دست نوشته های یه آماتور
Collapse
X
-
پاسخ : دست نوشته های یه آماتور
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postمن مبتدی
درحال حاضر ورنا را لیدر میدونم .که به اولین مقاومت خورد.بعدی 5 درصد و مقاومت بعدی محدوده زیر 10 درصد بالاتره..حال اگه خبر برجامی بیاد که نیازی به گفتن نیست...
بنظرم خوب بود اگه خساپا حداقل 3-4 روزی همچون حجمی در مثبت بالا میخورد....آخرین ویرایش توسط ارادت؛ 2022/08/15, 12:04.
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postبایدن
خروج از افغانستان/عدم مهار کرونا/جنگ اوکراین/اثرات منفی اقتصادی/تورم/نارضایتی مردم یکطرف
انتخابات میان دوره ای کنگره از طرف دیگه که از 6 مورد مهمتره =نیاز بایدن به برجام
رفع تحریمها/مشکات اقتصادی = نیاز ایران
اینجا هر کدوم مطالبه بیشتری داشته باشن برنده هستن گیر کار اینجاست
زمان برا نتیجه اندک است
چراغ برجام چطور روشن میشه
آزادی زندانیان/راه اندازی دوربین/پول/
دیدار وزراء خارجه دو کشور
آیابیشتر از همه خپارس مثل سهامداران برای برجام لحظه شماری میکنه/:.smilingsmiley.:/
توهمی دیگر
انتخابات میان دوره ای کنگره کماکان مهمترین عامل تمایل بایدن به برجام..
بزرگترین مانع =مسائل پادمانی
تضمین بیشتر و رفع تحریم شرکتهای...از اولویت برخوردار نیستن..
احتمالا اگر آژانس از مسائل پادمانی کوتاه بیاد /:.ohno-smiley.:/ از اون طرف خبری از تضمین و رفع تحریم بیشتر نیست
و اگر ایران کوتاه بیاد /:.negaran.:/ /:.ohno-smiley.:/در مقابل هم تضمین و هم رفع تحریم بیشتررا مطالبه میکنه
یکم صبور........بهترین وتنها کاری که میتونم انجام بدم اینه که اگرسهم مثبت دارم استفاده کنم تا.....
نظر
-
وزیر امور خارجه
مجلس می گوید پیش نویس ایراداتی دارد.بلاخره طرف مقابل هم مطالباتی دارد...
این صحبت قابل تامل از وزیر جای تحلیل توسط اساتید داره....
توهماتم میگه..
تصمیم نهایی توسط شورای امنیت ملی گرفته شده که وزیر سبکبال به مجلسی ها میگه نمیشه همش ما امتیاز بخوایم بالاخره اوناهم توقعاتی دارن/:.smilingsmiley.:/
اگر واگر قراره توافقی انجام بشه قطعا بهترین زمان وگرفتن امتیازات بیشتر قبل از امضاء ست.
نظر
-
آیا
پایان بازی برجام مثل پایان بازی پرسپولیس و ذوب آهن میمونه ...و برنده ای نداره که البته برنده واقعی بازی ذوب آهن بود:.thumbsupsmileyanim.فقط بهش امتیاز بیشتر ندادن..حالا خوبه پرسپولیسی هستم/:.smilingsmiley.:/
یا
برای زمان دیگه فقط و فقط یک بازی در نظر میگرن و درپایان هرکدام برا خوشون 3 امتیاز حساب میکنن و خودرا برنده بازی
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postسلام
خساپا محدوده 186 میتونه حمایت باشه و اگر بنا به ریزش باشه 178 و...
منفی ثرود ضرر 610 ریسک
رکیش
منفی نوری ضرر 8900
حسم میگه که حس افرادی مثل من حس خوبی به فردا ندارن..B-)
من جای سهامداران خساپا بودم در صورت ریزش از 198-200 حمایت میکردم برا 15 درصد دیگه.یا جای دستور بودم ازخپارس استفاده میکردم.آیا خپارس اونقدر قویه که بتونه برا لحظه ای لیدری کنه.
خب حس دیگه چی میگه/:.rolleyessmileyani/.:biggrinsmiley.:/
میگه یه خسته نباشید بگیم به سهامداران خودرویی و.....البته بهتر اینه به نوسان گیران /:.ph34r-smiley.:/بگیم تا سهامداران
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postادامه توهمات
انتخابات میان دوره ای کنگره کماکان مهمترین عامل تمایل بایدن به برجام..
بزرگترین مانع =مسائل پادمانی
تضمین بیشتر و رفع تحریم شرکتهای...از اولویت برخوردار نیستن..
احتمالا اگر آژانس از مسائل پادمانی کوتاه بیاد /:.ohno-smiley.:/ از اون طرف خبری از تضمین و رفع تحریم بیشتر نیست
و اگر ایران کوتاه بیاد /:.negaran.:/ /:.ohno-smiley.:/در مقابل هم تضمین و هم رفع تحریم بیشتررا مطالبه میکنه
یکم صبور........بهترین وتنها کاری که میتونم انجام بدم اینه که اگرسهم مثبت دارم استفاده کنم تا.....
ظاهرا ایران کوتاه اومده..پس دنبال تضمین قویتر و رفع تحریم بیشتر شرکتهای وابسته....بلاخره باید فرقی با برجام قبلی داشته باشه/:.sadsmiley.:/هرچند خیلی از تحریمها قابل لغو نیستن
نظر
-
من مبتدی اگه سهامدار یکی از سهام وساپا خگستر ورنا خزامیا بودم بخاطر عملکرد مثبتی که تو این 5ماه داشتن خوشحال بودم..نمیدونم کلیت سهام دیگه چطور بوده اما من اگه داشتم راضی بودم..شاید عدم رضایت من به این دلیله که زمان و قیمت مناسب را برای ورود یا میانگین انتخاب نکرده باشم.
توهماتم میگه عکس العمل درستی حداقل در دو مرحله نسبت به کلمات (حمایت .مقاومت)که من باشون بیگانه هستم داشتن..
نظر
نظر