دل نوشته های جوگیر خان !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shabah
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 764

پاسخ : دل نوشته های جوگیر خان !

جوگیر جان به این نتیجه رسیدم خیلی ها هر چقدر ضرر کنن حقشونه

کلا مردم ایران مردم غیرمنطقی هستن. تو همین تالار تو همین یکسال گذشته از شهرام و سایر بیسوادان پر مدعا چقدر مثل علف هرز رشد کردن!

با شما موافقم، کسی که آیدی برای خودش درست میکنه قلمبه سلمبه مشخصه یکم مشکل روانی داره و خودشیفتگی داره (که اکثر ایرانی ها بهش مبتلا هستن)

خان خانان، خالدار و عمده و کامل و ...

یه عده بادمجان دور قابچین هم همیشه وجوددارن

طرف بیمه میهن تو 450 تومن رو فرصت خرید میدونسته! الان با 50% ریزش صف فروش! حالا بهش بگو ببین چطوری توجیه میکنه و خودش رو پاک و منزه جلوه میده

البته خوبی بازار اینه که از هر نادانی انتقام میگیره

طرف هرمز رو رو 1300 تومن فرصت فروش میدونسته اونم با p/e 4 ولی بیمه میهن زیانده رو رو 450 فرصت خرید میدونسته!!!

اینقدر بدم میاد از اشخاصی که فکر میکنن فقط باید از خودشون و عملکرد نداشتشون تعریف کنن. نوشته خودشون رو به خودشون بدی یه بار دیگه بخونن خودشون هم باورشون نمیشه

بعد با اون کارنامه عالی یک سهم نمیتونن معرفی کنن و هر چی معرفی میکنن زیان.

آدم چقدر باید کوچیک و در توهم دائم باشه. بابا یه نگاهی به ته جیبت بنداز حداقل سعی کن فردای خودت رو بسازی. اینجا کف و هورای الکی هم برات بکشن چیزی تو جیبت نمیره.

درپایان سبد من:

شاوان، شرانل ، شبهرن، هرمز، سیمرغ، غبشهر، سفارس، فزر، خاور

در حال اضافه کردن عبشهر و سفارس هستم در منفی ها

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
      جوگیر جان به این نتیجه رسیدم خیلی ها هر چقدر ضرر کنن حقشونه

کلا مردم ایران مردم غیرمنطقی هستن. تو همین تالار تو همین یکسال گذشته از شهرام و سایر بیسوادان پر مدعا چقدر مثل علف هرز رشد کردن!

با شما موافقم، کسی که آیدی برای خودش درست میکنه قلمبه سلمبه مشخصه یکم مشکل روانی داره و خودشیفتگی داره (که اکثر ایرانی ها بهش مبتلا هستن)

خان خانان، خالدار و عمده و کامل و ...

یه عده بادمجان دور قابچین هم همیشه وجوددارن

طرف بیمه میهن تو 450 تومن رو فرصت خرید میدونسته! الان با 50% ریزش صف فروش! حالا بهش بگو ببین چطوری توجیه میکنه و خودش رو پاک و منزه جلوه میده

البته خوبی بازار اینه که از هر نادانی انتقام میگیره

طرف هرمز رو رو 1300 تومن فرصت فروش میدونسته اونم با p/e 4 ولی بیمه میهن زیانده رو رو 450 فرصت خرید میدونسته!!!

اینقدر بدم میاد از اشخاصی که فکر میکنن فقط باید از خودشون و عملکرد نداشتشون تعریف کنن. نوشته خودشون رو به خودشون بدی یه بار دیگه بخونن خودشون هم باورشون نمیشه

بعد با اون کارنامه عالی یک سهم نمیتونن معرفی کنن و هر چی معرفی میکنن زیان.

آدم چقدر باید کوچیک و در توهم دائم باشه. بابا یه نگاهی به ته جیبت بنداز حداقل سعی کن فردای خودت رو بسازی. اینجا کف و هورای الکی هم برات بکشن چیزی تو جیبت نمیره.

درپایان سبد من:

شاوان، شرانل ، شبهرن، هرمز، سیمرغ، غبشهر، سفارس، فزر، خاور

در حال اضافه کردن عبشهر و سفارس هستم در منفی ها
      درود
      هرکه از نظر خودش درست میگه ماهم از نظر خودمان درست میگیم و باید نقطه نظرات به اشتراک گذاشته شود بنظر نباید میدان را خالی کرد و جوبازار را داد دست افراد نااگاه که همه را به چاه بیندازند و تالار محلی شود برای خود بزرگ بینیها و خالی بندی ها و مغلطه ها!!!!!!

گر بینی نابینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است!!
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

بشخصه در مورد بازار حرفم نمیاد دیگه!! تعجبم افرادی که امسال از ابتدای سال بدترین تحلیلها را کردند و خودروی 260تومانی و سایپای بالای 230تومانی سیگنال خرید میدادند و تارگتهای بالای هزار تومان چگونه هنوز در مورد بازار و تحلیلهایشان حرف میزنند!!

از ابتدای امسال و تاسیس این گروه بهترین سهام بازار و صنعت بازار را پالایشی ها و فراورده های نفتی را شناسایی تحلیل مثبت کردیم و توصیه به سهامداری
        که بهترین مجامع را برگزار کردند سهامی همچون شبهرن و شسپا و...
        همین شسپا که الان دارند براش میزگرد میذارند کارگزاریهای بانک صنعت و معدن و نیما ازادی و... ببینید ما کی معرفی کردیم و توصیه به مجمع رفتن...

سهامی که هشدار ریزش دادیم همچون گروه خودرو وبانک و...

و بهترین سهام دارویی همچون درهآور معرفی و تحلیل کردیم

یا وبانک طلایی !!

و شاهد چه تعدیلهای مثبتی از گروه پالایشیها بودیم

اما بازار نهایتا پاداش تحلیلهای اینده نگر ما نداد و بازیگران بازار همچنان به بازار و سهام پیشرو معرفی شده روی خوش نشان نمیدهند
        بنظر بازار یه خبر منفی داره برای خودش و سعی میکند از تمام پتانسیل این خبر منفی که میتونه خبرهای عدم توافق در اینده باشه یا عدم خریدار داشتن بلوک خودروییها ویا.....استفاده کند و قیمت سهام را بزیر بکشد و سپس انرا صعودی کند

خودروییها هم اصلا مشخص نیست جریانش چی هست یا خریدار چموش مفت خر دارد و به عمد داره سهام اینا پایین میکشد برای مفت خری یا بکلی خریداری ندارد....

بشخصه همچنان با سهام تحلیل شده در گروه هستم بشکل فول سهم!! و حتی گاهی نقدینگی حاصل از سود مجامع و برخی حق تقدمها که حراج میروند را به سبد تزریق میکنم برای خریدهای جدید

و صبوری میکنیم تا خدا چه خواهد چون بشخصه معتقدم که بیش از 80درصد از سهام بازار در نقاط ارزنده هستند برای خرید با دید سرمایه گذاری بلند مدت و در سایر بازارها نیز فرش قرمز برای این سرمایه های یک پنجم شده پهن نکرده اند!!موفق باشید

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

هرکس به این توصیه ها عمل نکند بنظرم احتمالا ورشکست میکند و قصد ماندن در بازار داشته باشد و سهامداری و سهامبازی.. انهم بدون تجربه خاص و شناخت بازار و نمادها و عدم مدیریت سرمایه و....

راه حل رویارویی با چنین بازاری برای افرادی که قصد ماندن دارند این هست که اول اگر در سهام بنیادی و پیشرو همچون پالایشیها و فراورده های نفتی هستند صبوری کنند
          اگر از اول سال برداشته باشند که در سود هستند یا بعدتر اگر برداشته باشند در زیان قابل توجه نیستند همچون سایر سهام در پیت که منفی 5و6درصدی میخورند

عرضم این هست که کمی توقع ها را باید از بازار پایین اورد اگر در سهام پرریسکی بودیم و با زیان نقد کردیم سعی به انتقام گرفتن از بازار و ورود به سهم پرریسک دیگه برای جبران زیان نکنیم
          سعی کنیم از سایر سهام کم ریسک بازار استفاده کنیم و دید سرمایه گذاری را بلند مدت انتخاب کنیم
          از همین منظر شستا را انتخاب کردیم و معرفی کردیم بعدی تاپیکو هست خودم یه برگش نیز ندارم اما پول بیاد دستم انتخابش میکنم برای 5درصد سبد
          تعداد سهام سبد را باید اورد بالای حداقل 10سهم که قبلا بارها نیز عرض شد برای حفظ سرمایه این استراتژی برای چنین بازاری پاسخ خوبی میدهد

مهم نیست سرمایه چقدر هست مثال سرمایه من اگر 10میلیون تومان هم باشد پله اول 500هزارتومان میخرم و تا یک میلیون تومان اگر سیگنال بهتر گرفتم اضافه میکنم!!
          با شسپا و شبهرن میشود ماند با درهآور میشود ماند با پالایشیها همگی میشود ماند به اندازه درصد منطقی که عرض شد در سبد باشد

از سهام کوچکتر با کپشیر و کقزوی میشود ماند

یا با وبانک طلایی میشود ماند اینا همگی با درصد منطقی سبد...

بشخصه سرمایه جدید که وارد میکنم یا سهمی نقد میکنم بهمین ترتیب با انتخاب سهام محکم بازار ریسک را کاهش میدهم

بسیار باید مواظب بود با خرید و فروش زیاد دچار اورترید نشویم چون مثل اب خوردن سرمایه از دست میرود و جبران ان نیز مشکل خواهد بود

نظر

• shabah
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 764

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
            هرکس به این توصیه ها عمل نکند بنظرم احتمالا ورشکست میکند و قصد ماندن در بازار داشته باشد و سهامداری و سهامبازی.. انهم بدون تجربه خاص و شناخت بازار و نمادها و عدم مدیریت سرمایه و....

راه حل رویارویی با چنین بازاری برای افرادی که قصد ماندن دارند این هست که اول اگر در سهام بنیادی و پیشرو همچون پالایشیها و فراورده های نفتی هستند صبوری کنند
            اگر از اول سال برداشته باشند که در سود هستند یا بعدتر اگر برداشته باشند در زیان قابل توجه نیستند همچون سایر سهام در پیت که منفی 5و6درصدی میخورند

عرضم این هست که کمی توقع ها را باید از بازار پایین اورد اگر در سهام پرریسکی بودیم و با زیان نقد کردیم سعی به انتقام گرفتن از بازار و ورود به سهم پرریسک دیگه برای جبران زیان نکنیم
            سعی کنیم از سایر سهام کم ریسک بازار استفاده کنیم و دید سرمایه گذاری را بلند مدت انتخاب کنیم
            از همین منظر شستا را انتخاب کردیم و معرفی کردیم بعدی تاپیکو هست خودم یه برگش نیز ندارم اما پول بیاد دستم انتخابش میکنم برای 5درصد سبد
            تعداد سهام سبد را باید اورد بالای حداقل 10سهم که قبلا بارها نیز عرض شد برای حفظ سرمایه این استراتژی برای چنین بازاری پاسخ خوبی میدهد

مهم نیست سرمایه چقدر هست مثال سرمایه من اگر 10میلیون تومان هم باشد پله اول 500هزارتومان میخرم و تا یک میلیون تومان اگر سیگنال بهتر گرفتم اضافه میکنم!!
            با شسپا و شبهرن میشود ماند با درهآور میشود ماند با پالایشیها همگی میشود ماند به اندازه درصد منطقی که عرض شد در سبد باشد

از سهام کوچکتر با کپشیر و کقزوی میشود ماند

یا با وبانک طلایی میشود ماند اینا همگی با درصد منطقی سبد...

بشخصه سرمایه جدید که وارد میکنم یا سهمی نقد میکنم بهمین ترتیب با انتخاب سهام محکم بازار ریسک را کاهش میدهم

بسیار باید مواظب بود با خرید و فروش زیاد دچار اورترید نشویم چون مثل اب خوردن سرمایه از دست میرود و جبران ان نیز مشکل خواهد بود
            در مورد وبانک یه خبر بدم که به موقعش صحتش مشخص خواهد شد

شتران 49 درصد شاراک رو خواهد خرید. احتمالا شهریور. کار ارزش گذاری هم خاتمه یافته. ارزش شاراک 76 هزار میلیارد قیمت گذاری شده

شتران اعتراض داره. شتران خودش تو یکسال گذشته با کدهای فرعی 2 درصد شاراک رو از بازار جمع کرده و با خرید 49 درصد مدیریت رو بدست میگیره

احتمالا قیمت 49 درصد رو چیزی حدود 30-32 هزار معامله میشه

وبانک از این معامله سهمی بالای 1000 تومن سود کسب میکنهپ

ولی این سود رو تقسیم نمیکنه

احتمالا وارد پروژه های مسکن خواهد شد

نظر

• nava.trader
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 173

شتران 49 درصد شاراک رو خواهد خرید. احتمالا شهریور. کار ارزش گذاری هم خاتمه یافته. ارزش شاراک 76 هزار میلیارد قیمت گذاری شده

شتران اعتراض داره. شتران خودش تو یکسال گذشته با کدهای فرعی 2 درصد شاراک رو از بازار جمع کرده و با خرید 49 درصد مدیریت رو بدست میگیره

از نظر بنیادی تاثیرش رو شتران چیه جناب shabah؟

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

عرض شود به حضور دوست عزیز و استاد خودم که وبانک اول پی به ای 4دارد!! و همین سود در بدترین وضعیت محقق میکند و ماندن با سهم توجیه میکند

بعد اینکه در صورت فروش شاراک و سود هزار تومانی بقول شما اگر چنین سودی شناسایی شود مال سهامدار هست که شرکت بعدش هرکاریش کند باید حداقل افزایش از جایزه دهد با ان که فرقی با پخش سود ندارد

بعد بنده که در مجمع بودم این تنها پتانسیل وبانک نیست شرکت قصد دارد اموال و املاک مازاد زیاد دیگه ای هم بفروشد!! و چند شرکت زیر مجموعه نیز وارد بورس کند

و باتوجه به پول لازم بودن بانک ملی احتمال پخش سود انها نیز کم نیست

نظر

• shabah
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 764

در اصل توسط nava.trader پست شده است View Post
                  از نظر بنیادی تاثیرش رو شتران چیه جناب shabah؟
                  شتران حدود 25 هزار میلیارد تومن سپرده بانکی داره. با توجه به اینکه سپرده بانکی حقوقی ها مشمول مالیات هست دنبال خرج کردن بهینه این مبلغ هست

شتران داره راه شپنا رو میره که شصفها رو خرید و پترو پالایشی شد. بخشی از خط تولیدش رو مستقیم با لوله به شاراک متصل میکنه. این به نفع هر دوشون خواهد شد. شاراک خوراک بدست میاره با خط لوله و بدون هزینه حمل. شتران هم که پتروپالایشی میشه و سود هم از شاراک میگیره.

نظر

• shabah
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 764

عرض شود به حضور دوست عزیز و استاد خودم که وبانک اول پی به ای 4دارد!! و همین سود در بدترین وضعیت محقق میکند و ماندن با سهم توجیه میکند

بعد اینکه در صورت فروش شاراک و سود هزار تومانی بقول شما اگر چنین سودی شناسایی شود مال سهامدار هست که شرکت بعدش هرکاریش کند باید حداقل افزایش از جایزه دهد با ان که فرقی با پخش سود ندارد

بعد بنده که در مجمع بودم این تنها پتانسیل وبانک نیست شرکت قصد دارد اموال و املاک مازاد زیاد دیگه ای هم بفروشد!! و چند شرکت زیر مجموعه نیز وارد بورس کند

و باتوجه به پول لازم بودن بانک ملی احتمال پخش سود انها نیز کم نیست
                    در ارزندگی وبانک که شکی نیست. وتوسم هم خیلی ارزنده هست و تا به امروز که 5 ماه از سال مالی اش مونده 80 تومن ساخته!!

وبانک قصد فروش بلوک ونوین رو هم داره. ببینیم میتونه بفروشه یا نه چون ظاهرا طبق قانون بانک مرکزی به سهامداران بالای 10 درصد سود نقدی درصد مازادشون پرداخت نمیشه!!!

بحث من این بود که ارزندگی وبانک تا بحال همیشه با شاراک سنجیده میشد. و بخش اعظم سودسازی وبانک از شاراک بود. بعد از فروشش باید دید چکار میکنه. ضمنا مدیرعامل جدید وبانک رو هم شندیم ساختمانی هست و برای همین منظور اوردن

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

چه سهمی لیدر احتمالی صنعت فرآورده های نفتی خواهد بود؟؟
                      دوستان از ابتدای امسال همچنان که بارها عرض شد گروه پالایشی ها لیدر بازار خواهند بود و تا الان نیز همینگونه بوده است و امسال بازدهی خوبی داشته اند و سپس در اصلاح بازار نیز بخوبی توانستند حمایتهای مهم را حفظ کنند

اگر مفروضات فعلی بخصوص قیمت جهانی نفت برنت در همین محدوده با تلورانس 15درصد حفظ شود امید هست همچنان این صنعت لیدر بازار و از صنایع برتر و پربازده تر باقی بمانند
                      با توجه به تمام گزارشهای مجامع و کدال و مفروضات فعلی بنظر بنده شتران لیدر احتمالی این صنعت خواهد بود!

البته خودم نیز بیشتر شاوان دارم شبریز از سهام جایزه و حق تقدم آن دارم و شتران نیز بمقدار کمی دارم
                      اگر قیمت تئوریک زیاد بالا باز نشود و مفروضات قیمت جهانی نفت نیز ریزش معنا دار نکند قابل بررسی است

این را از این جهت ننوشتم که کسی بخرد و این مسخره بازیها که بعد ادمهای کم بین حرف در بیاورند سهم خودش روزانه دهها میلیون حجم معامله میشود و روند راه خودش میرود و عدم صداقت ما صرفا موجب زیان خود ما و دوستان ما خواهد شد
                      عرض این هست که صرفا به سهامداران شتران همفکری مثبت شود که بدانند سهمشان میتواند لیدر احتمالی بازار شود و دودستی مفت تقدیم مفت خرهای بازار نکنند
                      بازار امروز که متعادل و کمی مثبت بود حجم معاملات از معاملات دیروز که یکدست بازار منفی بود کمتر بود!!
                      و این رویه باید تغییر کند تا بازار بتواند به مدار صعودی برگردد

یا باید فروشنده ها کوتاه بیایند که حجم معاملات در روزهای منفی کاهش یابد و در روزهای مثبت نیز خریدارها باید با حجم معاملات بالاتر وارد معامله شوند

در روندهای صعودی شاخص معمولا بازار متعادل و منفی شروع میشود و سپس با حجم خرید بالای خریداران شاهد نیمه دوم بازار مثبت تر همراه با کلوزهای خوب هستیم

اما در بازار اینروزها و در بهترین روزهایش !خریداران نیمه اول متعادل مثبت ظاهر میشوند و در نیمه دوم هجوم فروشندهها انها را به عقب نشینی وا میدارد و شاهد کلوزهای بدی هستیم!!

همچنان امید بنده این هست که بازار اگر خواست برگردد احتمال زیاد با لیدری شتران خواهد بود

امروز نیز کلوز بهتری داشت به نسبت بقیه اگر خریداران فردا پرحجم در مثبت ظاهر شوند میتواند باعث بهبود جو بازار شود

سهم بعدی خساپا بود که اینم بد معامله نشد خساپا هم بتواند با حجم بالا مثبت شود یا احیانا صف خرید شود میتواند جو بازار را مثبت کند

به هرحال بازار بدون لیدر نمیتواند مثبت شود یا برگردد

معاملات و فروشندههای عجیب در خگستر و وساپا هم داریم خگستر بیش از 200میلیون سهم فروشنده در صفر تابلو حاضر شد !! که حجم زیادی هست برای صفر تابلوی این سهم

فردا روز مهمی دارد اگر خریداران پرحجم ظاهر شوند که بتوانند سهم را در مثبت معامله کنند مشکلی نیست وگرنه باز فروشنده های پرحجم میتوانند در منفی ظاهر شوند که برای جوبازار و گروهش خوب نیست با توجه به این که لیدر ریزش بازار در این یکی دوهفته گذشته این دو بوده اند!! موفغق باشید جوگیرخان
                      آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/08/01, 21:08.

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

بازار امروز که متعادل و کمی مثبت بود حجم معاملات از معاملات دیروز که یکدست بازار منفی بود کمتر بود!!
                        و این رویه باید تغییر کند تا بازار بتواند به مدار صعودی برگردد

یا باید فروشنده ها کوتاه بیایند که حجم معاملات در روزهای منفی کاهش یابد و در روزهای مثبت نیز خریدارها باید با حجم معاملات بالاتر وارد معامله شوند

در روندهای صعودی شاخص معمولا بازار متعادل و منفی شروع میشود و سپس با حجم خرید بالای خریداران شاهد نیمه دوم بازار مثبت تر همراه با کلوزهای خوب هستیم

اما در بازار اینروزها و در بهترین روزهایش !خریداران نیمه اول متعادل مثبت ظاهر میشوند و در نیمه دوم هجوم فروشندهها انها را به عقب نشینی وا میدارد و شاهد کلوزهای بدی هستیم!!

همچنان امید بنده این هست که بازار اگر خواست برگردد احتمال زیاد با لیدری شتران خواهد بود

امروز نیز کلوز بهتری داشت به نسبت بقیه اگر خریداران فردا پرحجم در مثبت ظاهر شوند میتواند باعث بهبود جو بازار شود

سهم بعدی خساپا بود که اینم بد معامله نشد خساپا هم بتواند با حجم بالا مثبت شود یا احیانا صف خرید شود میتواند جو بازار را مثبت کند

به هرحال بازار بدون لیدر نمیتواند مثبت شود یا برگردد

معاملات و فروشندههای عجیب در خگستر و وساپا هم داریم خگستر بیش از 200میلیون سهم فروشنده در صفر تابلو حاضر شد !! که حجم زیادی هست برای صفر تابلوی این سهم

فردا روز مهمی دارد اگر خریداران پرحجم ظاهر شوند که بتوانند سهم را در مثبت معامله کنند مشکلی نیست وگرنه باز فروشنده های پرحجم میتوانند در منفی ظاهر شوند که برای جوبازار و گروهش خوب نیست با توجه به این که لیدر ریزش بازار در این یکی دوهفته گذشته این دو بوده اند!!
                        موفغق باشید جوگیرخان
                        بازار به زیبایی در حال معامله شدن هست اگر با همین فرمان هم حرکت کند و دوام بیاورد باز خوبه

حساب برخی سهام و صنایع که رفتند در منفی را باید جدا کرد از سایر سهام و صنایع پتانسیل کاری که بازار داره امروز انجام میدهد و عالیه

حقوقیها بشدت خریدار هستند در نمادهای بنیادی و ستونهای بازار همچون پالایشیها و شستا تاپیکو وبانک و......با همین فرمان که خیلی وقته دارند حرکت میکنند چیزی دیگه نمانده که واقعا کدهای سهامداران عجول خالی از سهام بخصوص سهام ارزشمند شود

بنظرم این یه هشدار هم هست که حقیقیها مالشان را در کف بیش از این به این حقوقیها ندهند چون بعد مجبور میشوند با قیمتهای بالاتر از انها بخرند

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

ببینید در 339تومان عرض شده بود شسپا بخرید بیایید مجمع بخرید و بنشینید سرجاتون اینهمه در سهام در پیت ورجه وورجه نکنید که ورشکست میکنید!!!

اینا از سهام آس بازار هست که کار هرکسی نمیکند پیدا کردن و تحلیل آن

رفتیم برای سود 45تومانی در مجمع 62تومان گرفتیم!!! دو تا حد اکثر 3سال دیگه اگه نگه دارید سهم برایتان رایگان میافتد!! و بعد تا اخر عمر و خودتان و وراث سهم رایگان با سود مجمع عالی دارید!!!!

ببینید از انزمان تا الان بقیه سهام در پیت چقدر زیان زدند به سهامداران و شسپایی که در سود هست برای ما

و هنوز میگه اقا من رو نفروش زیر 300باز منو بخر با دید بلند مدت و سرمایه گذاری برای اینده..........

آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/08/02, 10:30.

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

خرید تاپیکو در 1645واضافه کردن کمی وبانک در 833 ازمحل سود مجمع شاوان با دید بلند مدت پناه برخدا....

نظر

• shabah
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 764

ببینید در 339تومان عرض شده بود شسپا بخرید بیایید مجمع بخرید و بنشینید سرجاتون اینهمه در سهام در پیت ورجه وورجه نکنید که ورشکست میکنید!!!

اینا از سهام آس بازار هست که کار هرکسی نمیکند پیدا کردن و تحلیل آن

رفتیم برای سود 45تومانی در مجمع 62تومان گرفتیم!!! دو تا حد اکثر 3سال دیگه اگه نگه دارید سهم برایتان رایگان میافتد!! و بعد تا اخر عمر و خودتان و وراث سهم رایگان با سود مجمع عالی دارید!!!!

ببینید از انزمان تا الان بقیه سهام در پیت چقدر زیان زدند به سهامداران و شسپایی که در سود هست برای ما

و هنوز میگه اقا من رو نفروش زیر 300باز منو بخر با دید بلند مدت و سرمایه گذاری برای اینده..........

تو گروه روانکارها من بیشتر شرانل و بعدش شبهرن دارم

خیلی خوش معامله هستن. امسال هم سود نقدی خوبی بهم دادن

ولی از دیروز شروع به خرید شسپا کردم

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3058

سلام وعرض ادب واحترام خدمت دوستان عزیز

روند سود سازی اتی باید بصورت دقیق بررسی شود

چون سود سازی پایدار نیست و به عوامل درونزا وبرونزا مرتبط است و بتبع این مهم قیمت از این عوامل تبعیت میکند

شاد باشید

نظر

در حال کار...
                                X