دست نوشته های یه آماتور
Collapse
X
-
پاسخ : دست نوشته های یه آماتور
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postیه سوال برا من مبتدی پیش اومده!!!!!!!!!
چرا باخبرهای نسبی اعلام افزایش قیمت خودرو بزرگان و اساتید مانور یا......زیاد نمیدن؟؟؟؟؟؟؟
اما سه ماه پیش به این سمت ..............یکی از بحث های داغ بازار خودرویی ها بودن
رشد نسبی 100 درصدی بازار
جبران شدن بخش زیادی از ضرر سهامداران
سود بالای بخشی از سهامداران میدونم
اگر خبر افزایش قیمت 5 ماه پیش میومد بنظرم مطلب پشت مطلب زده میشد
نظر
-
درود
دیروز ملوان باید گل بارون میشد منتها یحیی طبق روال همیشگی اهل تزریق انگیزه برای بازیکنان نیست.
کاری کرده بازیکنان تعویضی انگیزه نداشته باشند. آخه ۵ دقیقه هم شد ایجاد انگیزه.
قشنگ عیسی با انگیزه رو هم نابود میکند. دیروز در چهره عیسی انگیزه ندیدم! همون طور که بیش از یکسال در چهره سیامک انگیزه ای دیده نمیشود.
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postسلام
آیا دستور .صندوق با نگاه به تورم وتولید میتونه ارزش معاملات را بالای 20 بیاره و ثابت کنه یا.....
البته من نمیدونم ارزش معاملات چیه هر چی هست الان 16
علت اصلی نامه مخبر به شورای رقابت شعارسال (مهار تورم.رشد تولید)
آیا شورای رقابت قدرت مقابله با مخبر را نه -بلکه قدرت مقابله با شعار سال را داره؟؟؟اگر نداشته باشه/:.negaran.:/
برای قشنگی داستان یکی از خروجی ها میتونه این باشه:
پس از نشست ......با......افزایش پلکانی 10-15 درصدی هر سه ماه یک بار
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postسلام
آیا دستور .صندوق با نگاه به تورم وتولید میتونه ارزش معاملات را بالای 20 بیاره و ثابت کنه یا.....
البته من نمیدونم ارزش معاملات چیه هر چی هست الان 16
میگفتن
روزی که کانالها و...خبر از رشد های نجومی و .....میدن زمان خروج از بازاره
حالا که یه شخص مبتدی خبر ازرشد شاخص میده چه باید کرد اونم نزدیک به مقاومت روز شنبه!!!؟؟؟؟/:.sadsmiley.://:.ohno-smiley.:/:((
احتمالا روزه بی سحری زیادی روی مبتدی اثر گذاشته/:.smilingsmiley.:/:O
نظر
-
در اصل توسط مدافع پست شده است View Postدرود
دیروز ملوان باید گل بارون میشد منتها یحیی طبق روال همیشگی اهل تزریق انگیزه برای بازیکنان نیست.
کاری کرده بازیکنان تعویضی انگیزه نداشته باشند. آخه ۵ دقیقه هم شد ایجاد انگیزه.
قشنگ عیسی با انگیزه رو هم نابود میکند. دیروز در چهره عیسی انگیزه ندیدم! همون طور که بیش از یکسال در چهره سیامک انگیزه ای دیده نمیشود.
عیسی:ظاهرا تنبیه انضباطی بوده-یحیی طی این دوسال بیشتر از هر مهاجمی به عیسی بازی داده اما علی رغم دوندگی و تعصب بالاش موفق نبوده..اگه دوندگیش مثل عبدی بود وخودشو اذیت نمیکرد و فقط دنبال فرصت گلزنی بود شرایط بهتری داشت..
یحیی:هنوزم معتقدم یحیی نقشی در برد نداره و این بازیکنان تکنیکی پرسپولیس هستن که با توجه به خصلتی که دارن بازی را در میارن
امیدوارم اشتباه کرده باشم!!!!!!!!!
سرمربی ملوان تمایلی به برد و مساوی نداشت.از اول تا آخر ریلکس بود..این مقدار اونم از مازیار زارع عجیب بود همینطور چینش بازیکنانش
نظر
-
در اصل توسط مدافع پست شده است View Postمحرمنویدکیا سرمربی سابق سپاهان، مجتبی حسینی سرمربی تیم پیکان و سعید دقیقی سرمربی تیم دسته یکی شمس آذر قزوین سه گزینه اصلی هدایت تیم ملی امید هستند./خبر ورزشی
درود
یاد شما افتادم.
به دید من در حال حاضرشما اگه بهترین گزینه سرمربی تیم ملی باشی قبل از انتخاب شدن باید دارای یه سری فاکتورهایی باشی که بتونی از چند فیلتر دستوری رد بشی این انتخاب چند گزینه بازی بیش نیست
نظر
-
برای بازی امروز بورس برنده پایان بازی کدوم تیمه
1-نیمه اول بازی بازار بورس 2- نیمه دوم بازی بازار بورس
من چون مبتدی هستم اگه بورس باز بودم نیمه اول بازار را با5-7 تا گل کار را تموم میکردم .
مبتدی جان
همون بهتر که بورس باز نیستی/:.rolleyessmileyani
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postآقا یحیی
2 بازیکن پرسپولیس به دلیل بازیگیری و استفاده نادرستت الان جاشون در تیم ملی خالیه
1-سعید صادقی بهترین پاسور سال گذشته که دنبالش رفتی و جذبش کردی
2-دانیال اسماعیلی فرد اگر در پست خودش ازش استفاده میکردی قطعا در تیم ملی بود .
وحید امیری
هم باید شانس بیاره خط نخوره .علی رغم سن بالاش یکی از 3 بازیکن برتر میانی لیگ برتره اما جنابعالی بعلت ترافیک بازیکن میانی ازش در دفاع چپ استفاده میکنی که اصلا تخصص نداره
1-سعید صادقی در 2 بازی گذشته یکی از 2 بازیکن برتر پرسپولیس بوده(قلعه نوعی دیده باشه گزینه اول دعوت شدگان به تیم ملیه)
2-برای دعوت به تیم ملی در دربی باید صد درصد قائدی را از کار بندازه
3- وحید امیری دیروز در پست تخصصی خودش استفاده شد و یکی از بهترین بازیهای اخیر خودشو به نمایش گذاشت
البته نمایش عالی پرسپولیس در بازی دیروز به جایگاه مس کرمان و بدتر از اون به تفکر مربی مس که تحت تاثیر بمب های خبری در مورد بازیکنان اخطاری پرسپولیس قرارگرفته بود..(از اول بازی سرمربی و بازیکنان مس با هرخطای بازیکنان پرسپولیس دستشون را به علامت دریافت کارت بالا میبردن) مربوط میشد.
نظر
نظر