دست نوشته های یه آماتور
Collapse
X
-
پاسخ : دست نوشته های یه آماتور
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postتوهمم میگه
2-3-4-شنبه هفته بعد شرایط بازار بورس میتونه محک جدی برای وزیر و رییس سازمان باشه.....بازار متعادل باشه هم خوبه.رنگ بازار (سبز)مورد علاقه سهامداران باشه که جای خود.....
امروز و فردا آیا دستور برای تعادل و نوسان فرمان صادر میکنه؟یا فشار فروش حقوقی ها اجازه نمیده؟موج/ورنا
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postسلام
امروز و فردا آیا دستور برای تعادل و نوسان فرمان صادر میکنه؟یا فشار فروش حقوقی ها اجازه نمیده؟موج/ورنا
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postغگرجی
علت عدم رشد . عدم فروش بنیادی یا تکنیکالی؟صف فروش امروز-140-120
معیار قفل درصف فروش
علت عدم رشد . صرفا معاملات 2 روز آینده زیر نظر ..ببینیم بازیگر داره یا خیر
مطالب همیشه توهمی هستن.
تازه وثنو /:.negaran.:/باد کرده هم نگفتم بازیگرش نتونه 280سهم را........./:.negaran.:/
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postارادت جان کلی سهم تو بازاره مثل ورنا که امروز گفتی چرا این سهام؟ایناهم بچه های این بازارن و کلی سهامدار دارن.اگر کاری ازمون ساخته نیست حداقل یادی کنیم.../:.ohno-smiley.:/
تازه وثنو /:.negaran.:/باد کرده هم نگفتم بازیگرش نتونه 280سهم را........./:.negaran.:/
نظر
-
ارادت جان. اکثر حرفها و پیش بینی هات درسته. به بالا وصل هستی؟ چرا با این که اکثر سهام خیلی زیر قیمت جایگزینی و ارزش خود هستند هنوز هم حقوقی ها برای خرید عجله ای ندارند؟ فکر می کنی مهر یا آبان شروع رشد بازار خواهد بود؟ این همه اخبار مثبت و عدم توجه بازار خیلی عجیب است.
نظر
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postارادت جان. اکثر حرفها و پیش بینی هات درسته. به بالا وصل هستی؟ چرا با این که اکثر سهام خیلی زیر قیمت جایگزینی و ارزش خود هستند هنوز هم حقوقی ها برای خرید عجله ای ندارند؟ فکر می کنی مهر یا آبان شروع رشد بازار خواهد بود؟ این همه اخبار مثبت و عدم توجه بازار خیلی عجیب است.
اینکه از ده تا مطلب دو تاش درسته را قبول دارم واین هم طبیعیست و شامل همه میشه..حالا بعضا من به 4تا هم میکشه اتفاقی.این از نگاه مثبت شماست که برداشت میکنید اکثرا درسته...نه به بالا وصل نیستم(خود بالا هم نمیدونست قراره امروز نوسان داشته باشیم)با کدال تکنیکال بنیاد بیگانه هستم واقعا
اینکه حقوقی ها خرید ندارن؟! من آماتورم و واقعا نمیتونم جوابی داشته باشم...
چون آماتورم ترجیح میدم سهام در صف فروش را حقیقی ها خریدار باشن تا حقوقی...
سوال آخر را قبلن توهمی نظر دادم........
در زمانی که ریزش های اخیر تمام تکنیکال و بنیاد را زیر سوال برده و اساتید کمرنگ شدن هرگز هرگز روی توهمات یه آماتور حساب نکنید.....
یا وارد ضرر میشین
یا از رشد بازار جا میمونید
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postچرا توهمم میگه علی رغم نوسانات محدوده دی ماه هم میتونه یکی از زمانهای رشد اصلی بازار باشه...
ارادت زیادی دیر نیست/:.nono.:/.....اگر هدف دستور شکستن مرزها باشه خیر.....جدا از مسایل سیاسی
امیدوار باشیم بازار بخاطر شرایط الانش.............قراره تمام خبرهای مثبت همتی و نیما و.....را در گزارشات کوتاه مدت آینده خودش نشون بده و حجم معاملات بالا برن.....
از یه آماتور توقعی بیشتر از این نمیره/:.zzzzzz.:/
نظر
نظر