پالايش نفت تبريز ( شبريز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    سهم همچنان داره درست پیش میره ...پول بک به مقاومت شکسته شده رو 400 ....اینجا به نظر جمع بشه برگرده ..منتظر می ماینم ..
    پول بک کرد والان صف خرید ...

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

توقف نماد معاملاتي شبريز
      به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت پالايش نفت تبريز با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شد
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

شتران بست
        شبريز بست
        شراز هم خواهد بست.

نظر

• arash boursy
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 96

گزارش اومد کدال:x
          [B][COLOR=#0000ff]
          [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
          [COLOR=#0000ff]
          [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20671

من که تو کف گزارشش هستم ..........نمیدونم خوابم بیدارم گزارش رو اشتباه باز کردم !!!.......فکرشم نمیکردم از 57 تومن 6 ماهه 50 تومن بسازه .........این پارسان خیلی تحلیلگره و کارش درسته که سهام اینو خرید .... ............:d

شپنا پس چی کار میکنه امسال بالای 250 میسازه شپنا شاید هم 300 .......
            ///

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              من که تو کف گزارشش هستم ..........نمیدونم خوابم بیدارم گزارش رو اشتباه باز کردم !!!.......فکرشم نمیکردم از 57 تومن 6 ماهه 50 تومن بسازه .........این پارسان خیلی تحلیلگره و کارش درسته که سهام اینو خرید .... ............:d

شپنا پس چی کار میکنه امسال بالای 250 میسازه شپنا شاید هم 300 .......
              با اینکه میثم جون این سهمو دیگه ندارم،2 ماه پیش که رفته بودم مجمعش مهندس مهجور(نماینده پارسان) رو که دیدم گفت این سهم اخر همین امسال 1000 تومانه
              من باور نکردم حالا میبینم چی گفته،ایشون فارغ التحصیل از کشور انگلستان هستند
              حالا اینم بگه که بحث فروش زمین های واقع در شاهگلی تبریز امسال عملی بشه سودش راحت 250 تومانه
              زمین های شاهگلی تبریز جز قسمت تاپ شهر هست.

یاشاسین تیراختور،یاشاسین شبریز،یاشاسین آذربایجان
              4 تا زدیم به سپاهان(ربطی به تاپیک نداشت این حرفها :d)

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20671

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                با اینکه میثم جون این سهمو دیگه ندارم،2 ماه پیش که رفته بودم مجمعش مهندس مهجور(نماینده پارسان) رو که دیدم گفت این سهم اخر همین امسال 1000 تومانه
                حالا اینم بگه که بحث فروش زمین های واقع در شاهگلی تبریز امسال عملی بشه سودش راحت 250 تومانه
                عطا جان این سهم 700 هم بشه مایی رو که این سهم رو نداریم بسه ....چرا ؟

چون از نظر روانی جوی به شبندر میده که با سرعت بیشتر بیاد بالا ..............:)) حالا شنبه معلوم میشه تاثیر این گزارش روی شنبدر .........

شراز هدف بالای 600......... شراز 700 تومنی
                شبریز هدف بالای 600 .........شبریز 700 تومنی
                شپنا هدف بالا ی1100 تومن ..........شپنا 1200 تومنی

شتران هدف بالای 20000 تومن ببینید من دارم از شترانی صحبت میکنم که 7500 باز شده ...........این هدف رو داشته باشید فعلا .....

شبندر هدف ؟؟ مدرن ترین پالایشگاه کشوره مثلا و طرح توسعه هم داره ...........
                ///

نظر

• محمدرضا 87
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1522

امسال بالای 150 تومن سود خواهد ساخت 6 ماهه دوم سود آوری پالایشگاه ها بیشتر میشه.
                  با این سودی که اعلام کرد به احتمال خیلی زیاد بالای 550 باز میشه هدف سهمم هنوز 800 تومن و بعد 1000 تومنه میان مدت.
                  به نظرم پایین 550 باز شدنش فقط فرصت خرید حتی بالای 550 تومن هم با جوی که روی پالایشگاه ها هست فرصت خرید و شاید یکی 2 روز بعد از باز شدنش با صف خرید روبه رو شه.
                  قبل از بسته شدنش که هیچ خبری تو شبندرو شراز نبود شبریز 8 میل صف داشت.

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

یاشاسین تیراختور،یاشاسین شبریز،یاشاسین آذربایجان
                    4 تا زدیم به سپاهان(ربطی به تاپیک نداشت این حرفها :d)
                    عطا جون 4 تا زدید به سپاهان مبارکتون باشه.
                    ولی داداشم از وقتی تیراختور لیگ برتری شده سپاهان زرت و زرت قهرمان شده;)

ولی این برد واقعا شایسته تراختور بود.
                    سپاهان با رفتن مرزبان به جد تضعیف میشه
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      عطا جون 4 تا زدید به سپاهان مبارکتون باشه.
                      ولی داداشم از وقتی تیراختور لیگ برتری شده سپاهان زرت و زرت قهرمان شده;)

ولی این برد واقعا شایسته تراختور بود.
                      سپاهان با رفتن مرزبان به جد تضعیف میشه
                      مخلص مصطفی جون،امروز داشتم به عکس های بازی دیروز نگاه میکردم که اصفهانیا واقعا" سنگ تمام گذاشتن،مهمانوازی را به جا آوردن
                      که این فرهنگ والای این ملت رو نشون میده،اینم یه عکس

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

بحث فروش زمین های شاهگلی به سازمان قطار شهری قوت گرفته

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت پالايش نفت تبريز طی نامه شماره مورخ 1391/08/07 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 1,942,106 میلیون ریال مبلغ 805 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 91 را در تاريخ 13/12/90 مبلغ 609 ريال (به بازار منعکس نگرديد) و در تاريخ 12/02/91 و 14/04/91 مبلغ 306 ريال ، 01/06/91 مبلغ 571 ريال و مطابق اطلاعات پيوست مبلغ806 ريال اعلام نموده است. شرکت مفروضات پيش بيني را به شرح پيوست موارد زير اعلام نموده است:
                          الف)نرخ نفت خام 6 ماهه اول سال براساس اطلاعيه هاي دريافتي از شرکت ملي پالايش و پخش فراورده هاي نفتي ايران و براي 6 ماهه دوم براساس ميانگين مقدار و نرخ 6 ماهه اول (هر بشکه 102.09 دلار و نرخ تسعير 260ر12 ريال)محاسبه نموده است.
                          ب)مقادير و نرخ فروش براساس ميانگين فروش 6 ماهه اول و پيش بيني مقداري توسط اداره مهندسي پالايش مي باشد.
                          ج)هزينه حمل براساس اطلاعات 6 ماهه 143ر784 ميليون ريال براورد شده که از اين مبلغ189ر667 ميليون ريال بازيافت مي گردد. همچنين شرکت اعلام نموده است درصورتي که کل هزينه حمل نفت خام يارانه پذير باشد سود هر سهم معادل 46 ريال افزايش خواهد يافت.
                          يارانه فوق بدين صورت محاسبه شده است:کل فروش 6 ماهه طبق آمار اعلامي از شرکت ملي پخش محاسبه وفروشهاي شهريور لغايت اسفند براساس فروش شهريور محاسبه و سپس جمع کل هزينه هاي حمل(جمع هزينه هاي اعلاميه هاي دريافتي از شرکت ملي خط لوله بابت هزينه حمل شش ماهه اول 91 ضرب در دو)تقسيم بر جمع فرآورده هاي تحويلي(واحد ليتر) به پخش گرديده و نرخ بدست آمده در فروش 5 فرآورده اصلي عرضه شده در داخل ضرب گرديده است.
                          مزيد اطلاع، در اطلاعيه قبلي شرکت اعلام نموده بود، هزينه حمل نفت خام 793،763 ميليون ريال مي باشد که بر اساس يارانه دريافتي طي سال 91 يراساس فروش داخلي 5 فرآورده نفتي اصلي در سه ماهه اول سال 91 بالغ بر 750،843 ميليون ريال بازيافت خواهدشد.
                          شرکت اعلام نموده است که هيئتمديره درنظردارد 90 درصد از سود خالص سال مالي 91 را جهت تقسيم بين صاحبان سهام به مجمع عمومي عادي ساليانه پيشنهاد نمايد.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

محدوده ی 550 -500 باز بشه عالی واسه خرید

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

محدوده ی 550 -500 باز بشه عالی واسه خرید
                              بعید می دونم تو اون محدوده بازشه که اگه باز شه که فقط باید چشم بسته خرید.
                              اگه شبندر فردا هم بتازه و بره 550 تا 600 البته نزذیک 600 باز خواهد شد.
                              فک کنم فردا یه جورایی حکم گره رو براش داره هرکی خرید برد هرکیم نخرید از فردای باز شدن میره تو صف میشینه و در حد حجم مبنا عرضه میشه با این جوی که رو گروه هست.
                              شراز یه جو میده شبندر از یه وره دیگه شترانم احتمالا گروه میترکونه لاوانم که حرفش که بیاد لیدر بازار فقط گروه پالایشگاه.

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                                بعید می دونم تو اون محدوده بازشه که اگه باز شه که فقط باید چشم بسته خرید.
                                اگه شبندر فردا هم بتازه و بره 550 تا 600 البته نزذیک 600 باز خواهد شد.
                                فک کنم فردا یه جورایی حکم گره رو براش داره هرکی خرید برد هرکیم نخرید از فردای باز شدن میره تو صف میشینه و در حد حجم مبنا عرضه میشه با این جوی که رو گروه هست.
                                شراز یه جو میده شبندر از یه وره دیگه شترانم احتمالا گروه میترکونه لاوانم که حرفش که بیاد لیدر بازار فقط گروه پالایشگاه.
                                این سهم حرفهای زیادی برای گفتن
                                یک سود غیر عملیاتی توپول داره که بعدا" معلوم میشه

نظر

در حال کار...
                                X