تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mafmaf
    ستاره دار (3)
    • Dec 2013
    • 364

پاسخ : تنش روسیه با غرب(جنگ روسیه و اوکراین)

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    یک سوال دوست عزیز..

به نظر خودت چند درصد از مردم ایران با نظرات شما موافق هستند؟ مثلا اگر 100ایرانی را در نظر بگیری..چندنفرشون با شما هم نظر هستند به نظرت؟ تقریبی هم بگی قبوله!
    مرسی دوست عزیز خیلی خوشحال شدم که یک نفر درست از فردی منبع و دلیل خواست با ادبیات صحیح
    عزیز بحث درصد نیست. اگر بگم 10 درصد مردم راضی هستند جانشان را برای ایران بدهند نه جمهوری اسلامی. فقط ده درصد ایا قابل قبوله اونهم حدود 8 میلیون نفر میشه
    من کاری با اشتباهات ندارم اشتباهات در تمام دنیا و حکومت ها هست ولی بحث سر این است که چرا بدون منبع و دلیل و با غرض پست میگزارند
    یک زمانی اینجا ایدی هایی مثل نوام چامسکی مینوشتند که من واقعا دوستشون دارم. ولی اگر من یک حرف بدون دلیل و منطق فقط به دلیل اینکه عقیده ام این هست بنویسم شما ناراحت نمیشوید.
    من مخالف نوشتن کسی نیستم یا بهتر بگم کسی نیستم که بخام مخالف باشم ولی خود شما اگر حرفی کسی بزند و دلیل برای اون نداشته باشه چه برخوردی دارید
    همین فضایی که الان در فضای مجازی هست
    نوشته های دیمی و باغرض
    شما نوشته های اکثریت سایت را نگاه کنید و اگر غیر از این باشد من حرفی ندارم.

نظر

• امیرحمزه
      عضو عادی
      • Dec 2015
      • 223

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
      به امید ریشه کن شدن مزدوران کثیف حوثی که از مردم بیگناه سپر انسانی می‌سازند و با تقدیر و تشکر از ارتش ظفرمند پادشاهی سعودی و شریک قدرتمندش امارات متحده عربی که این تروریستها را از صفحه روزگار محو میکنند و به امید مرگ و ضلالت صحنه گردانان و حامیان تروریست‌های حوثی حشدالشعبی و سایر گروههای تروریستی در منطقه
      سر افعی که قطع بشه خاورمیانه نفس راحتی خواهد کشید و روی آرامش را خواهد دید
      اقای دودو عزیز اگر وطن پرست نیستی لااقل ازاده باش .لطفا وقتی در مورد ایران صحبت میکنی دهنتو اب بکش بعد اسم ایران یا همان به اصطلاح سرافعی رو بیار واگر همین همتباران پابرهنه یمنی ما یا حشد الشعبی نبودن داداشای غربی حضرتعالی پدری از شما ها در میاوردن که اون سرش ناپیدا.روی ارامش زمانی پدیدار میشود که حرام زاده های انگلیسی و صهیونیزم و امریکا و.... نابود شوند.درود بر این کشور اهورایی و درود بر کشور شاهنشاه کوروش و خامنه ای

نظر

• سعید سعیدی
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 248

در اصل توسط mafmaf پست شده است View Post
        اگر قرار به شبیه بودن استایل باشه من تاریخ عضویتم مشخصه و شما هم مشخص.
        همون خنجر به کمرها چند سال مقابل دنیا ایستادند ولی اوکراین در یک هفته پایتخت محاصره است.
        اینها هم که نوشتی تهمت محض به من است وقتی میگم راننده تاکسی به خاطر این حرفهای مفت است بدون دلیل بدون منبع فقط از ذهنتون تراوش میشه و خارج میشه
        تو میتونی به بزرگترت احترام بزاری ولی وقتی بزرگترت بهت نارو زد ناراحت نباش مثل اوکراین
        ضمنا طرز نوشته هات مثل لات های سر کوچه است که بزرگ و کوچیک و ضعیفه میگن .
        سلام
        شما دقیقا دو صفحه قبل عربستانی ها رو مسخره کردی که عرضه ندارن از سلاحهای خودشون استفاده کنن. و الان اینجا داری از یمنیها تعریف میکنی و اکراینی ها رو مسخره!!!
        دوست عزیز اکراین داره با دومین ارتش قدرتمند دنیا میجنگه و یمنی ها هم با عربستانی که به قول شما طرز استفاده از سلاحهای خودشون رو بلد نیستن!

نوع نوشتارتون جالب نیست.

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

به شترمرغ گفتن بیا بار ببر گفت من مرغم
          گفتن پس بیا تخم بذار گفت من شترم

یه ضرب المثل ژاپنی میگه:
          هرکس در پی دویدن برای گرفتن دو خرگوش باشه هیچ کدوم از خرگوش رو نمیتونه بگیره

هیچ وقت نمیشه دین رو با وطن پرستی ترکیب کرد
          اونی که دین داره وطن پرست نیست و اونیکه وطن دوسته دین نداره

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

257 حمله تایید شده. دوباره تحلیلی زیبا از تاکسی ران دیگر .این 257 را از کجا اوردی بدون منبع حرف مفت نزنید .کشتی زنگ زده چیست حرفت را درست بزن.بی سوادی خودتون را نمیخاد با حرف های دو پهلو پنهان کنید.
            سطل اب لازم نیست فعلا ایران اصلا کاری لازم نیست انجام بدهد چون اینقدر نیرو در منطقه ایجاد کرده که فعلا خودش کاری لازم نیست انجام بده.انتقام سخت یعنی اخراج از عراق و افغانستان که انجام شد و بعد از سوریه یمن و سرانجام اسراییل
            ضمنا ادم اگر پست نزنه نمیگن کیبوردش خرابه.
            هنوز یک هفته نشده دو سرهنگ سپاه را با چراغ سبز پوتین در سوریه به هلاکت رساندند تعداد حملات اسراییل به مواضع ایران در سوریه و حالا ایران دیگه از شمارش خارج شده خیلی وقاحت میخواد انکارش
            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• mafmaf
              ستاره دار (3)
              • Dec 2013
              • 364

زمانی که در پناهگاهاتون در اسراییل بودید زیر موشک های سپاه و وقتی دور خودتون دیوار کشیدید برخلاف ارزوهاتون یعنی نیل تا فرات باید هم اینقدر کینه داشته باشید به ایران
              کوروش یک ایرانی بود و شما یهودیها را نجات داد ولی اینبار همان ایرانی ها پدرتون را دراوردن و نابودتون خواهند کرد.فعلا کنار مرزهاتون هستیم و هیچ غلطی نمیتونید بکنید.
              به امید حذف این غده سرطانی
              این غده سرطانی باید نابود بشه به همراه شما موش های یهودی

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5096

در اصل توسط امیرحمزه پست شده است View Post
                اقای دودو عزیز اگر وطن پرست نیستی لااقل ازاده باش .لطفا وقتی در مورد ایران صحبت میکنی دهنتو اب بکش بعد اسم ایران یا همان به اصطلاح سرافعی رو بیار واگر همین همتباران پابرهنه یمنی ما یا حشد الشعبی نبودن داداشای غربی حضرتعالی پدری از شما ها در میاوردن که اون سرش ناپیدا.روی ارامش زمانی پدیدار میشود که حرام زاده های انگلیسی و صهیونیزم و امریکا و.... نابود شوند.درود بر این کشور اهورایی و درود بر کشور شاهنشاه کوروش و خامنه ای
                یا خود خدا ! /:.ph34r-smiley.://:.wacsmiley.:/
                من تا حالا اینجورش رو ندیده بودم دیگه !!
                /:.weirdsmiley.:/laughingsmiley/:.yead.:/
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mafmaf
                  ستاره دار (3)
                  • Dec 2013
                  • 364

وقتی جوابی برای گفتن ندارند شروع به تمسخر میکنند برای حذف طرف مقابل .
                  نوشته های طرف را نمیبینند فقط جایی که براشون عجیبه را هایلایت میکنند .کسی که وطن پرست باشه را واقعا ندیدید چون شما ها به بزرگترخودتون یعنی امریکا اعتماد میکنید و بهتون نارو میزنند عادت به وطن پرستی ندارید و ندیدید.
                  اوکراین لکه ننگ برای شماهاست .اشرف غنی و حسنی مبارک مایه ننگ ابدی شما وطن فروش هاست.
                  بایدن براتون دعا خواهد کرد

نظر

• arsenal2009
                    عضو فعال
                    • Jun 2015
                    • 356

نوشته های طرف را نمیبینند فقط جایی که براشون عجیبه را هایلایت میکنند .کسی که وطن پرست باشه را واقعا ندیدید چون شما ها به بزرگترخودتون یعنی امریکا اعتماد میکنید و بهتون نارو میزنند عادت به وطن پرستی ندارید و ندیدید.
                    اوکراین لکه ننگ برای شماهاست .اشرف غنی و حسنی مبارک مایه ننگ ابدی شما وطن فروش هاست.
                    یه لیوان آب خنک‌بخور دوست عزیز . امثال شما از وطن نباید صحبت کنند مگه شماها وطن گذاشتید بمونه همه رو خوردید بالا کشیدید یا هدیه دادید به ارباب پوتین و برادران چینی .

نظر

• hasan12
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1162

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                      نتیجه زیاد هم فرقی نداره به عراق حمله کردند به بهانه سلاح های کشتار جمعی آخرش هم گفتند عراق اینها رو نداشته
                      در مورد روسیه هم شک نکنید نظر و علاقه شخصی نیست با تعداد زیادی مشاور نظامی و اقتصادی و اجتماعی بحث میشه حتی با کشورهای دیگه هماهنگ میشه و کل قضیه ارزیابی میشه بعد میرن تو یک جنگ
                      حالا دیگه نتیجه چی بشه یک بحث دیگه است
                      تجربه حمله به عراق واوکراین نشان می دهد هرگونه اقدام نظامی به صورت علنی و به صورت گسترده بدون مجوز شورای امنیت خسارات جبران ناپذیری وارد می کند.

نظر

• bahramkhaliran
                        عضو جدید
                        • Sep 2020
                        • 812

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                        به شترمرغ گفتن بیا بار ببر گفت من مرغم
                        گفتن پس بیا تخم بذار گفت من شترم

یه ضرب المثل ژاپنی میگه:
                        هرکس در پی دویدن برای گرفتن دو خرگوش باشه هیچ کدوم از خرگوش رو نمیتونه بگیره

سلام
                        خواهشن وقتیکه دانشی نداریدحرف نه زنید!چون گفته هایتان میزان بزرگی ویاحقارتتان رانشان خواهند داد.پس اول چندنام دهن پرکن (دکتر یا دانشمند)برای خودایجاد وپشت آن پنهان شوید.وبعدشروع به حرف زدن کنید تانادانها باورکنند.
                        حال بنده دین دارم ومسلمانم وتمام اصولی که به آن پای بندم درقرآن آمده.
                        دراین کتاب آمده به (کشورت)خانه ات حمله کردندبه خانه شان حمله کن.کشتندبه کش .درعهد(برجام)خودخیانت کردندمجازاتشان کن.هرخساتیکه به تووارد کردند به آنها واردکن.اگرازحقت گذشتی نامردراپرو ترکردی به طوری که دین ودنیایت راازت بگیرد!
                        ولی چه کنم که در دنیای امروزفقط نامردان حق نوشن وانتشارمطالب رادارند.
                        وهرچه آنهاانجام دهندوبگویندقانون است.وهرچه ماانجام دهیم وبنویسیم تروریسم وناقض قانون وفحاشی محسوب می شود.
                        می گویندکسی که خواب است می شود بیدارکردولی کسی که خودرابه خواب زده است راهرگز!
                        نکته مهم بارها ازخودم می پرسیدم که چراخداونداقوامی رانابودکرد؟جواب این است که آنها خودرابه خواب زدند.
                        مدیر وب سایت خودرابه خواب زدن عاقبت خوشی ندارد.
                        آخرین ویرایش توسط bahramkhaliran؛ 2022/03/11, 10:22.

نظر

• Auschwitz
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 444

تکرار میکنم من طرفدار امریکا و غرب و عربستان نیستم ولی به نظرت بشار اسد وطن پرسته؟ وطن پرستیش محشره این فاحشه باز! الان سوریه بهشته یا ترکیه؟
                          حسن نصر الله وطن پرسته؟ اگر این همه خواهان داره چرا توو انتخابات نخست وزیری لبنان شرکت نمیکنه؟! بودجش از معادن طلای لبنان میاد؟ از میادین وسیع نفتی لبنان تامین میشه؟!
                          شیخ زکزاکی وطن پرسته؟ یا شیخ پشم الدینهای افغانی؟
                          حسنی مبارک مرد بود که موند توو کشورش حتی به قیمت زندانی شدن والا میتونست عین اشرف غنی بره عربستان.
                          مطلق نگر نباشیم.دفاع از پَرِدایم جهالت و ظلم و اختلاس در هیچ جا منطبق با منطق نیست ایران ,عربستان , اسراییل, افغانستان سوریه ندارد.

نظر

• عبدالله محمدی
                            ستاره‌دار(26)
                            • Mar 2011
                            • 1166

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post

سلام
                            خواهشن وقتیکه دانشی نداریدحرف نه زنید!چون گفته هایتان میزان بزرگی ویاحقارتتان رانشان خواهند داد.پس اول چندنام دهن پرکن (دکتر یا دانشمند)برای خودایجاد وپشت آن پنهان شوید.وبعدشروع به حرف زدن کنید تانادانها باورکنند.
                            حال بنده دین دارم ومسلمانم وتمام اصولی که به آن پای بندم درقرآن آمده.
                            دراین کتاب آمده به (کشورت)خانه ات حمله کردندبه خانه شان حمله کن.کشتندبه کش .درعهد(برجام)خودخیانت کردندمجازاتشان کن.هرخساتیکه به تووارد کردند به آنها واردکن.اگرازحقت گذشتی نامردراپرو ترکردی به طوری که دین ودنیایت راازت بگیرد!
                            ولی چه کنم که در دنیای امروزفقط نامردان حق نوشن وانتشارمطالب رادارند.
                            وهرچه آنهاانجام دهندوبگویندقانون است.وهرچه ماانجام دهیم وبنویسیم تروریسم وناقض قانون وفحاشی محسوب می شود.
                            می گویندکسی که خواب است می شود بیدارکردولی کسی که خودرابه خواب زده است راهرگز!
                            نکته مهم بارها ازخودم می پرسیدم که چراخداونداقوامی رانابودکرد؟جواب این است که آنها خودرابه خواب زدند.
                            مدیر وب سایت خودرابه خواب زدن عاقبت خوشی ندارد.
                            دوست عزیز
                            بیشترین ضربه را چه کسی به ایران زده روسیه یا امریکا اگر شعار نه شرقی ونه غربی است چرا افتاده اند در دامن روسیه
                            میگویید زدند بزن چرا روسها را نمیزنند
                            ادم باید وجدان داشته باشه وبی طرفانه قضاوت کنه
                            اینها را امریکا اورد ولی روسها زرنگتر بودند تونستند بیشترین استفاده را از انقلاب ببرند
                            بهترین ارتشبدها وافسران نظامی ما را با تحریک روسها اعدام کردند وترورهای دهه اول انقلاب هم ازعوامل روس ها بودند
                            تا مهرهای خود را بچینند که با غرب رابطه نداشته باشند
                            بزرگترین خیانت غرب به وطن ما انقلاب ایران بود که ما را به قهقرا برد هم فرهنگ ما وهم دین و اعتقادات اکثرمردم را نزول دادند
                            =================================
                            ایران غربگرا برای روسیه بسیار خطرناک‌تر از ایران هسته‌ای است!

رجب صفروف، مدیر مرکز مطالعات ایران معاصر در روسیه:

?ایران همچون سپر دفاعی آهنین برای ما (روسیه) در برابر غرب است و اگر دولتی غربگرا در ایران به سر کار بیاید از همان لحظه فروپاشی روسیه آغاز خواهد شد.

نه روسیه دوست ما است نه امریکا ولی سگ امریکا شرف داره به روسها که بیشترین تجاوز به ایران را داشته

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

اوکراین مثالی است از کشوری آباد که حاکمان بی لیاقت که توجهی به منافع ملی خوشان ندارند،با تصمیمات غلط و جوگیر شدن باعث نابودی آن میشوند.

اگر چه دیدن زجر و آوارگی انسان ها دردناک هست، ولی به نظر میرسه منافع ایران فعلا اقتضا میکنه فعلا در آتش این جنگ بدمد تا منافع مطلوب خودش را که سالها از دست داده، بتواند از هر دو سمت دعوا بازیابی کند
                              آخرین ویرایش توسط zess؛ 2022/03/11, 11:08.

نظر

• faraz4fx
                                عضو جدید
                                • May 2020
                                • 7

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                اوکراین مثالی است از کشوری آباد که حاکمان بی لیاقت که توجهی به منافع ملی خوشان ندارند،با تصمیمات غلط و جوگیر شدن باعث نابودی آن میشوند.
                                اینا برا شما سایبریها مثاله ولی برا 80 میلیون ایرانی خاطره س که هرروزم در حال تکراره

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                اگر چه دیدن زجر و آوارگی انسان ها دردناک هست، ولی به نظر میرسه منافع ایران فعلا اقتضا میکنه فعلا در آتش این جنگ بدمد تا منافع مطلوب خودش را که سالها از دست داده، بتواند از هر دو سمت دعوا بازیابی کند
                                بیچاره اوکراین چه هیزم تری بشما فروخته؟.بجزاینکه نخواسته ارباب بالاسرش پوتین باشه

نظر

در حال کار...
                                X