کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر کنم ماکان دادشم را بیارم جا خودم بشم اقای صفا درست بشه
>:d<
اقای شریعت اینکه شما رسم کردین واگرایی مثبته اصلا واگرای مخفی نیست
عــــــــه
قرار نبود منو ضايع كنيد ديگه........
سوال 10 امتيازي :
1. يا بنده معني واگرايي مخفي را اشتباه متوجه شدم يا چشمام آلبالو گيلاس ميبينه
2. شما به خاطر علاقتون به شبريز واگرايي منفي رو مثبت ميبينيد
3. هيچ كدام
4. همه موارد
نه والا این واگرایی مثبت است در مورد واگرایی مخفی هم چارت میگذارم اما خب تا انجا که میدانم شبریز با واگرایی منفی ریزش و سیکل نزول زد با ساختار استاندارد
پس با DI - ریزش
هم اکنون در rsi شاهد واگرایی مثبت یا DI + هستیم
با اجازه مارال عزیز
واگرایی مثبت : در روند نزولی سهم ریزش می کند و اندیکاتور نمی ریزد
واگرایی منفی : در روند صعودی سهم رشد دارد ولی اندیکاتور رشد ندارد
واگرایی مخفی مثبت :در روند صعودی بعد از کمی اصلاح سهم به اندازه پیوت کف قبلی نمی ریزد ولی اندیکاتور می ریزد ( یعنی قله قبلی شکسته می شود )
واگرایی مخفی منفی :در روند نزولی وقتی سهم تغییر روند می دهد و صعودی می شود قیمت سهم به قیمت پیوت سقف قبلی نمی رسد ولی اندیکاتور می رسد و عبور می کند ( یعنی چاله قبلی شکسته می شود )
شاید مارال جان علت این که نظرها متفاوت شده اینه که شما پیوت های سقف رو در نظر گرفتید که توی واگرایی مثبت معمولا پیوت های کف نسبت به هم بررسی می شوند
با اجازه مارال عزیز
واگرایی مثبت : در روند نزولی سهم ریزش می کند و اندیکاتور نمی ریزد
واگرایی منفی : در روند صعودی سهم رشد دارد ولی اندیکاتور رشد ندارد
واگرایی مخفی مثبت :در روند صعودی بعد از کمی اصلاح سهم به اندازه پیوت کف قبلی نمی ریزد ولی اندیکاتور می ریزد ( یعنی قله قبلی شکسته می شود )
واگرایی مخفی منفی :در روند نزولی وقتی سهم تغییر روند می دهد و صعودی می شود قیمت سهم به قیمت پیوت سقف قبلی نمی رسد ولی اندیکاتور می رسد و عبور می کند ( یعنی چاله قبلی شکسته می شود )
شاید مارال جان علت این که نظرها متفاوت شده اینه که شما پیوت های سقف رو در نظر گرفتید که توی واگرایی مثبت معمولا پیوت های کف نسبت به هم بررسی می شوند
من بیشتر با مکدی کار میکنم واگرایی منفی مکدی در شبریز کاملا مشخصه واگرایی مثبت نیز گویای صعود در اینده بوده
در نمودار آكنتور كه زحمت كشيديد و تصويرشو قرار دادد واگرايي مثبت داريم. بلي واگرايي مثبت! +rd و نه واگرايي مخفي
يعني اين خطوطي كه رسم كرديد واگرايي مثبت معمولي را نشاد ميدهد
واما واگرايي مخفي هم در نمودار به چشم ميخورد كه در پست بعد تقديمتان خواهم كرد
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
مارال جان اینی که برای کنتور نشان دادید واگرایی مثبت است که کاملا صحیح است
چرا من ندیدمش ؟؟؟؟؟؟؟؟ =((:((
شما در اینجا پیوت های کف رو با هم بررسی کردید اما توی شبریز پیوت های سقف رو بررسی کردید که فرق واگرایی مخفی منفی در کف و واگرایی مثبت در کف همینه
نظر