باشگاه استقلال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دفتردار
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 861

پاسخ : باشگاه استقلال

قیمتی که روی تابلو بورس برای این دوتیم سرخابی می بینید یعنی هرکدام حدود 2500 میلیارد تومان فقط قیمت برند و علامت تجاری هرکدام بیش از اینها می ارزد.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4229

نمیدونم چرا هر چی پذیره نویسی هست را با قیمتهای کذائی فرو میکنند به ملت و بعد هم یه رشد مضاعف و سپس کله شدن
      و جالبه وقتی بازار خراب است اینها بالا میروند که نباید بروند و حالا که مدتی است بازار جان گرفته اینها یا بازم در حال کله کردن هستند یا در جا زنی
      دست همشون هم گردن هم

از اتکاسا بگیر تا تپسی و کایزد و استقلال و پرسپولیس و تفارس و ...
      جالبه تپسی را فقط حرفه ای ها میتونند بخرند گویا رقیب ماکروسافت است و همه نمیتونند بخرند . نمیدونم این دیگه چه صیغه ای است که ازاد نیست برای همگان خرید فروشش ، حرفه ای ها هم تا تونستند به فناش دادند . قربون همون اماتورها

این چه بازی کثیفی است با ملت اجرا میکنند با این داستان مسخره پذیره نویسی بنداز بنداز
      جالبه این دو باشگاه ظاهرا در ریزش ته ندارند
      استقلال شاید نزدیک 200 ارام بگیره و کم کم خریدش بد نباشه

نظر

• فراتحلیل
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 841

واقعا این قیمتها مفت شدن !

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29929

واگذاری بلوک مدیریتی سرخابی‌ها تصویب شد

شرایط واگذاری ۵۱ درصد سهام باشگاه های استقلال و پرسپولیس در هیات عالی واگذاری تصویب شد.

به گزارش "ورزش سه"، حسین قربانزاده رییس کل سازمان خصوصی سازی در گفتگو با خبرنگار ما با اعلام این خبر گفت: در جلسه امروز هیات عالی واگذاری، شرایط واگذاری ۵۱ درصد سهام باشگاه های استقلال و پرسپولیس به صورت یک جا و یا سه بلوک ۱۷ درصدی همزمان به تشخیص سازمان خصوصی سازی مصوب شد.
          وی افزود: مصوب شد با بیست درصد حصه نقدی، یک سال تنفس و اقساط در شش قسط سالانه عرضه انجام شود.
          قربانزاده درباره قیمت معامله نیز گفت: مبنای قیمت گذاری همان قیمت کارشناسی رسمی دادگستری با اضافه ارزش بلوکی خواهد بود.
          رییس کل سازمان خصوصی سازی افزود: قیمت پایه بلوک ۱۷ درصدی استقلال، ۵۰۳ میلیارد تومان و پرسپولیس ۵۱۶ میلیارد تومان و همچنین قیمت پایه بلوک ۵۱ درصدی برای استقلال ۲۱۳۷ میلیارد تومان و پرسپولیس ۲۱۹۴ میلیارد تومان مصوب شد.
          وی تاکید کرد، تاریخ مزایده عرضه بلوکی این دو باشگاه بزودی اعلام می شود و همچنین از همه متقاضیان دعوت کرد برای مذاکره پیش از مزایده به سازمان خصوصی سازی مراجعه کنند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• دفتردار
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 861

بعید است جمهوری اسلامی سرخابی ها با این پشتوانه اجتماعی را به غیرخودی واگذار کند !
            آنهم با این قیمت که برای خیلی ها منجمله ایرانیان خارج کشور جذاب است!
            خریدارهریک از این دو باشگاه ممکن است برلوسکونی ایران شود!
            و با کمک هواداران تبدیل به یک فرد خطر ساز برای حکو م ت تبدیل شود!
            بلحاظ سرمایه اجتماعی و ارزش جایگزینی اگر اجازه رقابت واقعی دهند قیمت هرسهم آن به.... هزارتومان خواهد رسید.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29929

نظر

• بامبو
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 475

الهلال-رعال مادرید فینال باشگاههای جهان!

آدم از پیشرفت های عربستان توهرزمینه ای لذت میبره کشوری که ازلحاظ امکانات واستعدادهای بالقوه به گرد ماهم نمیرسه ولی چطورداره از داراییهای خودش استفاده میکنه چقدرهم نترس بازی میکنن الهلالیا انگارنه انگاردارن با پرافتخارترین تیم جهان بازی میکنن رسما این تیم خودش رو از آسیا جدا کرده

این تیم اگه تولیگ برترانگلیس بازی میکرد راحت جزو7تیم اول جدول لیگ برتربود جالبه هرمربی ای که به استقلال وپرسپولیس میان قول قهرمانی آسیا رو به هواداران میدن

ماهم اگه خدابخواد درگیر گندکاریهای آجرلوییم!علی برکت الله

نظر

• بامبو
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 475

ساپینتو رو علی رغم اینکه کتکش زدن وشروع کننده درگیری نبوده 4جلسه دیگه محروم کردن و10درصدمبلغ قراردادش رو هم باید به دزدای سرگردنه ببخشه

تاقبل از عرضه سهام باشگاه قضیه فقط فوتبالی بود ولی الان دیگه فرق میکنه اگه صرفا فوتبالیه وقراره طبق خواسته مافیای سرخ قدم بردارید غلط کردید سهام باشگاه رو به قیمت گزاف چپوندیدتوپاچه خلق الله!

شما الان باید جوابگوی سهامداران این باشگاه هم باشید!فوتبال ایران جنگل نیست یک فاحشه خونه تمام عیاره دلم به حال خریداران سهامش میسوزه

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29929

چهار جلسه محرومیت + سه میلیارد تومان

بی‌سابقه‌ترین حکم انضباطی علیه ساپینتو

ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال با حکم کمیته انضباطی چهار جلسه از همراهی تیمش محروم شد.

به گزارش "ورزش سه"، جملات ریکاردو ساپینتو در نشست مطبوعاتی بازی پیکان کار دستش داد و او باید محرومیتی مشابه یحیی گل‌محمدی پس از دربی فصل گذشته را پشت سر بگذارد: چهار جلسه دوری از نیمکت. آن هم در شرایطی که او پس از بازی پیکان، به پرتغال رفته تا انرژی‌اش را برای ادامه رقابت‌های لیگ و حذفی بازیابی کند.دقایقی پیش کمیته انضباطی فدراسیون با در نظر گرفتن قوانین و تطبیق آن با مصاحبه جنجالی سرمربی استقلال پس از بازی پیکان وی را به دلیل هتک حرمت و توهین، در مجموع به چهار جلسه محرومیت از همراهی استقلال در مسابقات لیگ و حذفی محکوم کرد. البته اگر ساپینتو رسما از طریق مراجع رسمی بابت صحبت‌هایش اقدام به عذرخواهی بابت صحبت‌هایش کند، دو جلسه از این چهار جلسه به حالت تعلیق در خواهد آمد.همچنین او باید یک دهم مبلغ قرارداد این فصل خود را به سازمان لیگ بدهد که این بی‌سابقه‌ترین جریمه مالی این سالها محسوب می‌شود. به عنوان مثال اگر ساپینتو با قراردادی بالغ بر 600 هزار به استقلال آمده باشد، باید 60 هزار دلار معادل سه میلیارد تومان، به سازمان لیگ پرداخت کند!

البته این حکم به صورت کلی چه از بابت جریمه نقدی و چه از بابت محرومیت، قابل تجدیدنظر است و به نظر با اقدامات بعدی، باشگاه استقلال و خود او خواهد شکست.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29929

فتح‌الله‌زاده: دولت پول کالدرون را داده بود؛ حالا کمک کند تا ما هم پول استراماچونی را بدهیم/ مرا با ۴۰۰ میلیارد تومان بدهی رها کرده‌اند

علی فتح‌الله زاده در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال استقلال، اظهار داشت: یکی از دوستان پرسپولیسی گفت چرا گفتی پول کالدرون را دولت داده و این را هم بدهد؟ گفتم من از اینکه دولت پول کالدرون را داده ناراحت نیستم. کار خیلی خوب و درستی هم کرده است. باید این کار انجام شود، اما اگر به استقلال کمک نشود، کارمان سخت است. روزی که مدیریت قیلی یا قبل از او بودند، ۲۰ تا ۳۰ میلیارد بدهی به استراماچونی داشتیم، اما اکنون با توجه به افزایش قیمت دلار و یورو این مبلغ ۱۰۰ میلیارد شده است که پرداختش برای باشگاه خیلی سخت است.

فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: خدا را شکر وضعیت استقلال خیلی خوب و رو به رشد است.

علی فتح‌الله زاده در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال استقلال، اظهار داشت: با ساپینتو هماهنگ کرده‌ایم هفته‌ای یک جلسه تمرین را با حضور تماشاگران برگزار کنیم. امروز هم خوشحالیم که توانستیم با حضور آن‌ها تمرین را شروع کنیم. خدا را شکر وضعیت استقلال خیلی خوب و رو به رشد است. امیدوارم بتوانیم این روند را حفظ کنیم.
                      وی افزود: برخی مشکلات مالی وجود دارد که پیش از این هم گفتم. یکی از دوستان پرسپولیسی گفت چرا گفتی پول کالدرون را دولت داده و این را هم بدهد؟ گفتم من از اینکه دولت پول کالدرون را داده ناراحت نیستم. کار خیلی خوب و درستی هم کرده است. باید این کار انجام شود، اما اگر به استقلال کمک نشود، کارمان سخت است. روزی که مدیریت قیلی یا قبل از او بودند، ۲۰ تا ۳۰ میلیارد بدهی به استراماچونی داشتیم، اما اکنون با توجه به افزایش قیمت دلار و یورو این مبلغ ۱۰۰ میلیارد شده است که پرداختش برای باشگاه خیلی سخت است. همه باید کمک کنند تا از این گردنه عبور کنیم.
                      مدیرعامل استقلال عنوان کرد: تاکنون حدود ۱۰۰ تا ۱۳ میلیارد هزینه کرده‌ایم. پول بازیکنان را داده و کمپ را درست کرده‌ایم. می‌دانید کمپ حجازی چه بوده و اکنون چه شده است. کلی کار انجام دادیم. ۴۰۰ هزار دلار دادیم و پنجره را باز کردیم، اما می‌خواهیم درمورد استرا به ما کمک کنند. اطمینان دارم دولت کمک می‌کند.

فتح‌الله زاده درخصوص اینکه آیا قرار است ۵۰۰ هزار دلار از مطالبات استقلال در AFC صرف پرداخت بدهی به استراماچونی شود، توضیح داد: با مهدی تاج صحبت کردم و به او گفتم ۵۰۰ هزار دلار آنجا پول داریم. چطور AFC ما را ملزم می‌کند که باید پول استراماچونی را بدهیم. خودش هم باید ملزم شود که پول ما را بدهد. اگر این پول را بدهد، ۳۰۰ هزار دلار هم برای حضور بازیکنان‌مان در لیست تیم ملی داریم که روی هم ۸۰۰ هزار دلار می‌شود. تاج قول پیگیری داده و این کار را هم انجام می‌دهد. هواداران هم دعا کنند این اتفاق بیفتد تا مشکل را برطرف کنیم.

وی درخصوص اینکه آیا هیات مدیره با وام گرفتنش مخالفت کرده است، گفت: این اخبار خلاف است. برعکس موافقت هم کرده و خودش با اکثریت آرا به من گفته برو وام بگیر. این‌ها شایعاتی است که متاسفانه از بیرون برای برهم زدن آرامش ما بیرون می‌دهند. به دنبال گرفتن وام هستیم، اما متاسفانه آخر سال است و بانک‌ها برای آن طرف سال می‌بندند. مشکلاتی به این شکل داریم، اما تلاش می‌کنیم.
                      مدیرعامل استقلال درمورد مباحث مطرح شده مبنی بر احتمال جدایی‌اش و اینکه آیا موضوع حل شد، تصریح کرد: فردای روزی که من به استقلال آمدم به پیمان یوسفی در برنامه ورزش و مردم گفتم، اگر بدانم کسی هست که بخواهد ۳۰۰ میلیارد بیاورد، خود من او را نزد وزیر می‌برم و خواهش می‌کنم این فرد را مدیرعامل بگذارد و من هم در کنارش کمک می‌کنم. استقلالی هستم و پست و مقام برای من مهم نیست. مهم استقلال است. الان هم می‌گویم اگر کسی پول دارد این یک کمک است. بیاید با من نزد وزیر برویم. اینجا مرا با ۴۰۰ میلیارد بدهی به تنهایی رها کرده‌اند. سخت است و باید کمک شود. اگر در قضیه استرا دولت و دیگران کمک کنند، سایر مسائل را خودمان حل می‌کنیم.
                      فتح‌الله زاده درخصوص اینکه شخص موردنظر با انتشار یک استوری اعلام کرده یک هوادار هستم و به استقلال کمک خواهم کرد، گفت: کمک کردن با حرف زدن و استوری گذاشتن نیست. بلکه باید جیرینگی پول پرداخت شود. حساب باشگاه مشخص است. فلان مقدار پول بریزد و بگوید آنقدر ریختم. این را می‌گویند کمک.
                      وی درمورد آخرین وضعیت محرومیت ساپینتو، توضیح داد: اعتراض کردیم و قطعا این محرومیت را می‌شکنیم، زیرا حق ساپینتو نیست که بخواهد پنج جلسه محروم شود.

او در پاسخ به واکنش یکی از هواداران مبنی بر تکذیبیه وزارت ورزش، گفت: بله. بگذارید دل‌شان خوش باشد. آرزو بر جوانان عیب نیست.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29929

10اسفند زمان عرضه بلوکی استقلال و 7اسفند هم برای پرسپولیس بود که هیچ کدام انجام نشد....

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29929

آجورلو و هیئت‌ مدیره‌اش به دادگاه معرفی شدند!

رئیس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد که مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره پیشین استقلال به دادگاه معرفی شده‌اند.

به گزارش "ورزش سه"، مسائل مالی باشگاه استقلال در زمان مدیریت مصطفی آجورلو با ابهام‌ها و موضوعات مختلفی همراه بوده است. اگرچه آجورلو در دو گفت‌وگوی مفصل سعی کرد در این خصوص شفاف‌سازی کند، اما صحبت‌هایی مطرح شده که برخی مسائل را زیر سوال می‌برد.در این بین سازمان خصوصی‌سازی به ریاست حسین قربانزاده یکی از نهادهایی بوده که نسبت به عملکرد آجورلو و اعضای هیئت مدیره وقت باشگاه استقلال گلایه‌مند بوده است. قربانزاده در چند مصاحبه خود گفته بود مدیران استقلال به صورت غیرقانونی اقدام به برداشت پول سهام خریداران کرده‌اند.حالا با گذشت مدتی و مسکوت ماندن موضوع قربانزاده در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا از معرفی مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره وقت باشگاه استقلال به دادگاه خبر داده است.

قربانزاده گفت: «بعد از بررسی کامل عملکرد مدیرعامل و هیئت مدیره وقت باشگاه استقلال، این افراد به اتهام کتمان وقایع مالی و عدم ارائه اطلاعات جامع و کامل مطابق مواد ۷۲ و ۷۵ قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴، به مراجع قضایی معرفی شدند.»وی افزود: «سهامداران و هواداران به حق مطالبه دارند و وظیفه ما است که پیگیری کنیم. مدیران سرخابی‌ها بدانند، سازمان خصوصی‌سازی در این دوره، با هیچ کسی عهد اخوت نبسته و دوران مماشات با سوء مدیریت و تخلفات در باشگاه‌ها هم گذشته است. خوشبختانه از زمان بورسی شدن باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس و نظارت سازمان بورس و سازمان خصوصی‌سازی با هرگونه سوء مدیریت، کتمان وقایع مالی و تخلفات برخورد خواهد شد.»رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی اظهار داشت: «مدیرعامل وقت باشگاه استقلال علی‌رغم وجود تکالیف مصرح قانونی و حتی تعهد و اقرار مکتوب متاسفانه به روشنی این تکالیف و تعهدات را نقض کرده و با هزینه کرد خارج از چارچوب و عرف، لطمات عدیده‌ای به باشگاه استقلال وارد کرده است و متاسفانه علی‌رغم برگزاری جلسات متعدد و پیگیری‌های مکرر سازمان خصوصی‌سازی اطلاعات مخدوش و ناقصی ارائه کردند و اعضای هیئت مدیره وقت نیز به دلیل اهمال در نظارت و پیگیری امور باشگاه باید مورد پرسش و بازخواست قرار بگیرند.»قربانزاده افزود: «البته ناگفته نماند که این جدیت در پیگیری و تعقیب قضایی در دوره جدید بورسی شدن این باشگاه‌ها اتفاق می‌افتد و حتما با همین شیوه نظارت و پیگیری برخی مدیران اسبق سرخابی‌ها نیز باید خیلی زودتر از این به دادگاه معرفی می‌شدند که متاسفانه این اقدام به دلایلی مثل تعارف و رودربایستی و یا بی‌توجهی انجام نشده که اگر انجام می‌شد ما شاهد چنین رویه‌های ناصوابی نبودیم.»رئیس کل سازمان خصوصی سازی تاکید کرد: «سهام‌دار و هوادار چه گناهی دارند که هر دوره یک مدیرعامل می‌آید قبلی‌ها را تکفیر می‌کند و خودش در باغ سبزی نشان می‌دهد و دوباره او می‌رود و این چرخه عینا با مدیرعامل جدید تکرار می‌شود!»وی ادامه داد: «ما همین الان هم نمی‌دانیم مدیرعامل فعلی چکار می‌کند و نگرانیم که صدای این اقدامات هم بعدا بلند شود، برای اینکه از این چرخه جلوگیری کنیم، اولا با ارسال نامه مبسوطی به دادستان کل کشور، کتمان وقایع مالی باشگاه استقلال را گزارش کردیم و خواهان بررسی بدون اغماض هستیم و از طرف دیگر رو به آینده، نامه لغو تفویض انتخاب اعضای هیئت مدیره سرخابی‌ها را وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی امضا کردند و در اردیبهشت سال ۱۴۰۲، اکثریت هیئت مدیره حتما افراد متخصص حوزه مالی و حقوقی خواهند بود که نظارت جدی و بی‌تعارفی بر عملکرد مدیرعامل داشته باشند.»
                          با این توضیحات باید منتظر واکنش آجورلو در این خصوص باشیم. مدیرعامل پیشین استقلال در گفت‌و‌گوهای قبلی پاسخ‌هایی را به قربانزاده ارائه کرده بود اما حالا ماجرا فرق می‌کند و احتمال دارد او موضوعات جدیدی را بر زبان بیاورد.
                          =================

آجورلو: از قربان‌زاده شکایت می‌کنم!

?البته از فردی که مناظره درباره مولدسازی در تلویزیون را نیمه کاره ترک می‌کند، نباید انتظار داشت از حقوق باشگاه بزرگ استقلال دفاع کند. چرا هزینه چالش های خودشان در موضوع مولد سازی را باید باشگاه استقلال بدهد؟ شاید می خواهند به این صورت از زیر فشار افکار عمومی خارج شوند و نزاع مولد سازی را به حوزه پرمخاطب ورزش و فوتبال بکشانند تا زمین بازی را عوض کنند.

?بايد بدانند که باشگاه استقلال، محل حل شدن مشکلات مدیریتی ايشان در خصوصی سازی نیست. در مورد ادعاهای مطرح شده در این اظهارات از جمله هزینه‌کرد خارج از عرف و چارچوب و لطمه وارد کردن به باشگاه استقلال، بنده از آقای قربان‌زاده به دلیل تشویش اذهان عمومی و وارد آوردن افترا شکایت خواهم کرد.

?مسئله مورد ادعای ایشان این بوده که بخشی از بدهی‌های پرداخت شده باشگاه دارای مجوز از کمیته مصارف نبوده و آن را تخلف قلمداد کردند اما مسلما پرداخت بدهی و کم کردن بار زیان انباشه باشگاه اقدامی نیست که هزینه‌کرد خارج از عرف و یا وارد نمودن لطمه به منافع باشگاه توصیف شود و به همین جهت مصداق وارد نمودن افتراست.

نظر

• بامبو
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 475

تبریک به آبی دلان

پرسپولیس با این تیم چه خواهدکرد؟

نظر

• دفتردار
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 861

پرسپولیس و استقلال سرمایه ملی ایران هستند.
                              با معادلات مرسوم و گزارشات مالی قابل ارزش گذاری نیستند.
                              اکیدا توصیه می کنم درسبد سهام خود این دو نماد را داشته باشید.

نظر

• ققنوس14
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1545

گفت‌وگوی همشهری آنلاین با ستاره‌ای که ۱۳ سال در زندان است
                                علی اکبریان: فوتبالی‌ها چندان پی‌گیر من نیستند | زرینچه اجاره خانه‌ام را می‌دهد/ کفه ترازوی دربی به سود استقلال است
                                علی اکبریان، بازیکن پیشین تیم‌های استقلال و پرسپولیس که ۱۳ سال است در زندان به‌سر می‌برد، در گفت‌وگو با همشهری آنلاین از آخرین وضعیت خودش سخن گفت.

او در ابتدا با اشاره به آخرین وضعیت خود در زندان گفت: «۲ پرونده داشتم که در یکی از آنها عفو خوردم. در مورد دیگر پرونده هم به تازگی ابلاغ شد که به زندان ندامتگاه بروم. زندان ندامتگاه از بسیاری موارد بهتر است. از لحاظ امکانات، غذا و سایر موارد بهتر از زندان غزل‌حصار است. انشاء الله از لحاظ ورزشی و رسیدگی مسئولان برایم بهتر می‌شود. اول به مرخصی می‌آیم، بعد کارهای دیگرم هم انشاء الله حل می‌شود.»

وی در خصوص اینکه به آزادی از زندان چقدر امیدوار است هم گفت: «خیلی امیدوارم؛ چرا که در زندان ندامتگاه این بحث مطرح خواهد شد. در غزل‌حصار تعداد زندانیان زیاد بود، اما در ندامتگاه کم و رسیدگی به آنها بیشتر است. دنبال کار زندانی‌ها می‌روند. انشاء الله پرونده‌هایم ادغام شود و عفو مشروط بگیرم.»

مهاجم پیشین سرخابی‌ها درمورد اینکه آیا با این شرایط فوتبال را پیگیری می‌کند، گفت: «مگر می‌شود دنبال نکنم. با اینکه برای پرسپولیس هم بازی کردم، اما در اصل استقلالی‌ام و بحث‌های استقلال و پرسپولیس همه جا از جمله در زندان هم بین زندانی‌ها وجود دارد. حتی شاید در زندان بیشتر هم باشد. اینجا هم زندانی‌هایی هستند که شدید استقلالی یا شدید پرسپولیسی باشند. حتی شرط‌بندی هم می‌کنند. مثلا سر ناهار شرط بندی می‌کنند.

او تاکید کرد: «زندان ندامتگاه، سالن فوتبال هم دارد. ۱۳ سال از بودنم در زندان گذشت و وارد ۱۴ سال شدیم. دیگر کسی هم از فوتبالی‌ها و مسئولان به پرونده‌ام رسیدگی نکردند که آزاد شوم. ۶-۷ سال است، هیچ مسئولی صحبتی درباره‌ام نداشته و هیچ کسی نه از طرف باشگاه استقلال نه باشگاه پرسپولیس کاری برایم نکرده است. فقط چند دوست استقلالی از لحاظ مالی شرمنده‌ام کرده‌اند.»

اکبریان اضافه کرد: «اگر این دوستان نبودند از همه چیز نا امید می‌شدم. در زمانی فکر می‌کردم هیچ آدم خوبی نباشد، اما چند رفیق قدیمی کمکم می‌کنند. دست جواد زرینچه را می‌بوسم. ماهی ۵ میلیون تومان اجاره خانه من را می‌دهد. خیلی‌ها در این جامعه شاید میلیاردر باشند، اما چنین کاری انجام نمی‌دهند. جواد زرینچه خیلی مرد است. بهزادغلامپور، امیر قلعه‌نویی هر وقت زنگ زدم، نشده جوابم را ندهند. چند دوست هم از تیم سابقم، اکباتان دارم که آنها هم از لحاظ مالی کمکم می‌کنند. به هر حال بعد از ۱۳ سال حضور در زندان به مشکل مالی ‌خورده‌ام.»
                                آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

در حال کار...
                                X