کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بااین انتخاب تقریبا تمامی فشار ها از روی تاج برداشته شد..از قرار داد ویلموتس گرفته تا انتخاب کی روش ومتحمل شدن هزینه های مادی و اجتماعی و حدودا 8 سال سر کار بودن تمامی اهالی فوتبال
حسم میگه
این انتخاب با برنامه ریزی با قلعه نوعی انجام شده برای اهداف کوتاه و بلند مدت
اهداف بلند مدت خونه تکانی با ملی پوشان سابق حتی طارمی
تااینجا از بورس بدتر طی این 8 سال اهالی فوتبال بودن
آیا باقلعه نوعی بهتر بازی میکینم؟؟
حتی اگه سعید دقیقی مربی بسیار جوان شمس آذر هم سرمربی تیم ملی باشه باید شاهد فوتبالی به مراتب زیباتر از کی روش باشیم
بازیکنان ایرانی بیشتر از اینکه به سرمربی نیاز داشته باشن به مدیریت نیاز دارن
11 ماه گذشت ...صد درصد انتقاد از قلعه نوعی درست بود
سلام
ایران ۱ روسیه۱
بعد بازی تقریبا همه به تعریف و تمجید از قلعه نوعی پرداختن....اماتوهمات من بازچیز دیگه میگن.
روسیه:شباهت به تیمی میداد که انگار مدتها بازیکنانش خونه نشین بودن و دو روز پیش بهشون گفتن جمع بشید میخوایم با ایران بازی کنیم.(از نظر بدنی اصلا آماده بازی نبودن)روسیه آماده و واقعی را دقیقه ۵/۵تا ۶/۵بازی باید دید..زمانی که شدید ترین پرس را ایران داشت.اما درنهاااااااایت خونسردی با ۱۲_۱۵پاس توپ را از محوطه خودشون به محوطه جریمه ایران آوردن
درحالیکه راحتترین کار این بود زیر توپ بزنن...
از قلعه نوعی سوال شده..قلعه نوعی ۱۶سال پیش باالان چه فرقی داره جواب داده تجربه ام بیشتر شده....دیروز باز خبرنگاری میگه من منتقد شما هستم..امیر میگه تا ۱۰۰۰بلدی بشماری!!!بشمار
این ادبیات منو یاد تاج میندازه..واینکه یه مربی حرفه ای که جانشین کی روش شده باید خیلی خیلی حرفه ای تر صحبت کنه....
هرزمان قلعه نوعی تونست از مقاومت و سقف تاریخی اسکوچیچ باهمون شرایط عبور کنه بررسی عملکردش ارزش داره.....
سلام
برداشتم از 20 دقیقه تماشای بازی
با توجه به جایگاه ایران و کنیا و میزبانی و حضور تماشاگران ایرانی و.....
این کنیا بود که دقیقا با برنامه وبا تاکتیک از قبل طراحی شده عمل میکرد...کار دفاعی منسجم.گرفتن توپ .کارهای انفرادی گروهی .وانتقال توپ با کمترین ضربه به خط حمله......شاید ایران 3 امتیاز را گرفت اما ازنگاه بازی دوستانه این کنیا بود که به خواسته هاش رسید.
امیر خان
حدودا 50 ساله در ایران بعنوان بازیکن سرمربی باشگاهها و تیم ملی مشغول بودی...
تمام بازیکنان ایران را میشناسی خودت و اهالی فوتبال را اذیت نکن
همه بازیکنانی که مد نظر داری را اعلام کن ادامه کار بده و زمان را هدر نده.....
من بودم 15 بازیکن هم سطح محمد عمری را با همین سن و کمتر انتخاب میکردم و قول صعود به مراحل بالاتر جام جهانی را میدادم...
هر چند فوتبال ما 8 سال از سطح حرفه ای فاصله گرفته اما تنها چیزی که میتونه به فوتبال ایران کمک کنه
(سرعت دادن به بازیه) که بزرگترین ضعف فوتبال ایرانه
که مقدمه اش داشتن بازیکن جوان پا به توپ و سرعتیه.....
نمونه همچون بازیکنی محمد عمری و تا چشم کار میکنه همچون بازیکنانی در ایران داریم منتها شهامت استفاده از اونا را نداریم چون خودمون مربی روز و حرفه ای نیستیم.و.هنوز که هنوزه در بازی دوستانه دنبال نتیجه بازی و 3 امتیاز هستیم ..
وای به حال تیم و فوتبالی که رامین رضائیان بهترین بازیکنش بشه البته این از خوبی بازیکن نیست از ضعف و عدم برنامه سرمربی تیمه
دروووود
سلام وارادت خدمت شما استاد بزرگوار
با اینکه آماتور هستم اما از روزای اول ارادت خاصی به استاد وحید 20 و شما داشتم.این ارادت قبل از اینکه بخاطر استادی شما در تکنیکال.....باشه به خاطر شخصیت و بزرگواری و متانت شما در طی دوران گذشته است خصوصا برخورد شما دو بزرگوار با روزهای سرد و یخبندان بازار بورس...
ممنون برای یادآوری ...پیام من در مورد قلعه نوعی و تیم ملی از 8 ماه پیش بالا اومدن درهمین صفحه و متاسفانه علی رغم برد ژاپن تغییر نکردن.
گفتین ازنظر تاکتیک ژاپن ناتوان شده بود!توهم من میگه زمانی که پا و بدن بازیکن از شدت خستگی نای راه رفتن نداشته باشه رونالدو هم باشه بعنوان بدترین بازیکن زمین انتخاب میشه و بازیکن در این حالت نمیتونه تاکتیک مربی را در زمین پیاده کنه .ژاپن از خداش بود بازی زود تموم بشه در ظاهر بخاطر فشار حملات ایران اما در واقع بدن اونا بخاطر بازیهای سنگین تدارکاتی ..بعد دور مقدماتی اگر اشتباه نکنم باویتنام که مثل خودش 90 دقیقه سرعت و دوندگی بالا داشتن...بعد با عراقی که همیشه از نظر بدنی یکی از قدرت های آسیا بودن..
بنظر من حتی عراق برای قرار گرفتن در این گروهی که از نظر سرعت و دوندگی سرآمد همه تیم ها بودن ضربه خورد...
لطفا خلاصه بازی ژاپن ویتنام و عراق ژاپن را نگاه کنید......سرعت دوندگی که این دو در این دوتا بازی داشتن بنظر من ایران در مجموع بازیهاش نداشت...
ایران راههارا نبسته بود..گل اول ژآپن روی خط18 قدم 10 متر فضا برای شوت زدن داشت و مدافعی نبود.....
ایران به دلیل داشتن بازیهای ساده تر وبدن کمی آ ماده تر نسبت به ژاپنی که از نظر بدنی خلع سلاح شده بود و چیزی برای از دست دادن نداشت دست به حمله انتحاری زد و........
در بازی ایران استرالیا که چیزی برای از دست دادن نبود اونجا هم ایران .........صعود کرد اما همه چیز در صعود دخیل بود بغیر از تاکتیک سرمربی.....
من در هیچکدوم از بازیهای ایران تاکتیک ندیدم@};-
حتی بعد از برد مقابل ژاپن هم منتقد قلعه نوعی بود
صددرصد درست بود
سلام
شروع فوتبال
و باز انتقاد از عملکرد یحیی بعنوان یه پرسپولیسی
1-در ورزشگاه آزادی میزبان-از دروازبان تا مهاجم منتخب تیم ملی هستن -ارنج اصلی تیم دست نخورده-
در مقابل تیمی که میهمان-از مربی تا بازیکنانش تغییر کردن-تنها چهره سرشناس احمد گوهری دروازبان سابق پرسپولیس-
نتیجه 1-0
1-اونم تنها با یک مهاجم
2- بیرون آوردن تنها مهاجم در دقیقه60
3- بیرون گذاشتن بهترین مدافع فصل قبل گولسیانی
4-عقب نشینی در نیمه دوم قرار دادن هافبک و ....جهت گل نخوردن..
بنظرم قرار دادن کنعانی کنار پورعلی گنجی اشتباست
سلام
6 ماه گذشت..اولین بازی لیگ و برد پرسپولیس مقابل آلومینیوم اراک یک بر صفر
و انتقاد از یحیی گل محمدی از شروع بازیها....تا آخر علی رغم پرسپولیسی بودنم
تحلیل صددرصد درست بود..گل محمدی درنیم فصل با سیاست و.......برکنار شد
جدا از اینکه برجامی خواهد بود یا خیر
حسم میگه
برجام کلید پیروزی بایدن در انتخابات
دستور توقف درگیری ظرف 48ساعت به اوکراین کلید پیروزی ترامپ...
آیا اصلا ترامپ تایید میشه؟من میگم بله
9 ماه گذشت
دیدم دوستان تحلیل آینده و اگه ترامپ بیاد دلار و............
من :احتمال پیشخور شدن همه چیز را قبل از ترامپ بعید نمیدونم.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا باید قطر با این همه ثروت کی روش را بیاره!!!!!!!!
اولین و آخرین دلیل
سبک بازی و بدن بازیکنان قطر به سبک کی روش نمیخوره
عربستان چرااااااا
آیا قصد داشت راهی که ژاپن طی حداقل 15 سال گذشته برنامه ریزی کرده را با تغییر مربی نامدار طی کنه
تنها و تنها کشوری که کی روش میتونه تاکتیک دفاعی واتوبوسی خودشو به بهترین شکل پیاده کنه و از قضا برا چند سال موفق باشه از دید من (ازبکستان) به دلیل شرایط فیزیکی و قدرت بدنی بسیار بالا و فوتبال آرام و به دور از احساسی بر خلاف ایران
100
روز پیش انتقاد از قطر به دلیل انتخاب کی روش بعنوان سرمربی تیم ملی قطر
دوماه نشد قطر کی روش را برکنار کرد نتیجه الان در فینال
ما چند سال کی روش را نگه داشتیم؟؟؟
چرا عربستان موفق نبود؟ مشکلات وکودتا در تیم عربستان....۲-..........
بااین انتخاب تقریبا تمامی فشار ها از روی تاج برداشته شد..از قرار داد ویلموتس گرفته تا انتخاب کی روش ومتحمل شدن هزینه های مادی و اجتماعی و حدودا 8 سال سر کار بودن تمامی اهالی فوتبال
حسم میگه
این انتخاب با برنامه ریزی با قلعه نوعی انجام شده برای اهداف کوتاه و بلند مدت
اهداف بلند مدت خونه تکانی با ملی پوشان سابق حتی طارمی
تااینجا از بورس بدتر طی این 8 سال اهالی فوتبال بودن
آیا باقلعه نوعی بهتر بازی میکینم؟؟
حتی اگه سعید دقیقی مربی بسیار جوان شمس آذر هم سرمربی تیم ملی باشه باید شاهد فوتبالی به مراتب زیباتر از کی روش باشیم
بازیکنان ایرانی بیشتر از اینکه به سرمربی نیاز داشته باشن به مدیریت نیاز دارن
سلام
مطلبی دیدم (قلعه نوعی تا پایان جام جهانی در تیم ملی)
نتیجه حس من در بالا بعد از 11 ماه درست بود.......
قلعه نوعی بعد از بازی با قطر: به عنوان مسئول فنی من باید معذرت خواهی کنم. ایرادی اگر باشد از من است.
سوال:
سرمربی رسما ادعا میکنه ایراد فنی داره و مسئول عدم نتیجه گیری در جام ملت هاست
بعد چطور قرارداد تمدید میشه؟؟؟همونطور که با سیاست آروم کردن فوتبالدوستان بعد از نتایج تلخ در جام جهانی اورا انتخاب کردیم
سوال دوم:اسکوچیچ را انتخاب کردید تا همه گناهان را گردن او بندازین اما او تیم را به جام جهانی برد علی رغم انتظار همه.....بهترین مربی چند سال اخیر از نظر نتیجه را عوض کردین تا کی روش بدترین نتیجه را بگیره ؟
سوال سوم:
زمانی که کی روش حدودا8 سال سرمربی بود مگه قلعه نوعی در ایران نبود؟
حالا بعد 8 سال که مسن تر شده و از دانش روز عقب افتاده بهتر شده یا دانشش بیشتر شده ؟
اگه خوبه چرا 8 سال پیش انتخاب نشد؟امیرخان تو این 8 سال هیچ سابقه خوبی نداشته
چون من تو او باید مشغول و سرگرم باشیم...8 سال با کی روش وحالا امیرخان......
ارادت خودت را اذیت نکن.....چشم
ارادت الان این تحلیل کدوم سهمه؟
سهم روانشناسی
با افزایش سهمیه جام جهانی تیمهای استقلال سپاهان پرسپولیس هم برنامه داشته باشن بجای تیم ملی میتونن به مرحله بعد برن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
نظر