نیازمند دوخط تحلیل درمورد مزایای دامنه نوسان و حجم مبنا، پیش گشایش، قانون 20%، 50% هستیم.

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1190

پاسخ : نیازمند دوخط تحلیل درمورد مزایای دامنه نوسان و حجم مبنا، پیش گشایش، قانون 20%، 50% هستیم.

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
    تمام سهم های فرابورسی حجم مبنا 1 داشتند از روزی که من بورس و شروع کردم..یعنی حوالی 88.. تا اخر سال 98 که قانون حجم مبنا رو عوض کردند.
    یعنی مشکلاتی بود بالاخره و سفته بازی هایی دیده شد که تغییر انجام شد.. صف خرید میکردن با مینیمم معاملات روزانه میبردنش بالا..یهو خالی میکردن سر مردم..باز الان که حجم مبنا هست روزانه سهم باید حجمی بخوره تا پایانی پر کنه
    خب، این جواب من نبود. اینطور که از جواب شما برمیاد، سهمی نبوده که با حجم مبنای 1، مدتها صف فروش بوده باشه. واقعا جالبه! (اگر بوده دقیقا بگید چه سهمی و در چه تاریخی؟)
    "مشکلاتی بود بالاخره و سفته بازی هایی دیده شد که تغییر انجام شد.." یعنی چی؟!! لطفا یه کمی مستدل‌تر و با دلایل و منطق قوی‌تر!
    پ.ن.: فکر کنم تا وقتی که دلیل درستی از مخالفین نشنیدیم حق داریم مشکوک باشیم که این افراد یا اجیرشده هستند یا منفعت و رانتی در به وجود اومدن صف‌ها دارند. من بهشون حق میدم که اینجوری دست و پا بزنند. بالاخره پول مفت و بی‌زحمتی هست که دارن از سهامدار عادی به یغما میبرن ولی امیدوارم سهامداری که رانت و منفعتی از تشکیل صف نصیبش نمیشه، فریب این افراد رو نخوره.

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8863

پاسخ : نیازمند دوخط تحلیل درمورد مزایای دامنه نوسان و حجم مبنا، پیش گشایش، قانون 20%، 50% هستیم.

خیلی ساده هست

دامنه نوسان و حجم مبنا نباشد .
      صف خرید و فروش وجود ندارد.
      سرخطی برای خرید و فروش و جاماندن ندارد.
      همه میدونیم کارگزارها دسترسی سریعتر دارند تا ما با سامانه بر خط با دیلی و هنگمان.
      چه بسا محدودیت اردر گذاری 50 یا 100 هزارتایی برطرف شود و بتوانیم یک میلون به بالا راحت اردر بدهیم.

همبن صفوف خرید و فروش جهت دهی میکنند برای بازار.
      یعنی اگر بازار بیشتر با صفوف فروش بسته شوند فردا همه هجوم میاورند برای فروش بیشتر و بالعکس

در صورتی که اگر دامنه نوسان و حجم مبنا نباشد این تصمیمگیری برای روز بد و جوسازی از بازار گرفته میشود و بازار در لحظه مجبور است تصمیم بگیرد.

این مهم منجر بر روند طبیعی ترند سهم میشود و از دستکاری و روندسازی جلوگیری میکند.

بقیه اش را شما بگویید.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 2057

داداش چرا دو خط :D
        دو کلمه
        دوکون وا کردن :D
        تامام
        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8863

به قول سپاهی

هر جا را نگاه میکنی شده حیات خلوت خصوصی عزیزان همیشه در صحنه شده !!
          آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2021/12/17, 18:54.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

حجم مبنا و دامنه ی نوسان را زمانی می توان حذف کرد که دسترسی حقیقی ها به سامانه آنلاین قطع شود ...

صرفا کدهای حقوقی و صندوق ها خرید و فروش داشته باشند...
            .

نظر

• ali_nostro
              ستاره‌دار (34)
              • Feb 2017
              • 863

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              خب، این جواب من نبود. اینطور که از جواب شما برمیاد، سهمی نبوده که با حجم مبنای 1، مدتها صف فروش بوده باشه. واقعا جالبه! (اگر بوده دقیقا بگید چه سهمی و در چه تاریخی؟)
              "مشکلاتی بود بالاخره و سفته بازی هایی دیده شد که تغییر انجام شد.." یعنی چی؟!! لطفا یه کمی مستدل‌تر و با دلایل و منطق قوی‌تر!
              پ.ن.: فکر کنم تا وقتی که دلیل درستی از مخالفین نشنیدیم حق داریم مشکوک باشیم که این افراد یا اجیرشده هستند یا منفعت و رانتی در به وجود اومدن صف‌ها دارند. من بهشون حق میدم که اینجوری دست و پا بزنند. بالاخره پول مفت و بی‌زحمتی هست که دارن از سهامدار عادی به یغما میبرن ولی امیدوارم سهامداری که رانت و منفعتی از تشکیل صف نصیبش نمیشه، فریب این افراد رو نخوره.
              رفیق من بیکار نیستم جوابت و بشینم بدم. خواستی برو تحقیق کن که چی شد سازمان بورس به این نتیجه رسید. جالبه که سوال اول من و با سوال جواب دادی!

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

رفیق من بیکار نیستم جوابت و بشینم بدم. خواستی برو تحقیق کن که چی شد سازمان بورس به این نتیجه رسید. جالبه که سوال اول من و با سوال جواب دادی!
                جوابی نداری که بدی. فکر کنم به اندازه کافی در مورد تو و امثالت توضیح داده شد. امیدوارم هر چه زودتر این بساط مفت‌خوری و لفت و لیسی که از تشکیل صف، گیر یه عده میاد، جمع شه.
                کافیه مروری کنید سهم های فرابورسی رو تا چند سال گذشته.. حجم مبناشون 1 بود.. مدتها قفل صف فروش میبودن
                این حرف جنابعالیه. من سوالی ندارم که تو بخوای جواب بدی. یه ادعایی کردی، چرا وقتی حتی یک مورد نمیتونی مثال بزنی، با حرف‌های صد من یه غاز و دروغ سعی در جوسازی دارید؟
                آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2021/12/17, 21:30.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                  حجم مبنا و دامنه ی نوسان را زمانی می توان حذف کرد که دسترسی حقیقی ها به سامانه آنلاین قطع شود ...

صرفا کدهای حقوقی و صندوق ها خرید و فروش داشته باشند...

بچه ی 15 ساله داره خرید و فروش میکنه اون هم با هیجانات نوجوانی ...
                  .

نظر

• Mehdi1400
                    ستاره دار(19)
                    • Jul 2013
                    • 2939

در ادامه پست قبل

در رابطه با آموزش شنا دو روش وجود دارد
                    یکی میگوید باید فراگیر را به یک روند ملایم به عمق های متفاوت برد
                    اول تا مچ پا بعد زیر زانو بعد تا کمر و تا گردن تا نهایتا بتواند در آب عمیق شنا کند
                    روش دیگر این است که باید از اول فراگیر را در آب عمیق هل داد
                    در روش دوم عقیده بر این است که تا فراگیر را با چنین محیطی و مشکلاتش آشنا نکنید امکان فراگیری شنا وجود ندارد

این متد در برخی دیگر از فرایندها نیز حاکم است
                    یک نمونه اش همین سازمان بورس است

این دستگاه فاسد و بروکراتیکی که شکل گرفته سخت است که با درایت و دور اندیشی بخواهد که در راستای بهبود بازار گامی بردارد
                    باید به همان روش دوم اقدام کرد
                    یهو مواجهش کرد با یک بازار بدون دامنه نوسان - حجم مبناء - و پیش گشایشهای دستوری
                    همه ی اینها را باید یکجا از سازمان خواست
                    به نظرم خیلی خوب است که تقاضاها و درخواستها را به این سمت سوق داد که بی وقفه و خودجوش این مطالبه را نه تنها از سازمان بورس بلکه از همه ی ارکان نظام مطالبه کنند

نظر

• ali_nostro
                      ستاره‌دار (34)
                      • Feb 2017
                      • 863

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                      جوابی نداری که بدی. فکر کنم به اندازه کافی در مورد تو و امثالت توضیح داده شد. امیدوارم هر چه زودتر این بساط مفت‌خوری و لفت و لیسی که از تشکیل صف، گیر یه عده میاد، جمع شه.

این حرف جنابعالیه. من سوالی ندارم که تو بخوای جواب بدی. یه ادعایی کردی، چرا وقتی حتی یک مورد نمیتونی مثال بزنی، با حرف‌های صد من یه غاز و دروغ سعی در جوسازی دارید؟
                      خیلی شفاف سوالم و تکرار میکنم.
                      وقتی میگی حجم مبنا برداشته بشه. من یه سوال ساده ازت کردم
                      تا قبل 98 سهم های فرابورسی حجم مبناشون 1 بود.
                      اون زمان چه مشکلی تو سهم های بورسی با حجم مبنا میدید که تو سهم های فرابورسی نمیدیدی؟ تحلیل کن.
                      .
                      بورس ما نقدینگیش اومده پایین..با حجم مبنای 1 ، سهم ها رو به صفر هم میرسونن قشنگ..

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

تعجب میکنم رفقا بازی را نمی خوانند ؟!!

حجم مبنا حذف بشه
                        درآمد مالیاتی دولت حذف میشه ...

دولت از نقل و انتقال سهام مالیات میگیره ...

بازیگران سهام برای بالا و پایین کردن سهم باید
                        مالیات بدهند ...

دامنه نباشه
                        حجم معاملات پایین میاد و باز هم به زیان کازینو دار ...
                        .

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                          بچه ی 15 ساله داره خرید و فروش میکنه اون هم با هیجانات نوجوانی ...

بهرام خان، عذر بدتر از گناه نیاور

هیچ عذر و بهانه ای برای این قوانین وجود ندارد،

الان با این قوانین هیجان بازار کم شد؟ حتی 1 نفر نمی تواند از این قوانین دفاع کند، فقط کلی گویی

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1190

اون زمان چه مشکلی تو سهم های بورسی با حجم مبنا میدید که تو سهم های فرابورسی نمیدیدی؟ تحلیل کن.
                            1- حجم مبنا باعث به وجود اومدن صف میشه -چه صف خرید و چه صف فروش-
                            - چرا؟
                            - چون اگر حجم مبنا نباشه، در هر روز سهام مورد نظر به اندازه دامنه نوسان تغییر قیمت خواهد داشت و خیلی زود به قیمت تعادلی میرسه ولی با وجود حجم مبنا، تغییر قیمت سهام بسیار کند صورت میگیره -بعضی اوقات وقتی حجم معاملات کمه اصلا تغییر قیمت نداریم- در نتیجه سهام، قفل در صف فروش و یا خرید خواهند شد.
                            2- حجم مبنا باعث میشه تا یک رانت مسخره و احمقانه به نام سرخطی به وجود بیاد.
                            - چرا؟
                            - چون حجم مبنا باعث میشه تا کسانیکه در ابتدای صف قرار دارند این اطمینان را داشته باشند تا زمانیکه سهام مورد نظر توسط آن‌ها فروخته -و یا خریده- نشده است، هیچ تغییر قیمتی در اون سهم به وجود نمیاد. یعنی اول من میخرم بعد سهم میره بالا. اول من میفروشم بعد سهم میره پایین. این یک فساد، رانت و تبعیض آشکاره. بدون وجود حجم مبنا، سهم میتونه قیمتش تغییر کنه بدون اینکه سرخطی‌های عزیز سهامشون معامله شده باشه. -این یعنی عدالت، این یعنی بازی منصفانست، شرایط برای همه برابره-
                            3- حالا حجم مبنا صف درست کنه. مگه چه اشکالی داره؟
                            - نقدشونگی. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بازار سرمایه. آقا من یک سهامی رو خریدم و الان به پولش احتیاج دارم. چرا باید این حق از من سلب بشه که بتونم سهامم رو بفروشم نه یک روز و دو روز بلکه ماه‌ها. این افتضاحه.
                            - بعد از اینکه سهمی ماه‌ها در صف قفل بود، زمانیکه سهم بدون دامنه باز میشه، شاهد بودیم که بازگشایی‌های 30، 40، 50 درصدی اتفاق میافته. چون یک سد در برابر حجم بالایی از تقاضا قرار دادیم. درحالیکه بدون حجم مبنا،‌ روند تغییر قیمت به درستی صورت میگرفت و ما با یک حجم عظیمی از تقاضای مسدود شده رو به رو نبودیم.
                            - جوسازی و تحریک -تشویق و یا ترسوندن- سهامدارها از طریق ایجاد صف
                            4- هر چی سهامداران بتونن جلوی اینجور سوء استفاده‌ها رو بگیرن منفعتش به کل بازار برمیگرده. وقتی که ما بتونیم جلوی این رانت و فساد رو بگیریم. این پول تو همین بازار میمونه. پس در نهایت به دست سایر سهامداران میرسه. سهامداران با اعتماد به نفس و قدرت بیشتری پولشون رو وارد بازار میکنن. هر چی عدالت و شرایط برابر رو تو بازار بیشتر کنیم، رغبت بیشتری برای سرمایه‌گذاری به وجود میاد و بازار رونق بیشتری میگیره.
                            5-
                            از یه منظر دیگه حجم مبنا یعنی چی؟ یعنی کارگزاری و دولت میگن: تا حق و حساب و درصد ما پرداخت نشه، هیچ سهامی نه حق رشد داره، نه حق افت!! خب اگر بدون معامله سهام قیمتش تغییر کنه، اون 1.26 درصد که بابت مالیات و کارمزد پرداخت میشه، از کفشون میره و این پول تو بازار میمونه.
                            6- هرگز و در هیچ زمانی، در هیچ کجای دنیا، چیزی به نام حجم مبنا وجود نداشته. -خب چرا هیچ‌کس تو دنیا نمیخواد از مزایای این موجود ارزشمند، بهره‌مند بشه؟!!-

پ.ن.: در حال حاضر، اینا به ذهنم میرسه، شاید دوستان قدیمی‌تر و باسوادتر، موراد دیگه‌ای رو هم اضافه کنن. البته همه‌ی اینها رو قبلا گفته بودم ولی خب یک بار دیگه هم تکرار شد. خیلی هم عالی!

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

.
                              بورس ما نقدینگیش اومده پایین..با حجم مبنای 1 ، سهم ها رو به صفر هم میرسونن قشنگ..

حالا این تهدیده؟ برسونن به 1 ریال،

فولاد 300 میلیارد سهمه میشه 30 میلیارد تومان، این از گنده ی بازار

با 6 میلیارد تومان میشه ذوب را خرید
                              /:.yead.:/

چرا نمی رسونن؟

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                                بهرام خان، عذر بدتر از گناه نیاور

هیچ عذر و بهانه ای برای این قوانین وجود ندارد،

الان با این قوانین هیجان بازار کم شد؟ حتی 1 نفر نمی تواند از این قوانین دفاع کند، فقط کلی گویی

خدمت میداس عرض کنم :

۱. اول سال ۹۹ حجم مبنا شد ۵ میلیارد تومان از سهم ، چرا ؟ تا مالیات بگیرد خوب ...
                                سپس در شرایط رکود کمتر شد

۲. دامنه نوسان در چین که کشور مترقی شده داریم ( ۱۰ درصد یا ۸ درصد برسه معامله اتومات متوقف میشه )

۳. دولت به بازیگر سهم مثلا لسرما میگه : اگر بخواهی ۵ درصد بالا بری باید ۱/۵ میلیارد تومان معامله بشی و نیم درصد حداقل مالیات بریزی در جیبم ...

۱۰ درصد بالا بری باید حداقل ۳ میلیارد تومان حجم مبنا را پر کنی ( معادل حجمی ) و حداقل ۳۰ میلیون تومان مالیات بریزی در جیبم ...

۴. سهم را خواستی پایین بیاری هم خرج داره و مالیات باید بدی ...

به نظرت دولت از این درآمد خواهد گذشت ؟

سال قبل رقم هنگفتی شد با معاملات روزانه ی ۱۵ همتی و ۲۰ همتی

بازار رونق بگیره شک نکن حجم مبنا را بالاتر هم خواهند برد ....

کازینو دار از مالیات نخواهد گذشت ....

اصولا هیجان نباشه مالیات ستانی دولت کاهش پیدا میکنه ..‌

ما در زمین دولت بازی می کنیم و نمی توانیم بازیگر اصلی را اخراج کنیم !!

و مطلب آخر ؛ ایران است دیگر و مثل بازار بورس مثل همان شتری است که گفتند چرا گردنت کجه؟
                                و شتر گفت گردنم کجه اما اگر توانستی یک جای راست پیدا کن ....

بورس استاندارد ، کشور استاندارد ، بانک استاندارد، اقتصاد استاندارد می طلبد ...

مدیر و وزیر و وکیل و رئیس جمهور استاندارد می طلبد ...

ملت استاندارد می طلبد ...
                                آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/12/17, 23:13.
                                .

نظر

در حال کار...
                                X