پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2234

    #1

    پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

    با عرض ادب و احترام

    بازار سهام بازاری است برای سرمایه گذاری در آینده . در این بازار خرید آینده شرکتها توصیه شده است.

    15 سال تحریم و تورم و جهش های نرخ ارز ؛ تغییرات بزرگی در بازار بورس بوجود آورده .
    در صورت یک توافق نیم بند ؛ احتمالا افزایش نرخ ارز کند و یا برای مدتی منفی خواهد شد. در اینصورت روند آتی صنایع و شرکتها برای مدتی شبیه به روند چند سال گذشته آنها نخواهد بود.
    با توجه به خروج تدریجی دنیا از پاندمی و افزایش قیمت نفت و در آمدهای نفتی ؛ حتی در صورت تثبیت نرخ ارز لیدرهای قبلی به مرور جای خود را به صنایع و لیدرهای جدید خواهند داد.

    چنانچه برای صنایع و شرکتها پیش بینی خاصی بر مبنای متغیرهای آتی متصور هستید لطفا به اشتراک بگذارید.
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2234

    #2
    پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

    گرانترین شرکت های بورس .
    ارزش به میلیون دلار
    بر مبنای نرخ دلار : 295000 ریال

    [IMG] اشتراک[/IMG]

    نظر

    • مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

      #3
      پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

      توافق احتمالی گروه حمل ونقل مورد توجه قرار خواهد داد.

      همین الان هم مورد توجه قرار گرفته است.

      نظر

      • سهامدار خرد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 2323

        #4
        پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

        سلام
        بنظرکارشناسان شرکتهای پیمانکاری درزمینه تجهیزات نفت وگاز
        صنایع نیروگاهی
        و همچنین آبرسانی رشد مناسبی خواهند داشت

        نظر

        • مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

          #5
          پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

          بازار گله ای حرکت میکند. در صورت توافق به نظر همه بازار صف فروش میشود. منتها بعد از خوابیدن جو هیجانی کم کم گروه هایی که از این توافق منتفع میشوند راهشون از بقیه جدا میکنند.

          حمل و نقل بانکی خودرویی میتوانند سریعتر از بقیه راهشون جدا کنند.

          همین طور شرکت هایی که درآمد ریالی دارن ولی تجهیزاتشون باید دلاری تهیه کنند.

          نظر

          • shahin
            عضو فعال
            • May 2011
            • 2234

            #6
            پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

            برای برسی بیشتر:

            طی دو سال گذشته برخی پتروشیمی‌ها و فولادی‌ها و سایر تولید‌کننده‌های مواد اولیه از افت قیمت کامودیتی‌ها حداکثر بهره ممکن را برده و جهش های بلندی در سود‌سازی داشته‌اند.
            خصوصاً افت قیمت نفت و گاز و میعانات گازی در دوران پاندمی تاثیر زیادی در سود سازی اسنه داشته.
            ( نفت حدود یک و نیم سال گذشته حتی منفی هم شد. در نتیجه شرکت‌هایی شبیه به پتروشیمی اراک که از نفت خام به عنوان خوراک استفاده می‌کنند جهش خوبی در سود‌سازی داشتند. )

            این اتفاقات بعید است به این زودی ها دو باره تکرار بشوند.

            ضمنا برخی مدیران خدوم این قبیل شرکت‌ها قبل از ترک میز وصندلی‌ در زمان تعویض دولت ؛‌ ممکن است گزارش‌های عالی /:.winksmiley02.:/ هم در پایان خدمتشان داده‌ باشند که این هم احتمالاً تا چند سال تکرار شدنی نیست.

            بخشی از سودسازی اغلب شرکت‌های تولید‌کننده مواد اولیه از ناحیه رانتی است که به کمک مافیا و لابی‌هایشان از دولت تحت عنوان شرکت‌های وابسته به بازنشستگان و... می‌گیرند.
            به هم زدن بازار سهام و بهانه کردن ریزش بورس و فشار به دولت جهت تداوم ریخت و پاش‌هایشان در وزارت صنایع و معادن و.. بار‌ها توسط این گروه‌ها تکرار شده است.

            ضمنا با دفاع از رشد نرخ ارز ؛ بورس را در افکار عمومی عامل رشد نرخ ارز و تورم معرفی کرده‌اند که در کل اینگونه نیست. حتی برعکس هم هست.

            اگر به وزن و ارزش شرکت‌ها در لیست بالا دقت کنید حدود ۵۰ شرکت گرانقیمت داریم که حدود ۶۷٪ درصد ارزش بورس و شاخص را به خود اختصاص داده‌اند
            این شرکت‌ها بیشترین رانت را از خوراک ارزان و بهره مالکانه و افزایش نرخ ارز می‌برند.ضمنا با عرضه مواد اولیه در داخل به قیمت‌های جهانی فشار زیادی به شرکت‌های کوچکتر و تولید و اشتغال و تورم در کشور وارد می‌کنند.

            اگر قرار باشد همه چز از شیر مرغ تا مال و جان مردم در این کشور با ریال قیمت‌گذاری بشوند باید شامل این نورچشمی‌ها هم بشوند تا فشار به سایر شرکت‌ها کمتر بشود.

            کاهش قیمت این ۵۰ شرکت بزرگ؛ شاخص را تا اندازه زیادی به پایین می‌کشد اما در عوض حدود ۶۰۰ شرکت دیگر اوضاعشان بهبود خواهد یافت. چون ۶۰۰ شرکت بعدی که اتفاقا ۸۵٪ تعداد شرکت‌های بورس را تشکیل می‌دهند و اغلب سودسازیشان وابسته به تثبیت قدرت ریال است؛ در ۱۵ سال گذشته زیر فشار نرخ ارز و تحریم و... آنقدر ریزش و یا سکون داشته‌اند که تنها ۳۵٪ ارزش بورس و شاخص تقلبی را تشکیل می‌دهند.

            خلاصه اینکه:

            اگر سهام زیادی از شرکت‌های تولید‌کننده مواد اولیه ندارید؛ نگران کاهش شاخص نباشید. حتی برعکس به رونق واقعی بورس و سبدتان خوشبین هم باشید.
            اگر یک کفه ترازو پایین بیاد طرف دیگر بالا خواهد رفت.

            اگر سهام شرکت‌های گرانقیمت تولید‌کننده مواد اولیه را دارید قبل از خروج سرمایه‌های فوق‌العاده سنگین ( متعلق به.... ) به راحتی می‌توانید حداقل برای مدتی از این شرکت‌ها خارج بشوید و اجازه بدهید سهام این گروه شرکت‌های بیش از اندازه ( به نسبت ) گرانقیت تولیدکننده مواد اولیه مبارک همان سرمایه‌گذاران کلان باشد که سودهای فوق العاده از این شرکتها گرفته اند.
            خروج پول‌های کلان از این قبیل شرکت‌ها از ماه‌ها قبل آغاز شده و این روز‌ها به خوبی مشهود است.

            توجه:
            همه این نوشته‌ها برداشت شخصی است.
            این دیدگاه شاید منطقی به نظر برسد اما اگر قرار باشد جریان های منطقی در این کشور به روال گذشته دور معکوس و مخرب بزنند ؛ ممکن است غلط باشد. ( حداقل تا جایی که امکان تداوم دور معکوس در این کشور وجود داشته باشد می تواند غلط باشد )
            آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/12/29, 13:56.

            نظر

            • shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2234

              #7
              پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

              تعدادی از شرکتهای صادرات محور به نسبت به بقیه بیش از اندازه گران شده اند. بعید است بتوانند در روند سود سازی آتی نسبت به برخی شرکتهای ارزان قیمتِ وابسته به قدرت ریال و رونق داخلی همچون گذشته پیشتاز باشند.

              با فرض یک توافق نیم بند و بهبود نسبی اوضاع ؛
              یک فاکتوری که در آنالیز قیمت ارز در نظر گرفته نمی شود ؛ احتمال ورود سرمایه خارجی است.
              هر طور حساب کنیم نمایندگان کشورهای اروپایی و چین و ... چند سال است برا چایی خوردن در وین جمع نمی شوند.
              بدون شک بخشی از بحث و جدل ها در موضوعات ایران به فعالیت اقتصادی هم مربوط می شود. احتمالا در صورت توافق ؛ سرمایه های خارجی هم وارد خواهد شد.

              بنابراین هرچقدر هم چاله و چوله برا پر کردن وجود داشته باشد دلار 30 هزار تومانی بیش از اندازه گران است .خصوصا در صورت پذیرش FATF و بازگشت بخشی از سرمایه های بلوکه شده

              کره شمالی شدن ایران ( که بعید است بیش از این ممکن باشد ) به نفع اغلب این کشورها نیست .

              نظر

              • زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                عضو فعال
                • Mar 2020
                • 1076

                #8
                پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

                برداشته شدن تحریم ها دسترسی دارایی های ارزی رو تسهیل میکنهواین باعث سرکوب ارز میشهازون طرف هزینه انرژی و دستمزد و... هم میره بالامعدود هستند سهم هایی که با طرح های توسعه و... میتونن سود های خوب در سالهای بعد بسازند
                ادرس کانال تلگرامی ام:
                https://t.me/afkarboursei

                نظر

                • shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2234

                  #9
                  پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

                  دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی اظهار داشت: نرخ سود منطقی باید 3 درصد بیشتر از نرخ تورم باشد که این اعداد با توجه به تورم اقتصاد ایران بسیار بالا است اما نرخ سود باید برای سپرده گذار با صرفه و جذاب باشد.
                  کد خبر:۱۰۹۶۳۷۲تاریخ انتشار:۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳01 January 2022
                  .
                  .
                  .
                  .
                  جمشیدی افزود: در شرایطی که افراد برای دریافت سود سپرده گذاری می‌کنند در یک سال بعد با کاهش چند ده درصدی پول خود به دلیل کاهش ارز پول مواجه می‌شود از سوی دیگر تولیدکنندگان هم در این شرایط بازار و اقتصاد، توان پرداخت سود 18 درصدی تسهیلات را ندارند.

                  نرخ سود بانکی باید 3 درصد بالاتر از تورم باشد/ بانک ها خیریه نیستند - تابناک

                  &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

                  یکی به این بابا بگه چرا مردم باید سرمایه هاشون در بانکهای شما سپرده کنند در اختیار مافیا قرار بدهید و جهشهای تورمی و سیکل های مخرب بسازید ؟

                  در سایر کشورها که حداقل 2 درصد سود واقعی به سپرده گذار می دهند . در اینجا 18 درصد سود می دهید در مقابل 70 درصد تورم تولید می کنید ؛
                  ضمنا سود منفی به مردم تحمیل و عملا سالیانه 50٪ هم از مردم می گیرید.
                  .........

                  ایرانی عزیز چرا در سایه ترس و طمع اجازه می دهی هم سرمایه ات لوطی خور شود و هم تورم 50 درصدی به کشورت تحمیل بشود؟

                  حداقل در کسب وکار خودت سرمایه گذاری کن . کشش ندارد ببین مافیا کجا ترس حاکم کرده اند ؛ کجا را آتیش زده و آماده سور چرانی کرده اند ؛‌ قبل از اونها برسی کن در جای با ارزش و در قیمت مناسب سرمایه گذاری کن .
                  سرمایه ات را به گردش در بیار هم به اقتصاد کشورت کمک می کنی ؛ هم حفظ سرمایه

                  نظر

                  • مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

                    #10
                    پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

                    در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                    بازار گله ای حرکت میکند. در صورت توافق به نظر همه بازار صف فروش میشود. منتها بعد از خوابیدن جو هیجانی کم کم گروه هایی که از این توافق منتفع میشوند راهشون از بقیه جدا میکنند.

                    حمل و نقل بانکی خودرویی میتوانند سریعتر از بقیه راهشون جدا کنند.

                    همین طور شرکت هایی که درآمد ریالی دارن ولی تجهیزاتشون باید دلاری تهیه کنند.
                    قابل توجه جناب فرهنگسازان

                    فقط امیدوارم گروه هایی که از توافق منتفع میشوند خیلی با بقیه بازار همراه نشوند!

                    فعلا جو بفروش در رو تو گروه حمل و نقل هم وجود دارد!

                    به بازار گله ای اعتنا نکردم با خرید حتاید دارم چوبش میخورم.

                    نظر

                    • shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2234

                      #11
                      پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

                      در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                      قابل توجه جناب فرهنگسازان

                      فقط امیدوارم گروه هایی که از توافق منتفع میشوند خیلی با بقیه بازار همراه نشوند!

                      فعلا جو بفروش در رو تو گروه حمل و نقل هم وجود دارد!

                      به بازار گله ای اعتنا نکردم با خرید حتاید دارم چوبش میخورم.


                      احتراما
                      این گوساله‌ای که در ارزش بازار نسبتا پایین خریده و انتظار داری از همین فردا بدوشی اتفاقاً خیلی بیشتر و بهتر از گاو‌های بزرگ بازار شیر با کیفیت می‌دهد. اون هم شیر حلال

                      ضمنا روند سود‌سازی گذشته‌اش خوب بوده و در آینده اگر عالی نباشد ؛ بعید است کمتر از اوضاع فعلیش باشد.
                      با کوره و ریفورمر و کمپرسور دما بالا و.... سرو کار ندارد؛ در مقایسه با بزرگان فعلی بازار استهلاک چندانی ندارد. بنابراین نیازی به نوسازی دائم هم ندارد.
                      پس درصد بالایی از سودی که اعلان می‌کند را می‌تواند به راحتی تقسیم کند.
                      حدود ۶۰٪ سودی که در سال‌های قبل ساخته را تقسیم کرده . ( خیلی بیشتر از شرکت‌های بزرگ باد و پروژه شده برای نوسانگیری روزانه گنده کت و کله‌های بازار )

                      ضمنا اگر اون یکی‌فامیلش گرفته بودی هم مناسب‌تر بود و هم درصد تقسیم سود بالاتری داشت.

                      شرکت‌هایی از این دست که در کمترین ارزش بازار هستند ضمنا روند سودسازی عالی برای آینده دارند در بازار کم نیست . هر چند در چشم بازار هم نیستند. به یک دلیل ساده:

                      مردم عادی به جای خرید سهام ارزنده و آینده دار ؛ به آسایش و خاطر جمعی فکر می‌کنند . اغلب پشت سر گنده کت و کله‌های بازار و سهام‌های بزرگ خصولتی و یک سری تریدر‌های حرفه‌ای حرکت می‌کنند.

                      حرفه‌ای‌ها که معمولاً روزانه از این شرکتهای پروژه شده از مردم خرده نوسان می‌گیرند . به موقع هم با جاگذاشتن یک تکه از دمبشون از تله فرار می‌کنند.
                      در نهایت این مردم عادی که به نهنگ‌های خصولتی و برخی اساتید وابسته به نهنگها اعتماد می‌کنند هستند که در تله این‌ها می‌افتند .

                      ضمنا برخی از این بدقلقی‌هایی که در سهام‌های با ارزش و ارزان قیمت می‌بینید را هم بگذارید به حساب شیطنت همین جماعت که با حاکم کردن رعب و وحشت؛ مردم را ازسهام‌های آینده دار وادار به پیاده شدن می‌کنند.

                      این موضوعات آخر را برا مردم عادی که اغلب هفته ای یک بار هم فرصت نمی کنند به تابلو ها نگاه کنند نوشتم .
                      یک اشتباهی که این روزها برخی از آن تبعیت می کنند ؛ اهمیت دادن به شاخص تقلبی است .
                      شاخص کل این روزها به دلیل ارزنده نبودن تعدادی شرکت بزرگ از کنترل خارج شده و بنابراین نباید مبنای تصمیم گیری روی کل بازار باشد.

                      از آنطرف اگر خوب دقت کنید سهامهای با ارزش بازار نسبتا پایین و ضمنا آینده دار موذیانه در حال جمع آوری هستند.
                      ( توجه داشته باشید این بازار صاحب سالم ؛ و یا صاحب سالم و با عرضه ای که بتواند جلوی تخلف های گسترده بگیرد ندارد. به قرمزی و تکانش های پر نوسان این روزها که با هدف ترساندن و پیاده کردن سهامدار خرد در شرکتهای ارزنده انجام می شود توجه نکنید. )

                      توصیه می شود بی تجربه ها ضمن فاصله گرفتن از توصیه های برخی از اساتید وابسته به نهنگها ؛ ضمن تحقیق و کنکاش سهام های ارزشمند برای آینده خرید و نگه داری کنند.
                      خرید مفت های ارزشمند دیر و زود داره سوخت و سوز نداره .
                      آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/01/04, 17:26.

                      نظر

                      • مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

                        #12
                        پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

                        درود
                        شکی ندارم ولی خب با جوی که هست امکان خرید در قیمت های پایینتر در بازار دور از تصور نیست.
                        حسینا هم خوب خواهد بود البته خیلی وقت گزارشاتش پیگیری نکردم
                        حکشتی هیچ وقت خوب نخواهد بود.
                        حریل هم میتواند بد نباشد ولی یک مقدار دو به شک هستم.
                        بقیه رو بررسی نکردم نمیدونم منظور شما کدوم شرکت

                        ممنون میشم اگر اسم شرکت بنویسید.

                        نظر

                        • ushita
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 876

                          #13
                          پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

                          تاپیک خوبیه

                          رفع تحریم واقعی یعنی آمدن خارجی ها و خرید خارجی ها از صنایعی که در ایران هستند و محصولشان خاطر خواه داره

                          از طرفی دست دولت و بخش خصوصی در طرح توسعه ها باز میشه و نیاز به پیمانکار زیر ساختی بیشتر میشه

                          شاید بشه گفت تمام صنایع زیر ساختی به نوعی درگیر میشن منتهی به نظرم بازدهی اصلی در شرکت های هست که فروششون چند برابر میشه و با ثبات نرخ ارز حاشیه سودشون هم بالاتر بره

                          شخصا فلوله را می پسندم و سابقه تاریخیش هم این میگه - بعدش حفاری - باقی شرکت های که مد نظرم هستند رشد آنچنانی در سطح فروش ندارند یا شاید امروز بخش بزرگی را پیش خور کرده اند

                          نوسان های بزرگ و جذاب هم صنعت خودرو منتهی نه برای سود مجمع گرفتن فقط نوسان بازی / صنعت بعدی هم غذایی ها منتهی اونهایی که دستشون در صادرات به ناف اروپا باز میشه / هر چند اکثرا روی ارزش ذاتی هستند و آندر ولیو کم پیدا میشه


                          از نفت گازی ها و پتروشیمی و لاستیک و معدنی هام باید فاصله گرفت چراکه اکثرا پیش خور شده هستند و کاهش سود خواهند داشت
                          معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

                          https://t.me/new_analysis

                          نظر

                          • shahin
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 2234

                            #14
                            پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

                            اگر قرار است نرخ ارز یک مقدار پایین تر بیاد و رشد مداوم سود سازی در شرکتهای گران قیمت دلار محور متوقف و یا احیانا منفی بشود ؛
                            چرا شرکتهای ریال محور که ده پونزده ساله در حال سقوط و یا سکون هستند پا به پای اینها دارند باز پایین تر میان ؟

                            خیلی از این شرکتهای متوسط و یا کوچک امروز از بزرگان دهه گذشته بازار سرمایه بوده اند . با کاهش نرخ دلار و یا تثبیت آن ؛ نوبتی هم که باشد نوبت این ریال محورهاست.

                            وقتی اینها هم همپای دلار محورها پایین میان باید به این موضوعات شک کرد :
                            چرا ریال محورها تو سری می خورند ؟ آیا عوامل وابسته به بزرگترها به دلیل فقدان و یا ضعف در نظارت به این کوچکترها توسری می زنند ؟ آیا بازار سرمایه ایران هوشمند نیست ؟

                            |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

                            شاخص تقلبی بورس که حدود 70 درصدش متعلق به 40 شرکت بزرگ دلار محور است به هیچ وجه نباید ملاک اوضاع بورس قرار بگیرد.

                            نظر

                            • مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

                              #15
                              پاسخ : پیش بینی پسا برجامی روند آتی صنایع و شرکتها

                              درود

                              به نظر من شرکت های صادرات محور هم مشکلی نخواهند داشت.

                              فقط ممکن روند نداشته باشند و به صورت ساید در یک کانال بالا پایین شوند.

                              روند نزولی بعیده چون کاهش سود نخواهند داشت. مگر دلار تا چند میاد پایین!

                              این جو ریزش دلار هم خیلی زود میخوابد!

                              تورم جهانی در تحلیل هایتان اضافه کنید. اگر قیمت های جهانی ریزش نداشته باشند شرکت های صادرات محور هم مشکلی ندارن مگر اینکه از داخل دست تو جیبشون کنند.

                              نظر

                              در حال کار...
                              X