سلام بر دوستان عزیز کسی از این سهم خبری نداره؟؟2 روز پیش با میانگین 2550 تومن مقداری از این سهم خریدم ولی قیمتش 2 روزه اصلاح میکنه و سه شنبه حتی زیر 2400 هم معامله شد و پایانیشو کشید پایین بنظرتون تا 2100 هم میره پایین؟؟؟اینو هم یاد آوری کنم حقوقیش 4 5 روزه سهم میخره و نمیفروشه!!!!!!!!
ايران ياساتايرورابر ( پاسا )
Collapse
X
-
در سایت همسایه نوشته در اخرین گزارشش در کدال گفته میخواد 300% افزایش سرمایه بده.هنوز فرصت نکردم گزارشش رو ببینم.اگه کسی دید لطفا لینک خبر و بگذاره.
نظر
-
پاسخ : ايران ياساتايرورابر ( پاسا )
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است1392/10/14......
و اما....
در روز هاي اخير خريد پاسا تكميل شد.
سود كنوني 275 با 71% پوشش سود.
بررسي هاي بنده حكايت از سود حداقل 500 تومني براي اين نماد براي سال 92 دارد. سود انباشته 3 برابر سرمايه.
برنامه افزايش سرمايه 80 به 300 ميليارد از محل سود انباشته. در گزارش هيات مديره و صورت هاي مالي اشاره شده است.
در وقت مقتضي بيشتر خواهم گفت.
كلا" 80 ميليون سهم داره!!!
به اعتقاد من در گروه لاستيك بهترين است.
يعني اگه صف بشه گير كسي نخواهد آمد.
به زودي( خيلي نزديك) براي تعديل با اهميت بسته خواهد شد. بماند تا بعد....
1392/10/14......
چند نكته درباره پاسا: ايرانياساتايرورابر
اين نكته ها نشان خواهد داد كه پاسا چه بنياد جالبي دارد.
1- ظرفيت توليد سالانه (12 ماهه) پاسا طبق گزارشات 42% رشد داشته است. تاكيد ميكنم ظرفيت توليدي و نه فروش.
ظرفيت شركت( اسمي):
فرآورده ها 1،290،000 كيلوگرم
تاير و تيوپ 10،830،000 كيلوگرم
و اما:
سال 91
شركت در سال 91 برآورد توليد 355،084 كيلوگرم فرآورده ديده بود. به عبارتي تنها 27% ظرفيت !!
شركت در سال 91 برآورد توليد 13،049،353 كيلوگرم تاير و تپوپ ديده بود. به عبارتي حدود 120% ظرفيت.
سال 92
شركت در سال 92 برآورد توليد 946،890 كيلوگرم فرآورده ديده بود. به عبارتي 73% ظرفيت .
شركت در سال 92 برآورد توليد 15،044،403 كيلوگرم تاير و تپوپ ديده بود. به عبارتي حدود 150% ظرفيت.
نتيجه گيري شماره 1:
شركت ظرفيت توليدي در فرآورده را از 27% به 73% ظرفيت اسمي ارتقا داده است.
شركت ظرفيت توليدي در تاير و تيوپ را از 120% به 150% ظرفيت اسمي ارتقا داده است.
به عبارت ساده تر در قسمت اول از ظرفيت بلااستفاده استفاده كرده كه البته هنوز قابل ارتقاست. در قسمت دوم با تغذيه مناسب خطوط، توليد را 30% اتقاء داده.
در نتيجه مجموع ظرفيت توليدي شركت در سال 92 نسبت به سال 91، 42% ارتقا يافته است. اين فوقالعاده است . استفاده از ظرفيت بلااستفاده و نه طرح توسعه.
اين 42% ارتقا توليد ميتواند سود امسال را متحول كند.
2- شركت تنها با 54% فروش 71% سود را پوشش داده است.
به عبارتي با فرض تداوم همين وضعيت سود علي الحساب 400. هنوز تمام نشده...
شركت در سال قبل با 42% ظرفيت پايين تر 286.4 تومان پوشش داده و امسال 275 اعلام كرده.حتي با لحاظ افزايش سرمايه سود امسال زير 500 نميتواند باشد.
در سال 91 در 6 ماهه با متوسط 50% توليد و فروش تنها 31% را پوشش داده و امسال در 6 ماهه با همان توليد و فروش 71% پس...!!
3- شركت در سال 91 و با 42% ظرفيت كمتر از سال 92 به حاشيه سود 35% رسيده و امسال 12 ماهه 92 را با افزايش 42% ظرفيت توليد 25% اعلام كرده..!!
!!!
42% ظرفيت را اضافه كرده و حاشيه سود را 10% كاهش داده.
عجب گزارشي.........!!
4- شركت فروش 12 ماهه را در بودجه 3 ماهه 92، 1،948،133 اعلام كرده و در بودجه 6 ماهه 1،722،251 !!!
به عبارتي حدود 226،000 ميليون رال كاهش داده كه اگر حاشيه سود 35% قائل شويم ميشود 79،100 ميليون ريال يا به عبارتي 988 ريال به ازاي هر سهم...
و....................
5- طبق گزارش هيات مديره و صورت سود و زيان پيشبيني شده شركت قصد افزيش سرمايه از 80 به 300 ميليارد ريال را دارد.
به عبارتي افزايش سرمايه 375 درصدي.
در متن گزرش هيات مديره سال 91 و درصفحه 55 به موضوع زير اشاره شده:
پيشنهاد افزايش سرمايه از 80 ميليارد ريال به 200 ميليارد ريال از محل سود انباشته و مطالبات حال شده.
كه البته اين افزايش سرمايه از 200 به 300 ارتقا يافته است.(طبق گزارشات 6 ماهه 92)
يكي از دلايل و طرح توجيهي افزايش سرمايه، قطعا" افزايش مجدد ظرفيت توليد است.....
6- شركت سهامدار عمده اي همانند صندوق بازنشستگي و تاپيكو دارد.
7- كل تعداد سهام شركت 80 ميليون سهم است. به عبارتي شناوري بسيار پايين و بي دردسر.....
هيچ كدام از حقوقي ها به دليل تعداد سهام پايين عرضه كننده نخواهند بود.
و................................
در پايان توصيه ميكنم حتما" گزارش هيات مديره سال 91 را مطالعه و سپس اقدام كنيد.
توصيه بنده توصيه به بررسي است و نه خريد و فروش.
پي بر اي بازار چند است!! چه نمادهايي به چه پي بر اي معامله ميشوند...!!!
به اعتقاد من پي بر اي كنوني پاسا 5 است.
البته احتمال اينكه سود فراتر از 500 هم شود وجود دارد. گزارش بسيار فرماليته ارائه شده.
با افزايش توليدات صنعتي اين نماد ها بيش از پيش رونق خواهند داشت.....آخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2014/01/05, 01:33.https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
درود...
از آخرین پست این حقیر در تالارهای بورسی بیش از یک هفته گذشته است..
قرار هم نبود تا بهمن ماه بنویسم..
ولی اتفاقاتی که در این مدت افتاد بنده را به نوعی مجاب کرد که بنویسم...
اول از خودم شروع کنم..
غیبت چند روزه ی این حقیر باعث شد که ایمیل ها و پیغام های خصوصی و اس ام اس هایی به دستم برسد که در نوع خودش برای خودم هم جالب بود...
جالب ترین مطلبی که خواندم خبر مربوط به دستگیری خودم بود که علت آن هم همکاری با یکی از نزدیکان بابک زنجانی ذکر کرده بودند...(!)
بعضی ها هم گفتند سهم های خودش را به ملت انداخته است و رفته است سواحل آنتالیا...(!)
بگذریم...
برویم سراغ بازار امروز..
بازار امروز بیان گر حقایق جامعه ما بود...
به یک مورد اشاره می کنم..
باید قبول کنیم که در جایی زندگی می کنیم که مردمانش "عاشق" هستند...
ولی عاشقِ چی؟
عاشقِ "صف" ...
بورس را نمی گویم ...
به صورت کلی می گویم..
فکر می کنند هر کجا صف کشیدند حتما جای خوبی است...
حالا فرقی نمی کند صف نانوایی باشد یا صف نذری باشد یا صف تماشای اعدا... یا صف های خرید و فروشی که در بورس وجود دارد و اگر از 70% افرادی که در صف های خرید وفروش بورس هستند بپرسید برای چه در صف هستید؟ می گویند: خوب صفِ دیگه... حتما خبریه!
از نظر این دوستان
حتما در صف خرید "شاوان" 4300 تومانی هم خبری بوده !
حتما در صف فروش تاپیکو 350 تومانی در زمان "جنگ سوریه" هم خبری بوده !
راحت به شما دوستان بگویم اگر از 70% کسانی که امروز در صف های فروش بودند بپرسید برای چه در صف فروش بودید؟ می گویند: خوب همه فروختند یا در صف بودند ما هم رفتیم تو صف!
کار ندارند قیمت پایانی سهم چند است و این سهم ها را در منفی 4-5 % "چند روز" آینده" دارند می فروشند! به نوعی پیش فروش کردند!
اصلا کار ندارند سهم پی بر ای تحلیلی زیر 5 دارد و دی پی اس بالا ...
می فروشد چون بقیه می فروشند...!
حالا اگه عادل فردوسی پور بود در جواب این دوستان می گفت: اجازه دارم قانع نشم؟
برویم سراغ گروه "لاستیک" که می دانم دوستان در مورد "پاسا" و "پکویر" سوالات زیادی دارند...
در تاریخ 8دی ماه یعنی 2هفته ی پیش سهم "پکویر" به علت "تعدیل مثبت" بسته شد...
پیام ناظر:
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت كوير تاير (پكوير1)، به دليل تغيير با اهميت عملكرد واقعي سال مالي 1392 نسبت به آخرين پيش بيني ارائه شده، متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
یک سوال دارم از مسئولین..
خواندن و بررسی گزارش "پکویر" واقعا 2هفته زمان می برد که آن را روی کدال نمی گذارید؟
یا حتما باید "گزارش" و "تعدیل مثبتِ پکویر" روی کدال بیاد تا دوستان متوجه بشوند که "پاسا" برای امسال در بدبینانه ترین حالت ممکن سودش زیر 500 تومان نیست و طبق محاسبات بنده بیش از 600 تومان است...
حدس زدن این که پاسا حداقل 80% تعدیل مثبت دارد خیلی سخت است؟
دوستانی که در صف فروش "پاسا" هستند می دانند این سهم پی بر ای تحلیلی زیر 5 دارد؟
می دانند وقتی این سهم تعدیل مثبتش که کمتر از 2هفته دیگه روی کدال میاد(گزارش 9ماهه) آن وقت با توجه به کوچک بودن سهم و شناوری ناچیز آن ممکن است این سهم به سرنوشت "شپمچا" دچار شود؟
"پاسا" 80 میلیون سهم بیشتر ندارد که 20 میلیون آن هم هنوز ثبت نشده...
در واقع سهمی با این "تعداد سهم" اگر خبر تعدیل مثبت و یا افزایش سرمایه 270% آن بیاد به نظرتان پی بر ای چند می گیرد؟
خبر افزایش سرمایه به کنار که در گزارشش در کدال آمده..
همین کوچک بودن سهم و شناوری پایین سهم پی بر ای 10 را برای سهم می طلبد...
به نظرتان "پاسا" با سود 500-600 تومانی امسال.. بازار به این سهم چه پی بر ای را می دهد؟
به زودی منتظر دومینوی "پاسا" و "پکویر" باشید...
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
در اصل توسط mahfard پست شده است View Postسلام عليكم
ارادتمند
برادر در مورد تكنيكال پاسا هم توضيح بديد ممنون ميشم
و اينكه در عرض تقريبن يك سال قيمت سهم پنج برابر شده، پتانسيل رشد بيشترش چيه و اينكه چه اتفاقي باعث شده كه سود دهيش در اين حد بالا بره!
ممنونم از لطفتون
برای دلِ خودم که ننوشتم..
دوست عزیز..
شما مطالب رو درست نمی خوانید که این مدلی سوال می پرسید...
یک سوال دارم از شما؟
اگر "پاسا" امسال 500-600 تومان "ای پی اس" آن باشد و بدانید تعداد سهام کل شرکت "80 میلیون سهم" است و "20 میلیون سهم" آن هنوز ثبت نشده و شناوری آن در حد 1میلیون سهم هم نباشد حداقل پی بر ای که به سهم می دهید چه عددی است؟
سری به این دو لینک زیر بزنید...(تحلیل بنیادی)
نوشته همکار گرامی جناب "فرزاد علیزاده" هم بخوانید...
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است1392/10/14......
چند نكته درباره پاسا: ايرانياساتايرورابر
اين نكته ها نشان خواهد داد كه پاسا چه بنياد جالبي دارد.
1- ظرفيت توليد سالانه (12 ماهه) پاسا طبق گزارشات 42% رشد داشته است. تاكيد ميكنم ظرفيت توليدي و نه فروش.
ظرفيت شركت( اسمي):
فرآورده ها 1،290،000 كيلوگرم
تاير و تيوپ 10،830،000 كيلوگرم
و اما:
سال 91
شركت در سال 91 برآورد توليد 355،084 كيلوگرم فرآورده ديده بود. به عبارتي تنها 27% ظرفيت !!
شركت در سال 91 برآورد توليد 13،049،353 كيلوگرم تاير و تپوپ ديده بود. به عبارتي حدود 120% ظرفيت.
سال 92
شركت در سال 92 برآورد توليد 946،890 كيلوگرم فرآورده ديده بود. به عبارتي 73% ظرفيت .
شركت در سال 92 برآورد توليد 15،044،403 كيلوگرم تاير و تپوپ ديده بود. به عبارتي حدود 150% ظرفيت.
نتيجه گيري شماره 1:
شركت ظرفيت توليدي در فرآورده را از 27% به 73% ظرفيت اسمي ارتقا داده است.
شركت ظرفيت توليدي در تاير و تيوپ را از 120% به 150% ظرفيت اسمي ارتقا داده است.
به عبارت ساده تر در قسمت اول از ظرفيت بلااستفاده استفاده كرده كه البته هنوز قابل ارتقاست. در قسمت دوم با تغذيه مناسب خطوط، توليد را 30% اتقاء داده.
در نتيجه مجموع ظرفيت توليدي شركت در سال 92 نسبت به سال 91، 42% ارتقا يافته است. اين فوقالعاده است . استفاده از ظرفيت بلااستفاده و نه طرح توسعه.
اين 42% ارتقا توليد ميتواند سود امسال را متحول كند.
2- شركت تنها با 54% فروش 71% سود را پوشش داده است.
به عبارتي با فرض تداوم همين وضعيت سود علي الحساب 400. هنوز تمام نشده...
شركت در سال قبل با 42% ظرفيت پايين تر 286.4 تومان پوشش داده و امسال 275 اعلام كرده.حتي با لحاظ افزايش سرمايه سود امسال زير 500 نميتواند باشد.
در سال 91 در 6 ماهه با متوسط 50% توليد و فروش تنها 31% را پوشش داده و امسال در 6 ماهه با همان توليد و فروش 71% پس...!!
3- شركت در سال 91 و با 42% ظرفيت كمتر از سال 92 به حاشيه سود 35% رسيده و امسال 12 ماهه 92 را با افزايش 42% ظرفيت توليد 25% اعلام كرده..!!
!!!
42% ظرفيت را اضافه كرده و حاشيه سود را 10% كاهش داده.
عجب گزارشي.........!!
4- شركت فروش 12 ماهه را در بودجه 3 ماهه 92، 1،948،133 اعلام كرده و در بودجه 6 ماهه 1،722،251 !!!
به عبارتي حدود 226،000 ميليون رال كاهش داده كه اگر حاشيه سود 35% قائل شويم ميشود 79،100 ميليون ريال يا به عبارتي 988 ريال به ازاي هر سهم...
و....................
5- طبق گزارش هيات مديره و صورت سود و زيان پيشبيني شده شركت قصد افزيش سرمايه از 80 به 300 ميليارد ريال را دارد.
به عبارتي افزايش سرمايه 375 درصدي.
در متن گزرش هيات مديره سال 91 و درصفحه 55 به موضوع زير اشاره شده:
پيشنهاد افزايش سرمايه از 80 ميليارد ريال به 200 ميليارد ريال از محل سود انباشته و مطالبات حال شده.
كه البته اين افزايش سرمايه از 200 به 300 ارتقا يافته است.(طبق گزارشات 6 ماهه 92)
يكي از دلايل و طرح توجيهي افزايش سرمايه، قطعا" افزايش مجدد ظرفيت توليد است.....
6- شركت سهامدار عمده اي همانند صندوق بازنشستگي و تاپيكو دارد.
7- كل تعداد سهام شركت 80 ميليون سهم است. به عبارتي شناوري بسيار پايين و بي دردسر.....
هيچ كدام از حقوقي ها به دليل تعداد سهام پايين عرضه كننده نخواهند بود.
و................................
در پايان توصيه ميكنم حتما" گزارش هيات مديره سال 91 را مطالعه و سپس اقدام كنيد.
توصيه بنده توصيه به بررسي است و نه خريد و فروش.
پي بر اي بازار چند است!! چه نمادهايي به چه پي بر اي معامله ميشوند...!!!
به اعتقاد من پي بر اي كنوني پاسا 5 است.
البته احتمال اينكه سود فراتر از 500 هم شود وجود دارد. گزارش بسيار فرماليته ارائه شده.
با افزايش توليدات صنعتي اين نماد ها بيش از پيش رونق خواهند داشت.....
می خواهم وضیعت یک سهم از گروه دارو که وضیعت مشابه "پاسا" داشت را بررسی کنم...
برویم سراغ سهم داروسازی دزهراوی با نماد "دزهراوی"...
این سهم از لحاظ تعداد سهم و شناوری سهم شباهت جالبی به "پاسا" دارد... کل تعداد سهام شرکت "80 میلیون" است و شناوریش "10%" ... شباهت های دیگری هم دارد...
در تاریخ
92/7/28
آخرین روز کاری خود را قبل "تعدیل سود" سپری کرد و قیمت پایانی هم منفی بست...
در بازه ی
92/5/2
تا
92/7/28
این سهم در رنج 2300 تا 2700 نوسان می کرد و در تاریخ
92/7/29
پیام ناظر مبنی بر توقف سهم به علت "تعدیلِ سود" آمد...
بعد سود خود را از 386 تومان به 618 تومان افزایش داد... (618 تومان جالبه همین حدودا از "پاسا" انتظار سود دارم) ...
الان این سهم مدت هاست در صف خرید قفل است و تا 6000 تومان هم جای رشد دارد...(بدون عرضه تا همین جا خواهد رفت)
کجای تکنیکال سهم نشان می داد این سهم به همچین سرنوشتی دچار می شود؟ و اگر نشان می داد چرا روزِ آخر قبل تعدیل سهم خریدار نداشت؟ در بورس ایران چیزی به اسم "فقر تحلیل" هست که این روزها ... بگذریم... چیزی نگویم بهتر است...
پس اگر بهمن ماه(کمتر از دو هفته دیگر) یک روز از خواب بیدار شدید و پیام ناظر مبنی بر توقف سهم را دیدید... به هیچ وجه تعجب نکنید...
نظر
-
در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
هدف از پست قبلی بنده چه بوده خدا داند...
برای دلِ خودم که ننوشتم..
دوست عزیز..
شما مطالب رو درست نمی خوانید که این مدلی سوال می پرسید...
یک سوال دارم از شما؟
اگر "پاسا" امسال 500-600 تومان "ای پی اس" آن باشد و بدانید تعداد سهام کل شرکت "80 میلیون سهم" است و "20 میلیون سهم" آن هنوز ثبت نشده و شناوری آن در حد 1میلیون سهم هم نباشد حداقل پی بر ای که به سهم می دهید چه عددی است؟
سری به این دو لینک زیر بزنید...(تحلیل بنیادی)
نوشته همکار گرامی جناب "فرزاد علیزاده" هم بخوانید...
اما در مورد تکنیکال سهم ... بنده یک مثالی برای شما می زنم که بدانید چرا بنده در مورد این سهم و کلا سهم های کوچک در آستانه ی انفجار سود از تکنیکال صحبتی نمی کنم...
می خواهم وضیعت یک سهم از گروه دارو که وضیعت مشابه "پاسا" داشت را بررسی کنم...
برویم سراغ سهم داروسازی دزهراوی با نماد "دزهراوی"...
این سهم از لحاظ تعداد سهم و شناوری سهم شباهت جالبی به "پاسا" دارد... کل تعداد سهام شرکت "80 میلیون" است و شناوریش "10%" ... شباهت های دیگری هم دارد...
در تاریخ
92/7/28
آخرین روز کاری خود را قبل "تعدیل سود" سپری کرد و قیمت پایانی هم منفی بست...
در بازه ی
92/5/2
تا
92/7/28
این سهم در رنج 2300 تا 2700 نوسان می کرد و در تاریخ
92/7/29
پیام ناظر مبنی بر توقف سهم به علت "تعدیلِ سود" آمد...
بعد سود خود را از 386 تومان به 618 تومان افزایش داد... (618 تومان جالبه همین حدودا از "پاسا" انتظار سود دارم) ...
الان این سهم مدت هاست در صف خرید قفل است و تا 6000 تومان هم جای رشد دارد...(بدون عرضه تا همین جا خواهد رفت)
کجای تکنیکال سهم نشان می داد این سهم به همچین سرنوشتی دچار می شود؟ و اگر نشان می داد چرا روزِ آخر قبل تعدیل سهم خریدار نداشت؟ در بورس ایران چیزی به اسم "فقر تحلیل" هست که این روزها ... بگذریم... چیزی نگویم بهتر است...
پس اگر بهمن ماه(کمتر از دو هفته دیگر) یک روز از خواب بیدار شدید و پیام ناظر مبنی بر توقف سهم را دیدید... به هیچ وجه تعجب نکنید...
نظر
-
در اصل توسط farda1 پست شده است View Postدوست عزیز من با همین راهنمایی شما سهام پاسا رو نگهداری میکنم و خواهش دارم که باز هم اینگونه سهم ها رو نام ببرید با تشکر
اشکالی ندارد..
صبر ما زیاد است..
هفته دیگر گزارش 9 ماهه شرکت میاد...
رفتار ملت همیشه در صف را می خواهم بعد از گزارش 9ماهه ببینم..
سهم پی بر ای زیر 5 دارد و سرمایه شرکت 80میلیونِ! (20 تاش هم ثبت نشده) ...
افزایش سرمایه سنگین هم دارد...
ملت همیشه در صحنه عادت به صف دارد متاسفانه...
بزودی با یک باز و بسته شدن سهم تمام این درجازدن هایش را جبران می کند...
متعجبم که چرا هیچ کدام از دوستان بنیادی کار به این سهم توجهی ندارند...
حتما باید به عاقبت "شپمچا" دچار شود بعد بشینن در صف خرید تا یک سال ؟
گزارش "پکویر" هم محرک رشد گروه خواهد بود که متاسفانه 15 روز سازمان داره گزارش رو بررسی می کند که به کدال نمی فرستد... (اگر میدانستم از دوستان خودم به سازمان می فرستادم تا اگر سازمان نیروی انسانی برای بررسی گزارش ها کم دارد دوستان این زحمت رو قبول کنند) /:.yead.:/آخرین ویرایش توسط h00mi؛ 2014/01/13, 21:49.
نظر
-
"پکویر" هفته پیش برای "تعدیل مثبت" بست...
"پکرمان" هم الان برای "تعدیل مثبت" متوقف شد...
"پاسا" رو دریابید...
نظر
-
توقف نماد معاملاتي پكرمان: به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت گروه صنعتي بارز با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شد. مديريت بازار
ساعت : 2014/01/14-09:07:57
نظر
-
رییس اتحادیه لاستیک و روغن موتور و فیلتر:
احتمال افزایش قیمت لاستیک خودرو در هفتههای آتی
پرشین خودرو: رییس اتحادیه لاستیک و روغن موتور و فیلتر عنوان کرد: در حال حاضر بخش قابل توجهی از بازار لاستیک خودرو از طریق واردات این محصول تامین میشود و تنها 40درصد سهم بازار لاستیک در اختیار تولیدات داخلی است.
منبع : http://www.persiankhodro.com/show_ne...A2%D8%AA%DB%8C
نظر
-
شرکت ایران یاسا تایر و رابر سود هر سهم خود برای سال مالی 92 را بدون تعدیل نسبت به آخرین پیش بینی مبلغ 2757 ریال اعلام کرده است و همچنین شرکت در 9 ماهه نخست سال مالی مبلغ 1714 ریال که معادل 62 درصد می شود را محقق کرده است . دلایل تغییر اطلاعات پیش بینی سال مالی 92 (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی به شرح زیر می باشد :
درج ارقام مربوط به تعديلات صورت گرفته از طرح افزايش سرمايه در بيانيه ثبت ارائه شده بابت افزايش سرمايه شرکت از 60 ميليارد به80 ميليارد ريال وهمچنين بروزآوري نرخ فروش وبهاء خريد مواد اوليه مصرفي وحذف تسعير ارز ميباشدهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
تاريخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰
معاون مالی و اقتصادی "پاسا" عنوان کرد:
رشد سود پیش بینی شده/افزایش سرمایه/افتتاح طرح توسعه
براساس آخرین اطلاعات درج شده بر روی سایت کدال، درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه سال 92 به میزان 2757 ریال برآورد شده است این در حالی است که براساس عملکرد واقعی 9 ماهه منتهی به 30 آذر ماه سال 92، درآمد هر سهم به میزان 1714 ریال بوده است.
براساس آخرین اطلاعات درج شده بر روی سایت کدال، درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه سال 92 به میزان 2757 ریال برآورد شده است این در حالی است که براساس عملکرد واقعی 9 ماهه منتهی به 30 آذر ماه سال 92، درآمد هر سهم به میزان 1714 ریال بوده است.
در این راستا، محمودی، معاون مالی و اقتصادی شرکت ایران یاساتایر و رابر در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: درآمد هر سهم در گزارش 9 ماهه سال جاری با پوشش 62درصدی مواجه بوده و این در حالی است که در گزارش 6 ماهه با پوشش 71 درصدی همراه بوده است و در نتیجه با کاهش 9 درصدی پوشش سود برآوردی روبرو می باشد که دلیل این کاهش، پوشش هزینه های مالی، اداری تشکیلاتی و هزینه سربارهای کارخانه است.
وی افزود: به دلیل فروش فصلی محصولات "پاسا"، فروش در فصل پاییز نسبت به زمستان از میزان کمتری برخوردار می باشد. اوج فروش "پاسا" از 12 بهمن ماه تا انتهای سال می باشد در نتیجه با توجه به مطالب مذکور، قطعاً به مبلغ فروش پیش بینی شده در بودجه تا پایان سال خواهیم رسید. علاوه بر این درآمد برآوردی هر سهم با توجه به کاهش قیمت مواد اولیه، تغییر در ترکیب مواد و همچنین تولید محصولات اقتصادی به احتمال قوی با تعدیل مثبت همراه خواهد بود که پس از برگزاری جشنواره فروش در ایام دهه فجر، تعدیل مثبت درآمد هر سهم اعمال خواهد شد.
محمودی تصریح کرد: شرکت در نظر دارد سرمایه خود را از 80 میلیارد ریال به 300 میلیارد ریال افزایش دهد در این راستا مقدمات و گزارش افزایش سرمایه به کمیته تخصصی سهامداران عمده ارایه شده و نظر مساعد کمیته تخصصی نیز جلب شده است و تاکنون تأییدیه ضمنی افزایش سرمایه به میزان 200 میلیارد ریال نیز داده شده است. در نتیجه سرمایه مذکور که از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران می باشد با برگزاری مجمع فوق العاده اعمال خواهد شد.
همچنین معاون مالی و اقتصادی "پاسا" عنوان کرد: در گزارش افزایش سرمایه، سه طرح توسعه پیش بینی شده است و هم اکنون مقدمات طرح های توسعه مذکور که به منظور افزایش تولید می باشند فراهم گردیده و پس از تأیید افزایش سرمایه، این طرح ها به بهره برداری خواهند رسید.
شایان ذکر است که یکی از خطوط تولیدی با هدف افزایش دو برابری ظرفیت تولید از 36 هزار حلقه به 72 هزار حلقه لاستیک در روز تا پایان بهمن ماه سال 92 به بهره برداری خواهد رسید. طرح مذکور از محل منابع شرکت ایران یاساتایر و رابر به صورت مجزا سرمایه گذاری شده است.
محمودی افزود: همچنین رفع تحریم ها تأثیر مثبتی بر افزایش تولید و انتقال تکنولوژی به "پاسا" خواهد گذاشت لازم به ذکر است که با رفع تحریم ها، امکان استفاده از منابع ارزی بانک های داخلی و خارجی را خواهیم داشت. در چنین شرایطی، استفاده از اهرم مالی در دستور برنامه شرکت ایران یاساتایر و رابر قرار خواهد گرفت.
همچنین، صادرات "پاسا" در 10 ماهه ابتدایی سال 92، از 70 میلیارد ریال به 285 میلیارد ریال افزایش داشته و با رشدی معادل 200 درصدی همراه بوده است پیش بینی می شود صادرات شرکت ایران یاساتایر و رابر از کل سبد شرکت تا انتهای سال، معادل 25 درصد فروش کل باشد.
وی در خاتمه تصریح کرد: با توجه به افزایش بهره وری، شناسایی بازارهای صادراتی جدید، تغییر در ترکیب تولید، تغییر در ترکیب فروش محصولات شرکت و همچنین انتخاب محصولات جدید در سبد تولیدی "پاسا" احتمال تعدیل مثبت سود درآمدی هر سهم دور از ذهن نخواهد بود.لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
باسلام خدمت دوستان با نگاه سریع به گزارش 9ماهه متوجه شدم که فروشش کم شده
حالا هدف از کاهش فروش میتواند منتقل کردن به دوره ی مالی بعد یا سال آینده باشد و یا مشکل در فروش که به نظرم گزینه دوم بعید باشه
روزهای آینده اگر عمری باشه بررسی دقیق تری میکنم
نظر
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postباسلام خدمت دوستان با نگاه سریع به گزارش 9ماهه متوجه شدم که فروشش کم شده
حالا هدف از کاهش فروش میتواند منتقل کردن به دوره ی مالی بعد یا سال آینده باشد و یا مشکل در فروش که به نظرم گزینه دوم بعید باشه
روزهای آینده اگر عمری باشه بررسی دقیق تری میکنم
تو متن بالایی علت فروش کم اومده
وی افزود: به دلیل فروش فصلی محصولات "پاسا"، فروش در فصل پاییز نسبت به زمستان از میزان کمتری برخوردار می باشد. اوج فروش "پاسا" از 12 بهمن ماه تا انتهای سال می باشد در نتیجه با توجه به مطالب مذکور، قطعاً به مبلغ فروش پیش بینی شده در بودجه تا پایان سال خواهیم رسید.لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
گزارش شرکت اومد روی کدال. تعدیل سود به 3500 ریال برای امسال(26.9%). پیش بینی سود سال آینده 3210 ریال. برنامه برای افزایش سرمایه 275 % در سال 93
اگر مرا دیدهای که نمیخندیدم، پس مرا ندیدهای
https://tradersArena.ir
نظر
نظر