تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2223

پاسخ : تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
    ‏اگر به جای جمهوری اسلامی که نوکر روسیه است، یک حکومت ملی در ایران مستقر بود، باید مدت‌ها قبل خط لوله انتقال گاز ایران به اروپا راه‌اندازی می‌شد.
    به نظر ؛ لازم است یک تفاوتی بین حکومت ظاهری (‌جمهوری اسلامی ) و صاحبان و اربابان واقعی قدرت در ایران بگذارید.

٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪

نظر شما را جلب می کنم به تراژدی ورشکسته کردن لوله و تجهیزات سدید ؛ و تا مرز ورشکستگی بردن گروه سدید و حتی لوله سازهایی مثل گازلوله در دوران دولت پاکدستان هاله نور
    ( این چند شرکت بخش عمده ای از میلیاردها دلار خطوط انتقال گاز ( و بخشی از شبکه های توزیع ) را تولید کرده اند. خیلی هنر و مدیریت می خواست زمین زدن و ورشکست کردن این شرکتهای پولدار )
    یک سری شرکتهای دیگر هم خوب مورد عنایت قرار گرفتند ؛ از جمله فولاد آلیاژی یزد .
    این قبیل شرکتها ناموس صنعت و اقتصاد کشور بودند.

نظر

• Elcid
      Banned
      • Sep 2020
      • 1239

نتیجه جنگ شرق و غرب

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

یونیفورم مشترک ارتش نظام و روسیه

ارتش دیگه روسی شده

نظر

• mafmaf
          ستاره دار (3)
          • Dec 2013
          • 364

‏خامنه ای گفته مشکل اوکراین اینه که پشتوانه مردمی نداره ولی یکی به خامنه ای بگه تو ایران اگه جنگ بشه چند نفر از مردم حاضرن بخاطر تو و کشور برن جنگ !
          اینقدر هستند که ترامپ بعد از سرنگونی گلوبال هاوک از ایران تشکر کرد که هواپیمای کناری را نزده.یا بعد از عین الاسد خفه خون گرفت هر چند خالی شده بود.یا عراق و افغانستان را تجاوز کرد تا زمینی به ایران حمله کنه ولی مثل خر از هر دو کشور فرار کرد. یک یمن را نمیتونند جمع کنند برای ایران امثال من هستیم تا پیرمردهای خاله زنک این سایت که تو خونه هاشون دارن با امنیت کشور میجنگند حرفی نداشته باشند.

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

‏درخواست اخراج روسیه از شورای امنیت

علی کمال آخرین وزیر داخلۀ عثمانی بود. حال بوریس جانسون نبیرۀ علی کمال خواستار اخراج روسیه از شورای امنیت شده است.

عضویت دائم روسیه در شورای امنیت هیچگاه به رأی گذاشته نشده، بلکه این کشور عضویت اتحاد شوروی را به صورت غیرقانونی به ارث برده است. https://t.co/uUJNvQ3JVy‎.
            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• mafmaf
              ستاره دار (3)
              • Dec 2013
              • 364

‏در ‎#سورية هزاران کودک کشته شدند و اسد هنوز به جنگنده‌های روسیه اجازه می‌دهد کودکان سرزمینش در ‎#ادلب را بکشند اما در ‎#اوکراین 16 کودک کشته شدند و ‎#زلنسكي به تمام دنیا گفت «پوتین 16 کودک ما را کشت»؛ تفاوت اینجاست https://t.co/9IrhposcNO‎‎
              هزاران کودک یا بهتر ده ها هزار کودک و انسان کشته شدند ولی کسی شعار stop war در مسابقات ورزشی نمیداد. کسانی که کودکان را کشتند اسد نبود اگر هم تعدادی بود جنگی بود که بهش تحمیل کردند. امروز اسد محبوبترین شخص سوریه ویران شده است. سوریه رسانه نداشت وگرنه روزانه صد ها نفر در خاورمیانه کشته میشوند پس کودکان بور و خوشگل اوکراین هم باید کاری که پدرانشون با خاور میانه کردند را طعمش را بچشند.

نظر

• دودو
                ستاره دار(3)
                • May 2020
                • 1280

در اصل توسط mafmaf پست شده است View Post
                هزاران کودک یا بهتر ده ها هزار کودک و انسان کشته شدند ولی کسی شعار stop war در مسابقات ورزشی نمیداد. کسانی که کودکان را کشتند اسد نبود اگر هم تعدادی بود جنگی بود که بهش تحمیل کردند. امروز اسد محبوبترین شخص سوریه ویران شده است. سوریه رسانه نداشت وگرنه روزانه صد ها نفر در خاورمیانه کشته میشوند پس کودکان بور و خوشگل اوکراین هم باید کاری که پدرانشون با خاور میانه کردند را طعمش را بچشند.
                ارزشی وقیح و نادانی که معتقده اسد در سوریه محبوبه لابد فکر می‌کنه خامنه ای هم در ایران محبوبه....خخخ
                امثال شماها لات کوچه خلوتید و فقط جرات اسلحه کشیدن به روی مردم بی دفاع را دارید
                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Elcid
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 1239

‏خامنه ای گفته مشکل اوکراین اینه که پشتوانه مردمی نداره ولی یکی به خامنه ای بگه تو ایران اگه جنگ بشه چند نفر از مردم حاضرن بخاطر تو و کشور برن جنگ !
                  فکر میکنم به جز نیروهای مسلح و ارتش و سپاه و بسیج شاید حداقل در بدترین حالت ۲ میلیون نفر از مردم عادی از کشورشون دفاع مسلحانه کنن
                  اگر کشور خارجی به ایران حمله کنه مثلا روسیه آمریکا پاکستان یا مثلا عربستان حداقل بخشی از مردم حساب حکومت رو با کشورشون جدا میکنند و از کشورشون دفاع میکنن
                  اتفاقا یکی از اقوام چند روز پیش داشت از سیاست های حکومت انتقاد میکرد گفتم اگه مثلا به ایران حمله بشه چکار میکنی گفت اون موقع دیگه با حکومت کاری ندارم میرم یه اسلحه میگیرم دفاع میکنم

نظر

• mafmaf
                    ستاره دار (3)
                    • Dec 2013
                    • 364

ارزشی وقیح و نادانی که معتقده اسد در سوریه محبوبه لابد فکر می‌کنه خامنه ای هم در ایران محبوبه....خخخ
                    امثال شماها لات کوچه خلوتید و فقط جرات اسلحه کشیدن به روی مردم بی دفاع را دارید
                    فعلا لات های کوچه خلوت از افغانستان عراق لبنان یمن بیرونتون کردند و به زودی از سوریه و بعد از اسراییل بیرونتون میکنند.نادان هم پدر گرامیته.کاری که با لیبی عراق سوریه یمن افغانستان مصر کردید را با ایران نمیتونید انجام بدید.
                    ضمنا چه کسانی از سوریه مقابل ده ها کشور حفاظت کردند و سه چهارم کشور را ازاد کردند .اون هم حتما همین لات های کوچه خلوت بودند.ارتش سوریه و نیروهای مردمی سوریه رکن اصلی و بعد با کمک ایران و روسیه.

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                      فکر میکنم به جز نیروهای مسلح و ارتش و سپاه و بسیج شاید حداقل در بدترین حالت ۲ میلیون نفر از مردم عادی از کشورشون دفاع مسلحانه کنن
                      اگر کشور خارجی به ایران حمله کنه مثلا روسیه آمریکا پاکستان یا مثلا عربستان حداقل بخشی از مردم حساب حکومت رو با کشورشون جدا میکنند و از کشورشون دفاع میکنن
                      اتفاقا یکی از اقوام چند روز پیش داشت از سیاست های حکومت انتقاد میکرد گفتم اگه مثلا به ایران حمله بشه چکار میکنی گفت اون موقع دیگه با حکومت کاری ندارم میرم یه اسلحه میگیرم دفاع میکنم
                      عمرا چنین باشه و مطمین باش میلیونها نفر هم هستند که منتظر چنین جرقه ای هستند که به سلطه و استعمار اشغالگران فاسد و غارتگر فعلی خاتمه بدن ...اینکه فکر کنی مردمی که بواسطه این حکومت غیرمردمی فاسد و خونریز در فقر و بدبختی غوطه ورند حاضر به دفاع از اون باشند خوشخیالی محضه

نظر

• Elcid
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 1239

‏در ‎#سورية هزاران کودک کشته شدند و اسد هنوز به جنگنده‌های روسیه اجازه می‌دهد کودکان سرزمینش در ‎#ادلب را بکشند اما در ‎#اوکراین 16 کودک کشته شدند و ‎#زلنسكي به تمام دنیا گفت «پوتین 16 کودک ما را کشت»؛ تفاوت اینجاست https://t.co/9IrhposcNO‎‎

زیاد احساساتی نباش
                        بهمن سال ۶۵ شهر میانه حمله عراق به مدرسه دخترانه ۳۷ کشته
                        آلمان کماکان به عراق سلاح شیمیایی میفروخت

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

کشورهایی مثل ایران از دوره قاجار تا الان حکومت هاشون با کودتا بقدرت رسیدند و با کودتای خارجی هم از قدرت برکنار شدند
                          در آینده هم وضعیت همینه
                          پوتین هم وضعیتش مشابه ایرانه با کودتا بقدرت رسید
                          تو کتاب دائودچینگ نوشته اونچه خشک است آسان خرد میشه
                          اون کسی رهبر واقعی هست که از تو اتاقش بیاد بیرون در کنار مردمش از کشورش دفاع کنه
                          نه مثل امثال حامد کرزای و پوتین که فکر میکنند نیروهای مسلح مثل کنترل تلویزیون هستند که فقط باید بشون فرمون داد

در مورد اوکراین هم باید بگم که پوتین هیچ وقت نمیتونه بافرهنگ و تاریخ مردم اوکراین در بیوفته

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post

زیاد احساساتی نباش
                            بهمن سال ۶۵ شهر میانه حمله عراق به مدرسه دخترانه ۳۷ کشته
                            آلمان کماکان به عراق سلاح شیمیایی میفروخت
                            احساساتی نیستم اما همین حکومت فاسد فعلی یک قاسم کودک کش داشت که خون هزاران کودک در سوریه و ... به دستش آغشته بود

نظر

• mafmaf
                              ستاره دار (3)
                              • Dec 2013
                              • 364

عمرا چنین باشه و مطمین باش میلیونها نفر هم هستند که منتظر چنین جرقه ای هستند که به سلطه و استعمار اشغالگران فاسد و غارتگر فعلی خاتمه بدن ...اینکه فکر کنی مردمی که بواسطه این حکومت غیرمردمی فاسد و خونریز در فقر و بدبختی غوطه ورند حاضر به دفاع از اون باشند خوشخیالی محضه
                              هر چند با سختی های اقتصادی به سختی زندگی میکنیم یا بهتر بگم زنده ایم. ولی هیچکس کاری که با سوریه کردید را فراموش نمیکنه.الان زنده ایم ولی اجازه ویرانی ایران را هیچکس نمیدهد .امار غلط نده.
                              مردم سوریه ابتدا با همین جو رسانه ای برای ازاد شدن از چنگال اسد دیکتاتور تظاهرات کردند ولی با التماس با 95 درصذ ارا به اسد دیکتاتور رای دادند.و کسی قدر امنیت را نمیداند.

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

در اصل توسط mafmaf پست شده است View Post
                                هر چند با سختی های اقتصادی به سختی زندگی میکنیم یا بهتر بگم زنده ایم. ولی هیچکس کاری که با سوریه کردید را فراموش نمیکنه.الان زنده ایم ولی اجازه ویرانی ایران را هیچکس نمیدهد .امار غلط نده.
                                مردم سوریه ابتدا با همین جو رسانه ای برای ازاد شدن از چنگال اسد دیکتاتور تظاهرات کردند ولی با التماس با 95 درصذ ارا به اسد دیکتاتور رای دادند.و کسی قدر امنیت را نمیداند.
                                اگر سیستم انتخاباتی و شرایط سوریه را می‌دونستی با ۹۵ درصد رای اسد پز نمیدادی

نظر

در حال کار...
                                X