دل نوشته های جوگیر خان !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : دل نوشته های جوگیر خان !

بشخصه از مدیریت محتر شرکت معظم جوین بخاطر شفاف سازی عالی در مورد تاخیر در پرداخت سود و همچنین دعوت از سهامداران برای دیدن کارخانه و پروژه ها و..که همگی نشان از اراده های انان مبنی بر حمایت از قیمت سهم و سودسازی بیشتر شرکت و حمایت از منافع سهامداران جزء است تشکر میکنم انشالله همگی موفق باشند

فردا اضافه خواهم کرد بخصوص زیر 800اگر بدهند حدود 500هزار سهم اضافه میکنم

خوب کف قیمتی انرا پیدا کرده بودم خب شاید کسی نخرید اینجا شاید هم خرید و حاضر نیست لایک هم کند!!!

به هر حال زیر 800 که فردا میدهند شاید اخرین فرصت خرید دیگه ان برای افراد صبور باشد افراد صبوری که اگر سهم باز ریخت پایین غر نزنند ......
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

عرض شود به حضور دوستان که این دوتا حقیقی کپشیر از درصدیها خارج شدند و سهام خودشان را فروختند بنظرم اینا چون بلند مدت بودند قصد خروج کامل نداشتند سهم خودشان فروختند تا حقها که این هفته برای حراج باز میشود بز خری کنند
      من یه مقدار حق تقدم داشتم که رفتم برای حراج کاری به اون حقها دیگه ندارم چون شرکت میفروشد و پولش میدهد

اما اگر دیدیم که حقها مفت باز کردند و خریدار ان حقیقیها هستند همراه اینا حق تقدم رو میخریم تا تبدیل به سهم شود
      شرکت وضعش خوبه بنیادی

از زمین احمد اباد سالهای قبل چند بار دیدن کردم عجب زمینهایی هست قیمتش نجومی شده که باید تعیین تکلیف کند یا بفروشد یا افزایش از تجدید دهد و....
      117هزار متر زمین احمد اباد هست با قابلیت نصف ان تجاری شدن!!!

گویا حدود 144میلیون حق استفاده نشده هست که میاد رو تابلو که بنظرم مقدارش هم زیاد نیست از یک میلیارد حق تقدم که نشون میده اکثرا واریز وجه کردند...

با دوتا تکنیک سیگنال خرید حقها را خواهیم گرفت یک اگر قیمت جذاب باز شود دو اگر خریداران حقها عمدتا افراد حقیقی باشند

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
        #غبشهر با سرمایه ثبت شده ۲۹,۵۰۰,۰۰۰ میلیون ریال طی عملکرد ۱۲ ماهه منتهی به ۱۴۰۱/۰۹/۳۰ مبلغ ۱۱,۵۷۲,۴۹۳ میلیون ریال سود محقق کرد.
        . این شرکت در گزارش تلفیقی خود مبلغ ۱۱,۵۷۲,۴۹۳ میلیون ریال سود را شناسایی کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳۱% رشد داشته است.
        این شرکت معادل ۱۰۰میلیارد تومان هزینه ذخیره اعلام کرده که مرتبط با مالیات است.

سهامداران#غبشهر معتقدند، طلب جاری از طلوع بخش۶برابر شده ولی فروش متوسط ۳.۵برابر شده است.
        سازمان مالیاتی همواره مالیات این شرکت را ۱۰۰ درصد اعلام می کند اما این شرکت ۵۰ درصد پرداخت می کند.

شرکت سرمایه گذاری گروه صنایع بهشهر در نظر دارد طی برگزاری مزایده نسبت به فروش ملک (پروژه مروارید)، اموال و تجهیزات واقع در بزرگراه کرج محدوده وردآورد با زیربنای کل بیش از 41 هزار مترمربع با قیمت پایۀ 550 میلیارد تومان اقدام کند.

دوره وصول مطالبات این شرکت با بهبود شرایط اقتصادی افزایش می یابد.

170 ریال پخش سود کرد که عالی بود.....
        کولاک کرده غبشهر 158ریال 3ماهه ساخته البته با تخفیفهایی که در فروش داده!!!

این تخفیفها قراره حذف شود!! بعد چه شود!!

زیر 400اگر باز شد بشخصه خریدارم باز....

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

بر اساس داده‌های فیچ سولوشن پیش‌بینی می‌شود که تولید کالا‌های اساسی به ویژه برنج در سال جاری با کاهش جدی مواجه شود.
          بر اساس آمار‌های اعلام شده توسط فیچ سولوشن در سال زراعی ۲۰۲۲ ـ ۲۳ شاهد کمبود ۸.۷ میلیون تنی مواد غذایی در جهان خواهیم بود که از سال ۲۰۰۳ تا کنون بی‌سابقه است.
          بر اساس داده‌های جهانی برنج در سال گذشته ۵۰۲.۹ میلیون تن برنج تولید شدکه پس از ذرت و گندم در جایگاه سوم تولیدات جهان قرار گرفت، اما به دلیل تغییرات بد آب و هوایی تولید برنج در ماه‌های اخیر در کشور‌های بزرگ تولیدکننده جهان نظیر چین و پاکستان با کاهش جدی مواجه شده است.
          چین بزرگ‌ترین تولیدکننده برنج در جهان است که در سال ۲۲ ـ ۲۰۲۱ به میزان ۱۴۸ میلیون تن برنج روانه بازار کرد. این کشور در نیمه دوم سال گذشته تحت تأثیر باران‌های شدید و سیل‌آسا قرار گرفت که تولید امسال را به شدت تحت تأثیر قرار داد در حال حاضر هم این کشور بالاترین سطح خشکسالی که طی دهه‌های گذشته بی‌سابقه بوده تجربه می‌کند و تحلیل‌گران معتقدند که تولید در این کشور کاهش خواهد یافت.
          از سوی دیگر پاکستان که ۸ درصد تجارت جهانی را در کارنامه خود دارد امسال با باران‌های سیل‌آسا مواجه شد که تولید در این کشور را ۳۱ درصد کاهش داد.
          علاوه بر این‌ها پیش‌بینی می‌شود که هند دومین تولیدکننده بزرگ برنج جهان هم در سه ماهه دوم و سوم سال جاری از گرمای شدیدی که در این کشور خواهد بود تأثیر منفی بگیرد و عملکرد این کشور کاهش یابد.
          به گفته تحلیل‌گران کشور‌های اروپایی تولیدکننده برنج مانند فرانسه، آلمان و انگلیس نیز بدترین وضعیت خشکسالی را طی ۲۰ سال گذشته دارند که در تولید این کشور‌ها تأثیرگذار خواهد بود.
          تحلیل‌گران انتظار دارند که برنج در حد بالاترین قیمت فعلی که بیش از ۲ برابر سال ۲۰۲۰ است، باقی بماند. قیمت جهانی برنج اکنون ۱۶ تا ۱۸ دلار برای هر CWT معادل (۵۰.۸ کیلوگرم) باقی می‌ماند.
          تحلیل‌گران بر این باورند که علاوه بر محدودیت‌های عرضه قیمت برنج تحت تأثیر جنگ روسیه و اوکراین است این درگیری باعث افزایش قیمت شده است. برنج به عنوان یک جایگزین جذاب برای گندم شده و تقاضا را بالا برده است.
          جهان امسال با کمبود کالا‌های اساسی مواجه می‌شود/ احتما افزایش ۲ برابری قیمت برنج

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

از دست و دلبازیهای بازار استفاده میکنیم برای اضافه کردن این سهم ارزشمند در قیمتهای زیر 800

کاش میاوردند پایینتر تا بیشتر بخریم

بعد کسی نگه صف خرید بود فرصت نشد رو همین قیمتها منظورمه قیمتهای بالاتر هر که با تحلیل خودش معامله میکند

از 600دارم میگم

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

خرید پله اول شغدیر محدوده 9400 تومان برای شرکت در مجمع اینده ببینم پایینتر هم بیاد اضافه میکنم

سایپا هم مثبت شد نفهمیدم چرا مثبت شد!! بشرطی خودرو هم مثبت شود!!!

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

کولاک کرد وبانک شکر خدا....خدا با صابرین در سهام ارزنده ای هست که برای تحلیل ان زحمت کشیده باشیم و دسترنج فکر و تحلیل و علم و تجربه خودمان باشد نه با دهن بینی دیگران.....................

?نکاتی مهم از نگاه بزرگان مدیریت

? فراموش نكنید بزرگترین آتش‌سوزی جهان را در ابتدا می‌توان با یك فنجان آب خاموش كرد (درایت، مدیریت بحران)

? توان یك زنجیر به اندازه ضعیف‌ترین حلقه آن است. (مشاركت)

?مداد هر رئیس باید پاك‌كن داشته باشد (گذشت)

? به خاطر داشته باشید كشتی‌ها در لنگرگاه‌ها امنیت بیشتری دارند اما هیچ‌گاه برای چنین هدفی ساخته نشده‌اند. (تلاش در رفع موانع)

?ذهن انسان مانند چتر نجات است كه تنها زمانی كار می‌كند كه باز باشد(ذهن باز)

? با دو گوش و یك زبان كه داریم، باید دو برابر آنچه كه می‌گوییم، بشنویم (خوب شنیدن)

? نسبت سطح بال زنبور به بدن او ، بسیار کم است با توجه به قوانین آیرودینامیک، پرواز ممکن نیست اما زنبور این را نمیداند و پرواز میکند

نظر

• سرجوخه
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 241

[QUOTE=جوگیر خان;1035392]خرید پله اول شغدیر محدوده 9400 تومان برای شرکت در مجمع اینده ببینم پایینتر هم بیاد اضافه میکنم

سلام و درود جو گیر خان
                  با تشکر از مطالب مفید شما
                  َشغدیر سال قبل چقدر ساخته‌
                  سودش را حدودا چند وقت بعد تقسیم میکنه
                  همچنین بابت معرفی وپویا تشکر مجدد دارم

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

[QUOTE=سرجوخه;1035724]
                    خرید پله اول شغدیر محدوده 9400 تومان برای شرکت در مجمع اینده ببینم پایینتر هم بیاد اضافه میکنم

سلام و درود جو گیر خان
                    با تشکر از مطالب مفید شما
                    َشغدیر سال قبل چقدر ساخته‌
                    سودش را حدودا چند وقت بعد تقسیم میکنه
                    همچنین بابت معرفی وپویا تشکر مجدد دارم
                    درود بر سرجوخه عزیز که تا الان احتمالا سروان هم شده باشد!!

شغدیر من پارسال هم رفتم مجمع یادم نیست چقدر تقسیم کرد در کدال هست

معمولا حد اکثر سود را تقسیم میکند و پرداخت نیز زود انجام میدهد پترویی هست دیگه وضعشان خوبه....

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

خرید شاملا محدوده 1770تومان دارند میدهند

اضافه کردن به جوین در منفی محدوده 805تومان دارند میدهند....پناه برخدا انشالله که هیچ سهامداری در این بازار زیان نکند چون سالمترین سرمایه گذاری هست که بنفع مردم و اقتصاد و کنترل تورم و افزایش تولید و اشتغال هست ماهم ضرر نکنیم

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

سایپا هم مثبت شد نفهمیدم چرا مثبت شد!! بشرطی خودرو هم مثبت شود!!!
                        اخر وقت که میشه این لگنسازها خودرو و سایپا ...گند میزنند به بازار دارند صف فروش میشوند!!!

تعجب نمیکنم از منفی انها مثبت شدنشان بیشتر برام تعجب برانگیز هست

بشخصه بازار و سهامم را بدون توجه به روند این حرومیها تحلیل میکنم سهامداری میکنم یا در صورت لزوم خرید و فروش و جابجا میکنم

گرچه سهام ارزشمند ما و بازار و...چوب اینا هم میخوریم!!!

بشخصه تشکر میکنم از مدیریت جناب عشقی ریاست محترم سازمان بورس

حدود 10 رییس بورس دیدم تاکنون چنین مرد فعال بازار شناس و فهمیده و دلسوز تاکنون ندیده بودم

کلا میدونه بازار بورس و تولید و اشتغال و چگونه باید حمایت شوند و تلاش خودش میکند

اگر نبود این لنگنی ها حالا زیر صد تومان بودند و بقیه بازار هم وضع بهتری نداشتند و بازارهای کاذب صعود بیشتر کرده بودند و تورم بالاتر بود...

ایشان بسیار زحمت کشیدند برای بنیادی بازار.......
                        آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/04/26, 12:08.

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

تحلیل تکنیکال جوین

این چنگال را با واکنشهای شگفت انگیزش بشخصه از محدوده 610 که سهامدار سهم شدم رسم کردم واکنش عالی به میدلاین چنگال داشت و سقف چنگال نیز به عنوان مقاومت مهم عمل کرده است
                          اما چون بنیادی ارزنده دیدم و همچنین تا کنون البته تاکنون!! خروج سرمایه ای در سهم ندیدم از سهم خارج نشدم و حتی امروز اضافه کردم

اما ادامه تحلیل حمایتها اولین حمایت در 780تومان و حمایت مهم واقع در 750تومان مصادف با حمایت میدلاین چنگال در روند صعودی

مقاومت مهم واقع در 850تومان

چنانچه سهم حمایت مهم ذکر شده را حفظ کند میتواند یک الگوی abc تشکیل دهد در لگ دوم با هدف 1050 که مقاومت مهم بعدی است حرکت شارپ داشته باشد

مقاومت 850 اگر بشکند باز میتواند قفل در صف خرید شود

از نظر زمانی نمیدونم موج بعدی کی شروع شود در هفته اینده یا اینکه چند هفته زمان ببرد

تحلیل مشروط به حفظ حمایتهای ذکر شده و عدم خروج سرمایه از سهم است

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

تحلیل تکنیکال وبانک

چند اما و اگر و شد و نشد در مورد وبانک!!

وبانک در محدوده 1500تومان به مقاومت میدلاین چنگال برخورد کرده که بنظرم میشکند گرچه شاید صبر نیز بخواهد شاید هم نخواهد!!

اگر با همین زاویه زیاد حرکت کند سقف چنگال محدوده 1850تومان هست که باید انجا بررسی کرد که ایا توان خروج از چنگال دارد یا خیر

اگر با میدلاین چنگال و با زاویه کمتر حرکت کند اهداف میتواند بالاتر 2هزار تومان باشد

حمایت میدلاین چنگال محدوده 1450 است که مهم هست این حمایت را از دست ندهد برای حفظ زاویه صعودی پرقدرت خودش

حد زیان سهم در صورت خروج از کف چنگال و از دست دادن حمایت 1320تومان....
                            بشخصه با توجه به اینکه سهامدار بلند مدت سهم هستم سهامداری میکنم و در صورت اصلاح و رسیدن به حمایتهای ذکر شده اضافه میکنم

کوتاه مدتها میتوانند به این الگو نیز توجه کنند سقف الگو و مقاومت مهم واقع در محدوده 2050 تومان

حمایت مهم و حد زیان واقع در 1380تومان....

طبق معمول همانند بقیه تحلیلها پیشنهاد خرید و فروش نیست صرفا جهت سهامداران بلند مدت و صبور سهم همانند سهم جوین ...جهت دیدن حمایتها و مقاومتها و روند فعلی انها

موفق باشید

نظر

• بابای یسنا
                              عضو فعال
                              • Apr 2023
                              • 689

پاسخ : تحلیل تکنیکال وبانک

چند اما و اگر و شد و نشد در مورد وبانک!!

وبانک در محدوده 1500تومان به مقاومت میدلاین چنگال برخورد کرده که بنظرم میشکند گرچه شاید صبر نیز بخواهد شاید هم نخواهد!!

اگر با همین زاویه زیاد حرکت کند سقف چنگال محدوده 1850تومان هست که باید انجا بررسی کرد که ایا توان خروج از چنگال دارد یا خیر

اگر با میدلاین چنگال و با زاویه کمتر حرکت کند اهداف میتواند بالاتر 2هزار تومان باشد

حمایت میدلاین چنگال محدوده 1450 است که مهم هست این حمایت را از دست ندهد برای حفظ زاویه صعودی پرقدرت خودش

حد زیان سهم در صورت خروج از کف چنگال و از دست دادن حمایت 1320تومان....
                              بشخصه با توجه به اینکه سهامدار بلند مدت سهم هستم سهامداری میکنم و در صورت اصلاح و رسیدن به حمایتهای ذکر شده اضافه میکنم

کوتاه مدتها میتوانند به این الگو نیز توجه کنند سقف الگو و مقاومت مهم واقع در محدوده 2050 تومان

حمایت مهم و حد زیان واقع در 1380تومان....

طبق معمول همانند بقیه تحلیلها پیشنهاد خرید و فروش نیست صرفا جهت سهامداران بلند مدت و صبور سهم همانند سهم جوین ...جهت دیدن حمایتها و مقاومتها و روند فعلی انها

موفق باشید
                              درود..ممنون ازشماکه زحمت کشیدید ما رو قیمت ۱۱۸۰ تومان نسبت به سرمایه ام سنگین وارد شدیم پس با این حساب هنوز رشد خوبی داره@};-
                              آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2023/04/28, 18:57.

نظر

• بابای یسنا
                                عضو فعال
                                • Apr 2023
                                • 689

درود..جوگیرجان میشه خواهش کنم سهم ثامید. ومهان وسکاب را هم تحلیل بفرمایید البته شرمنده تعداد زیاد شد ممنون

نظر

در حال کار...
                                X