این شبریز این واگرایی مثبت مکدی در کف مگه این شکل نمیشه؟ اون واگرایی مخفی منفی مکدی در شبریز کجاست ؟
پالايش نفت تبريز ( شبريز )
Collapse
X
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postاین شبریز این واگرایی مثبت مکدی در کف مگه این شکل نمیشه؟ اون واگرایی مخفی منفی مکدی در شبریز کجاست ؟
شما استاد بنده هستيد و من فقط قصد درس پس دادن دارم
شبريز هم واگرايي مثبت داره هم مخفي منفي. اما باتوجه به الگوي در حال شكل گيري سهم ميشود بر واگرايي مثبت اميدوار تر بود اما در مورد شكل زير، متوجه منظورم شديد؟
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
;;)در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postكاملا درسته عزيز دل برادر
شما استاد بنده هستيد و من فقط قصد درس پس دادن دارم
شبريز هم واگرايي مثبت داره هم مخفي منفي. اما باتوجه به الگوي در حال شكل گيري سهم ميشود بر واگرايي مثبت اميدوار تر بود اما در مورد شكل زير، متوجه منظورم شديد؟
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postخب پس نتیجه میگیرم شرط برقراری سرو شانه کف ایجاد شده و در واقع سهم با 2 واگرایی همزمان مواجهه
چون واگرایی مخفی منفی می گه قیمت کمتر از پیوت کف قبل خواهد شد و اونچه که ما منتظرش بودیم ( شانه راست ) نباید کمتر از کف قبلی شود
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post;;)
فعلا که شما و زهره جان به من درس دادین بحث واگراییها گیج کننده است اینم یک نکته امروز یاد گرفتم البته دست بردار نیستم یک سرچ در اینترنت هم خواهم کرد من سخت به راه راست هدایت میشم. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postمارال یچیزی بگم دلت خنک شه ؟
80 درصد بازار واگرایی مخفی منفی داره :((:d
مثلا من می ایم پیش بینی رشد شبریز را میکنم پیشبینی افت نفت من باید الان طرفدار روند نفت باشم چون شبریز دارم اما حقیقت اینست در تا پیک خودم هم نوشتم صعود و نزول را شخص من در خود چارت میبینم نه پیرامون ان اما مثلا روند شاخص کل چون سهم من جزیی از شاخص است بررسی میکنم جالب اینجاست روند شاخص به گونه ای بوده که همه صنایع به میزان موجی که در ان بوده اند اصلاح شده اند یا در حال اصلاح قیمت هستند و شاخص در سطحی که باید مثبت شود مثبت شده است
.
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postاین شبریز این واگرایی مثبت مکدی در کف مگه این شکل نمیشه؟ اون واگرایی مخفی منفی مکدی در شبریز کجاست ؟
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postمارال یچیزی بگم دلت خنک شه ؟
80 درصد بازار واگرایی مخفی منفی داره :((:d
متاسفانه با وجود اینکه از ابتدای سال برای سرمایه گذاری بلند مدت و حداقل میانمدت آماده شده بودم اما بیشتر به دلایل بنیادی و مقداری هم به دلایل تکنیکال در اولین فرصت از بازار خارج خواهم شد. من هم به چنین نتیجه ای که شما ذکر کردین رسیدم.البته این یه نظر کاملا شخصی هست و به هیچ وجه قصد تحریک یا ترغیب کسی رو ندارم
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
درضمن خانم صفا!
يه جسارت ديگه هم ميخوام بكنم
تو نمودارهاتون يه مشكل كوچولو هست.
قيمت آخر را به عنوان قيمت بسته لحاظ كرده استآخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/18, 17:51.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postجسارتا در واگرائی مثبت باید حفره دومه اندیکاتور به نسبت قیمت بالاتر از حفره اول باشه ولی شما واگرائی رو در قله تشخیص دادین که این فکر نمیکنم درست باشه.اگر اشتباه عرض کردم بفرمائید تا من هم بر معلوماتم اضافه کنم که مطمئنا خیلی سپاسگذار خواهم بود
ممنون. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
نظر