دل نوشته های جوگیر خان !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : دل نوشته های جوگیر خان !

بازار مثبت این هفته پیش رو فک فروشنده های دوهفته اخیر را پایین میاره فقط یادتان باشه کی چی میگه و کی چی گفته حافظه ها قوی باید باشد تا از تهی سرشارها نتوانند ادای بازارشناسها برایمان در بیاورند..........
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

پارس بنده خودم ندارم اما دوستانی که دارند بنظرم در مجمع سود نقدی شرکت کنند و دوستانی که ندارند برای 3تا5درصد سبد با رعایت حد زیان 258تومان بررسی کنند قیمت فعلی 277تومان

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

دوستان فریب ایدیهای پر طمطراق در فضای مجازی نخوریم کافیه فقط تحلیلهای انها را بدقت دنبال کنیم و سهامی که میگن دنبال کنیم که حتی برخی از سهام انها در بازار صعودی هم میبینی اصلاح 50درصدی میکند !!و سهام رو در مقاومت سیگنال خرید میدهند و رو حمایت سیگنال فروش!!!
        اینا هم یه افراد عادی هستند برخی عقده خود بزرگ بینی دارند برخی عمدا این سیگنالها رو میدهند و.....

برخی میگن ما رانت دست اول داریم برخی نام ایدی گمراه کننده دارند برخی میگن ما بازیگر بازار یا فلان سهام هستیم شک نکنید که هیچ پخی نیستند بازیگر بازار و سهام!! هستند البته نقش کمدی انرا بعهده دارند?

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post

شاخص فرآورده های نفتی و صنعت پالایشگاهی
          این شاخص پس از یک اصلاح کوتاه به تراز فیبوی 23درصد واکنش خوبی نشان داده است
          این فیبواولین و از مهمترین سطوح حمایتی برگشتی امواج بزرگ هست
          واکنش شگفت انگیز به اولین سطح فیبو و عدم شکست آن نشاندهنده قدرت زیاد موج بزرگ صعودی میباشد
          تا جاییکه در تایمهای ساعتی این حمایت عالی باعث واگرایی مثبت در این شاخص شده است بنابراین احتمال شکست این حمایت به حداقل خودش رسیده حدود 20الا 30درصد و در برابر احتمال 70الا 80درصد برای شکست سقف قبلی در این گروه ریسک به ریوارد خوبی را نشان میدهد
          بنظرم دوستانی که ندارند سهام این صنعت را بجای بد تحلیل کردن و مغرضانه نوشتن درصدی از سبد را به ان اختصاص دهند با حدزیان همین حمایت فیبوی 23درصد و از روند صعودی ان لذت ببرند
          بازدهی این صنعت بسیار بالاتر از دلار به ریال و بازارهای کاذب بوده است و این روند میتواند ادامه داشته باشد.
          البته سهام این صنعت در قیمتهای پایینتر نیز توصیه شده بود که مثال با شبریز بیایید مجمع و با شاوان به مجمع بیایید اکنون نیز راه دوری هنور نرفته و مشکلی ندارند وگرنه تحلیل نمیشد دیگه...
          بازار فردا با لیدری همین صنعت میتواند مثبت باشد ضمن اینکه توصیه میشود که برخی صنایع مشکل دار و زیانده اگر دیدیدم منفی هستند سهام ارزشمند خود را در بقیه شرکتهای پتانسیل واگذار نکنیم و توجه کنیم که چه سهمی داریم با چه قیمتی و چه سطح سودسازی و پی به ای!!!
          این تحلیل همچنان درسته و این حمایت مهم که تحلیل شده حفظ شده

بنده سهام این گروه را بعنوان لیدر بازار میشناسم چون پر پتانسیلترین صنعت صعودی میبینم

الان نیز فکر میکنم در این حمایتها کدهای خاص دارند جمع میکنند و ورود نقدینگی دارند دیگه فروشنده ها خود دانند

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

امروز حدود نیمی از نمادهای مورد معامله در تابلوی بورس و فرابورس متعادل و مثبت نیم درصدی تا 5درصد و 6 درصد بودند و نیم دیگر نیز متعادل و منفی نیم درصدی تا 5و 6درصد بودند

مشخصا که سهام ما خوشبختانه جزء گروه اول بودند چون بارها رو نمادهای درپیت و زیانساز و پی به ای بالا و تا قسمتی کوچک و غیر نقد شونده هشدار داده ایم

الان فصل مجامع است تحلیلی که عرض کرده بودیم در حال پاسخ دادن هست شرکتهایی که در مجامع چیزی ندارند که به سهامدار بدهند یا پی به ای انها بالا هست غالبا منفی میشوند چون سهامدار رغبتی برای ورود به مجامع چنین سهامی ندارد

این لگن سازهای بزرگ خودرو سایپا ... و هولدینگ انها که منفی 5 و 6 معامله میشوند و لیدر ریزش نصف بازار هستند مثال همین خگستر را چند خریدند؟؟ قطعا اینا که در کف نخریده اند!!!؟ افرادی که کف خریده اند و بازیگران سهم در سقف نیز فروختند این افراد دارند با زیان 30تا50درصدی نمادهای خودشان را میفروشند چون همراه جو مثبت خریده اند و همراه جو منفی میفروشند تا بروند واحد صندوقهای طلا و...بخرند که انجا هم ممکنه سود نکنند .......

به هر حال ما نیاز نمیبینیم که سهام دلاری خودرا بفروشیم و وارد یک بازار کاذب بشویم میبینیم که بازار نیز همین نظر را دارد و سهام دلاری خودش را در منفی و مفت نمیفروشد و داستان این فروشهای در منفی 5 و 6 شامل هر سهمی در بازار امروز و روزهای اینده نبوده و نخواهد بود

و طبیعی هست که برخی نمیتوانند در این بازار سهامدار باشند یا خرید و فروش داشته باشند و فقط شعار خالی هستند مگر اینکه همه بازار گله ای مثبت باشد تا اینا بتوانند در بازار باشند که هر سهم در پیت که خریدند صعود کند
            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/06/11, 14:16.

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

ثروت جهان چگونه تقسیم شده‌است!؟

اگر کل ثروت روی کره زمین 100 دلار بود، 30 دلار آن برای آمریکا، 18 دلار برای چین، 7 دلار برای ژاپن و 45 دلار باقیمانده بین 193 کشور جهان قابل تقسیم بود!

بقیه کشورهای جهان متوسط هر کشور 25سنت!!!!!!!!! حتی کشورهایی که دریایی از منابع زیر زمینی و انرژی و نفت و گاز و معادن دارند!!!

این وضعیت باید تعدیل شود و بنظرم تعدیل میشود در بلند مدت حالا چه بر سر اقتصادهای دنیا میاید فعلا مشخص نیست

مشکل از بسط و آفرینش تکنولوژی و سپس اجحاف و گرانفروشی در قیمت آن به کشورهای توسعه نیافته سپس دستکاری قیمت و مفت خری کالاهای انها اعم از نفت و گاز معادن است و این نامتوازن بودن در معاملات قطعا ابدی نخواهد بود

با گذشت زمان و کاهش وابستگی کشورهای غیر صنعتی و پیشرفت انها در تکنولوژی کمی موازنه تجاری تعدیل خواهد شد

و مقداری از این تعدیلات نیز میتواند با تورم پایدار و سالیانه و حتی احتمال رکود تورمی در کشورهای غربی و امریکا و همچنین قدرت گرفتن کشورهای دارای منابع نفت و گاز و معادن انجام شود گرچه باز این اتفاقات همه ماجرا شاید نباشد

نظر

• shabah
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 764

شبهرن یکی دیگه از سهمهای پورتفوم گزارش داد

طبق انتظار گزارش خوبی بود

213 تومن سود ساخته و 70 درصد سود رو تقسیم خواهد کرد

طبق براورد خود شرکت هم برای سال 1401 سودش 300 تومن خواهد بود

قیمت امروز 1370
                p/e= 6/5
                بعد از تقسیم سود p/e=5.7
                با سود 300 تومنی سال 1401 => p/e = 4

این محاسبات هم یه گوشه بمونه

بادمجان دور قابچین ها برن دور شهرام و شهناز ها جمع بشن پشت کوه

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

ثروت جهان چگونه تقسیم شده‌است!؟

اگر کل ثروت روی کره زمین 100 دلار بود، 30 دلار آن برای آمریکا، 18 دلار برای چین، 7 دلار برای ژاپن و 45 دلار باقیمانده بین 193 کشور جهان قابل تقسیم بود!

بقیه کشورهای جهان متوسط هر کشور 25سنت!!!!!!!!! حتی کشورهایی که دریایی از منابع زیر زمینی و انرژی و نفت و گاز و معادن دارند!!!

این وضعیت باید تعدیل شود و بنظرم تعدیل میشود در بلند مدت حالا چه بر سر اقتصادهای دنیا میاید فعلا مشخص نیست

مشکل از بسط و آفرینش تکنولوژی و سپس اجحاف و گرانفروشی در قیمت آن به کشورهای توسعه نیافته سپس دستکاری قیمت و مفت خری کالاهای انها اعم از نفت و گاز معادن است و این نامتوازن بودن در معاملات قطعا ابدی نخواهد بود

با گذشت زمان و کاهش وابستگی کشورهای غیر صنعتی و پیشرفت انها در تکنولوژی کمی موازنه تجاری تعدیل خواهد شد

و مقداری از این تعدیلات نیز میتواند با تورم پایدار و سالیانه و حتی احتمال رکود تورمی در کشورهای غربی و امریکا و همچنین قدرت گرفتن کشورهای دارای منابع نفت و گاز و معادن انجام شود گرچه باز این اتفاقات همه ماجرا شاید نباشد
                  برخی سواد خواندن و فهم مطالب ندارند میگن این مطالب چرت و پرت هست و لایک هم میشوند وقتی هم پاسخ میدهیم پست ما حذف میشود پست توهین امیز انها که منشا اختلاف و جرو بحث هست حذف نمیشود!!! خب مشخصه که شما به هرکه بگی چرت و پرت پاسخ محکمتری باید بشنوی قضاوت این مسئله سخته یعنی که مقصر کی میشه؟؟؟

اگه این تحلیل سیگنال خرید سهام دلاری بخصوص پالایشیها نیست پس چی هست؟؟؟!!! یه کم دیگه خواهشا مطالعه بفرما

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

این تحلیل همچنان درسته و این حمایت مهم که تحلیل شده حفظ شده

بنده سهام این گروه را بعنوان لیدر بازار میشناسم چون پر پتانسیلترین صنعت صعودی میبینم

الان نیز فکر میکنم در این حمایتها کدهای خاص دارند جمع میکنند و ورود نقدینگی دارند
                    دیگه فروشنده ها خود دانند
                    اینم چرت و پرت بود؟؟ میخای با یه چماق بزنند پس گردن ادم که حتما بخر بعد اگه نشد مقصر اماده باشد؟؟؟؟

جالبه مبحث لیدر بازار صنعت پالایشی هم بالا نیامده!!!!!! خب دیگه داریم ادمهای پرت را بولد میکنیم و نویسنده ها را فراری میدهیم اینجا من روزانه بالای 5مبحث بروز میکردم در همه مباحث شرکت میکردم همفکری میکردیم بعد نشد ادمه بدهی بخاطر نوع قضاوت ترجیح دادم بیام در این مبحث اما باز..........

دیگه تکنیک خاصی نمیشه اعمال کرد جز اینکه دو هفته ننویسم تا بتونم تمرکز بگیرم باز اگه شد برگردم

صنعت پربازده امسال با تکرار توان ایکس پالایشی میبینم نفروشید یه وقت!!!

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

اینم چرت و پرت بود؟؟ میخای با یه چماق بزنند پس گردن ادم که حتما بخر بعد اگه نشد مقصر اماده باشد؟؟؟؟

جالبه مبحث لیدر بازار صنعت پالایشی هم بالا نیامده!!!!!! خب دیگه داریم ادمهای پرت را بولد میکنیم و نویسنده ها را فراری میدهیم اینجا من روزانه بالای 5مبحث بروز میکردم در همه مباحث شرکت میکردم همفکری میکردیم بعد نشد ادمه بدهی بخاطر نوع قضاوت ترجیح دادم بیام در این مبحث اما باز..........

دیگه تکنیک خاصی نمیشه اعمال کرد جز اینکه دو هفته ننویسم تا بتونم تمرکز بگیرم باز اگه شد برگردم

صنعت پربازده امسال با تکرار توان ایکس پالایشی میبینم نفروشید یه وقت!!!

جناب جوگیر خان. به جای شپنا و شتران و شبندر اگر صندوق پالایش بگیریم بهتر نیست؟ خیلی زیر قیمت است.

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                        جناب جوگیر خان. به جای شپنا و شتران و شبندر اگر صندوق پالایش بگیریم بهتر نیست؟ خیلی زیر قیمت است.
                        جناب جوگیر خان :D

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

❗️اقبال حقیقی‌ها به صنعت "پالایشی"!

? صنعت "پالایشی" با ثبت بازده روزانه ۳درصدی، صدرنشین صنایع از منظر رشد روزانه در میان ۴۸ صنعت بازار شده است!

تنها دو نماد از از میان دوازده نماد این صنعت در محدوده منفی تابلو معامله می‌شود و تحرکات اشخاص حقیقی در این صنعت منجر به ورود ۴۴میلیاردتومانی نقدینگی توسط آن‌ها شده است (با نسبت خریدار به فروشنده ۱.۷برابری)

✅ دلیل اصلی اقبال بازار به این صنعت تثبیت قیمت نفت در سطوح قیمتی بالا، تداوم حضور کرک اسپرد در سطوح تاریخی و همچنین انتظاراتی نسبت به ارائه صورت‌ مالی حسابرسی شده و تعدیل مثبت سودآوری این نمادها است!

#فیندو_نوتیف
                          ➖➖➖➖➖
                          فیندو (http://t.me/findow_ir)؛ صادق، خیرخواه، بیطرف
                          ? @Findow_ir
                          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                            ستاره‌دار(1)
                            • Sep 2020
                            • 1969

چاکریم
                            حاجی تو کجایی
                            چرا نمیایی
                            بنویس
                            مخلصیم
                            [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
                              چاکریم
                              حاجی تو کجایی
                              چرا نمیایی
                              بنویس
                              مخلصیم
                              عرض سلام و ادب ملا ابرام عزیز ممنونم که از بنده یادی کردید

حالا به افتخار جنابعالی و تنی چند از دوستان با چند تا مطلب یه حالی به دوستان و سهامداران میدهم و همچنین گزارش خودم که کجا هستم

اول که من وقتی اپلیکیشنهای تلگرام و اینستا و...را ترک کردم اومدم اینجا با هزار امید که همیشه اینجا بنویسم اختصاصی !! اما توجه کردید که نشد البته من با چالشها و جروبحثها مشکلی نداشتم و از پس خودم برمیام اما زمانیکه در چالش یا مشاجره توهین میشود و پاسخ میدهی بعد میبینی پاسخت حذف شده و توهین طرف هست مغز ادم هنگ میکنه از نوع قضاوت و فکر میکنه نکنه پیامی داری میگه اقا اینجا نمیخواهیم بنویسی!!!
                              بارها هم که شکایت میکردیم و رسیدگی نمیشد!! حتی از طرف جناب ..........

به هر حال همین ایدی جوگیر خان که میبینی کسی روش حساب نمیکنه یعنی غلط انداز نذاشتم که بذارم ایدی مثال رانتدار یا سرمایه دار یا بازیگر یا....

یه ایدی همین شکلی در تلگرام ایجاد کردم و از انجایی که روزانه چند مطلب در مورد بازار سرمایه مینویسم به نوشتنم در تلگرام ادامه دادم و مطالب را میذاشتم در برخی گروهها یه گروه هم ایجاد کردم خدایی بدون هیچ تبلیغ خاصی لینکش فقط گذاشتم در پروفایلم الان این گروهم بیش از 4هزار نفر عضو دارد!!همین اواتار اینجا که دارم نیز گذاشتم در پروفایل گروه!!! دنبال کاربر هم نیستم اینجا هم لینکش نخواهم گذاشت

فقط شما و جناب مدافع و یکی دوتا دیگه اگر خواستید تشریف بیاورید حاضرم لینک گروه ره بهتان بدهم بقیه خیر..........

بعد اینکه من در بازارم یا نه اره که هستم من همیبشه فول سهمم بجز همان ریزش بزگ 99که من فقط 60درصد نقد شدم گذاشتم در صندوق سود ثابت اتفاقا الان علاوه که فول سهمم اعتبار هم گرفتم که قبلا اینجا هم اعلام کردم اعتبار میخوام بگیرم البته توصیه بکسی نیست اعتبار گرفتن که واقعا کار سختی و پرریسکی هست

سرمایه ام بیشتر در پالایشیها هست بخصوص در شاوان و شتران و کمی هم در شبریز که در شبریز بشکل سهام جایزه دارم

سرمایه ام کاملا حفظ کرده این گروه و حتی در سود هم هست با 20درصد سبد نیز در سهام دیگه هستم و 10درصد هم کوتاه مدتی به مجامع میروم

تحلیلهای قبل دوستان بخوانند تاکید بنده بر پالایشیها بوده بعنوان صنعت پیشرو و همچنان هست دوزار قبول ندارم ریزش نفت را و حتی ریزش کامودیتیها را و رکود اقتصاد جهانی را البته رکود تورمی در اقتصاد جهانی احتمالا پیش میاد که حقشان هست و بنفع ماهم هست

چی بگم دیگه دیگه بارها گفته بودم پالایشیها میتوانند سرمایه ما حفظ کنند هشدار رو خودروییها و گروه بانکیها هم داده بودم که مرده در مزار اینا نیست

حالا بحث را تمام میکنم و چندتا از تحلیلها را میارم اینطرف جهت اشتراک با دوستان یه مقدار مینویسم باز ببنیم شرایط چگونه میشود

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

شاخص نیروگاهی تامین اب و برق مقاومت مهمی این محدوده تشکیل داده اند شاید هم بشکند یا نه؟ اما بنظر برای خریداران جدید ریسک به ریوارد منطقی ندارد سهامدارانش خود دانند میتوانند حد زیان بذارند

این هشدار را زمانی درج کردم که استاد هپ هپ داشت سهام اینا را در مقاومت داغ میکرد انهم برای سایتی با مخاطب بسیار محدود که همه باید خود را اعضای یک خانواده بدانند!! و از دروغ و عوام فریبی که من بازیگر بجهرم در 264تومان هستم و صف میکنم پرهیز کنند

بیش از 30درصد اصلاح کردند جالبه افرادی که خریدند و گیر کردند از شهرام و مهرام گلایه کردند هشدار من هم دیده بودند پس انتخاب خودشان بوده و اینطور نبوده که پرچم سایت افتاده باشد از تحلیل بموقع...

الان دیگه نظری ندارم چون هم بررسی نکردم هم اصلاح کردند پس از هشدار جالب بود ایشان همزمان هشدار ریزش صنعت پیش رو پالایشی میداد؟؟ فهمیدی اینکاره نیستی وقتی بزرگترت حرف میزنه باید ساکت باشی........

نظر

در حال کار...
                                X