ايران ياساتايرورابر ( پاسا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : ايران ياساتايرورابر ( پاسا )

دیشب خبر افزایش نرخ لاستیک رو داشتیم...هر 10 درصد افزایش نرخ لاستیک میتونه 15 تومن به سود تحلیلی امسال اضافه کنه....شرایط بنیادیش که عالی هست و پول هوشمند خوبی هم روی سهم اومده...نباید این جور مواقع نوسانگیری کرد...فعلاسهامداری باعث میشه سود بیشینه بشه...بی صبرانه منتظر گزارش فروش ابانماه هستم

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

من از صف فروش امروزش اصلا ناراحت نیستم...همونظور که از صف خرید روزهای گذشته ذوق زده و خوشحال نبودم...این روند معاملاتی باید طی بشه تا به تارگت مد نظر بر اساس فاندش برسه...با سود 60 تا 80 تومنی امسال و 100 تومنی سال اینده قیمت سهم 260 نمیمونه

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

بیش از 4.5 میلیارد تومان ارزش معاملات !

بیش از 17 میلیون سهم حجم معاملاتی !

خرید حقوقی در منفی کامل !

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2938

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          بیش از 4.5 میلیارد تومان ارزش معاملات !

بیش از 17 میلیون سهم حجم معاملاتی !

خرید حقوقی در منفی کامل !
          نکته همینجاست

این سهم یک ماه پیش به زحمت یک میلیون معامله میشد
          ولی الان کف معاملات 12 میلیون شده و این عامل بسیار مهمی برای رشد سهم است

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
            نکته همینجاست

این سهم یک ماه پیش به زحمت یک میلیون معامله میشد
            ولی الان کف معاملات 12 میلیون شده و این عامل بسیار مهمی برای رشد سهم است
            بعضی وقتها شرایط بازار و شرایط برخی سهام، آدمو وسوسه میکنه که تک سهم بشه !

هرچند که کلا تک سهم شدن تو بورس ما ریسک زیادی داره !

نظر

• گرگین خان
              عضو فعال
              • Oct 2010
              • 1095

بنده بیش از یکسال است سهامدار این شرکت هستم
              در قیمتهای مختلف خریدار بوده ام
              الانه .60درصد سبد را به همین سهم اختصاص دادم
              هدف هم 380تومنی که بارها تاکید کرده ام.

حجم معاملاتی نشان دهنده توجه بازار به اهداف بالای سهم است .
              پیشنهاد اینکه در قیمتهای فعلی فروشنده نباشید

نظر

• hasan666
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1104

وقتی سهمی روند نزولی 5 ساله رو بشکند حتما علتی دارد و باید رصد شود....درشفاف سازی چند روز پیش شرکت از آینده روشن شرکت کلی گویی کرده که نکته مثبتی است...حجم های اخیر هم خود گویای همه چی هست

در مقیاس زمانی هفتگی و در نمودار تعدیل شده ، قیمت سهم ظرف ۵ سال اخیر تحت تاثیر خط روند نزولی خود در حال حرکت بود. به گونه ای که قیمت هر بار پس از برخورد با خط ر...

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

تعجب میکنم روی 255 هم میفروشند...یعنی بدون احتساب سود مجمع...دارند پی بر ای 2.5 سال اینده سهم میفروشند....دیگه حساب و کتاب سود امسال و سال اینده روشنه....امسال کف سودش 60 هست...سال اینده 100 تومن...بدون سود حاصله از طرح توسعه اش
                  یک بررسی کوتاه رو طرح توسعه شرکت....نمیگیم 12 هزار تن تولید شرکت افزایش پیدا کنه...با 2000 تن فروش صادراتی...و 25 درصد سود خالص...حداقل 26 تومن مضاف میشه رو سود 100 تومنی سال اینده...فقط یک چشمه کوچک از سود اوری طرح توسعه شرکت گفتم...شرکت امسال کف سود 60 تومن..سال اینده به مراتب بالای 100 تومن میسازه...اونوقت اول وقت میاند رنج منفی میزنند تو سهم...فریب یک عده سفته باز رو نباید خورد...این سهم ارزشش بالاتر از این حرفهاست....کسی هم میخاد نوسان بگیره...حداقل صبر کن چند روزی رو 307 تا 328 خارج بشه...نه اینکه مفت روی 260 تومن بفروشه...نفت بیاد پایین به سود شرکته...نه به ضرر شرکت...قیمت مواد اولیه دوده و کایوچو طبیعی و مصنوعی...همه با قیمت نفت افت میکنه...واقعا چقدر فقر تحلیل داریم تو بازار ایران

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

کدوم فقر اخه

طرف نمیدونه چطور سفارش بذاره اومده تو بورس

الکی این کانالهای تلگرامی به 40هرار تا نرسیدن

طرف تو مرداد ماه اومده تو بورس

فکر میکنه سهم خرید تو هفته باید 20درصد بده

سال 92 به سایتی سینگال میدادم

یک روز تو دفتر بودم شخصی رنگ رده بود

بمن اشاره کردن بیا ببین چی میگه

رفتم پای تلفن و گفت این چه سیگنالی هست دادی که هر روز مثبت میخوره این بدرد نمیخوره

گفتم پس چی میخواهی شما

گفت بهم

سهم بگو مثل کاذر باشه ببنده 100درصد بالا باز بشه

اینم شد سیگنال که تو میدی

من موندم چی بگم

این شده بحث بورس

کدوم تحلیل اخه

طرف کافیه جعفر قلی و ممد کله بورس بهش بگن ورود کنه

رفت تو سود اون فرد رو استاد استاد میکنن و بیا ببین

اونم جو گیر میشه

نشد و درجا رد و رفت تو منفی

دست به ماشه هست

نه ریسک حالیش هست نه سود نه بورس

فکر میکنن راحت هست

کسب سود تو بازار

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• hasan666
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1104

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                      تعجب میکنم روی 255 هم میفروشند...یعنی بدون احتساب سود مجمع...دارند پی بر ای 2.5 سال اینده سهم میفروشند....دیگه حساب و کتاب سود امسال و سال اینده روشنه....امسال کف سودش 60 هست...سال اینده 100 تومن...بدون سود حاصله از طرح توسعه اش
                      یک بررسی کوتاه رو طرح توسعه شرکت....نمیگیم 12 هزار تن تولید شرکت افزایش پیدا کنه...با 2000 تن فروش صادراتی...و 25 درصد سود خالص...حداقل 26 تومن مضاف میشه رو سود 100 تومنی سال اینده...فقط یک چشمه کوچک از سود اوری طرح توسعه شرکت گفتم...شرکت امسال کف سود 60 تومن..سال اینده به مراتب بالای 100 تومن میسازه...اونوقت اول وقت میاند رنج منفی میزنند تو سهم...فریب یک عده سفته باز رو نباید خورد...این سهم ارزشش بالاتر از این حرفهاست....کسی هم میخاد نوسان بگیره...حداقل صبر کن چند روزی رو 307 تا 328 خارج بشه...نه اینکه مفت روی 260 تومن بفروشه...نفت بیاد پایین به سود شرکته...نه به ضرر شرکت...قیمت مواد اولیه دوده و کایوچو طبیعی و مصنوعی...همه با قیمت نفت افت میکنه...واقعا چقدر فقر تحلیل داریم تو بازار ایران
                      قرار نیست که همه سود کنن...10 درصد همیشه سود میکنند 90 درصد بازنده اند!

نظر

• hasan666
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1104

فقر تحلیل ...فولاد صف فروش 70 میلیونی و گزارش خیره کننده آبان ماه!

اصلا کسی صورت مالی نمیخواند....واقعا تاسف باید خورد به حال این بازار

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
                          قرار نیست که همه سود کنن...10 درصد همیشه سود میکنند 90 درصد بازنده اند!
                          90..10..مال زمانی بود..که تحلیل در بازار بود....الان..96..97...درصد بازنده اند....الان..ملت 2 تا داده میدهند..به سیستم..نمودار ..میگیرند...احساس..میکنند..که بورس انها را فرا..میخواند...اصلا حالیش..نیست..تکنیکال یعنی شایدها.و نه بایدها.....و..این سواد تحلیلگر است...که...نمودارها را بر اساس سایر المانها...تفسیر..کنه....
                          امروز رفته بودم..کارگزاری ..یکی از دوستان..دیدم..شپش پر..نمیزنه...همین..کارگزاری... 1 ماه..پیش..از شبیه لانه زنبور بود.......امدن..یه ضرر هنگفت..کردند..رفتند....
                          ....سالی بسیار عالی بود....برای تریدرانی..که اهل بازار بودند...و این..فضای..منفی..کلی بازار هم...بهترین...فرصت برای تریدران...موفقه...سهم..های خوب را در قیمتهای خیلی خوب...میخرند...و این سهم ها خوب را در قیمتهای...بسیار بد...به قسمت اعظم..بازار..خواهند..فروخت...
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                            ..دادا..اعصابت را خرد..نکن..این تریدران فعلی عاشق...گران..خریدند...سهم..مفت باشه..نمیخرند..همچین..که سهم رفت سمت پی بر ایی 5..6..تحلیلی..میخرند..و به..خرید..خود می بالند....
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

حجم فروش تایر رو کم کرده که بتونه یک افزایش نرخ داخلی خوب هم بگیره...همین الان 30 درصد بالاتر از بقیه لاستیک سازها داره میفروشه...حجم فروش رو در اذر ماه جبران میکنه...همچنان به کف سود 60 تومنی امسال و 100 سال اینده اعتقاد دارم

نظر

• hasan666
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 1104

وزارت صمت با افزایش قیمت #تایر موافقت کرد.
                                رئیس انجمن صنفی صنعت تایر ایران با اعلام این خبر اظهار داشت: با گذشت نزدیک به 2 ماه از درخواست این انجمن مبنی بر افزایش 30 و 40 درصدی قیمت تایرهای رادیال و بایاس، در نهایت وزارت صمت و سازمان حمایت، مجوز افزایش 20 درصدی قیمت تایرهای رادیال و 32 درصدی قیمت تایرهای بایاس را صادر کرد
                                نرخ بخشی از مواد اولیه هم با دلار 4200
                                فروشنده های سهم رو دو سه ماه دیگه زیارت خواهیم کرد!

نظر

در حال کار...
                                X