دل نوشته های جوگیر خان !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shdoosti
    عضو فعال
    • Aug 2022
    • 351

پاسخ : دل نوشته های جوگیر خان !

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
    عرض سلام و ادب و احترام خدمت همه دوستان
    بنده همانطور که قبلا عرض شده همیشه در مورد بازار تحلیلها و نظرات پراشتباه خود را به اشتراک میگذارم اما اینجا دیگه سعادت نشد و در تلگرام خدمت دوستانی هستم که مسدودم نمیکنند!!صرفا به احترام دوستان که اینجا دارم یه تحلیل را به اشتراک میگذارم تحلیلهای بعدی ببینیم کی سعادت میشود چون یه ماه محرومیت صرفا از طرف سایت بوده و از طرف من هنوز زمانش تمام نشده!!

عرض شود به حضور دوستان که یک فرضیه تحلیل تکنیکال را بنده بر اساس موجشماری نئو ویو مطرح میکنم و این فرضیه مشروط به حفظ حمایت فیبوی retracement در تراز محدوده یک میلیون 500هزار واحد با تلورانس 2 درصد میباشد
    چند نکته که دوستان باید شدیدا توجه کنند
    1-این تحلیل به هیچ وجه قطعیت ندارد و بر پایه احتمالات هست و کسی سرمایه گذاری نکند صرفا با این تحلیل!
    2- شرط تحلیل را در نظر بگیرید که مشروط هست و اگر حمایت ذکر شده حفظ نشود تارگت صعودی فیلد میشود و بازار پس از ان در تحلیل بدبینانه نزولی و در تحلیل خوشبینانه متعادل و رنج میشود

3- تارگت صعودی موج 5 ممتد بر اساس موجشماری نئو ویو مشروط به حفظ حمایت ذکر شده محدوده دو میلیون و صد هزار واحد با تلورانس 5درصد است در صورت اتفاق افتادن تحلیل در این محدوده باید بشدت مواظب ورود و خروج سرمایه و حفظ حمایتها بود و همچنین ممکن هست در چند ریز موج البته با امواج صعودی بالا و اصلاحهای کم به این محدوده برسیم

لذا نباید در طول این موج بزرگ زیاد خرید و فروش کرد تا بتوان با سود کافی در قله یا نزدیکهای ان از بازار خارج شد چون اصلاحی که پس از این صعود رخ خواهد داد بیش از اصلاحی هست که در موج 4 اتفاق افتاده!!
    دوستان اگر خاطرتان باشد در سقف همین موج نیز بنده هشدار صعود زیاد و اصلاح زاویه دادم و عرض شد اگر سهمی فروختید برای خرید دست نگه دارید اما چون به بازار امیدوار هستیم در بازار هستیم اما پایان این موج قضیه میتواند متفاوت باشد
    از نظر زمانی نیز پایان این موج باز عرض شود در صورت فیلد نشدن میتواند محدوده اردیبهشت سال اینده باشد و عمر موج حدود 2الا3ماه باشد

این مسئله نیز در نظر بگیریم که شاخص الان در سطح یک میلیون 532هزار واحد هست بدون کندل برگشتی و منفی بسته شده است یعنی خیلی جسارت و شهامت میخواسته این تحلیل صعودی در حالیکه لیدرهایی با 70هزار کاربر تارگت شاخص یک و دویست میدهند و مرتب سیگنال نقد شدن میدهند!

ابتدا چارت حمایت مهم را به اشتراک میگذارم یعنی شرط اصلی دوم چارت صعودی ان موفق باشید

حمایت مهم در تراز فیبوی 61درصد در محدوده یک میلیون و 500هزار واحد
    مشروط به حفظ این حمایت چارت بعدی به اشتراک گذاشته میشود...

مشروط به حفظ حمایت مهم در سطح یک میلیون و 500هزار واحد تارگت احتمالی موج 5 بر اساس موجشماری نئو ویو

میتواند در فیبوی extension در تراز 1.618 محدوده دو میلیون صدهزار واحد با تلورانس 5درصد در بازه زمانی 3ماهه اتفاق بیفتد موفق باشید

یه تحلیل دیگه نیز به اشتراک میگذارم بر اساس چنگال اندروز
    همانطور که در نمودار ملاحظه میکنید سقف این چنگال نیز بخوبی پایان موج و تراز فیبو را تایید میکند!!
    اما هدف از این تحلیل این نکته نبود!

اگر این تحلیل درست بود و ما به تارگت یاد شده رسیدیم اما سقف چنگال را ندیدیم در برگشت و اصلاح میتواند حتی میدلاین چنگال را نیز بشکند!!چیزی حدود 300هزار واحد یا حتی بیشتر اصلاح!!
    اما اگر سقف چنگال را تاچ کند میدلاین میتواند حمایت خوبی باشد و اگر از چنگال خارج شد که فه بها!! و تحلیل با چنگال تمام میشود!

این نکته اصلاح شدن شاخص الان که اتفاقی نیفتاده راحت هست گفتنش!! اما در ان سقفها حرف از اصلاح زدن باعث دلخوری برخی سهامداران اموزش ندیده خواهد شد...موفق باشید

منم به لحاظ تکنیکی (با اینکه در تکنیکال بسیار مبتدی هستم) موج شماری 5 موجه شما رو تصور میکردم و منتظر شاخص 1800 برای فروش بودم. اما فعلا اصلاح خورده و هنوز چیزی نفروختم.
    و اما بنیاد. اگر نرخ گاز 7 تومن باقی بمونه و دلار پتروها همون 28500 باشه، شاخص به لحاظ بنیادی قادر به افت سنگین هست. یعنی همون بلایی که سر زاگرس اومد و زیانده شد، سر خراسان و شپدیس و کرمانشا و طبیعتا سر پارسان و وغدیر و از نوع دیگه اش سر فولاد و فملی هم خواهد امد و شاخص میتونه کف قبلی رو بشکنه....

نظر

• دکترزیبایی عروق
      ستاره‌دار(9)
      • Sep 2020
      • 631

بنده همانطور که قبلا عرض شده همیشه در مورد بازار تحلیلها و نظرات پراشتباه خود را به اشتراک میگذارم اما اینجا دیگه سعادت نشد و در تلگرام خدمت دوستانی هستم که مسدودم نمیکنند!!صرفا به احترام دوستان که اینجا دارم یه تحلیل را به اشتراک میگذارم تحلیلهای بعدی ببینیم کی سعادت میشود چون یه ماه محرومیت صرفا از طرف سایت بوده و از طرف من هنوز زمانش تمام نشده!!

عرض شود به حضور دوستان که یک فرضیه تحلیل تکنیکال را بنده بر اساس موجشماری نئو ویو مطرح میکنم و این فرضیه مشروط به حفظ حمایت فیبوی retracement در تراز محدوده یک میلیون 500هزار واحد با تلورانس 2 درصد میباشد
      1-این تحلیل به هیچ وجه قطعیت ندارد و بر پایه احتمالات هست و کسی سرمایه گذاری نکند صرفا با این تحلیل!
      2- شرط تحلیل را در نظر بگیرید که مشروط هست و اگر حمایت ذکر شده حفظ نشود تارگت صعودی فیلد میشود و بازار پس از ان در تحلیل بدبینانه نزولی و در تحلیل خوشبینانه متعادل و رنج میشود

3- تارگت صعودی موج 5 ممتد بر اساس موجشماری نئو ویو مشروط به حفظ حمایت ذکر شده محدوده دو میلیون و صد هزار واحد با تلورانس 5درصد است در صورت اتفاق افتادن تحلیل در این محدوده باید بشدت مواظب ورود و خروج سرمایه و حفظ حمایتها بود و همچنین ممکن هست در چند ریز موج البته با امواج صعودی بالا و اصلاحهای کم به این محدوده برسیم

لذا نباید در طول این موج بزرگ زیاد خرید و فروش کرد تا بتوان با سود کافی در قله یا نزدیکهای ان از بازار خارج شد چون اصلاحی که پس از این صعود رخ خواهد داد بیش از اصلاحی هست که در موج 4 اتفاق افتاده!!
      دوستان اگر خاطرتان باشد در سقف همین موج نیز بنده هشدار صعود زیاد و اصلاح زاویه دادم و عرض شد اگر سهمی فروختید برای خرید دست نگه دارید اما چون به بازار امیدوار هستیم در بازار هستیم اما پایان این موج قضیه میتواند متفاوت باشد
      از نظر زمانی نیز پایان این موج باز عرض شود در صورت فیلد نشدن میتواند محدوده اردیبهشت سال اینده باشد و عمر موج حدود 2الا3ماه باشد

این مسئله نیز در نظر بگیریم که شاخص الان در سطح یک میلیون 532هزار واحد هست بدون کندل برگشتی و منفی بسته شده است یعنی خیلی جسارت و شهامت میخواسته این تحلیل صعودی در حالیکه لیدرهایی با 70هزار کاربر تارگت شاخص یک و دویست میدهند و مرتب سیگنال نقد شدن میدهند!

ابتدا چارت حمایت مهم را به اشتراک میگذارم یعنی شرط اصلی دوم چارت صعودی ان موفق باشید

مشروط به حفظ حمایت مهم در سطح یک میلیون و 500هزار واحد تارگت احتمالی موج 5 بر اساس موجشماری نئو ویو

میتواند در فیبوی extension در تراز 1.618 محدوده دو میلیون صدهزار واحد با تلورانس 5درصد در بازه زمانی 3ماهه اتفاق بیفتد موفق باشید

همانطور که در نمودار ملاحظه میکنید سقف این چنگال نیز بخوبی پایان موج و تراز فیبو را تایید میکند!!

اگر این تحلیل درست بود و ما به تارگت یاد شده رسیدیم اما سقف چنگال را ندیدیم در برگشت و اصلاح میتواند حتی میدلاین چنگال را نیز بشکند!!چیزی حدود 300هزار واحد یا حتی بیشتر اصلاح!!
      اما اگر سقف چنگال را تاچ کند میدلاین میتواند حمایت خوبی باشد و اگر از چنگال خارج شد که فه بها!! و تحلیل با چنگال تمام میشود!

این نکته اصلاح شدن شاخص الان که اتفاقی نیفتاده راحت هست گفتنش!! اما در ان سقفها حرف از اصلاح زدن باعث دلخوری برخی سهامداران اموزش ندیده خواهد شد...موفق باشید
      جناب دکتر خان
      قربان عنایت فرموده ادرس
      تلگرام خود را مرحمت فرمایید
      [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
        سلام وعرض ادب
        تشکر میکنم از اینکه دوباره نوشته هاتون رو اینجا به اشتراک گذاشتید.
        گمان بنده و بعضی دوستان بر این است که درموج صعودی پیش رو
        سهام خودرویی بازدهی بیشتری نسبت به کل بازاربده.شما هم این
        مطلب روتایید میکنید ویامعتقد به بازدهی بیشتر سهام بنیادی و دلاری هستید.
        درود بر شما
        با خودروییها نیز موافقم با توجه به اصلاحی که داشته اند این موج 5گسترش در صورت وقوع احتمالا شامل بیش از 80درصد نمادها بشود سهام بنیادی و دلاری و شرکتهایی که سود خوب در 12ماهه بسازند و بتوانند مجمع پخش سود خوب برگزار کنند کم نبین!! اینا سبد را از نظر بازدهی و حمایتهایی که میشوند کم ریسک میکنند

موضوع تحلیلی که به اشتراک گذاشتم این نکته را یادم رفت که عرض کنم شروع موج ممکن هست حدود یکی دو هفته یا کمی بیشتر و کمتر زمان ببرد اما خیلی دور نیست بشرط حفظ حمایتهای شاخص کل....دیگه نباید خسته شد و احتمالا زمان خوبی برای خرید سهام خوب هست...
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

فصل خوب کزغال زمانی هست که بتواند از محدوده تراکم 2200تومانی خارج شود

صبوریم باسهم تا بازیگر کارش را انجام دهد عجله ای نیست .........
          .

کزغال که دوستان خاطرشان هست که از قیمتهای پایین داشتیم و حقها نیز برداشتیم دقیقا به همین مقاومت 2200برخورد کرده که قابل پیشبینی بوده و از محدوده 1400تومان این مقاومت اعلام کردیم که نباید از ان ترسید و صبور بود در صورت واکنش به ان

به هر حال دوستانی هم که قصد بررسی دارند همین محدوده دوهزار فعلی هم باز خوبه برای اضافه کردن و و ورود با حد زیان 1750تومان البته افراد صبور و اهل تحلیل و بررسی افراد اماتور و اموزش ندیده اصلا نخوانند تحلیلهای تکنیکال و نظرات بنده چون بارها پیشنهاد اموزش دیدن به انها شده!!

به هر حال مقاومت مهم همان 2200تومان حمایت 1750تومان

.................................................. ............................

اقتصادی » بانک ، بیمه و بورس

کاهش قیمت جهانی زغال سنگ

کارشناس بازار سرمایه گفت: زغال سنگ در یک ماه اخیر با کاهش شدید قیمت در بازار‌های جهانی مواجه بوده است.

سید محمد هادی میرشفیعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: یکی از دلایل کاهش قیمت جهانی زغال سنگ، کاهش تقاضای ایالات متحده توسط جنوب اسیا بود.
          وی اضافه کرد: از طرفی با توجه به تحریم زغال سنگ روسیه از طرف اتحادیه اروپا، این کشور توانست زغال سنگ خود را با اعمال تخفیف‌های زیاد به راحتی به چین و هند، صادر کند.
          این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد:قرارداد کشور آمریکا با کشور اندونزی برای پایان دادن به استفاده از زغال سنگ و استفاده از انرژی‌های پاک، دلیل دیگری برای کاهش قیمت زغال سنگ در بازار‌های جهانی است.
          قیمت زغال سنگ در یک ماه اخیر بیش از ۴۲ درصد کاهش یافته است.

با دقت در خبرها و حمایت سهام و همچنین نمودار قیمت جهانی ذغال سنگ متوجه میشویم به صحبتی که بنده بارها عرض کرده ام که کل بازار سرمایه و رسانه ها دست نظام سرمایه داری هست و هدفمند مینویسند ........

ببینید چه دروغ بزرگی منتشر کرده اند انهم در روز 22بهمن!! خبر گزاری صدا سیما!!! کاهش 42درصدی قیمت ذغال سنگ طی یکماه گذشته در حالیکه نه تنها طی یکماه گذشته بلکه طی 3ماه گذشته چنان صعود پر قدرتی داشته قیمت جهانی ذغال سنگ که چندین مقاومت مهم را شکسته !!!!! من براشون پیام هم دادم نمودار هم دادم اما حاضر نشدند حذف کنند!!!

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

از وبانک زیاد گفتیم که سهامداریم و صبور به هر حال فروش بلوک سیمرغ نیز اگهی کرده برای 28اسفند برای 27اسفند نیز بلوک شاراک.....

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

درود

جوگیر خان شما هم جز معدود افرادی بودین که در اوج نا امیدی بازار و سکوت کامل اساتید تلگرامی (البته انصافا نمیشه زیر سوالشون برد) امید در دل فعالین بازار زنده کردید.

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                درود

جوگیر خان شما هم جز معدود افرادی بودین که در اوج نا امیدی بازار و سکوت کامل اساتید تلگرامی (البته انصافا نمیشه زیر سوالشون برد) امید در دل فعالین بازار زنده کردید.

درود بر جناب مدافع عزیز همراه همیشگی خیلی دوست دارم
                شما لطف دارید به بنده

اما بشخصه هرگز هدفم از مثبت نویسی امید واهی ایجاد کردن برای سهامداران نیست!! شاید از خودم قسی القلب تر در منفی نویسی و منفی نگری به بازار و سیگنال فروش دادنها نباشد!! گرچه ممکن هست تحلیلها و نظرات بنده فیلد شود که میشود و طبیعی نیز هست ان به جای خود....بیشترین سیگنالهای فروش رو تک سهام در این تالار بنده داده ام بیشترین چالشها را بنده داشته ام چالشهایی محترمانه که به پویایی تحلیل و تحلیلگران و پویایی خودم منجر میشده! اینقدر من منفی نوشتم از گروه خودرویی که برخی فکر میکنند که بنده ذاتا مشکل دارم با این گروه!! در حالیکه اینطور نبوده و از اولین سهامدارهای خاور در صد تومان بوده ام که نشان میداده تعصبی به صنعت خاصی ندارم من معمولا بیش از 10سهم همیشه در سبد دارم بجز زمانهای ریزش بازار!! برخی سهام سبدم اگر بدانم ریزش یا اصلاح دارد کسی سوال هم کند خیلی راحت از سهم منفی میگم صرفا سهامی تحلیل میکنم که امید به صعودش باشد نه اینکه چون دارم مثبت بنویسم!! حالا به افتخارت فردا لیدر بازار هم معرفی میکنم! و چند نکته هم در مورد بازار مینویسم اما انتظار زیاد نوشتن در اینجا از بنده نداشته باشید تحلیل شاخص کل که توجه کردید در اوج منفی بازار و بدون کندل برگشتی!! معادلش کسی بیاره صد میلیون تومان جایزه میدهم!! یا کزغال در دوهزار تومان!! که البته از 1350بارها تاکید نیز داشتیم جایزش چی بود اینجا ؟لایکهای دوستان که واقعا شرمنده کردند بنده را و همین عامل نوشتن این پست و پست بعدی هست و عامل کمتر نوشتن نیز این هست که بجز اینکه ناحق مسدود شدم پس از ارائه این دو تحلیل در هفته قبل حق ویرایش را ادمین از من گرفت!!! قبلا برای هر پست نیم ساعت مثل بقیه حق ویرایش داشتم که دیگه ندارم و شده 5ثانیه!!!!!!!!!!!!!خب اینا پیام دارد دک کردن تحلیلهای بورسی و میدان دادن به برخی جفنگ نویسهاست!!و فکر میکنم درست متوجه شده ام....

نظر

• دکترزیبایی عروق
                  ستاره‌دار(9)
                  • Sep 2020
                  • 631

تیم اقتصادی رئیسی ضعیف و سردرگم است/ با هیاهو و شعار نمی‌شود کشور را مدیریت کرد

نماینده دشت‌آزادگان و هویزه در واکنش به عملکرد تیم اقتصادی دولت می‌گوید: با هیاهو، شعار دادن و مَن مَن کردن نمی‌شود کشور را مدیریت کرد. به نظر من، دولت باید صاحب‌نظران اقتصادی را بدون درنظر گرفتن سلایق سیاسی، دعوت و نظرات آن‌ها را جویا شود. نباید گرایش سیاسی افراد، باعث نظر نخواستن از آن‌ها شود.

رویداد۲۴ محمد آیتی: قاسم ساعدی رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان در واکنش به اوضاع و احوال نامساعد اقتصادی کشور به رویداد۲۴ می‌گوید: مجلس نسبت به سیاست اقتصادی دولت، رضایت ندارد و بنده به عنوان یکی از نمایندگان مردم در خانه ملت باید بگویم تیم اقتصادی آقای رئیسی نه تنها ضعیف است که حتی سردرگم است.

پیشنهاد امروز

او می‌گوید: آقای رئیسی یکی از افرادی است که باید او را از رجال مذهبی نامید؛ فردی سال‌ها در دستگاه قضایی کشور جزو نفرات برجسته بوده است. ایشان در برنامه‌های تلویزیونی، وعده‌هایی داد و بسیاری از مردم هم به این قول‌ها دل بستند، پس شایسته است آقای رییس جمهور در روند کاری‌اش تجدیدنظر کند.
                  کشور را با شعار نمی‌توان مدیریت کرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید: دولت می‌گوید ما تورم را از ۶۰ درصد به ۴۰ درصد کاهش دادیم، حال اگر دولت، به نمایندگان، نخبگان و مردم، آدرس این کاهش را بدهند، ممنون می‌شویم. مدیریت کشور با شعار نیست، بلکه باید مبتنی بر واقعیت‌ها باشد.
                  ساعدی می‌گوید: امروز با رهاسازی قیمت همه کالا‌ها روبرو هستیم. بنده یکی از مخالفان حذف ارز ترجیحی بودم و گفتم حذف این ارز، تنها معطوف به رهاسازی قیمت چند کالا نمی‌شود و این رهاسازی در همه اجناس خودش را نشان می‌دهد، اما دولت گفت ما بنیه نظارتی خود را قوی‌تر کردیم و به همه بخش‌ها ورود پیدا می‌کنیم و نمی‌گذاریم بازار ملتهب شود، اما امروز می‌بینیم که نه تنها نظارتی در کار نبود، بلکه بازار رها شده و اکنون قیمت گوشت و مایحتاج مردم، حکایت از این واقعیت دارد و این موضوع، همه را نگران کرده است.
                  وی می‌گوید: مردم ایران، مردم شریف و نجیبی هستند و این مردم، مستحق این‌گونه بی‌برنامگی‌ها نیستند. همه، حضور گسترده مردم را در راهپیمایی ۲۲ بهمن دیدیم، پس عموم مردم هنوز نظام را دوست دارند و بهتر است برای حفظ این مردم، آقای رئیسی در تیم اقتصادی خود، تجدیدنظری داشته باشد.

قاسم ساعدی: آستانه تحمل مردم حدی دارد/ احتمال شکل‌گیری اتفاقات خطرناک‌تر از سال ۹۶ و ۹۸ وجود دارد

رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان می‌گوید: آقای رئیسی باید از افراد متخصص اقتصادی در تیمش بهره ببرد، مگر معاون اول رییس جمهور چه تحصیلاتی دارد که می‌خواهد فرماندهی اقتصادی کشور که آن هم بحرانی است را داشته باشد. ایشان رشته‌اش فنی است و نمی‌تواند تئوری‌های اقتصاد را، تحلیل درست کند و برای جامعه، سناریو‌های خوب اقتصادی را تنظیم کند. از این‌رو، فرماندهی اقتصادی در کشور، از بهبود اوضاع عاجز است و همین شرایط در تیم اقتصادی دولت و مخصوصاً وزارت اقتصاد و بانک مرکزی، نمایان است.
                  با هیاهو، شعار دادن و مَن مَن کردن نمی‌شود کشور را مدیریت کرد

پیشنهاد امروز

ساعدی می‌گوید: با هیاهو، شعار دادن و مَن مَن کردن نمی‌شود کشور را مدیریت کرد. به نظر من، دولت باید صاحب‌نظران اقتصادی را بدون درنظر گرفتن سلایق سیاسی، دعوت و نظرات آن‌ها را جویا شود. نباید گرایش سیاسی افراد، باعث نظر نخواستن از آن‌ها شود؛ چه چپ و چه راست و با هر عقیده سیاسی، باید نظرش را خواست، چون این‌ها هم، شهروند و دلسوز مملکت هستند و اقتصاد کشور نیازمند فکر و اندیشه آن‌ها است. در کشور ما، همه چیز را می‌شود سیاسی کرد، جز مسائل اقتصادی، چون این اقتصاد است که معیشت مردم را رقم می‌زند.
                  او در پاسخ به اینکه آیا امکان دارد در سال پیش‌رو، برخی وزرای دولت سیزدهم با استیضاح مجلس روبرو شوند؟ گفت: موضوعی که نمایان شده، ناراحتی مجلس از عملکرد دولت است و خیلی از نمایندگان، نگران آینده هستند. از طرفی، آقای رئیسی نباید گول عده‌ای از نمایندگان را بخورد که برایش کف می‌زنند و با تشویق خود، از برنامه‌های آقای رئیسی حمایت می‌کنند، این روند ایشان را از خدمت به مردم دور می‌کند. نه شأن نظام و نه شأن آقای رئیسی، نیاز به کف و تشویق کاذب ندارد، مخصوصاً که رجال دین، کاری به این مسائل احساسی ندارند. ما انتظار داریم آقای رئیسی بیاید مجلس و شفاف صحبت کند تا بفهمیم گره کار کجاست تا مجلس هم بیشتر در کنار دولت قرار بگیرد و در نهایت مشکلات به حداقل برسد. از این‎رو، اگر وضعیت نامساعد بازار جمع نشود و کنترلی در آن اتفاق نیفتد، خیلی احتمال دارد نمایندگان، استیضاح خیلی از وزرا که با معیشت مردم در ارتباطند را در دستور کار قرار دهند.
                  اگر دولت ضعف‌ها را ادامه دهد، آن‌ها را به حال خودشان رها نخواهیم کرد

ساعدی می‌گوید: نمایندگان فقط با خدا و مردم خودشان، عهد و پیمان بستند و برای همین، هیچ عهد اخوت دیگری با دیگران نداشتند و با جدیت کار نظارتی خود را خواهند کرد و هر مجری که جهادی کار کند و اثراتش را ببینیم، حتماً سپاسگزارش هستیم، اما اگر برخی مجریان بخواهند این ضعف‌ها را ادامه دهند، آن‌ها را به حال خودشان رها نخواهیم کرد.
                  [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

شستا ??
                    میرویم سروقت بازار تحلیل یه تک سهم خوب براتون اوردم برای دوستانی که از بازار جا ماندند
                    شستا!!
                    محدوده بررسی خرید با قیمت پایانی 1058ریال تا 1080 ریال با حد زیان 98 تومان مقاومت مهم محدوده 126تومان در صورت شکست باند مقاومتی محدوده 126هست تا 135تومان که در صورت برگشت میتوان به سود حدود 20درصد اکتفا کرد

نکته بعدی اینکه شستا را در این مقطع لیدر بازار میبینم خصوصا دوستانی که دارند سهم را در این محدوده ها نگه دارند تا زمانیکه شستا مثبت هست بازار مشکلی نداره برای صعود،،

تعادل و منفیهای یکی دو درصدش نیز مشکلی نداره در صورت منفیها4و5درصد و یا صف فروش میتواند ترمز بازار را بکشد اینم کلید تحلیل بازار در کوتاه مدت در این مقطع هست

خبرهای بنیادی نیز فقط یادم هست در مجمع تاپیکو که بودیم گفتند که عرضه اولیه پالایشگاه بزرگ ستاره فارس در همین سال مالی قطعی است شاید طبق همین خبر داره میاد بالا و شده لیدر بازار
                    تحلیل شاخص کل دیگه اپدیت نمیکنم بنا به دلایل گفته شده اما نکات خوبی گفته شد که همچنان این شاهکار تحلیلی معتبر هست

موضوع سهام خودروییها عرض شود که افزایش قیمت دلار بشدت برای بنیادی این گروه زیان اور هست و همچنین اینا نیاز به گرفتن یه افزایش نرخ حداقل 50درصدی دارند!! و طبیعی هست که متعادل و منفی هستند جز اینکه دلار اصلاح خوبی کند یا اینکه توافق شود که وضعیت انها بهتر شود وگرنه همچنان بازار با لیدری سهام دلاری و لیدری شستا صعودی هست

بارها هم عرض شد که این مسئله که بازار بدون خودرویی جایی نخواهد رفت حرف لقی هست که نظام سرمایه داری و اقای بازار گذاشت دهان سهامدارهای خرد برای جمع کردن سهام بنیادی و دلاری!!

کزغال الان در نزدیک صد درصد صعود هست از کف خودش یا فزر همچنین ، و دهها سهم دیگه ....... اسم فزر اوردم عرض شود که همچنان سهم خوبیه با دید مجمع حد زیان جدید سهم 3هزار تومان قیمت

پایانی 3330تومان و بشرط اینکه دلار حمایت 50را از دست ندهد کزغال نیز حد زیانها می اوریم بالا و.... یه تحلیل جدید نیز از دلار به ریال باید به اشتراک بذارم .... ببینیم چی پیش میاد ...اردتمند

نظر

• دکترزیبایی عروق
                      ستاره‌دار(9)
                      • Sep 2020
                      • 631

تردیدی نیست که مسمومیت‌های استنشاقی در مدارس قم و بروجرد وجود داشته

زهرا شیخی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت پیگیری ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان در برخی مدارس گفت: طبق گزارش‌ها، تردیدی نیست که مسمومیت‌های استنشاقی وجود داشته، اما علت دقیق آن هنوز مشخص نشده است.

رویداد۲۴ فارس نوشت: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت پیگیری ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان در برخی مدارس گفت: طبق گزارش‌ها، تردیدی نیست که مسمومیت‌های استنشاقی وجود داشته، اما علت دقیق آن هنوز مشخص نشده است.

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

درود بر همگی

تحلیل شاخص زیاد تغییر نکرده جز اینکه این استراحت بسیار عالی شد برای روند و این باعث شد که فروشنده های عجول سهام را ریزشی نکنند و اصلاحهای بعدی عمق ان کمتر شود

علت این استراحت کوتاه عوامل زیادی داشته که مهمترین ان همین عرضه اولیه بزرگ وکغدیر هست که نقدینگی زیادی را از بازار جذب میکند

بنظرم شرایط بنیادی بازار با توجه به احتمال توافق هسته ای و رفع تحریمها و همچنین بسته شدن بودجه سال اینده

و همچنین نزدیکی مجامع و گزارشهای 12ماهه خوب سهام بنیادی و دلاری ...در بهترین وضعیت ممکن است و ریسکهای سیستماتیک و غیر سیستماتیک ان بشدت کاهش یافته ... و همین عوامل راه را بر نظریه پرت ریزشی بودن بازار و موج جفنگ f از یاوه گویان میبندد عجب ضایعی شدند از رو هم نمیروند خالی بندهای مهمل باف که قصد دارند خودشان را بیش از انچه بارشان هست نشان دهند و نتیجه هم مشخصا برعکس میشود!!

بشخصه فکر میکنم همین یکی دو روز اینده از اخرین فرصتهای خرید سهام ترجیحا سهام بنیادی و دلاری و سود ساز و بدون زیان انباشته!! و بستن سبد برای سال اینده است

خودم بیش از 10سهم دارم بدون یکریال نقدینگی میروم انور سال دوتا سهم بلند مدتی خودم نام میبرم که پیشنهاد خرید و فروش نیست صرفا جهت اطلاع هست که باید در این بازار استراتژی داشت و صبور بود

و از منفیهای سهامی که بزحمت تحلیل و بررسی کرده ایم نترسید و با پریودهای ان صبور بود تا مجدد به مدار صعود برگردد یکی وبانک که اصلا برام مهم نیبست که چه قیمتی میشود و با ان به مجمع تیرماه نیز خواهم رفت پس از ان نیز احتمالا باز نگه میدارم

یکی دیگه نیز شیران که پس فردا برای مجمع پخش سود متوقف میشود به مجمع خواهیم رفت و در مجمع بعدی ان که در ابتدای سال اینده مجمع افزایش 185درصدی سرمایه از محل تجدید نیز شرکت خواهیم کرد تا طرحهای توسعه ان نیز به بهره برداری برسد....

موفق باشید سال خوبی داشته باشید اگر شد باز هم سر میزنم بعد عید.....

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

درود بر همگی

تحلیل و صحبت زیاده ها!! از جو بازار و شاخص کل و تک سهام و....اما .....

این پست خیلی بنظرم لازم بود که به اشتراک بگذارم در مورد این بیمه های زندگی و اتکایی هست که قبلا پذیره نویسی شده اند و الان نمادهایشان باز شدند و در کف احتمالی خودشان هستند

اختصاصا روی صحبتم با سهامدارانی هست که در این پذیره نویسیها شرکت کرده اند که با سهام خودشان با توجه به اینکه در بهترین قیمت نیز خریده اند بمانند و صبوری کنند و ریسک فروش و تعویض انها بالاتر هست

سود هر سهم و شرکتی در شرایط عادی براحتی دوبرابر و 3برابر نمیشود اما برخی صنایع هستند که براحتی سودشان در یک شرایط عادی بازار چند برابر میشود البته بگم ابتدای کار که اینا صبر می خواهد یکسال دوسال و....

صنعتی که میتواند براحتی سودش چند برابر شود در بازه بلند مدت بیمه های زندگی و اتکایی هست
                          بخصوص در سالهای ابتدایی تاسیس انها!

بشخصه به ترتیب اولویت سهام این 3تا نیز : بتهران ، کاریز و آوا پارس در سبد بلند مدت دارم . با حد زیان 10درصد از قیمتهای فعلی ....موفق باشید
                          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/03/26, 21:40.

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

یه کم به عقب برگردیم در تحلیلهایی که از شاخص کل ارائه شده و حمایتهایی که اعلام شده الان مشخص شده چه فرصتهای خریدی بوده!! مقاومتها یکی پس از دیگری پودر شده و ما در یک روند صعودی قرار گرفتیم و سقف تاریخی شاخص نیز در این هفته پیش رو شکسته میشود بنظرم و ما بالای ان مستقر میشویم!!

از همه انها نه اما از بیشتر تک سهامی که گفتیم بالاترین بازدهی داشتند و هشدارهایی که دادیم بخصوص رو دو لگن ساز خودرو و سایپا که همگی درست بودند و اینا همچنان بیش از 60درصد با سقف خودشان در سال 99 فاصله دارند بدون یک ریال سود مجمع طی یک دهه گذشته!!!!!!

و لیدرها که سهام دلاری بودند و همچنان بنظرم خواهند بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چقدر گفتیم از فملی نازنین و دهها تک سهم دلاری دیگه که هر سال سود مجامع عالی دادند و افزایش سرمایه رایگان!!!!!!!!

واقعا این ایدیهایی که در کفهای شاخص کل در 1.240هزار و 1.395هزار و 1.540 هزار و اخرین ان در 1.790 هزار سیگنافل فروش مداوم دادند رو بازار و دست سهامداران جزء را از سهام اکازیون خالی کردند و انها را مجبور کردند که نقد شوند و از بازار بروند کی بودند؟؟

اسم نمی برم هرکه باید برای خواندن مطالب فضای مجازی حافظه درستی هم داشته باشد ایا این ایدیها گماشته حقوقیها و کدهای بزرگ بودند و برای خرید انها جو بازار را منفی میکردند؟؟ ایا انها ایدیهای مواجب بگیر از بازارهای رقیب بورس بودند همانند بازار املاک و خودرو طلا و...؟؟؟

یا اینکه واقعا سهامدار بودند با زیان فروخته بودند و قصد دشمنی با بازار و سهامداران داشتند؟؟

بنده به علت قضاوت نادرست در درگیری با این ایدیها مسدود شدم و مزدم اینجور داده شد از تحلیلهای فوق پولی!!!!!!!!! و انها چهار نعل تاختند بمن گفتند تند مینویسی حالا اگر در میان این ایدی واقعا سهامدار بوده باشد در بازار که با خودش میگوید اصلا جوگیر خان تند ننوشته کاش تندتر نوشته بود و ما را با تندی از پشت سیستم بلند کرده بود که سهاممان را مفت نداده بودیم!!!!!!

اگر هم از سایر ایدیها نامگذاری شده باشند که به هدفشان رسیده اند .... در حالیکه انها دلالان خودرو و املاک و دلار و سکه اجازه نمیدهند ما در گروههای انها صحبتی مثبت از بورس داشته باشیم و بلافاصه اخراج میکنند و بشدت هوای همدیگه رو دارند!!!!

بشخصه عاشق سیگنالهای فروش کاربران در فضای مجازی هستم و سیگنالهای فروش را بیش از سیگنالهای خرید بررسی میکنم و ارج میگذارم اما بشرطی که رو حمایتها نباشد یا اینکه از طرف سهامدار و بورس باز و تحلیلگر بازار ارائه شده باشد چون این افراد مجددا در نقاط سود اور و حمایتی بازار با تحلیلهای مثبت نشان میدهند که بچه کف بازارند......
                            اما سایرین چی؟؟؟ که ما بخاطر انها تحلیلگران سایت را راندیم؟؟؟ یا سوگیری ما در دو سهم لگن ساز سایپا و خودرو چی؟؟ که باعث شد تحلیلگرانی که بدرستی سهام لیدر و تک سهام از سایر صنعتها معرفی کنند را برانیم؟؟؟

بدین شکل باید سره را از ناصره تفکیک کرد و قضاوت کرد در مورد نویسندگان یک فروم!!!

حرف زیاده ها اما باید به شنونده حرف شناس و قدر شناس گفته بشه بشخصه خیلی از ادم مغرض و دروغگو بدم میاد یه پست اگر بزنم بدانم از صد تا خواننده 10تاش ادم مغرض هست 90تاش خوب بخاطر اون ده تا مغرض حاضر نیستم دیگه بنویسم

با صداقت اگر بهم توهین هم بشه میپیذیرم کانالم رو در تلگرم یکماه قبل حذف کردم برای همین مسئله!! چون احساس کردم برخی افراد مغرض اینجا هم پیدایم کردند و دارند از تحلیلها استفاده میکنند!! فعلا هیچ جا نمینویسم جز با برخی دوستان در پی وی ها صحبت میکنیم دنبال هیچ مسئله ای هم نیستم نه کانال زدن نه وی ای پی نه اموزش نه خرید گروهی اصلا ضرر میکنم اگه وقتم از مدیریت سبدم برای این مسائل حتی با درامد بالا هم که باشد هدر رود دور بر سبد خودم هستم و چندتا سبد اقوامم سبد گردانی هم نمیکنم کلا عاشق تحلیل هستم که جهت بازار را پیدا کنم نه اینکه بدنبال خود عده ای راه بیندازم برای سهام کوچک و غیر نقد شونده اکثر سهامی که تحلیل میکنم از شاخ ترین و بزرگترین سهام بازار هستند!! و غیر قابل تاثیری گذاری!!
                            دوست دارم چالشهای فکری با خودم بذارم و کلیت بازار و هر زمان موفق میشوم دست بازار را بخوانم و جهت را پیدا کنم لذت میبرم هر گاه موفق نشدم میر.وم مطالعه بیشتر میکنم برای پیدا کردن علت ان....
                            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/03/31, 13:55.

نظر

• mst
                              Banned
                              • Oct 2020
                              • 129

یه کم به عقب برگردیم در تحلیلهایی که از شاخص کل ارائه شده و حمایتهایی که اعلام شده الان مشخص شده چه فرصتهای خریدی بوده!! مقاومتها یکی پس از دیگری پودر شده و ما در یک روند صعودی قرار گرفتیم و سقف تاریخی شاخص نیز در این هفته پیش رو شکسته میشود بنظرم و ما بالای ان مستقر میشویم!!

از همه انها نه اما از بیشتر تک سهامی که گفتیم بالاترین بازدهی داشتند و هشدارهایی که دادیم بخصوص رو دو لگن ساز خودرو و سایپا که همگی درست بودند و اینا همچنان بیش از 60درصد با سقف خودشان در سال 99 فاصله دارند بدون یک ریال سود مجمع طی یک دهه گذشته!!!!!!

و لیدرها که سهام دلاری بودند و همچنان بنظرم خواهند بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چقدر گفتیم از فملی نازنین و دهها تک سهم دلاری دیگه که هر سال سود مجامع عالی دادند و افزایش سرمایه رایگان!!!!!!!!

واقعا این ایدیهایی که در کفهای شاخص کل در 1.240هزار و 1.395هزار و 1.540 هزار و اخرین ان در 1.790 هزار سیگنافل فروش مداوم دادند رو بازار و دست سهامداران جزء را از سهام اکازیون خالی کردند و انها را مجبور کردند که نقد شوند و از بازار بروند کی بودند؟؟

اسم نمی برم هرکه باید برای خواندن مطالب فضای مجازی حافظه درستی هم داشته باشد ایا این ایدیها گماشته حقوقیها و کدهای بزرگ بودند و برای خرید انها جو بازار را منفی میکردند؟؟ ایا انها ایدیهای مواجب بگیر از بازارهای رقیب بورس بودند همانند بازار املاک و خودرو طلا و...؟؟؟

یا اینکه واقعا سهامدار بودند با زیان فروخته بودند و قصد دشمنی با بازار و سهامداران داشتند؟؟

بنده به علت قضاوت نادرست در درگیری با این ایدیها مسدود شدم و مزدم اینجور داده شد از تحلیلهای فوق پولی!!!!!!!!! و انها چهار نعل تاختند بمن گفتند تند مینویسی حالا اگر در میان این ایدی واقعا سهامدار بوده باشد در بازار که با خودش میگوید اصلا جوگیر خان تند ننوشته کاش تندتر نوشته بود و ما را با تندی از پشت سیستم بلند کرده بود که سهاممان را مفت نداده بودیم!!!!!!

اگر هم از سایر ایدیها نامگذاری شده باشند که به هدفشان رسیده اند .... در حالیکه انها دلالان خودرو و املاک و دلار و سکه اجازه نمیدهند ما در گروههای انها صحبتی مثبت از بورس داشته باشیم و بلافاصه اخراج میکنند و بشدت هوای همدیگه رو دارند!!!!

بشخصه عاشق سیگنالهای فروش کاربران در فضای مجازی هستم و سیگنالهای فروش را بیش از سیگنالهای خرید بررسی میکنم و ارج میگذارم اما بشرطی که رو حمایتها نباشد یا اینکه از طرف سهامدار و بورس باز و تحلیلگر بازار ارائه شده باشد چون این افراد مجددا در نقاط سود اور و حمایتی بازار با تحلیلهای مثبت نشان میدهند که بچه کف بازارند......
                              اما سایرین چی؟؟؟ که ما بخاطر انها تحلیلگران سایت را راندیم؟؟؟ یا سوگیری ما در دو سهم لگن ساز سایپا و خودرو چی؟؟ که باعث شد تحلیلگرانی که بدرستی سهام لیدر و تک سهام از سایر صنعتها معرفی کنند را برانیم؟؟؟

بدین شکل باید سره را از ناصره تفکیک کرد و قضاوت کرد در مورد نویسندگان یک فروم!!!

حرف زیاده ها اما باید به شنونده حرف شناس و قدر شناس گفته بشه بشخصه خیلی از ادم مغرض و دروغگو بدم میاد یه پست اگر بزنم بدانم از صد تا خواننده 10تاش ادم مغرض هست 90تاش خوب بخاطر اون ده تا مغرض حاضر نیستم دیگه بنویسم

با صداقت اگر بهم توهین هم بشه میپیذیرم کانالم رو در تلگرم یکماه قبل حذف کردم برای همین مسئله!! چون احساس کردم برخی افراد مغرض اینجا هم پیدایم کردند و دارند از تحلیلها استفاده میکنند!! فعلا هیچ جا نمینویسم جز با برخی دوستان در پی وی ها صحبت میکنیم دنبال هیچ مسئله ای هم نیستم نه کانال زدن نه وی ای پی نه اموزش نه خرید گروهی اصلا ضرر میکنم اگه وقتم از مدیریت سبدم برای این مسائل حتی با درامد بالا هم که باشد هدر رود دور بر سبد خودم هستم و چندتا سبد اقوامم سبد گردانی هم نمیکنم کلا عاشق تحلیل هستم که جهت بازار را پیدا کنم نه اینکه بدنبال خود عده ای راه بیندازم برای سهام کوچک و غیر نقد شونده اکثر سهامی که تحلیل میکنم از شاخ ترین و بزرگترین سهام بازار هستند!! و غیر قابل تاثیری گذاری!!
                              دوست دارم چالشهای فکری با خودم بذارم و کلیت بازار و هر زمان موفق میشوم دست بازار را بخوانم و جهت را پیدا کنم لذت میبرم هر گاه موفق نشدم میر.وم مطالعه بیشتر میکنم برای پیدا کردن علت ان....
                              درود بر شما....... ممنون از حسن نیت و تحلیل هاتون لطفا پیش بینی شاخص تا تابستان 1402 و معرفی نماد های در شرف استار ت. شاد و موفق باشین

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

نقل و قول از فضای مجازی :::

رخدادهایی که بزودی دنیا را تغییر خواهند داد/ تاکسی حذف می‌شود و ...

پیش‌بینی‌های شگفت‌ انگیزی که باور کردنشان سخت است ، اما ممکن است بزودی به واقعیت ت تبدیل شوند و اصلاً متوجه آن نشویم مانند تلفن همراه و دوربین آن و اتصال به اینترنت از طریق آن و ارتباط با تمام دنیا ،
                                و اکنون پیش بینی های آینده ای نه چندان دور :

1_ تعمیرگاه های خودرو ناپدید می شوند .
                                چون : موتورهای بنزینی ، دیزلی از 20000 قطعه تشکیل شده در حالیکه موتورهای خودروهای برقی دارای 20 قطعه هستند ، با گارانتی مادام العمر فروخته میشوند و در نمایندگی جداسازی و تعویض قطعه فقط 10 دقیقه طول می کشد . موتور خودروهای الکتریکی معیوب در یک تعمیرگاه منطقه ای با استفاده از رباتها تعمیر خواهند شد .

2_ پمپ بنزینها ناپدید می شوند ،
                                در خیابانها ایستگاههای شارژ برق نصب می شود ( اکنون در برخی کشورها شروع شده ) .

3_ صنایع زغال سنگ از بین خواهند رفت ، شرکتهای بنزین ، نفت و حفاری برای نفت متوقف خواهد شد .

4_ خانه ها انرژی الکتریکی را در طول روز تولید و ذخیره می کنند تا مورد استفاده قرار گیرد و دوباره به شبکه بفروشد ، این شبکه آن را ذخیره و در صنایعی با مصرف برق بالا توزیع می کند .
                                آیا کسی سقف تسلا را دیده است؟

5_ کودکان ماشین های فعلی را در موزه ها خواهند دید .
                                یک مثال واقعی
                                در سال 1998 ، کداک 170000 کارمند داشت و 85 درصد از تولید کاغذ عکس خود را در سراسر جهان به فروش رساند ، در عرض دو سال مدل کسب و کار آنها ناپدید شد و آنها ورشکست شدند .
                                اتفاقی که برای کداک و پولاروید افتاد ، طی 5 تا 10 سال آینده برای چندین صنعت نیز اتفاق خواهد افتاد .
                                در سال 1998 فکر می کردید که بعد از 3 سال هیچ عکسی روی فیلم گرفته نمی شود ؟

6_ دوربین دیجیتال در سال 1985 اختراع شد و پس از یک دوره محبوبیت با آمدن گوشیهای دوربین دار خداحافظی تلخی داشت‌ .

7_ این اتفاق دوباره ( سریعتر ) با هوش مصنوعی در دیگر حوزه ها مانند سلامت ، خودروهای خودران و الکتریکی ، آموزش ، چاپ سه بعدی ، کشاورزی و ... رخ خواهد داد .

8_ نرم افزار ها و رباتها اکثر صنایع سنتی را در 5 تا 10 سال آینده مختل خواهد کرد .
                                شرکت اوبر هیچ ماشینی نخواهد داشت .

9_ هوش مصنوعی : کامپیوترها در درک جهان بهتر می شوند ، امسال یک کامپیوتر بهترین بازیکن جهان را شکست داد ( 10 سال زودتر از حد انتظار ) .

10_ ربات واتسون IBM که به شما مشاوره حقوقی در عرض چند ثانیه با دقت 90 درصد در مقایسه با دقت 70 درصد انسان ها ارائه می کند ، موجب بیکاری وکلا خواهد شد .
                                همچنین واتسون به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می کند ( 4 برابر دقیق تر از انسان ) .

11_ ماشینهای خودران در عرض دو سال کل صنعت را تغییر خواهند داد ، شما دیگر نمی خواهید ماشین داشته باشید زیرا با تلفن خود با ماشین تماس می گیرید و نزدیکترین خودران در برابر شما ظاهر می شود و شما را به مقصد می رساند .

12_ دیگر نیازی به گواهینامه رانندگی نیست .
                                هر ساله 1.2 میلیون نفر در سراسر جهان در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می دهند ، در آینده در هر 60000 مایل یک تصادف خواهد بود ، با رانندگی خودکار ، تصادفات به یک تصادف در 6 میلیون مایل کاهش می یابد ، این باعث نجات یک میلیون نفر در سال می شود .

13_ شرکتهای بیمه با مشکلات بزرگی مواجه خواهند شد زیرا هزینه ها بدون حادثه ارزان می شود ، مدل کسب و کار بیمه خودرو ناپدید خواهد شد .

14_ املاک و مستغلات تغییر خواهد کرد ، زیرا با کار در حال حرکت ، مردم برج های خود را رها کرده و به محله های زیباتر و مقرون به صرفه تر می روند .

15_ در سال 2030 ، خودروهای الکتریکی تسلط خواهند یافت شهرها سر و صدای کمتری خواهند داشت و هوا بسیار تمیزتر خواهد بود .

16_ برق فوق العاده ارزان و تمیز خواهد بود ، تولید انرژی خورشیدی بطور چشمگیری افزایش خواهد یافت .

17_ سلامت : شرکت‌هایی با یک دستگاه پزشکی ( به نام «تری‌کورد» ) که با تلفن شما کار می‌کند و اسکن شبکیه و نمونه خون شما را می‌گیرد و تنفستان و 54 نشانگر زیستی را تجزیه و تحلیل می کند ... تقریباً هر بیماری را شناسایی می کند و به شما نسخه پزشکی می دهد .

از این واقعیت غافل نشوید که آینده از آنچه که فکر می کنید نزدیکتر است و مدل کسب و کارها تغییر خواهند کرد.

.............................................

اینا رو کی مینویسد؟ ایا نظام استعماری با نشر این مطالب قصد دارد نفت و انرژی مفت همچنان از کشورهای جهان سوم بردارد به قیمت 20سال قبل؟؟
                                و همچنین قصد دارد با تخریب بازارهایی که صعود انها باعث بی ارزش شدن بیشتر دلار میشود و تورم را برای انها رقم میزند سعی دارد که ملتهای جهان را هر چه بیشتر از اموال خود خالی کند تا به براتهای کاغذی انها پناه ببرند!!!!!!!!!

اگر این مسائل درسته چرا بورسهای جهانی همگی روند صعودی دارند و چرا داو جونز نمی تواند حمایتهای مهم خود را در 28هزار واحد بشکند؟؟؟

در دهه گذشته نیز که نفت و انرژی صعودی شد با دروغ بزرگ نفت شیل!!! قیمت انرژی و نفت را مهار کردند و توانستند تورم خودشان را کنترل کنند بعد که مشخص شد این نفت شیل قابل استفاده نیست و مثل قیر سفت هست!!!!!!!!!!!!!! و دروغ بزرگی بوده که میتواند جایگزین نفت اوپک و برنت نفتهای سبک و حتی سنگین دنیا شود

چه نظام سرمایه داری بخواهد چه نخواهد ما بطرف خروج از دلار و سایر براتهای کاغذی حرکت خواهیم کرد و بازار کالایی و نفت و انرژی و معادن و فلزات طلا و.... به جایگاه خودشان خواهند رسد

مواد غذایی و کالاهای اساسی نیز پیشتاز خواهند بود تا فک نظام سرمایه داری از بی توجهی به تولید و حتی سرکوب تولید و دستکاری در بازارها پایین بیاورد و عرضه ها کاهش خواهد یافت در ردیفهایی که عرض شد

فدرال رزرو با سود بانکی صفر درصد هر ساله هزاران میلیارد تومان کسری بودجه داشت ایا الان با پرداخت 5درصدی بهره میتواند کسری بودجه صفر کند؟؟؟!!! یا کسری بودجه چند برابر خواهد شد و ما شاهد اشباع بیشتر دلارهای کاغذی خواهیم بود؟؟

بشخصه فکر نمیکنم تا پایان عمرشان هم دیگه بتوانند به نرخ بهره صفر درصد برگردند و بنده پس از این اصلاح تورم که کف خودش را نخواهد دید !!!در حال موجشماری اعداد بالاتر برای تورم و دورقمی شدن ان در کشورهای غربی هستم نه صفر شدن ان!!!!!!!!!!!

ما بطرف دوران پسا فدرال حرکت خواهیم کرد نقاطی که سخنرانی انها همچون سخنرانی روسای بانک مرکزی خودمان و کشورهایی همچون ترکیه و..... برای بازار سبب تفریح و خنده باشد!!!!!!!!!

نظر

در حال کار...
                                X