پالايش نفت تبريز ( شبريز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omidetoop
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 37

شپمچا در روند صعودی قرار گرفت
    سلام دوستان
    از فردا ادامه مثبتهای شپمچا را شاهد هستیم. سهمی که مورد کم لطفی برخی از سهامداران قرار گرفته اینبار تا 900 را تا پایان سال می رود...خبر از تعدیلهای مثبت نیز در گزارش 12 ماهه دارد

سهام طلایی کوچک همچون مرواریدی در دریای متلاطم بورس گرانبها هستند. باید زیرک و تیزبین باشید تا آن را ببینید.
    خیلی از سهام مثل نهنگی بزرگ هستند و البته سود آور. ولی شکار آنها بسیار سخت و با ریسک بالاست.
    ولی بعضی سهام همچون مروارید کوچک و ارزشمند همچون شپمچا. سود سهم و پی به ای سهم را ببینید و خودتان قضاوت کنید

نظر

• jomong2
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 55

بابا چه خبره هیچکس تو این تاپیک فعال نیست! انگار همه فروختن، من موندم و پارسان!!

نظر

• taherishahram
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 708

خدا بخیر بگذرونه امروز که من تونستم بخرم همه دارن میگن اشتباه کردی !!!
        A man should get to bleed in peace

نظر

• jomong2
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 55

امروز هم اضافه کردم. رفتم بالای 50% سبد. اگه بگید یک ذره به این سهم شک دارم، ندارم. تا مجمع هم در خدمتش هستیم.
          دلیل امروز عرضه شدنش هم به نظر من 2 تا علته:
          1- قطعی شدن عرضه شخلیج و نیاز به نقدینگی بالا
          2- بسته شدن بیش از 40 سهم توسط سازمان در یک روز، و احتمال بسته شدن سهم در آینده نزدیک

با توجه به برطرف نشدن این دو عامل تا حداقل 10 روز آینده، فکر نمیکنم این سهم فعلا رشد قابل توجهی بکنه. اما خیلی هم پایین زیادی براش نمیبینم. اگر هم اومد که چه بهتر، در خدمت فروشندگان هستیم.
          اما هر کی خرید باید باهاش سهامداری کنه. چون ممکنه ببندنش برا تعدیل، پولش یه چند هفته ای بخوابه.
          نوسانگیری روی این سهم مطلقا نکنید. فقط و فقط و فقط سهامداری

نظر

• Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
            خدا بخیر بگذرونه امروز که من تونستم بخرم همه دارن میگن اشتباه کردی !!!
            منم امروز یه مقدار تونستم شبریز بر دارم...:x

دوست من مگه صدرا یا یه سهم ورشکسته رو گرفتی؟!! اصلا نگران نباش ....یه سهم خوب توی یه صنعت عالی گرفتی....
            در جریان باش که سال 92 سال پالایشگاهی ها و قندی ها خواهد بود به خاطر قضیه ارز مرجع و مصونیت از تحریم ها و ....
            امروز یه حرکت زیبا جهت کف سازی مناسب و یه فرصت مناسب برای ورود به پالایشگاهی ها بود...
            باید کمی صبور باشید پالایشگاهی ها اهداف بالایی دارن فقط صبر..

امیدوارم پرسود باشید.;)@};-
            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• taherishahram
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 708

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
              منم امروز یه مقدار تونستم شبریز بر دارم...:x

دوست من مگه صدرا یا یه سهم ورشکسته رو گرفتی؟!! اصلا نگران نباش ....یه سهم خوب توی یه صنعت عالی گرفتی....
              در جریان باش که سال 92 سال پالایشگاهی ها و قندی ها خواهد بود به خاطر قضیه ارز مرجع و مصونیت از تحریم ها و ....
              امروز یه حرکت زیبا جهت کف سازی مناسب و یه فرصت مناسب برای ورود به پالایشگاهی ها بود...
              باید کمی صبور باشید پالایشگاهی ها اهداف بالایی دارن فقط صبر..

امیدوارم پرسود باشید.;)@};-

من سهمم رو با دوستم بیمه کردم :)
              قرار شده ضرر کنیم نصف نصف..سود کنیم همش مال خودم باشه !! :)

نظر

• آذرآبادگان
                کاربر فعال
                • Dec 2012
                • 1140

اولین پیش بینی سال 92 --- سود خالص هر سهم = 1161 ریال
                در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

نرخ دلار 92 «شبریز» مبادلاتی یا مرجع؟

شبریز نیز به عنوان اولین پالایشگاهی سود هر سهم سال آتی خود را منتشر کرده است و با در نظر گرفتن نرخ ارز مرجع ( 1226 تومان ) مبلغ 116 تومان به ازای هر سهم اعلام کرده است .سود فعلی سال 91 شرکت 112 تومان می باشد.مقدار تولید و فروش شرکت نسبت به سال 91 تغییر خاصی نداشته است.مفروضات بودجه شرکت به شرح زیر می باشد:
                  الف) ميزان خوراک نفت خام مصرفي براساس برنامه اعلام شده از سوي اداره برنامه ريزي مخازن معادل 000ر110 بشکه در روز، نرخ نفت خام با تخفيف 5% معادل 227/103 دلار و نرخ تسعير ارز 260ر12 ريال مي باشد.
                  ب) مقادير فرآورده هاي توليدي براساس برنامه پيش بيني توليد ارائه شده توسط اداره برنامه ريزي مخازن محاسبه گرديده است.
                  ج) نرخ فروش فرآورده هاي نفتي براساس ميانگين 9 ماهه سال91 محاسبه گرديده است,
                  د)مقدار فروش معادل مقدار توليد طي سال در نظر گرفته شده است.
                  ن) افزايش توليد ناشي از راه اندازي دستگاه بنزين سازي در سه ماهه اول سال92(توليد بنزين و بنزن) باعث افزايش مقدار و در نهايت مبلغ فروش شده و افزايش بهاي تمام شده نيز ناشي از احتساب هزينه استهلاک 8 ماهه دستگاه بنزين سازي در سال92 مي باشد
                  و) هزينه هاي عمومي ،اداري و تشکيلاتي با احتساب 24% افزايش نرخ نسبت به سال1391 در نظر گرفته شده است
                  . م) هزينه حمل نفت خام درسال1392 به مانند سال1391 و به ازاي هرليتر نفت خام دريافتي 34ر54 ريال به مبلغ کل 347 ميليارد ريال به عنوان هزينه شناسايي و بازيافت گرديده است.
                  ه) هزينه هاي توزيع و فروش مندرج در هزينه هاي فروش، اداري و عمومي به ميزان 99 درصد بازيافت گرديده است.
                  ي) افزايش درآمدهاي حاصل از سرمايه گذاري ناشي از دريافت مستقيم مبالغ فروش فرآورده ها به پتروشيمي تبريز بوده که باعث افزايش نقدينگي و در نهايت افزايش سود سپرده بانکي ميگردد . شايان ذکر است در سال 1391 درآمد مستقيم فروش به شرکت مذکور براي 8 ماه در نظر گرفته شده است که قبلاً از طريق شرکت ملي پالايش و پخش دريافت ميشد .
                  پرشین تحلیل
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

اون دوستمون که نگران خرید این سهم ارزشمند بودن حالابشینن صفهای پالایشی ها رو ببینن حالشو ببرن..;)

چه قراره باحالی هم با دوستت گذاشتی .... واقعا به اینا میگن رفیق :D

نظر

• taherishahram
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 708

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                      اون دوستمون که نگران خرید این سهم ارزشمند بودن حالابشینن صفهای پالایشی ها رو ببینن حالشو ببرن..;)

چه قراره باحالی هم با دوستت گذاشتی .... واقعا به اینا میگن رفیق :D

امروز خودش هم خرید کرد :)
                      گفت بخر ضرر کردی با من :)
                      از صبح نیم ساعت یه بار میاد میگه..سهمتو میدی من !!!!

نظر

• mehr_bourse
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 336

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
                        امروز خودش هم خرید کرد :)
                        گفت بخر ضرر کردی با من :)
                        از صبح نیم ساعت یه بار میاد میگه..سهمتو میدی من !!!!
                        ;) قابل شما رو نداره ما امروز سنگین وارد شدیم تا 2000 که هستیم :D

نظر

• taherishahram
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 708

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                          ;) قابل شما رو نداره ما امروز سنگین وارد شدیم تا 2000 که هستیم :D

سنگین که میگه یعنی سنگین ها ..نه مثل ما 1 میلیون 2 میلیون :)

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

دوستان توجه داشته باشند.
                            شنبه يا يکشنبه شتران قيمت مي خورد.
                            در صورتي که شتران بالاي 20هزار تومان قيمت بخورد.سهام پالايشگاهي صفهاي خريد محکمي تشکيل خواهند داد.
                            هر 1000سهم شتران 20مليون تومان خواهد شد.
                            جو رواني سهم 20هزارتوماني پالايشگاهي تقاضاي خريد صنعت پالايشگاهي را بدنبال خواهد داشت.
                            سود سال 1392
                            شبريز 500تومان
                            شراز 550تومان
                            شاوان 300تومان
                            شپنا 800تومان
                            ش....
                            شنبه اول وقت بايد براي خريد سهم پالايشگاهي اقدام کرد .

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11250

امروز شاید اخرین فرصت خرید برای شبریز بود احتمالا روز شنبه با بازگشایی شتران این سهم دوباره صف سنگین خواهد داشت

نظر

• anahita
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 769

فرصت زیاده ، نگران نباشید . وقتی سود مdکنید هیجانی نشین دوستان ;)
                                *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

در حال کار...
                                X