تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan12
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1162

پاسخ : تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

امریکا با عصبانی کردن پوتین با یک تیر چهار تیر طلایی را به هدف زد.
    زدن اقتصاد های اروپا وچین وژاپن با بالابردن قیمت نفت
    زدن اقتصاد روسیه با کشاندن روسیه به جنگ بدون مجوز شورای امنیت

نظر

• مگنوس کارلسن
      Banned
      • Jan 2022
      • 1647

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
      روسیه خودرادرخطردید به اکراین حمله کرد . جنگ بین پولدارها وبی پولهاست
      پولدارها آمریکا وطرفداران ..... بی پولها روسیه چین کره شمالی .....
      چین بی پوله؟؟؟

نظر

• امیرحمزه
        عضو عادی
        • Dec 2015
        • 223

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        ببخشید من از ابتدا این تاپیک را دنبال نکردم و نمیدانم کی به کی است ، ولی این متن شما به تنهایی مرا وادار به واکنش کرد. حتی نمیدانم شما از جانب ارتش بعنوان یک نظامی سخن میگویی یا سپاه، در کشور ما ارتش نخودی است تا وقتی سپاه در تمام ارکان کشور وارد شده و دخالت میکند، میگویی نه ، یک نگاهی کوتاه به بودجه سالانه این دو نهاد نظامی و تقسیم وظایف و اجازه دخالتها و نفوذشان در نظام حکومتی بزنید میفهمید، پس وقتی صحبت از نیروی نظامی ایران میشود یعنی سپاه!
        گفتید ارتش ملی یعنی توپ و تانک و هواپیما ؟!!! نخیر! ارتش ملی یعنی نیروی انسانی آن حتی با شمشیر خالی، در اینصورت ارتش ملی عربستان سعودی را باید یک نیروی قدرتمند منطقه نامید چون بهترین تجهیزات نظامی را خریداری میکند اما کاربردشان شبیه موزه و نمایش است، موشک و پهپاد هم همانست ، به تنهایی اینها یعنی سرمایه ملی که به آهن و باروت تبدیل شده.
        ما قطعا پیشرفتهایی در زمینه تولید سلاح های جنگی داشته ایم در ازای تمام پسرفتها در تمام بخشهای دیگر در کشور! این نکته برای شما نماد قدرت است ؟ برای ما نشان از ضعف تفکر در حاکمیت ، نشانگر تفکری غالب که به کشتار و جنگ اولویت میدهد، می گویید برای دفاع است ؟ از ژاپن و آلمان که در جنگ جهانی با خاک یکسان شدند بدتر نشدیم که، آیا آنها هم با همین تفکر باقی عمر کشورداری خود را رفتند؟ یا تفکری عاری از خشونت و با منطق حاکمیت مردم در ان جلو رفت که حالا سهمی و حرفی در دنیا برای زدن دارند؟
        تازه یک اشکال دیگر کار هم آنجاست که موشکهایمان هم مانند صنایع خودروسازیمان فقط اسم ملی را یدک میکشد وگرنه وقتی دل و روده اش را میشکافی با صنعتی استقراضی از روس و کره شمالی مواجه میشوی!
        برای شما شرق و غرب مهم نیست؟ نزنید این حرفها را ! شما قسم یاد کرده اید پیرو خط ولایت باشید ، هرچه او گفت ، وقتی او می گوید شرق خوب است و غرب بد است نه حق دارید و نه توانش را که برایتان غیر این باشد.
        ناموس و وطن یعنی مردم کشور ، یعنی ملت ، درست است یا نه ؟ حالا ملت از روس متنفر است و آقایتان رفیق فاب روس، شما چه میکنید ؟ در مقابل شرق و غرب کنار ناموس می ایستید؟ یا تفنگتان به سمتی قرار میگیرد که آقایتان امر کند ؟ حتی اگر همان ناموس و مردم باشد ؟
        شما قسم یاد نمیکنید که حافظ وطن باشید، شما حافظ نظام هستید ،اصولا سپاه را خمینی همان ابتدا برای حفاظت از نظام خودش برپا کرد ، وگرنه ارتش هم همانزمان وجود داشت و همان ارتش شاه را رها کرد و به سمت خمینی آمد ولی خمینی اعتمادی به نیروی نظامی که همه اقشار مردم در ان باشند نداشت! او یک نیروی شسته رفته دربست مذهبی مطابق با ایدئولوژی خودش میخواست که به دلیل وابستگی فکری و عقیدتی با همین ایدئولوژی به نظام وابسته شود و عملا برای بقای خودش هم که شده با نظام در نیافتد.

شما اجازه ندارید که اصلا فکر کنید یا تصوری غیر از دشمنی با غرب و دوستی با شرق چین و روسیه کنید، چون اینها در تضاد یا همسو با منافع نظام هستند ، کشور و وطن و مردم و ناموس کیلو چند وقتی ایدئولوژی یکنفر حرف آخر را میزند ؟
        ما اصلا نیازی به دوستی با غرب نداشتیم و میتوانستیم مستقلا با جهان در ارتباط باشیم اما وقتی یک ایدئولوژی دیکته میکند که غرب شیطان بزرگ است پس عملا در مسیری پیش خواهد رفت که با دشمن غرب یعنی شرق کمونیستی طرح رفاقت و دوستی بریزد، حالا اگر مجبور شد برای این دو قدرت شرق خم و راست هم شود مهم نیست ، مهم همان ایدئولوژی و آبروی یکنفر است!
        برای سپاه فقط نظام مهم است ، چه ایران باشد چه نباشد .... البته چیز دیگری از این ایران نمانده ، نه خاکش ، نه مردمش ، نه امیدش ، نه آینده اش.....

حقیقت همیشه تلخ است ، و خیلی تلخ تر است وقتی خودمان آنرا اینگونه تلخ کرده ایم و حالا برای دیگران از شیرینی اش میگوییم!
        کیوان عزیز سلام . ممنون بابت پاسخ حضرتعالی به نوشتار اینجانب
        لااقل بعنوان یه فرد مطلع در حوزه موشکی خدمت حضرتعالی عرض میکنم .البته پس از بازنشستگی دست رسی ها بشدت محدود میشود وبنده هم از این قاعده مستثنی نیستم ولی در حد و حدود خود خدمت حضرتعالی عرض میکنم .در اوایل تولید موشک ما بشدت نیازمند کمک گرفتن از کشور های دیگر بودیم .چه شکستها که در این حوزه نکشیدیم چه خرجها که نکردیم تا دانش اولیه را کسب کنیم .میتوانم در مورد موسک فاتح 110 خدمت شما عرض کنم که حداقل 70 مرتبه با شکست مواجه شدیم چه شب و روزها که سختی نکشیدیم تا به این موشک بسیار قدرتمند برسیم.لااقل بنده بعنوان یه نظامی خدمت شما دوستان عرض میکنم دانش و قدرت نیروهای مسلح خودتون اعم از ارتش و سپاه رو زیر سوال نبرید .خود تحقیری نکنید .صنایع موشکی ایران فقط و فقط توسط چوانان این مرزو بوم اداره میشه و هیچ کشور خارجی در اون دخالت نمیتونه بکنه و اصلا حفاظت اجازه نمیده.لطفا خود تحقیر نباشیم .ویه سوالی که پیش میاد اینکه چرا نیروهای مسلح ما باید پاسخ گوی معیشت و اقتصاد مردم باشن چرا مردم معیشت خودشونو از نیروهای مسلهح میخوان و این وسط وظیفه دولتها چیه.وظیفه نیروهای مسلح حفاظت از کشور ومنافع اون هست.فرمایش کردین ما حافظ ولایت هستیم .در قسم نامه نیروهای مسله اگر توجه بفرمایید دفاع از وطن وجود دارد.دفاع از رهبر مملکت و مردم وظیفه نیروهای مسله ایران است.خدا رو شکر فحش خور نیروهای مسله بسیار عالیست و ما همه را به جان میخریم .خدمت همه دوستان عرض میکنم که ما نیروهای مسلح شما مردم ایران امادگی داریم که هر چی دشنام و ناراحتی دارید را به جان بخریم تا شما مردم با دشنام به ما کمی اسوده باشیم ولی وظیفه نداریم که دستاوردهای بچه های خودتون رو زیر سوال ببریم .تفکر غربی یعنی نتوانستن ولی تفکر ایرانی یعنی توانستن

نظر

• امیرحمزه
          عضو عادی
          • Dec 2015
          • 223

در اصل توسط ایران دوست پست شده است View Post
          شانس اورده ایم اکراین امامزاده مدفون نداره و الا الان میفرستادنمون برای دفاع از حرم........
          وگرنه باید با روسیه میجنگیدیم

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

جان بولتون در رشته توئیت صبح چهارشنبه، ۲ مارس ۲۰۲۲/ ۱۱ اسفند ۱۴۰۰، بی‌پرده دو هدف اصلی آمریکا و اتحادیه اروپا را در جنگ روسیه- اوکرائین بیان کرده است.

نخست، رونق صنایع تسلیحاتی:

دولت آلمان در روز یکشنبه، ۲۷ فوریه ۲۰۲۲/ ۸ اسفند ۱۴۰۰، به بهانه جنگ اوکرائین، از بودجه سال ۲۰۲۲ خود ۱۰۰ میلیارد یورو (۱۱۲٫۷ میلیارد دلار) به تسلیحات و تقویت بنیه نظامی اختصاص داد و به این ترتیب از نظر بودجه نظامی در ردیف سوم جهان، پس از آمریکا و چین، قرار گرفت. این حادثه‌ای تاریخی است در دنیای پس از جنگ جهانی دوم که بار دیگر آلمان را بعنوان یکی از بزرگ‌ترین قدرت‌های نظامی جهان مطرح می‌کند. تجربه تلخ جنگ‌های اول و دوم جهانی این رویکرد جدید نظامی‌گرایانه در آلمان را ترسناک جلوه می‌دهد.

در سال‌های اخیر فروش تسلیحات آمریکا به خارج کاهش ۲۰- ۳۰ درصدی داشته است. جنگ اوکرائین فرصتی است تا بار دیگر بازار تسلیحات آمریکا رونق یابد. جان بولتون در توئیت خود نوشت که کنگره باید ۱۰۰ میلیارد دلار بودجه نظامی ویژه تصویب کند برای دفاع در مقابل روسیه و چین. ممکن است این خواست بولتون به این شکل تحقق نیابد ولی روشن است که جنگ اوکرائین،‌ هم در دولت کنونی و هم در دولت بعدی آمریکا، به افزایش بودجه نظامی آمریکا و رونق کار پیمانکاران پنتاگون می‌انجامد. کمپانی‌های بزرگ تسلیحاتی بریتانیا نیز جزو این پیمانکاران پنتاگون هستند.

دوم، تبدیل آمریکا به بزرگ‌ترین صادرکننده گاز مایع جهان:

واردات گاز اتحادیه اروپا از سال ۲۰۰۵ تاکنون حدود یک تریلیون یورو است که بخش عمده آن از روسیه بوده است. در سال ۲۰۲۱ گاز طبیعی بیش از ۲۰ درصد مصرف انرژی سالیانه اتحادیه اروپا را تأمین می‌کرد که از دو طریق لوله (۶۸ درصد) و گاز مایع (۳۲ درصد) وارد می‌شد. صادرکنندگان اصلی گاز به اتحادیه اروپا از طریق خط لوله عبارت بودند از روسیه (۴۰ درصد)، نروژ (۲۲ درصد)، الجزایر (۱۸ درصد)، جمهوری آذربایجان (۹ درصد). صادرکنندگان اصلی گاز به صورت ال‌ان‌جی (گاز مایع) به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۱ عبارت بودند از ایالات متحده آمریکا (۲۶ درصد)، قطر (۲۴ درصد) و روسیه (۲۰ درصد).

بولتون می‌نویسد: «ضرور است که ما استقلال انرژی خود را تأمین کنیم و به رهبر جهان در حوزه صادرات گاز مایع تبدیل شویم. امنیت انرژی امنیت ملی است هم برای ما و هم برای متحدان‌مان.»

بدینسان، بولتون هدف اصلی دیگر آمریکا را در جنگ روسیه- اوکرائین آشکار می‌کند. آمریکا از سال ۲۰۱۶ صادرات گاز مایع به اروپا را آغاز کرد و به سرعت به بزرگ‌ترین صادرکننده گاز مایع به اروپا تبدیل شد بنحوی که سهم آن در صادرات گاز مایع به ۲۶ درصد در سال ۲۰۲۱ رسید. در ماه ژانویه ۲۰۲۲ بیش از نیمی از واردات گاز مایع اروپا از آمریکا بود.

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

چگونه آمریکا «ولادیمیر پوتین» را به وجود آورد؟

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

این درسی باشه برای روسیه و عمله جات پوتین که پالایشگاه های آمریکا رو هک نکنن

نظر

• مگنوس کارلسن
                  Banned
                  • Jan 2022
                  • 1647

در اصل توسط امیرحمزه پست شده است View Post
                  لااقل بعنوان یه فرد مطلع در حوزه موشکی خدمت حضرتعالی عرض میکنم .البته پس از بازنشستگی دست رسی ها بشدت محدود میشود وبنده هم از این قاعده مستثنی نیستم ولی در حد و حدود خود خدمت حضرتعالی عرض میکنم .در اوایل تولید موشک ما بشدت نیازمند کمک گرفتن از کشور های دیگر بودیم .چه شکستها که در این حوزه نکشیدیم چه خرجها که نکردیم تا دانش اولیه را کسب کنیم .میتوانم در مورد موسک فاتح 110 خدمت شما عرض کنم که حداقل 70 مرتبه با شکست مواجه شدیم چه شب و روزها که سختی نکشیدیم تا به این موشک بسیار قدرتمند برسیم.لااقل بنده بعنوان یه نظامی خدمت شما دوستان عرض میکنم دانش و قدرت نیروهای مسلح خودتون اعم از ارتش و سپاه رو زیر سوال نبرید .خود تحقیری نکنید .صنایع موشکی ایران فقط و فقط توسط چوانان این مرزو بوم اداره میشه و هیچ کشور خارجی در اون دخالت نمیتونه بکنه و اصلا حفاظت اجازه نمیده.لطفا خود تحقیر نباشیم .ویه سوالی که پیش میاد اینکه چرا نیروهای مسلح ما باید پاسخ گوی معیشت و اقتصاد مردم باشن چرا مردم معیشت خودشونو از نیروهای مسلهح میخوان و این وسط وظیفه دولتها چیه.وظیفه نیروهای مسلح حفاظت از کشور ومنافع اون هست.فرمایش کردین ما حافظ ولایت هستیم .در قسم نامه نیروهای مسله اگر توجه بفرمایید دفاع از وطن وجود دارد.دفاع از رهبر مملکت و مردم وظیفه نیروهای مسله ایران است.خدا رو شکر فحش خور نیروهای مسله بسیار عالیست و ما همه را به جان میخریم .خدمت همه دوستان عرض میکنم که ما نیروهای مسلح شما مردم ایران امادگی داریم که هر چی دشنام و ناراحتی دارید را به جان بخریم تا شما مردم با دشنام به ما کمی اسوده باشیم ولی وظیفه نداریم که دستاوردهای بچه های خودتون رو زیر سوال ببریم .تفکر غربی یعنی نتوانستن ولی تفکر ایرانی یعنی توانستن
                  دوست محترم...شعار جانم فدای ایران بیش از40ساله که جای خودش رو به جانم فدای رهبر وپاینده رهبر داده...اگه واقعا از نیروهای مسلح هستین...تائید میفرمایین...غیر از اینه؟؟

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5095

در اصل توسط امیرحمزه پست شده است View Post
                    درود و ممنون از پاسخگویی.
                    قبول دارم که همواره نظراتی وجود دارد که برداشت خود تحقیری میشود اما نظر بنده جنبه انتقادی دارد که من در متنم به استقلال از شرق و غرب هم اشاره کردم. جان کلام من این بود که موشک چرا؟ این مسیر جنگی بنام دفاع چرا؟ اینهمه به قول شما سختی کشیدیم در این راه چرا؟ تمام توجیهات از برای دفاع است و من مقایسه ای داشتم از نحوه مسیر حرکت دفاعی ما با کشورهایی که در جنگ جهانی نابود شدند، حالا ما کجاییم و آنها کجا.
                    تمام این بدبختی های اخیر هم باز در ادامه همین مسیر و داشتن نیروی هسته ای رخ داده ( خودمان را گول نزنیم ، جمهوری اسلامی نیروی هسته ای را برای بازدارندگی دشمنانش و تضمینی برای بقای خود میخواهد عینا کره شمالی ، ادعای کاربرد نیروی هسته ای برای علم آموزش و برقش را خود مردم باور نمیکنند چه برسد به دنیا که اگر کسی باور کرده بود امروزمان این نبود )
                    اما مهمترین سوال شما که چرا نیروهای مسلح باید پاسخگوی اقتصاد مردم باشند! جان کلام را گفتید !
                    واقعا کی همچین حرفی گفته جز خود سپاه ؟! دقیقا سوال ما همیسنت به سپاه چه که در کل اقتصاد کشور دخالت میکند؟ در قانون صراحتا منع شده اما کو قانون؟!
                    این دقیقا خود سپاه است که خودش را محق و بحق دخالت در تمام شئونات میداند! من ندیدم مثلا در نیروی امنیت پرواز فرودگاه ها از ارتش حضوری باشد ، فقط سپاه ، در نیروهای حفاظتی فقط سپاه ، اطلاعات هم که برای خودش دارد در حدی که نه تنها وزارت اطلاعات رسمی کشور را اصلا قبول ندارد که حتی سریالهای گاندویی میسازد که درازتر بودن سر و گردن خودش نسبت به مجاری رسمی کشور را نشان دهد! در مخابرات ، در تلویزیون ، در دولتها .... حالا اینها به کنار اصلا ، خیلی راحت میتوانند با توجیهاتی بگویند ما در هر جا که امنیت لازم دارد حضور داشته باشیم ، سوال اقتصاد است ، خودشان اداعا دارند سپاه حرفهای بسیاری برای گفتن و توانایی های بالقوه فراوانی در عرصه اقتصادی دارد که میتواند و باید بزند! به خاطر دارم چند سال پیش یکی از فرماندهان سپاه صراحتا در مصاحبه ای گفت که ما باید در اقتصاد هم دخالت کنیم! تمام زیرساختهای بزرگ و قراردادهای عظیم کشور را به کارفرماهای سپاه میدهند،دیگه خاتم الانبیا را که کسی نیست که نشناسد! اما سپاه حتی به پروژه های بزرگ هم قانع نیست ؛ آنها حتی خرده پا ترین پروژه ها را هم میخواهند! مثالش عینی اش را خود من لمس کردم!
                    سالها قبل من شرکتی دز زمینه تبلیغات داشتم و با چند چاپخانه هم همکاری میکردم ، قیمتهایم را بسیار پایین و حتی یر به یر تنظیم کرده بودم تا جا پایم را کمی سفت کنم، به سختی و بعد چند سال تلاش توانسته بودم مشتری های بزرگ و خوبی را جذب کنم ، تا رسیدم به اولین قرارداد بزرگ خودم ناگهان مشتری جا زد ، بعد از پرس و جو متوجه شدم چاپخانه ای که متعلق به سپاه بوده با استفاده از امکانات مفتی که در اختیار دارد و قاعدتا باید برای مصارف تبلیغاتی خودشان صرف میشد دارد بازار کار را به نفع خودش مصادره میکند و به مشتری اعلام کرده هرکسی با هر مبلغی که با آنها قرار داد بسته با نصف قیمت آن با آنها قرارداد میبندد! نصف قیمت تنها در صورتی میتواند اتفاق بیافتد که شما همه مواد اولیه را مفتی در اختیار داشته باشی ، بعد از آن همه مشتری های ما و چند شرکت دیگر را جارو کردند و ما همان شروع کار زمینگیر شدیم و نتوانستیم جلوتر برویم ، این یعنی از یک حدی نمیتوانی بزرگتر بشوی مگر اینکه از خود ما باشی!
                    همین اتفاق در سطح کلان سالهاست رخ داده بی هیچ پاسخگویی ، نتیجه اش را در آشفتگی و ورشکستگی انواع تاسیسات و زیرساختهای اساسی کشور میبینیم، مردم به هیچ عنوان نه میخواهند و نه علاقه ای دارند که سپاه در اقتصاد وارد شود چه برسد که تمام کنترل کشور را بدست بگیرد، شما این سوال را نه از من و از مردم ، که از فرماندهان و بالادستی های خود بپرسید که چه خبر است!
                    و در انتها هم گفتید که قسم یاد میکنید که از وطن دفاع کنید ، پس کاش من یکبار میتوانستم تلویزیون را که باز میکنم ببینم یک فرمانده سپاهی در مراسمهایشان فریاد بزند جانم فدای وطن، اما هربار فقط شنیدم جانم فدای رهبر!!
                    این شعار میگوید که سپاه جانش را فدای رهبرش میکند ، حالا این رهبر ظالم باشد ، فاسد باشد ، هر چه باشد فرمانده کل قوایی است که حقوق آن نیروی مسلح را میدهد ، امر و دستورش را میدهد، پس آن سرباز که از سویی جانش را برای آن رهبری فدا میکند که رییس مستقیم اوست چگونه میخواهد جانش را برای وطنی بدهد که استقلالی از رهبرش ندارد، وقتی تحت سیطره کسی هستید که باید جانتان را برای او بدهید یعنی او خود بر حق است و هرگز نمیتواند در نظر شما منفی ، ستمگر یا نالایق باشد چون اصولا دیگر نمیتوانید یک ناظر بیطرف باشید.
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

دوستان پوتین یک شبه تصمیم به حمله نگرفته پوتین با کارشناس هاش حداقل هزاران ساعت در مورد این حمله فکر کردن و وقت گذاشتن پوتی برین ببینین از چه زمانی بزرگترین خریدارهای طلای جهان رو در دستور کارش گذاشته همه اینا بررسی شده پیامدهاش بررسی شده اینی هم که ماها میبینیم قدرت رسانه غرب هست برای مقابله با پوتین. اوکراین سوریه نشه خوبه! البته من طرفدار تجاوز روسیه نیستم ولی قرار هم نیست طرفدار اوکراین باشم یادمون باشه لزوما لازم نیست توی یک جنگ طرفدار یکی از طرفین باشیم بزارین نقشه خودشون تو جنگ ما و عراق به خودشون برگرده هر دو طرف میجنگیدن و ضعیف میشدن بقیه استفاده اش رو میکردن .تاریخچه خود این اوکراین رو در مقابل خودمون رو بخونین شاید اینقدر طرفداری ازش نشه همین الان هم ببینید با دانشجویانمون چطوری رفتار میکنن. البته روسیه هم کم زخم نزده بگذارین بجنگن مدیران ما عرضه و مدیریت داشته باشن استفاده میکنن نه که مثل سابق باشن حرفی نیست
                      أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• window
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 242

کم مونده بود مجری اخبار تلویریون ملی بگه "خِرسون شهر" را خدا آزاد کرد، نه روسیه.تجاوز و اشغال هم که اصلا در کار نبوده.
                        البته ما طرف هیچکس نیستیم خیلی مرد باشیم طرف همان خَری هستیم که مسئول (ع) یه روزگاری گفت همه چیزش اقتصادش است. ولی لحن رسانه ملی یه جوریه انگاری همه جاشون عروسیه. بابا بیطرف باشید این روسیه
                        بهترین شوهر دنیا نیست.بالاخره بعد از قرن ها شوهر داری یه کم مجردی هم امتحان کنید بد نیست.

نظر

• مگنوس کارلسن
                          Banned
                          • Jan 2022
                          • 1647

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                          دوستان پوتین یک شبه تصمیم به حمله نگرفته پوتین با کارشناس هاش حداقل هزاران ساعت در مورد این حمله فکر کردن و وقت گذاشتن پوتی برین ببینین از چه زمانی بزرگترین خریدارهای طلای جهان رو در دستور کارش گذاشته همه اینا بررسی شده پیامدهاش بررسی شده اینی هم که ماها میبینیم قدرت رسانه غرب هست برای مقابله با پوتین. اوکراین سوریه نشه خوبه! البته من طرفدار تجاوز روسیه نیستم ولی قرار هم نیست طرفدار اوکراین باشم یادمون باشه لزوما لازم نیست توی یک جنگ طرفدار یکی از طرفین باشیم بزارین نقشه خودشون تو جنگ ما و عراق به خودشون برگرده هر دو طرف میجنگیدن و ضعیف میشدن بقیه استفاده اش رو میکردن .تاریخچه خود این اوکراین رو در مقابل خودمون رو بخونین شاید اینقدر طرفداری ازش نشه همین الان هم ببینید با دانشجویانمون چطوری رفتار میکنن. البته روسیه هم کم زخم نزده بگذارین بجنگن مدیران ما عرضه و مدیریت داشته باشن استفاده میکنن نه که مثل سابق باشن حرفی نیست
                          مسولین ازچی استفاده کنن مومن؟...ازخون اوکراینیها استفاده کنن؟کم ازخون شهدا استفاده کردن؟..بابا شماها دیگه چه جور ادمهایی هستین....کارت خیلی درسته ...دمت گرم....

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

آن چه که در این تاپیک موج می زنه اظهار نظرهای شخصیه که البته و صد البته حب و بغض ها هم در اون دخیله.نحوه اظهار نظرها هم به این صورته که چون از غرب بدم میام پس روسیه خوب عمل کرده و یا چون از روسیه بدم میاد پس غرب داره عالی عمل می کنه.همین وبس/:.nono.:/

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

روسیه اعلام کرد تحویل موتور های موشک ماهواره بر اطلس را به آمریکا متوقف می‌کند.

از سال 1990 روسیه تعداد 122 موتور موشک ماهواره بر به آمریکا تحویل داده است

نظر

• مگنوس کارلسن
                                Banned
                                • Jan 2022
                                • 1647

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                                آن چه که در این تاپیک موج می زنه اظهار نظرهای شخصیه که البته و صد البته حب و بغض ها هم در اون دخیله.نحوه اظهار نظرها هم به این صورته که چون از غرب بدم میام پس روسیه خوب عمل کرده و یا چون از روسیه بدم میاد پس غرب داره عالی عمل می کنه.همین وبس/:.nono.:/
                                خوب...مشکل اینجاست که ماحکومت بدی داریم که سرسپرده روسهان...کسانی که بااین قضیه کنار نمیان پناه میبرن به غرب...طرفدارهاشون سجده میکنن به شرق....اصل ماجرا اینه که حکومت خیلی بد عمل میکنه...همین وبس/:.nono.:/

نظر

در حال کار...
                                X