ايران ياساتايرورابر ( پاسا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : ايران ياساتايرورابر ( پاسا )

..دست دست کردم..نشد بخرم...اما نیمچه..وجدان باقی مانده...امر کرد ..مطلبی عرض کنم..البته یکی از رفیقام خرید...بعید نیست این نیمچه وجدان..بخاطر همین خرید رفیقم..امر کرده باشها.../:.yead.:/
    2 اتفاق مهم در سهم روی داده...
    افت سنگین در قیمت دوده....و..کائوچوی مصنوعی...که همان استایرن بوتادین رابر...است...که درصد مهمی از مواد اولیه است...
    افزایش نرخ..15 درصدی.... در محصولات...
    این 2 جامپ سنگینی در حاشیه سود سهم ایجاد خواهند کرد
    بینظیره سهم..بینظیر...
    میتواند تاریخ ساز 1401..و علل خصوص 1402 باشه.....
    افزایش سرمایه 111 درصدیش و...راه اندازی فاز 2..نیز.....واقعا فوق العادست...
    کاری به قیمت سهم فعلی ندارم.شاید از همین فردا بریزه..که برای بنده...سعادتیست...
    عرضم..مربوط به..شرایطیست..که سهامدار فعلی بنظرم..باید مد نظر قرار بدن..
    هیچ توصیه ایی به خرید ندارم..اما توصیه به بررسی...دارم....شدید...
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

پاسا در 3 ماهه دوم...اینگونه..مواد اولیه مصرف کرده...
      1..کائوچوی مصنوعی..که استایرن رابره 1702و 1502...است...قیمت مصرف 48/9.....قیمت فعلی..1502..38/6....و 1702....38.....اختلافی حدود 20 درصدی....
      2....دوده...که نوع 330..و 660...مورد مصرف شرکته...قیمت مصرف..44000....قیم ...امروز...330....36100......و 660...35450...اختلافی 20 درصدی.....
      3...پلی بوتادین..نیز از حدود 55000...به حدود 36000 رسیده...
      همانگونه..که میبینید در محصولات پترویی حداقل 20 درصد کاهش قیمت مصرف داریم....
      از طرفی نفت نیز افت مهمی داشته...که احتمالا اثرتش را بر موارد فوق با یه فاز تاخیر نشان میدهد... و احتمال زیاد شاهد افتی بالاتر هم خواهیم بود...
      از طرفی دیگر شاهد افزایش نرخ 15 درصدی در محصولات هستیم....این افت مواد اولیه...و افزایش نرخ...میتواند جامپ سنگینی در حاشیه سود ایجاد کنه

موارد فوق نظری شخصیست..که به هیچ اعتباری نداره....
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• baran
        عضو فعال
        • May 2011
        • 703

در اصل توسط mey پست شده است View Post
        پاسا در 3 ماهه دوم...اینگونه..مواد اولیه مصرف کرده...
        1..کائوچوی مصنوعی..که استایرن رابره 1702و 1502...است...قیمت مصرف 48/9.....قیمت فعلی..1502..38/6....و 1702....38.....اختلافی حدود 20 درصدی....
        2....دوده...که نوع 330..و 660...مورد مصرف شرکته...قیمت مصرف..44000....قیم ...امروز...330....36100......و 660...35450...اختلافی 20 درصدی.....
        3...پلی بوتادین..نیز از حدود 55000...به حدود 36000 رسیده...
        همانگونه..که میبینید در محصولات پترویی حداقل 20 درصد کاهش قیمت مصرف داریم....
        از طرفی نفت نیز افت مهمی داشته...که احتمالا اثرتش را بر موارد فوق با یه فاز تاخیر نشان میدهد... و احتمال زیاد شاهد افتی بالاتر هم خواهیم بود...
        از طرفی دیگر شاهد افزایش نرخ 15 درصدی در محصولات هستیم....این افت مواد اولیه...و افزایش نرخ...میتواند جامپ سنگینی در حاشیه سود ایجاد کنه

موارد فوق نظری شخصیست..که به هیچ اعتباری نداره....
        با تشکر از جناب می عزیر که چنین خاضعانه اطلاعاتشان را به اشتراک میگذارند ...................بعد از معرفی پتانسیل های دارویی فارابی توسط جناب می به این سهم در قیمت عالی ورود کردم ورود کردم و دعاگوی ایشان هستم از امروز هم زیر 1590 تومان در کمین خرید این سهم پر پتانسیل و پنهان از چشم بازار هستم انشا الله خرید و فروش هایتان جناب می بزرگوار توام با سود فراوان باشد باز هم ممنون که داشته هایتان را به اشتراک میگذارید

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3038

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          این تاپیک هم فعال خواهد شد
          پاسا رشد خیلی خوبی میتونه داشته باشه

بازهم کار داره تا برای بازار پتانسیل واقعی این شرکت مشخص بشه

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط baran پست شده است View Post
            با تشکر از جناب می عزیر که چنین خاضعانه اطلاعاتشان را به اشتراک میگذارند ...................بعد از معرفی پتانسیل های دارویی فارابی توسط جناب می به این سهم در قیمت عالی ورود کردم ورود کردم و دعاگوی ایشان هستم از امروز هم زیر 1590 تومان در کمین خرید این سهم پر پتانسیل و پنهان از چشم بازار هستم انشا الله خرید و فروش هایتان جناب می بزرگوار توام با سود فراوان باشد باز هم ممنون که داشته هایتان را به اشتراک میگذارید
            ارادتمندتان..نظر لطفتانه..

نظر

• baran
              عضو فعال
              • May 2011
              • 703

احتمالا گزارش آذر ماه شرکت عالی است که چنین بی محابا حقوقی در حال خرید است ..........................

نظر

• baran
                عضو فعال
                • May 2011
                • 703

چه رنجی کشید حقیقی تا 1630 تومان ....................عجله برای چیه ؟؟؟؟ نم نم بشین زیر 1600 بخر

نظر

• baran
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 703

کماکان حقوقی در حال خرید و رنج زدن رو به بالا...........................................هفت ه آینده گزارش سهم بیاد ببینیم چه خبره تو سهم که چنین حقوقی با عجله در حال خرید و جمع کردن شناور سهم است

نظر

• baran
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 703

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                    ..دست دست کردم..نشد بخرم...اما نیمچه..وجدان باقی مانده...امر کرد ..مطلبی عرض کنم..البته یکی از رفیقام خرید...بعید نیست این نیمچه وجدان..بخاطر همین خرید رفیقم..امر کرده باشها.../:.yead.:/
                    2 اتفاق مهم در سهم روی داده...
                    افت سنگین در قیمت دوده....و..کائوچوی مصنوعی...که همان استایرن بوتادین رابر...است...که درصد مهمی از مواد اولیه است...
                    افزایش نرخ..15 درصدی.... در محصولات...
                    این 2 جامپ سنگینی در حاشیه سود سهم ایجاد خواهند کرد
                    بینظیره سهم..بینظیر...
                    میتواند تاریخ ساز 1401..و علل خصوص 1402 باشه.....
                    افزایش سرمایه 111 درصدیش و...راه اندازی فاز 2..نیز.....واقعا فوق العادست...
                    کاری به قیمت سهم فعلی ندارم.شاید از همین فردا بریزه..که برای بنده...سعادتیست...
                    عرضم..مربوط به..شرایطیست..که سهامدار فعلی بنظرم..باید مد نظر قرار بدن..
                    هیچ توصیه ایی به خرید ندارم..اما توصیه به بررسی...دارم....شدید...
                    111 درصد افزایش سرمایه از سود انباشته هم به تایید حسابرس رسید گزارش آذر ماه هم که نهایت تا هفته آینده کدال خواهد شد و احتمالا با توجه به کاهش قیمت خرید مواد اولیه باید شاهد گزارش خوبی از سهم باشیم که حاشیه سود سهم را در گزارشات آتی با جهش همراه خواهد کرد.....

نظر

• baran
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 703

فروشنده ایی تو سیستم نیست .......احتمالا کسی بخواهد تعداد بالا بردارد باید تا مثبت کامل سهم را رنج بزند

نظر

• dadvand
                        عضو جدید
                        • Dec 2013
                        • 9

قیمت کائوچو در بورس کالا.

قیمت دوده هم کلی ریخته (کافیه به گزارشات ماهیانه شدوص نگاه بندازیم)
                        افزایش سرمایه هم که اومد.
                        طرح توسعه هم که داره.
                        20-25 درصد از محصولاتش هم که صادراتی هست و نرخ ارز تاثیر مثبت روش داره.

دیگه چی کم داره این سهم ؟!!!!

نظر

• baran
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 703

در اصل توسط dadvand پست شده است View Post
                          [ATTACH=CONFIG]7051[/ATTACH]

قیمت کائوچو در بورس کالا.

قیمت دوده هم کلی ریخته (کافیه به گزارشات ماهیانه شدوص نگاه بندازیم)
                          افزایش سرمایه هم که اومد.
                          طرح توسعه هم که داره.
                          20-25 درصد از محصولاتش هم که صادراتی هست و نرخ ارز تاثیر مثبت روش داره.

دیگه چی کم داره این سهم ؟!!!!
                          این سهم نیاز به بازیگر و.... ندارد سهم به خودی خود کلی پتانسیل نهفته دارد که 20 درصد بالاتر از این قیمتها تازه سر و کله خریداران پیدا میشه جهت صف نشینی خرید

نظر

• dadvand
                            عضو جدید
                            • Dec 2013
                            • 9

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                            فروشنده ایی تو سیستم نیست .......احتمالا کسی بخواهد تعداد بالا بردارد باید تا مثبت کامل سهم را رنج بزند

دیروز سه تا سهم واسش قربونی کردم.
                            394000 سهم برداشتم. سهم رو دارن کنترل میکنن ولی فروشنده ای نداره.پول بیاد دستم شاید بازم اضافه کنم.
                            دو ماه پیش تو سهامیاب داد میزدم خفنر روی 650 بردارین، الان روی 1270 ، بیست میلیون تو صف هستند. خب آدمای عاقل چرا زمانی که مفت میدن برنمیدارین که بعد برین تو صف.

نظر

• baran
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 703

120 هزار تا اردر ترس گذاشته در قیمت 1710 تومان .................چنان تو دهنی بخوری که خاطره بشه برات تا چنین مفت سهامت را از دست ندهی

نظر

• rahgozar_eng
                                عضو فعال
                                • May 2020
                                • 553

در اصل توسط rahgozar_eng پست شده است View Post
                                صف خرید امروز سهم بعد از گزارش ضعیف آبان کمی غیر منتظره بود. همچنان امیدوارم در بازه 1400 تا 1500 بمونه در فصل زمستان تا بشه با حوصله سهم های در سود رو باهاش جابجا کرد.
                                مواد اولیه اصلی:
                                دوده که از صورت های مالی شکربن و شدوص میشه قیمت ها رو چک کرد. ولید هلالات قیمت شکربن رو برا دوده ملاک قرار میده که دو هزار از شدوص بالاتره. قیمت تابستان حوالی ۴۷ و ۴۸ بوده و الان ۳۶ و ۳۷ شده.
                                کائوچوی مصنوعی که قبلا حوالی ۴۸ بوده و الان شده ۳۹
                                نرخ این دو قلم حوالی بیست درصد کاهش داشته که خودش سالیانه حدودا ۴۹ تومان سود پاسا رو بالاتر میبره.
                                ۱۵ درصد افزایش نرخ گرفته در حالی که نرخ مواد اولیه کاهشی بوده.
                                بواسطه اون افزایش نرخ هر فصل ۶۰ میلیارد بیشتر میفروشه که مالیات در رفته و کمی هم دست پایین بگیریم سهمی ۳۷ تا ۴۰ تومان میفته.
                                تقریبا ۱۰ تومان هم بابت کاهش نرخ مواد اولیه سود بیشتر میکنه هر فصل.
                                لذا میشه انتظار داشت از این به بعد هر فصل حدودا ۱۱۰ تا ۱۲۰ بسازه. چون از ۱۶ ابان افزایش نرخ گرفته لذا تاثیرش در پاییز کمتره بعلاوه فروش پاسا در ابان کمتر از مقدار انتظار بود. یعنی بجای ۱۵۰ میلیارد کلا ۱۱۷ فروخت. گزارش آذرماه باید فروش میل کنه سمت ۱۵۰ یا بالاتر.
                                اگر موارد فوق درست از اب در ییاد اونوقت پاسا حالت معمولی ۵۰۰ میسازه. پی بر ای ۳ برای سال بعد بدون در نظر گرفتن سود مجمع ۱۴۰۱
                                طرح توسعه هم حدودا ۱۶۰ تا ۱۸۰ به سود پاسا اضافه میکنه. معمولا اعداد دست پایین بگیریم بهتره. خود شرکت پیش بینی کرده که ۶ ماهه راهش میندازه اما خب به این پیش بینی ها نمیشه و نباید دل خوش کرد. ما فرض میکنیم بجای ۶ ماهه ۱۵ ماهه راه بیفته یعنی اول ۱۴۰۳.
                                قطعا سال بعد افزایش نرخ خواهیم داشت ولی با همین نرخ ها پی بر ای بعد طرح توسعه زیر ۳ میشه که فوق العادست. و جالب تر اینکه از بهترین سهام هایی هستن که از کاهش قیمت نفت سود میبرن.
                                bene qui latuit bene vixit

نظر

در حال کار...
                                X