کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به 4 روز نکشید.بر خلاف کل ایران که تعریف و تمجیدت میکردن گفتم بدنسازی به درد لیگ ایران میخوره......
برای سال بعد باید حتما فکری به حال میانگین تیمت بکنی(احمدزاده.عالیشاه.پور علی گنجی .امیری.رفیعی.کنعانی.ریگی) حتی امیری بهترین بازیکن پرسپولیس هم نام بردم
اینا بازیکنان 20-22 سال نیستن که 5 تا بازی را 90 دقیقه هجومی بای کنن...2 تا را هم موندن .سعی کن فقط دنبال برد باشی نه سراسر تهاجمی تا بدن بازیکنان جواب بده
یحیی گوش نکرد و اخراج شدlaughingsmiley اما تو ........../:.rolleyessmileyani
پرسپولیس 1 چادرملو 0
گاریدو جان
یک هفته گذشت و برداشتم کاملا درست بود..از میان اسامی بالا همه تعویض شدن به دلیل جواب ندادن بدنشون
کلام آخر :اینجا اسپانیا نیست که بازیکنان از نونهالی وارد آکادمی بشن و در رده بزرگسالان ۹۰دقیقه برن و بیان...امروز را با شانس برنده شدی اونم در تهران با ........مدیریت کن مدیریت
آیا میشه گفت رشد و نوسان دلار یه خبر مثبت برای بازار
و انتظار برای واکنش ................................یه خبر منفی بحساب میاد
من بودم در صورت ادامه دار شدن انتظار.. تابلو اقتصاد را نهایت تا دوشنبه سبز پررنگ و قوی میکردم (آغازدلچسب جو اعتماد به سهامدار.که در همه حال دستور حواسش به شماها هست)
ارادت جان بنظر خودت زیادی توهمی نیست؟توهم توهمه
امروز دوشنبه....گفتم اگه من بودم........اماااااااااااااااااااااااا
آیا میشه گفت رشد و نوسان دلار یه خبر مثبت برای بازار
و انتظار برای واکنش ................................یه خبر منفی بحساب میاد
من بودم در صورت ادامه دار شدن انتظار.. تابلو اقتصاد را نهایت تا دوشنبه سبز پررنگ و قوی میکردم (آغازدلچسب جو اعتماد به سهامدار.که در همه حال دستور حواسش به شماها هست)
ارادت جان بنظر خودت زیادی توهمی نیست؟توهم توهمه
سلام.در روزی که بازار صف فروش بود از دید اقتصاسی توهم زده شد که در صورت ادامه دار شدن انتظار تنش از دوشنبه.....
3 روز نسبت به صف های فروش قبلی روند بهتری داشتیم
دوشنبه و سه شنبه دوستان fatf را دلیل دونستن اما....
بعنوان یه آماتور
هنوزم که هنوزه متوجه نشدم چرا عشقی را باید مسئول ریزش بورس دونست!!!!!!!!!
آیا اگر جهانگیری از فردارییس بورس میشد استارت رشد زده میشد؟؟؟؟
من میگم بله شاید یه رشد نهایت8-20 درصدی اونم نه روی همه بازار صرفا بخاطر جو روانی که روی بازار داشت..
از دید من آماتور رشد کلی بازار به قیمت سهم ربطی نداره به شرایط اقتصادی سیاسی (داخلی .خارجی)که ارتباط مستقیم با خزانه از دید دولتی که روی کار هست بیشتر بستگی داره
حسم میگه
در آینده نزدیک بغیر از کلمات تکنیکال .بنیاد
دو کلمه دیگه هم به بورس اضافه میشه که ارتباط مستقیم با رفتار بازار به اتفاقات(لحظه ای) سیاسی اقتصادی داخل و خارج داره .مثلا (علم اقتصاسی)ترکیبی از اقتصاد و سیاست
شایدم هست و من مبتدی بیخبرم/:.sadsmiley.:/
و نمیدونم چرا حسم هنوزم که هنوزه بهم میگه بازار در حالت طبیعی ونرمال باید در 01/30 شروع به ریزش میکرد اونم طی روال طبیعی نه در 02/17
یعنی باز حسم میگه شاید به بازار حجم دادن بابت خروج و اون نامه علت اصلی ریزش نبود بلکه بهانه ای برای من بورس دوست بود
عذرخواهی نظراتم متفاوت و قابل قبول نیستن
یه مطلب دیدم از دوستان استاتید فین:الان بیشتر به تحلیلگر سیاسی نیاز داریم تا تحلیلگر بورس
از مطلب بالا یکسال میگذره....نکته جالب بالا(علم اقتصاسی ) ست .(اقتصاد +سیاست)
در اون روز حشکوه حدودا 800 امروز 180
نظر