فعال سازی مجدد ثبت نام برای کاربران جدید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عليرضا جمالی
    مدیر (ستاره‌دار 20)
    • Oct 2010
    • 1295

فعال سازی مجدد ثبت نام برای کاربران جدید

با سلام و احترام

با توجه به ریسک های موجود ناشی از ثبت نام کاربران اغلب زیان دیده ماه های اخیر و البته به حق ناراضی از شرایط فعلی بورس چند ماهی از جذب عضو جدید خودداری کردیم.
    اما با توجه به درخواست های مستقیم و یا با واسطه برای ثبت نام کاربری و فعالیت در سایت بورسی، مجددا امکان ثبت نام در سایت بورسی برقرار می شود.
    مطالب ارسالی کاربران جدید تا مدتی بعد از تایید توسط مدیران قابل نمایش برای عموم خواهد بود و در صورت رعایت قوانین دسترسی ایشان بعد از چند ارسال به حالت عادی تغییر داده خواهد شد.

با تشکر
    از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

• عليرضا جمالی
    مدیر (ستاره‌دار 20)
    • Oct 2010
    • 1295

پاسخ : فعال سازی مجدد ثبت نام برای کاربران جدید

لطفا دوستانی که دارای نام کاربری هستند و پسورد خود را فراموش کرده اند با استفاده از گزینه مرتبط با فراموشی پسورد که پس از ورود ناموفق نمایش داده میشود (مطابق شکل زیر) و وارد کردن ایمیل ثبت نامی اقدام به تعیین رمز عبور جدید کنند و از ثبت نام جدید خودداری نمایند.

با تشکر
    از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• Dexterous
      ستاره‌دار(35)
      • May 2012
      • 695

یکی مرد جنگی به از صد هزار

درود بر شما

با احترام@};-

کاش نمیکردین این کار رو /:.sadsmiley.:/

آدم یاد حمله white walkers بعد سقوط the wall میافتهx_x

امیدوارم دست کم تدبیری اندیشیده باشین که گسترش کمی سایت به قیمت افت کیفی نباشه. یعنی هم بتونین جلوی هرزنویسی رو بگیرین و هم مولتی اکانتها رو
      یا کاش میشد تدبیری اندیشید که selective عضوگیری کنین

با سپاس و آرزوی توفیق@};-@};-

Dexter is to kill killers
      DEXTEROUS too
      من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• azad.60
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 347

با سلام به دوستان و پیشکسوتان فاروم بورسی

تشکر میکنم که امکان ثبت نام و حضور افراد و فعالین جدید رو ایجاد کردین.
        ورود افراد جدید میتونه منجر به تضارب آرا و تبادل ایده ها، در سطح گسترده تری بشه و به غنای فکری و تصمیم گیری بهتر در جامعه بورسی مون کمک شایانی کنه.

امیدوارم در سایه ادب و احترام متقابل، آنچه که بتونه مفید باشه با دوستان به اشتراک بذارم و از تجربه و دانش همه بزرگواران استفاده کنم. @};-

ارادت

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post
          با سلام و احترام

با توجه به ریسک های موجود ناشی از ثبت نام کاربران اغلب زیان دیده ماه های اخیر و البته به حق ناراضی از شرایط فعلی بورس چند ماهی از جذب عضو جدید خودداری کردیم.
          اما با توجه به درخواست های مستقیم و یا با واسطه برای ثبت نام کاربری و فعالیت در سایت بورسی، مجددا امکان ثبت نام در سایت بورسی برقرار می شود.
          مطالب ارسالی کاربران جدید تا مدتی بعد از تایید توسط مدیران قابل نمایش برای عموم خواهد بود و در صورت رعایت قوانین دسترسی ایشان بعد از چند ارسال به حالت عادی تغییر داده خواهد شد.

با تشکر

درود!

شفاف سازیه شما قابل تقدیر است. راستش من خبر نداشتم در ورودیه سایت به روی تحلیل گران و معامله گرانه جدید بسته بوده:D

جدیدا دقت کردم دیدم تعداد کاربر مهمان در تاپیک ها چقدر زیاده:D

از راهبریه همچین سایتی چیزی سرم نمیشه . حتما سیاستهای شما حساب شده هست

ولی این محدودیت....در این فقره با شما خیلی موافق نیستم:D

به جای اینکار اگر میشد مثلا آی پی اعضا رو کنترل کنید که یک کاربر با چندین نام کاربری نتونه ثبت نام کنه!

عضو جدید هرچه بیشتر بهتر:D

به همون نسبت کمی هم خروجی های سایت رو زیاد کنید:D

بزارید ماندن در این سایت سخت باشه! نه وارد شدن بهش:D

پیشنهاد میکنم مثلا تاریخ عضویت اعضا را هم بولد کنید!

اینجوری کسی که تازه وارده میفهمه که مثلا من و امثال من سابقه حضور بیش از 10سال آزگار در این سایت داریم:D حواسش باشه :D

و کاربران هم کمک خواهند کرد کسانی که حرف مفت میزنند...زودتر بروند بیرون :D

نهایتا به عنوان عضو کوچک سایت خواهش ام این هست! یک کم شیرفلکه ورود اعضا جدید رو بیشتر باز کنید:D
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• عليرضا جمالی
            مدیر (ستاره‌دار 20)
            • Oct 2010
            • 1295

در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post
            با سلام و احترام

با تشکر

با سلام

با توجه به اینکه به دلیل تعداد بیش از انتظار درخواست ثبت نام، سیستم ارسال ایمیل موقتا دچار وقفه شده، احتمالا ایمیل حاوی کد فعال سازی و متعاقب آن ایمیل مربوط به فعال سازی نام کاربری با تاخیری حدودا یکساعته دریافت می شود.

با توجه به اینکه انتظار این تعداد ثبت نام جدید را نداشته ایم درصدد رفع مشکل هستیم. بنابراین توصیه می شود درخواست ثبت نام های جدید به روزهای دیگر موکول شود.

با تشکر

نظر

در حال کار...
            X