در اصل توسط OZZY پست شده است
View Post
پالايش نفت تبريز ( شبريز )
Collapse
X
-
در اصل توسط alpha041 پست شده است View Postواقعا تحلیل عالی ای داشتید!!! /:.yead.:/
دوست من شما پوشش 3 ماهه سایر سهم های گروه را دیده اید؟؟!!
شبندر 22.9 درصد
شاوان 17.95 درصد!!! با صف خرید میلیونی فقط بخاطر شناورش که اگر بنا به منطق شما باشه الان باید صف فروش میلیونی داشت به خاطر پوشش!!
شتران 40.95 درصد (البته جو گیر نشید شتران یک تعدیل منفی سنگین داشت به خاطر همین درصد پوششش اومده بالا!!)
شبریز 22.91 درصد
اگر مقایسه کنید می بینید که پوشش شبریز حتی اندکی از شبندر هم بیشتر است!! شتران هم با eps قبلیش پوشش حدود 22 درصده!! پس می بینید که شبریز از همه گروه بهتر عمل کرده و فقط باید منتظر شراز بود و دید اون چه طور عمل کرده!
شتران هم کمتر از یک ماه پیش مسابقه میذاشتن برای فروش در صف فروش زیر 60000!! الان همونا بالای 90000 میرن تو صف!!
شبریز شناورش خیلی کم شده،با یه میلیون صف خرید قفل میشه و خوبیش اینه هر کسی این سهمو نداره!!
یادمون باشه ملتی هستیم صف نشین!! شبریز قفل بشه با توجه به حجم مبناش حداقل 100درصد بالاتر باید بخریدش!!
ضمنا حمایت شبریز 2375 تومانه و بسیار بعیده افت به زیر این محدوده!!
نظر
-
شبریز رسما تولید آزمایشی بنزین را شروع کرده و در کدال اعلام کرد.
فایل های ضمیمه شدهعمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
تاريخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۹
افتتاح طرح بنزین سازی در "شبریز"شرکت پالایش نفت تبریز در خصوص پیش بینی عملکرد سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 و طرح بنزین سازی خود اقدام به اطلاع رسانی کرده است.
این شرکت اعلام نموده در تاریخ 30 شهریور سال جاری تولید آزمایشی این طرح آغاز گردیده است و تولید مستمر و عملیاتی آن نیز به زودی آغاز خواهد شد.
تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
هرچند شركت اعلام كرده اثرات مالي ناشي از افتتاح پروژه بنزين سازي در صورتهاي مالي ديده شده ولي با اطمينان ميشه گفت حداقل سود امسال 500 تومنه
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
حقوقی شبریز چکارها که نمی کنه ؟/
حمایت کدومه؟؟؟
پارسان و زیر مجموعه اش سرمایه گذاری هامون تو خواب هم نمی دیدند اینگونه سهامداران خرد دودستی و در درصد کامل منفی سهامشون رو به اونا بفروشند
سرمایه گذاری هامون ارزوی همچین روزی رو داشتند
اگر می خواستند حمایت کنند همون اول صبح نمی گذاشتند سهم صف فروش بشه
امروز همه حقوقی ها در درصد کامل منفی سهام مورد علاقه شون رو درو کردند
ما می خواهیم سایر روز ها یه 5000 تا سهم بخریم ده بار اردر و قیمت عوض می کنیم آخرش هم بالا می خریم
چه خرید راحتی چه خرید شیرینی کرد هامون 2,500,000 تا شبریز بدون اینکه کوچکترین دردسر وانم در درصد کامل منفی خرید و چه فروشندگان خوبی
هامون بازهم خواهد خرید بازهم در درصد کامل منفی
فقط زمانی که احساس کنه در درصد کامل منفی حقیقی هم می خواهد بخره نخواهد گذاشت و قیمت سهم رو بالا خواهد کشید تا ارزوی اونایی که می خواستند پایین تر بخرند در دلشون بمونه
تا زمانیکه سهامدار خرد در درصد منفی بفروشه هامون نه نخواهد گفت و توجه داشته باشید درصد کامل منفی رو فقط و فقط برای خودش می خواهد
امروز 90% سهم رو به تنهایی خودش خریده
و هامون این فروشندگان را در صفوف خرید مجدد زیارت خواهد کرد
این مطلب برای تاریخ 92/6/6 می باشد
در روزی که اول معاملات صف فروش برای شبریز می چیدند و در یه چشم به زدن هامون سپاهان همه اونو می قاپید
همان روز وعده چنین روزی رو به دوستان دادم
امروز هامون در صف خرید یک میلیون و خرده ای عرضه داشت
نظر
-
سلام جناب شفاف سازی ، شبریز تا چه رقمی صعود میکنه و حد ضررش چنده ؟ در ضمن شما شاوان ترجیح میدید یا شبریز ؟
نظر
-
در اصل توسط sepehr.pcc پست شده است View Postسلام جناب شفاف سازی ، شبریز تا چه رقمی صعود میکنه و حد ضررش چنده ؟ در ضمن شما شاوان ترجیح میدید یا شبریز ؟
با سلام
از اونجایی که من تکنیکال بلد نیستم حد ضرر ش هم نمی دونم از اساتید تکنیکالی سوال بفرمائید
من از اونجایی که نتوانستم از مزیت های منحصر به فرد هر کدام از پالایشگاه ها دل بکنم تصمیم گرفتم سبد پالایشگاهی ام از تمام پالایشگاه ها باشه
هر کدام از این پالایشگاه ها مانند گل می باشند که هر کدوم در زمان های مختلف شکوفا می شوند
یک ماه پیش شاوان در 1500 خریدیم شکوفا شد این روزها زمان شکوفایی شبریز است
از تمام فرصت های پالایشگاه ها استفاده می کنیم
فعلا" زمان شکوفایی پالایشگاه هاست زمان میوه دهی هم خواهد رسید
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
از اونجایی که من تکنیکال بلد نیستم حد ضرر ش هم نمی دونم از اساتید تکنیکالی سوال بفرمائید
من از اونجایی که نتوانستم از مزیت های منحصر به فرد هر کدام از پالایشگاه ها دل بکنم تصمیم گرفتم سبد پالایشگاهی ام از تمام پالایشگاه ها باشه
هر کدام از این پالایشگاه ها مانند گل می باشند که هر کدوم در زمان های مختلف شکوفا می شوند
یک ماه پیش شاوان در 1500 خریدیم شکوفا شد این روزها زمان شکوفایی شبریز است
از تمام فرصت های پالایشگاه ها استفاده می کنیم
فعلا" زمان شکوفایی پالایشگاه هاست زمان میوه دهی هم خواهد رسید
خود من در قیمت 2330خرید میلیونی کردم
از نظر تکنیکال هدف شبریز قیمت 3500است
ولی در قیمتهای 2800و 3000مقاومت داره
من با توجه به روند شبریز هر روز کامنت میذارم
این حرفی که زدم طبق روند فعلیه
من عقیده به تکنیکال پویا دارم
یعنی روند قیمت در هر روز بیاید چک بشه و مسیر خودش را بگه
نظر
-
تمام پالایشی ها صف خریدن غیر از این شبریز
این فروشنده ها چرا باهم رقابت میکنند که زودتر بفروشند اونم تو این شرایط مشخص نیست
نظر
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postتمام پالایشی ها صف خریدن غیر از این شبریز
این فروشنده ها چرا باهم رقابت میکنند که زودتر بفروشند اونم تو این شرایط مشخص نیست
چه در صعود چه در نزول روندش کند می باشد
روزی که مدارک و مستندات افزایش سرمایه رو کدال نشست همین فروشنده ها در خرید رقابت خواهند کرد
ارزش طرح ها توسعه شبریز 4 میلیارد دلار می باشد
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
عرفان جان شبریز کلا" اخلاقش اینطوریه
چه در صعود چه در نزول روندش کند می باشد
روزی که مدارک و مستندات افزایش سرمایه رو کدال نشست همین فروشنده ها در خرید رقابت خواهند کرد
ارزش طرح ها توسعه شبریز 4 میلیارد دلار می باشد
من نمیدونم این دوستان با چه استدلالی خرید کردند که تو این شرایط به این شکل برای فروش رقابت میکنن
نظر
-
نظر