تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

دونالد ترامپ :

مشکل این نیست که من گفتم ‎#پوتین زیرک است، مشکل اینجاست که رهبران فعلی آمریکا «احمق» هستند:
    'در دوران بوش روسیه به گرجستان حمله کرد، در دوران اوباما کِریمه و در دوران بایدن ‎#اوکراین؛ او تنها رئیس‌جمهوری قرن ۲۱ است که مسکو را سر جایش نشاند

'ببینید چه جهنمی برای این ملت ساخته‌اید.
    آژانس‌های هواپیمایی می‌گویند به رغم توقف صدور ویزا و پروازها، تقاضای مهاجرت از ایران به اوکراین افزایش یافته!
    چرا؟
    چون ملت فکر می‌کنند از آنجا می‌توانند به لهستان و مجارستان بروند.
    ابرقدرت منطقه‌ایم….
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

به گزارش سرلشکر کرمنتسکی از رهبران نظامی اکراین ٢٠٠سرباز روسی در شب گذشته اسیر شده‌اند. او می‌گوید این سربازها آموزشی ندیدند، ١٩ ساله و جوانند و خوب مجهز نیستند و به‌شدت تحت پروپاگاندای پوتین شستشوی مغزی داده شده‌اند تا برای بقا و حفظ نظام او بجنگد. دیکتاتورها پشیزی برای جان ارزشی‌هایشان قائل نیستند.

‏زلنسکی در نطق آغاز ریاست جمهوریش در ۲۰۱۹ به قانون‌گذاران گفته عکس من رو در دفاترتون نصب نکنید. رییس‌جمهور آیکون و نماد و پرتره نیست. عکس بچه‌هاتون رو بزنید به دیوار و هر وقت خواستید تصمیمی بگیرید بهشون نگاه کنید.
      امیدوارم این خانواده شاد و زیبا سالم و زنده بمونن...

✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

ملکه زیبایی اوکراین!

دیروز دختر شایسته میهن،
        امروز در میدان جنگ‌ برای وطن..
        درد و بلاش بخوره تو سر سلبریتی های منفعت طلب بی خاصیت و پاچه خوار حکومت

‏تقریبا همه در غرب زلینسکی رو تحسین میکنند و به بعنوان یک رهبر شایسته بهش نگاه میکنن،اما طبقه متوسط سانتیمانتال ایرانی که از ۲۳۶۴۸۳ جهت توسط آخوند داره مورد عنایت قرار میگیره میگه اشتباه مردم اوکراین انتخاب یه کمدین بود. کسیکه به روحانی/خاتمی و رییسی رأی داده بهتره راجع به اینچیزا نظر نده.

‏در ارتش اوکراین ۳۶.۰۰۰ زن خدمت می‌کنند که این شمارش قبل از رویدادهای هفته اخیر بوده. در این مدت تعداد بسیاری از زنان اوکراینی اسلحه به دست گرفتند. آلینا زلنسکا، بانوی اول اوکراین هم به ارتش پیوست.

معنای اسم آلینا به فارسی آهو است.
        جنگ آهوان آزادی‌خواه در برابر گرگان دررنده.
        آخرین ویرایش توسط دودو؛ 2022/02/27, 22:08.

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

‏یارو نوشته چرا پرچم لبنان، فلسطین، عراق، سوریه، لیبی و یمن رو نمی‌ذارید کنار اسمتون؟
          جوابش ساده است: چون به جاش خرجشونو داریم میدیم.

‏نویسنده هاآرتص میگه هرچند جو بایدن عنوان "رهبر جهان آزاد" رو یدک می‌کشه، اما این ولودمیر زلنسکی است که به رهبر واقعی جهان آزاد مبدل شده. رهبری که وقتی اروپا و آمریکا در کنار نشستن و اقدامی عملی نکردن، یک تنه کشورش رو در برابر ارتش روسیه رهبری می‌کنه.

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

‏میدونید چرا دقیقا زمانی که داشتن توافق رو نهایی میکردن و همه چیز خوب پیش میرفت به یکباره داره دبه کردن و دارن زیر میز مذاکره میزنن ؟ به خاطر اینکه ارباب پوتین میخواد در مذاکرات آینده از مهره ی ایران دوباره استفاده کنه و دستور قطع مذاکرات رو به ایران داده

‏باور کردنش سخته
            ولی ارتش مجهز روسیه داره جلو نیروی مقاومت اوکراین کم‌ میاره!!!!
            صرفاً بخاطر این دو بزرگوار
            موشک انداز دوش پرتاب ضد هواپیما و هلی‌کوپتر استینگر
            و موشک انداز دوش پرتاب ضد تانک و نفربر جاولین
            هردو تولید امریکا
            درست است که اوکراین در ظاهر به تنهایی علیه روسیه می‌جنگد اما عملا روسیه در شرایطی قرار گرفته که همه دشمنانش در جهان در حالِ رساندن مشت و لگدهایشان‌‌ به دم‌دستی‌‌ترین اندام حکومت پوتین هستند. روسیه هنوز گرم است؛ زمان می‌خواهد بفهمد چقدر خورده و از کجا خورده.

‏یجوری میگن ‎#زيلينسكي کمدین بوده انگار ‎#رئیسیِ خودشون نظریه پرداز جنگهای نامتقارن در بعُد یازدهم از جهانهای موازی ، در کهکشان ‎#آندرومدا بوده!
            ‎#جنگ_اوکراین

نظر

• shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2223

قابل توجه اونهایی که خیس کرده و به جای فکر دفاع از خود و خانواده و کشورشون به فکر احتکار و فرار افتاده اند:

الحاق اکراین به روسیه از نظر اقتصادی به نفع اروپاست ( به جز انگلیس )
              به همین دلیل هم هست به طور جدی دخالت نمی کنند .

اکراین هاب انتقال انرژی و مبادلات بین روسیه و اروپاست. این مانع برطرف بشود مبادلات بدون مانع انجام خواهد شد.
              ضمنا به نظر پلن ها از قبل هماهنگ شده است.
              احتمالا دنیا داره به سمت دو قطبی شدن پیش می ره .

در اینصورت کشور بعدی آذربایجان خواهد بود . ( ایران که از سالها قبل اشغال شده )

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

☎️ فوری

پوتین، والری گراسیموف رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه را برکنار کرد.

پس لرزه ها شکست پوتین

لرزه برکاخ کرملین
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

پوتین نفت و گاز رو با ناز و ادا و به قیمت دلخواه به غرب میفروخت و بر امنیت غذائی جهان کنترل داشت دو تا هندونه دادن زیر بغلش و پشت اکراین رو هم خالی کردن تا باتلاقی بشه برای پوتین و با قطع سوئیفت نفت و گاز رو دزدکی و با قیمت دلخواه غرب بفروشه البته با التماس و پولش هم خرج جنگ بکنه.
                  همون کاری که با ایران و به کمک پوتین و به اسم انرژی هسته ای کردن عوام به ژست و برخورد پوتین به عنوان سیاستمدار قدرتمند نگاه میکنن ولی غرب به حماقت اینجور سیاستمدارای با اعتماد به نفس کاذب پی برده و با طناب اقتصاد دارشون میزنه.
                  مملکتی که به ریاست یک نفر اداره میشه توسط کشورهائی که با کارشناسان خبره اداره میشه بلعیده خواهد شد.

کهنمویی
                  بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Elcid
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 1239

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                    اگه بخشی از مردم عادی رو به شکل چین و ایران و کوبا مسلح کنن یه چیزی شبیه بسیج مردمی، روسیه و بزرگتر از روسیه هم روی زمین نمیتونه پیروز بشه
                    البته اگر دولت اوکراین قسمتی از جامعه را به عنوان طرفدار همراه داشته باشه
                    یه جورایی درست گفتم کار روی زمین سخت میشه اگه بخشی از مردم مسلح بشن
                    در هر کشوری مثلا اوکراین با ۴۰ میلیون جمعیت با ۵۰۰ هزار نفر مسلح کار مهاجم سخت میشه ضمن اینکه روحیه مدافع از مهاجم خیلی قوی تره
                    البته در نهایت فکر میکنم روسیه به اهدافش میرسه با جدا کردن بخش های دیگری از اوکراین شبیه کریمه و نابود کردن زیر ساخت های نظامی

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                      یه جورایی درست گفتم کار روی زمین سخت میشه اگه بخشی از مردم مسلح بشن
                      در هر کشوری مثلا اوکراین با ۴۰ میلیون جمعیت با ۵۰۰ هزار نفر مسلح کار مهاجم سخت میشه ضمن اینکه روحیه مدافع از مهاجم خیلی قوی تره
                      البته در نهایت فکر میکنم روسیه به اهدافش میرسه با جدا کردن بخش های دیگری از اوکراین شبیه کریمه و نابود کردن زیر ساخت های نظامی
                      درود

به چه قیمتی به اهدافش میرسد؟؟؟ مهم هزینه ای هست که میدهد

خیلی از ما نیز میتوانیم به بسیاری از اهدافمان برسیم اما وقتی براورد هزینه ان میکنیم منصرف میشویم

نیچه میگه کالا ها و اشیاء و.... بخودی خود ارزشی ندارند این ما هستیم که به انها ارزش میدهیم و قیمت انها بستگی به ان دارد که برای بدست اوردن ان چه هزینه ای داده ایم یا چه چیزی را از دست داده ایم

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                        ☎️ فوری

پوتین، والری گراسیموف رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه را برکنار کرد.

پس لرزه ها شکست پوتین

لرزه برکاخ کرملین

این خبر موثق هست؟

امکانش هم هست...چون برنامه نظامیه پوتین (تسخیر سریع مراکز دولتیه اوکراین بخصوص کیف) عملا شکست خورده.
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

این خبر موثق هست؟

امکانش هم هست...چون برنامه نظامیه پوتین (تسخیر سریع مراکز دولتیه اوکراین بخصوص کیف) عملا شکست خورده.
                          بله خبر تایید شده است
                          این جنگ یک فضاحت و آبروریزی کامل برای روسیه و پوتین شده
                          هیمنه و جبروت پوشالی پوتین فروریخته و الان مشخص شده پادشاه لخته
                          امروز فیلمهای متعددی دیدم که به چه راحتی با سلاحهای پیشرفته انفرادی اکراینی های دلاور هلیکوپترها و تانک‌های پیشرفته روس را شکار میکنند و چطور پهپادهای استثنایی بیرقدار ترکیه کاروانهای نظامی و پشتیبانی روس را به خون و آتش میکشند
                          پوتین در باتلاقی گرفتار شده که بنظر میاد روز به روز بیشتر در آن فرو می‌ره و هر روز و ساعتش براش بسیار پرهزینه است قطعا پوتین اگر چنین وقایعی را پیشبینی میکرد صدسال سیاه نگاه چپ به اکراین نمی‌کرد
                          منابع و فیلمهای متعددی را دیدم که تانکها و ادوات نظامی به دلیل نداشتن سوخت از کار افتاده و به راحتی در اختیار دلاوران اکراینی قرار می‌گرفت
                          خلاصه من که از دیدن و شنیدن اخبار این شکست سنگین و مفتضحانه خوشحال میشم اما واقعا متاسفم برای نیروهای انسانی هر دو طرف چه نظامی و چه غیر نظامی که به خاطر جاه طلبی‌های دیوانه وار یک دیوانه خودشیفته مغرور از بین می روند چه فرزندانی که این روزها یتیم چه زوجه هایی بی زوج و چه والدینی داغدار فرزند میشوند بخاطر یک مردک بیشرف و خودخواه به اسم ولادیمیر پوتین

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                            درود

به چه قیمتی به اهدافش میرسد؟؟؟ مهم هزینه ای هست که میدهد

خیلی از ما نیز میتوانیم به بسیاری از اهدافمان برسیم اما وقتی براورد هزینه ان میکنیم منصرف میشویم

نیچه میگه کالا ها و اشیاء و.... بخودی خود ارزشی ندارند این ما هستیم که به انها ارزش میدهیم و قیمت انها بستگی به ان دارد که برای بدست اوردن ان چه هزینه ای داده ایم یا چه چیزی را از دست داده ایم
                            ?️فوتبال از سیاست جدا است؟فیفا روسیه را تحریم کرد

?فیفا سرود و پرچم روسیه را از حضور در بازی های بین المللی ممنوع کرد.

?بر اساس بیانیه ای که فیفا داده است، تا اطلاع ثانوی هیچ مسابقه فوتبال بین‌المللی در خاک روسیه برگزار نمی‌شود و بازی‌های روسیه نیز باید در زمین بی‌طرف برگزار شود.

?همچنین تیم‌‌های فوتبال روسیه باید تحت پرچم اتحادیه فوتبال روسیه (RFU) در مسابقات شرکت کنند. در بازی‌ها هم نباید از پرچم و سرود ملی روسیه استفاده شود.

?حال باید پرسید چرا فیفا تاکنون عربستان را به دلیل جنگ با یمن ، اسرائیل را به دلیل اشغال و کشتار در فلسطین ، آمریکا را به دلیل قتل عام در افغانستان و عراق و‌سوریه محروم نکرده است ؟

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1780

حالا ایران با یک کشور آشغالی به نام روسیه دوست است. به والله آمریکا خیلی بهتر از روسیه است

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

حروم زاده های روس بزرگترین هواپیمای جهان رو منهدم کردن

هواپیمای آنتونوف-۲۲۵ مریا، آخرین پرواز خود را در ۵ فوریه ۲۰۲۲ انجام داده و در نهایت آخرین بار در فرودگاه هوستومل فرود آمده است. در طی نبرد فرودگاه هوستومل ابتدا اعلام شد که این فرودگاه آسیبی ندیده است اما پس ۳ روز ولادیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد این هواپیما که در آشیانه مستقر بوده است، در یک بمباران هوایی منهدم شده است

نظر

در حال کار...
                                X