کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یگانه جان دوست خوبم
تکنیکال تو بعضی سهام کاربردی نداره یا اینکه تکنیکال کارها شاید نتونن پیش بینی کنن به هرحال فرقی نداره
مثل شبریز و صدرا و....
ایا تکنیکال رشد شبریز رو از 240 تا اینجا و به این صورت یه کله پیش بینی میکرد که حالا نهایت صعوش رو بتونه تشخیص بده؟
سلام علامه عزيز
تكنيكال برايند عرضه و تقاضاست و فيد بك فعاليت حركت سهم كه چه حقوقي تاثير گذار باشه چه حقيقي
من خودم تا 310 بهش اعتقاد داشتم و اونجا انتظار اصلاح براي حركت بعدي رو داشتم
بخاطر نداشتن سهامدار خرد اصلاح نكرد- عرضه نفت و گاز هم مزيد برعلت براي ندادن صف و رسيدن به تارگت دوستمون شد
آر اس آي هم هر موقع به مقاومتش رسيد يا اصلاح كرد يا در جا زد تا قدرت لازم رو بدست بياره
متاسفانه من خودم زياد صبر ندارم وگرنه تو هر سهمي اگر بموقع وارد بشي و تحليلي داشته باشي سود 100 درصدي خواهي برد- از در جا زدن فراري هستيم و اين آفت براي سهامداره
نمونش شپنا- كنتور
همين وبيمه رو ببين 3 ماه ديگه قيمتش رو بهت نشون ميدم كه 80 تومن هست يا .....
سلام علامه عزيز تكنيكال برايند عرضه و تقاضاست و فيد بك فعاليت حركت سهم كه چه حقوقي تاثير گذار باشه چه حقيقي
من خودم تا 310 بهش اعتقاد داشتم و اونجا انتظار اصلاح براي حركت بعدي رو داشتم
بخاطر نداشتن سهامدار خرد اصلاح نكرد- عرضه نفت و گاز هم مزيد برعلت براي ندادن صف و رسيدن به تارگت دوستمون شد
آر اس آي هم هر موقع به مقاومتش رسيد يا اصلاح كرد يا در جا زد تا قدرت لازم رو بدست بياره
متاسفانه من خودم زياد صبر ندارم وگرنه تو هر سهمي اگر بموقع وارد بشي و تحليلي داشته باشي سود 100 درصدي خواهي برد- از در جا زدن فراري هستيم و اين آفت براي سهامداره
نمونش شپنا- كنتور
همين وبيمه رو ببين 3 ماه ديگه قيمتش رو بهت نشون ميدم كه 80 تومن هست يا .....
سلام
دوست عزیزم تکنیکال تا اونجایی که من میدونم(که البته خیلی خیلی مختصر میذونم) روند قیمتی رو دنبال میکنه و به قیمت و حجم کاز داره و اینکه حقیقی بوده یا حقوقی کاری نداره و اوصلا پیش بینی ارزشمنده که بتونه فارغ از این گونه مسایل ببینه
البته قبول دارم تکنیکال کارهای قابلی که ما تو سایت داریم از جمله شما اکثر تحلیلهاشون درست در میاد و من به شخصه خیلی استفاده میکنم و خودم تو ولین فرصت دنبال یادگیریش هستم ولی انصافا شبریز رو من ندیدم کسی همچین روندی پیش بینی کنه براش
پی نوشت: حدود دو هفته پیش تعداد نسبتا زیادی(نسبت به پورتفوی خودم شبریز 247 تومنی بعد از 9 ماه صبر فروختم چون انتظار رشد نداشتم و دو سه روز بعد این صف تاریخی تشکیل شد)
ارادت
توي بورس ايران فقط خواستنه بخوان تمومه نمونش كنتور كدوم تكنيكالي توي اين سايت فكر مي كرد كنتور در عرض يك ماه بشه دوبل يا شبريز يا همين صدرا همه هي ميگفتن موج 3 داره شروع ميشه پس چي شد
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
شبريز روي قيمت 409 تومن 2 ميليون برگه سهم تقاضا خوابونده پشتش. اينجا فقط خواستنه سهم بگو طلا نخوان نميارنش بالا معلوم نيست تو اين شبريز گنج پيدا شده نه به اون موقع كه رو 200 به زور مي خريدن نه به الان كه روي 409 صف خريده
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر