آلومینای ایران(آلومینا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20857

در چهارصد و چهل و دومین جلسه هیأت واگذاری عرضه ۵۳ درصد از سهام شرکت «آلومینای ایران» متعلق به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به تصویب رسید.
    ///

نظر

• rezasatari
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 582

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      در چهارصد و چهل و دومین جلسه هیأت واگذاری عرضه ۵۳ درصد از سهام شرکت «آلومینای ایران» متعلق به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به تصویب رسید.
      سلام این چه تاثیری رو این شرکت داره ممنون

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20857

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post

سلام این چه تاثیری رو این شرکت داره ممنون
        ارزش واقعیش بهتر مشخص میشه
        ///

نظر

• nima3
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 236

ارزش واقعیش بهتر مشخص میشه
          سلام آقا میثم ... سرنوشت شرکتهایی که تغییر مالکیت مشابه داشتند مثل صدرا ما پیرمردهای بورس رارها نمیکند .من سال 82 یا 3 حدود180 میلیون تومان صدرا داشتم.تک سهم و همه دارایی من بود ...
          آخرش با 35 میلیون تومان و چند سال بعد ازش خارج شدم.
          از بازی دولت که همیشه برای ما دو سر باخت بوده باید ترسید

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20857

در اصل توسط nima3 پست شده است View Post

سلام آقا میثم ... سرنوشت شرکتهایی که تغییر مالکیت مشابه داشتند مثل صدرا ما پیرمردهای بورس رارها نمیکند .من سال 82 یا 3 حدود180 میلیون تومان صدرا داشتم.تک سهم و همه دارایی من بود ...
            آخرش با 35 میلیون تومان و چند سال بعد ازش خارج شدم.
            از بازی دولت که همیشه برای ما دو سر باخت بوده باید ترسید
            دقیقا همین سهام دست دولت باشه قدرتش بیشتره در تصرف معادن تا بخش خصوصی..

ولی بخوان واگذار کنن هم باید با قیمت بالاتری واگذار کنن
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20857

این سهم هم کسی صبور باشه...

بعد فزر و‌ حکم طلا رو داره.. یا دیگه کمی از فملی و مس نداره
              ///

نظر

• سبحان 10
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1161

این سهم هم کسی صبور باشه...

بعد فزر حکم طلا رو داره
                الومینا در 3 ماهه اول پودر هیدورکسید آلومینیم را با نرخ های 650000 تا 750000 ریال می فروخت

اما در 3ماهه دوم این نرخ به 500000 ریال کاهش یافت

روند خرید محصولات آلومینا در بورس کالا بجز شمش آلومینیم هم کاهشی شده و بجز شمش بقیه مصحولاتش را بد می خرند

دقت کنید که در 6 ماهه حسابرسی شده هم 30 تومان برای 3 ماهه دوم ساخت در حالی که در 3 ماهه اول 830 تومان ساخته بود

در کل صبر زیادی می طلبد تا با افزایش نرخ فروش محصولات روند سود اوری تداوم یابد

نظر

• M.DALAHOO
                  ستاره‌دار (2)
                  • Apr 2022
                  • 691

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post

الومینا در 3 ماهه اول پودر هیدورکسید آلومینیم را با نرخ های 650000 تا 750000 ریال می فروخت

اما در 3ماهه دوم این نرخ به 500000 ریال کاهش یافت

روند خرید محصولات آلومینا در بورس کالا بجز شمش آلومینیم هم کاهشی شده و بجز شمش بقیه مصحولاتش را بد می خرند

دقت کنید که در 6 ماهه حسابرسی شده هم 30 تومان برای 3 ماهه دوم ساخت در حالی که در 3 ماهه اول 830 تومان ساخته بود

در کل صبر زیادی می طلبد تا با افزایش نرخ فروش محصولات روند سود اوری تداوم یابد
                  جناب سبحان؛
                  ببخشید، پودر آلومینیم یکی از مواد اولیه صنعت بهداشتی آرایشی است که من خودم قبلآ از چین میفروختم ولی با بالا رفتن قیمت ارز دیگه واردات از چین صرف نمیکرد و از آلومینا میخرند و بزرگترین خریدارش شرکت بهداش که بزرگترین شرکت تولید کننده مواد اولیه صنایع بهداشتی با مدیریت مهندس عابدی آملی است، سالی حد اقل10000 تن باید بخره و میخره. ضمنآ غیر از بهداش که بزرگترین مصرف کننده پودر آلومینا است، شرکتهای دیگری هم هستند که باید مصرف بکنند. ضمنآ دو سال پیش مهندس عابدی که از همکاران و دوستان و مشتریان است بمن زنگ زد و گفت دیگه چرا خبری از من نمیگیری و منهم گفتم دیگه شما از ایران میخری، که ایشان گفتند به اندازه نیاز ما نداره و من گفتم با این دلار مگه واردات دیگه صرف میکنه، که گفت بهر حال داخلی نمیتواند تآمین بکند و یک سری بمن بزن. من فردا اول وقت با مهندس ,عابدی و بعد با آلومینا صحبت میکنم و اطلاعات تکمیلی برایتان مینویسم.
                  ضمنآ یکی ازمصارف دیگه پودر آلومینا در محصول کرین ( که محصول کره جنوبی است ) اینست که بجای نیوپان لمینه شده در آشپزخانه ها و......استفاده میکنند ولی در آپارتمانهای لوکس از 30 سال پیش از کرین ا استفاده میکنند که وارداتی است، ولی از 20 سال پیش در ایران هم لمینه کردن نیوپان با پودر آلومینیم را یاد گرفتن و الان بجای کرین بیشتر محصول ایرانی استفاده میکنند و تولید کننده های این نوع نیوپان هم از بزرگترین مصرف کنندهای پودر آلومینا هستند و............ که الان حضور ذهن ندارم، بعد از صحبت با مهندس عابدی و آلومینا، اطلاعات بیشتری خدمت شما عرض میکنم ، فعلآ حق یارتان و شاد تندرست باشید.
                  آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2025/11/30, 20:28.

نظر

• rezasatari
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 582

سلام من سالها پیش بواسطه رشته تحصیلی دانشگاهیم البته چون بداموزی داره نمیگم(مهندسی مواد)کارموزی رفتیم شرکت ایرالکو اراک کل محصولات این کارخونه شمش های الیاژی میباشد و مواد اولیه این شرکت بوکسیت یا همون پودر آلومینیوم است که وارد میشد دوستانی مسلط به صورتهای مالی هستن ببینن که ایا به شرکت ایرالکو میفروشد یانه چون تو ایران فکر کنم تنها شرکت تولید کننده پودر آلومینا هستش خودم امروز به مقدار زیادی خریدم البته تکنیکالی ببینیم تا اخر ماه 20 درصد میده یانه ازمابهترون میگن استارتش بعد واگذاری بلوکش زده میشه

نظر

در حال کار...
                    X