت نداره آخرش خواهی گفت میخواستن نرن
                        یادمه که دنیا داشت واسه غزه خودشو پاره میکرد قطعا اگه همچین عکسی وجود داشت بارها توی بوق کرده بودنش

ولی من مستند از خبرگزاری های رژیم واست سند آوردم برو بخون و از عقلت استفاده کن تیمسار.[/QUOTE)

سلام خدمت تیمسار

با مطالعه مطالب پربار شما متوجه شدم بیخودی هرکس رو تیمسارنمیکنند

فرمودید که من انسان نیستم ولی شما ازهرانسانی که مغزش رواکبند نگه نداشته.

بپرسید بادیدن عکس غزه باوسعت 360 کیلومترمربع قبل وبعد ازجنگ بااسراییل که تمام روزنامه های خارجی ازجمله گاردین صدها بارگذاشتن دنبال (یه عکس از محل دفن این تعداد آدمنشون بده ) بگرده

وبا مساحت مجموع قبرستان های ما مقایسه کنه بعد بیاد این مطالب گوهرباررو اینجا بنویسه واقعا برای خودم متاسفم

نظر

• Davar
                          Banned
                          • May 2017
                          • 3291

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                          درود
                          اتفاقا عجله ندارم...دلایل هم نوشتم اما بعد پاک کردم!!!
                          خیلی بیشتر از دو روز هم به این حکومت اعتراض کردم
                          اما این مدل حکومت ها به این شکلی که شما انتظار دارید سرنگون نمی‌شوند...خصوصا اینکه قرار باشه دخیل هم بسته بشه به امامزاده ای مثل ترامپ...بی بی گل عزیز هدفش تغییر حکومت هست..اما ترامپ نه
                          باشه...به توصیه شما دوست عزیز و اون ۸ نفری که متن شما رو لایک کردن صبر میکنیم تا فروردین...اصلا تا خرداد سال آینده...بنده که از خدا میخواهم نظر شما درست باشه و نه نظر خودم
                          نظر بنده این هست که این حکومت تغییر فرم میده..و با ترامپ به توافق میرسه
                          اگر عمری بود و سالها بعد کتاب خاطرات جی دی ونس و یا مارک روبیو رو خوندیم...اون موقع شاید بیشتر درک کردیم سیاست چقدر کثیف هست!!!
                          بنزین زمانی روی آتش انقلاب 57 ریخته شد که یه نفر گفت: من صدای انقلاب شما را شنیدم.
                          کوچکترین عقب نشینی برای نظام، برابر با نابودیست اینو شخص اول از همه بهتر می دونه.
                          شما از تغییر فرم حرف می زنی؟

پ.ن:
                          اون دو روز منظورم شخص شما نبود منظور 18 و 19 دی ماه بود.
                          اینکه دلایلت رو حذف کردی اصلا قشنگ نیست
                          از کسانی که باید خیلی بترسن، من و شما هستیم که با اینترنت ملی پست ارسال میکنیم! همین روزاست که فرقونی ببرن.
                          یادمه یه زمانی گنجشک گفت: هیچ موقع نری خودتو معرفی کنی، بزار بیان ببرنت.

نظر

• Davar
                            Banned
                            • May 2017
                            • 3291

[QUOTE=dornaa;n1750613]

ولی من مستند از خبرگزاری های رژیم واست سند آوردم برو بخون و از عقلت استفاده کن تیمسار.[/QUOTE)

سلام خدمت تیمسار

با مطالعه مطالب پربار شما متوجه شدم بیخودی هرکس رو تیمسارنمیکنند

فرمودید که من انسان نیستم ولی شما ازهرانسانی که مغزش رواکبند نگه نداشته.

بپرسید بادیدن عکس غزه باوسعت 360 کیلومترمربع قبل وبعد ازجنگ بااسراییل که تمام روزنامه های خارجی ازجمله گاردین صدها بارگذاشتن دنبال (یه عکس از محل دفن این تعداد آدمنشون بده ) بگرده

وبا مساحت مجموع قبرستان های ما مقایسه کنه بعد بیاد این مطالب گوهرباررو اینجا بنویسه واقعا برای خودم متاسفم
                            اگه برای خودت متاسفی اینجا چیکار میکنی؟
                            مگه به درد خود آزاری دچار شدی، میای اینجا متاسف میشی خودتو اذیت میکنی!!!

سیم کارت سفید!
                            یه عکس از روزنامه گاردین بگیر بفرست اینجا تا روشن بشیم کجا دفن شدن.
                            ما که اینترنت نداریم شما که داری برو یه عکس بگیر بفرست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2950

بنزین زمانی روی آتش انقلاب 57 ریخته شد که یه نفر گفت: من صدای انقلاب شما را شنیدم.
                              کوچکترین عقب نشینی برای نظام، برابر با نابودیست اینو شخص اول از همه بهتر می دونه.
                              شما از تغییر فرم حرف می زنی؟

پ.ن:
                              اون دو روز منظورم شخص شما نبود منظور 18 و 19 دی ماه بود.
                              اینکه دلایلت رو حذف کردی اصلا قشنگ نیست
                              از کسانی که باید خیلی بترسن، من و شما هستیم که با اینترنت ملی پست ارسال میکنیم! همین روزاست که فرقونی ببرن.
                              یادمه یه زمانی گنجشک گفت: هیچ موقع نری خودتو معرفی کنی، بزار بیان ببرنت.
                              دلایل در ارتباط با ترامپ و شرایط آمریکا بود..تمایل داشتیدبعدا در موردش صحبت میکنیم..نگفتم که بحث جدلی نشه
                              بنده نگفتم سرنگون نمی‌شوند..بنده کی گفتم این حکومت ماندگار هست؟...گفتم در مقطع فعلی و با این چیدمان و شرایط موجود سرنگون نمی‌شوند

پ.ن:
                              بیاند فرقونی ببرند...قبلش هم با اینترنت ملی مطلب میزدم...در خیابان هم فریاد زدم....باجی ندارم به این حکومت بدم...حکومت مستبدی که توسعه رو از ایران عزیز گرفت...خار و ذلیلمون کرد تو چشم دنیا...و به حداقل حقوق اجتماعی مردمش احترام نمی‌گذارد...خون من رنگین تر از این مردم نیست

نظر

• hamipia
                                عضو جدید
                                • Jun 2013
                                • 10

وزیر خزانه داری آمریکا : مقامات جمهوری اسلامی با میلیون ها دلار در حال فرار از کشور هستند.

نظر

در حال کار...
                                X