آلومینای ایران(آلومینا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2946

سلام

جناب ستاری تعداد کندلهای آلومینا آنچنان زیاد نیست که بشه موج شماری کرد.
    ولی چه خوب بود که انچه که انجام دادید را ارسال میکردید تا استفاده کنیم.

امروز سقف قبلی در ۲۹ تیر ماه امسال شکسته شد. مبارک دوستان
    در این گیر و دار گزارشها - آلومینا در آبان رکورد فروش را چراغ خاموش شکست.
    طی دو سال گذشته که آمار فروش ماهانه را رصد میکردم فروش بیشینه به اردیبهشت امسال تعلق داشت. با رقم ۲.۱۲ همت
    اما آبان این رقم رسید به ۲.۲۵ همت.

ارزش بازار آلومینا در حال حاضر هست ۲۴.۳۷ همت - در صورتیکه فایرا با ۲۹.۶۴ همت هماکنون معامله میشه.
    گام اول و البته محتاطانه این است که این جایگاه را آلومینا از فایرا پس بگیره. شاید تا پایان سال جاری یا نهایتا بهار سال بعد
    شاید بشود گفت که بعد از فملی و فولاد و میدکو- جایگاه چهارم برازنده آلومینا خواهد بود. تا پایان ۱۴۰۶

حالا که نام فایرا به میان امد یک نگاهی به نمودارش بیاندازید.
    یک موج صعودی بزرگ در سهم است از مهر ماه ۱۳۹۴ تا اردیبهشت سال ۱۴۰۲
    بازده این موج بیش از ۲۸ هزار درصد است.
    آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2025/12/09, 19:21.

نظر

• rezasatari
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 596

سلام اقا مهدی

ممنون از توضیحات عالی شما البته من یه جا میلنگم که از دوستان راهنمایی خواستم اما وقت نداشتن جواب بدن امیدوارم شما مرحمت بفرمایید

والا بهم بگین برو از بی بی یه اسکادرانF35 بگیر راحت ترم تا نمودار بزارم اخه اینکارا مال دوران جوانی بود الان یادم رفته

یه لینکی بود باید اونجا بارگذاری میکردم الان اونو ندارم با امی بروکر هم کار میکنم ذخیره و قر و فرش فراموش کردم

اتفاقا خیلی علاقمند به اشتراک گذاری نمودارها و تبادل نظر با دوستان تکنیکال کار هستم اینکارا بهتر از جر و بحث های قزن قورتکیه شاخصشون یکی بود خدارو شکر بلاک شد از طرف مدیریت اسم نبریم

خلاصه اگه بتونید اون لینک و راهنمایی ارسال نمودار رو بفرمایید چه شما چه دوستان خوشحال میشم

سوال مهم من در باره ارزش بازار سهم و مقایسه اونا باهم هستش ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه استفاده ای میشه ازش کرد مانا باشید

نظر

• rezasatari
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 596

با سلام مجدد
        با سلام مجدد هدف موج 5 حدود16000 تومنimage.png

نظر

• rezasatari
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 596

با عرض پوزش عکس رو با راهنمایی جناب تمام تا اینجا تونستم بفرستم اما اندازه عکس کوچیکه و نمیدونم چطور از اپلود سنتر به اینجا بطور کامل منتقل کنم

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 718

نمونه تولید جدید آلومینا که مصرف زیادی دارد بنام تری هیدرات آلومینیم که قیمتش دوبرابر آلومینیمهای قبلی است و الان روی میز من است. که فقط در صنعت بهداشتی 20 تن مصرف دارد و در صنعت سنگهای کرین برای آشیزخانه های مدرن خیلی بیشتر از این رقمها. روی آلومینا خیلی بیشتر از اینها حساب کنید. فقط تنها تحدید، چینها هستند که بعلت تعرفه های غیر منطقی آمریکا دارن دامپینگ میکنند و قیمتهای پایینتر میدهند و بخود من دادند و منتطر نمونه شان هستم که ببینم مثل معمولی های شرکت آلومیناست یا تری هیدرات آلومینیم است. البته اگر با ارز دولتی بیاری نه آزاد و حتی ارز رینگ صادراتی 90-100 تومنی. ولی کو ارز دولتی.

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2946

IRO1ALMN0001_Sat Dec 13 2025 04_39_40 GMT+0330 (Iran Standard Time)_01_09_40.pngسلام

راه حل ساده اینه که عکس را از کامپیتر خودتون با ماوس بگیرید و بگذار در <محل نوشتن> بعد پایین همین متن یک عکس به همراه چند لینک ایجاد میشود که شما سایز کامل را در میان آنها انتخاب کنید و گزینه ارسال را بزنید.

نظر

در حال کار...
              X