من یک 10000 تایی دارم فکر میکنید دیگه اخر راه؟بفروشمش؟
پالايش نفت تبريز ( شبريز )
Collapse
X
-
در اصل توسط najafi.nikan پست شده است View Postدوستان علت صف طولانی شبریز با وجود دوتا گره مثبت چیه؟مگه چه خبره تو شرکت؟
برای موج 3 شبریز من ندیدم کسی همچین قیمتهایی رو حتی حدس هم زده باشه
واقعا غیر قابل پیش بینی بود
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postظاهرا عرضه ای میخاد انجام بشه که هر چی قیمت شبریز بالاتر باشه اون شرکت هم قیمت بالاتری میخوره
برای موج 3 شبریز من ندیدم کسی همچین قیمتهایی رو حتی حدس هم زده باشه
واقعا غیر قابل پیش بینی بود
نظر
-
الف- زمان و محل برگزاري مجمع عمومي :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت
میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 15:00 روز چهار شنبه مورخ1390/11/19
در محل شرکت واقع در جاده تبریز آذرشهر -سه راهی سرد رود -سالن آمفی تأتر برگزار میگردد حضور بهم رسانند
ب- دستور جلسه:
انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
انتخاب اعضای هیئت مدیره
سایر موارد
توضيحات:
سایر مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده می باشد.
نظر
-
بتونه از سد 410 رد شه ميتونه تا 450 بياد بالاالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسلام بر شما
چه مجمعی؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
تو جلسه معارفه نفت و گاز پارسيان دوستاني رفتند و از مدير عامل در مورد شبريز پرسيدند اگر سودي كه مدير عامل گفته براي شبريز درست باشه اين سهم مي تركهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
بابرگزاری مجمع فوق العاده
اعضای حقوقی هیئت مدیره پالایشگاه تبریز انتخاب شدند
خبرگزاری فارس: اعضای حقوقی هیئت مدیره شرکت مشمول اصل 44 پالایشگاه تبریز با برگزاری مجمع فوق العاده ای انتخاب شدند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، در جریان برگزاری مجمع فوق العاده شرکت پالایشگاه تبریز در 19 بهمن ، شرکت های گسترش نفت و گاز پارسیان،سرمایه گذاری هامون سپاهان، پتروشیمی پردیس و سرمایه گذاری های سهام عدالت دو استان زنجان و همدان به عنوان اعضای هیئتمدیره برای مدت دو سال انتخاب شدند .
پالایشگاه تبریز از 22 آبان سال گذشته با قیمت 140 تومانی هر سهم به جمع شرکت های بورسی و مشمول اصل 44 پیوسته و در آخرین ترکیب سهامداری آن شرکت نفت و گاز پارسیان با 46.8 درصد، ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با 4.8 درصد، سهام عدالت با40 درصد مالکان اصلی این شرکت 194 میلیارد تومانی هستند.
در جریان دو عرضه عمده سال جاری از سوی سازمان خصوصی سازی بود که نفت و گاز پارسیان اقدام به خرید دو بلوک 15 و 13.6 درصدی این شرکت کرد و مالک اصلی آن شد.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
نظر