دل نوشته های جوگیر خان !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • M.DALAHOO
    ستاره‌دار (2)
    • Apr 2022
    • 624

پاسخ : دل نوشته های جوگیر خان !

همه ما انسان ها از این اختیار برخورداریم که با برگزیدن نگرشی مناسب، زندگی مان را متحول و به قله های موفقیت و خوشبختی صعود کنیم.
    جف کلر در کتاب جذاب و خواندنی نگرش یعنی همه چیز، مارا با دوازده درس بزرگ آشنا میکند. درسهایی که به ما می آموزند چگونه با بهره گیری از نگرش مثبت از قابلیتهای خارق العاده ی خود جهت دستیابی به زندگی سالم، مرفه و لذت بخش استفاده کنیم.
    پس اگر به راستی خواهان کسب موفقیت و خوشبختی در زندگی تان هستید نگرش خود را عوض کنید تا زندگی تان دگرگون شود!

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
      ستاره‌دار(1)
      • Sep 2020
      • 1969

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
      الان توجه کردند دوستان که ریزش بازار و منفیها هیچ ربطی به قیمت دلار و مذاکرات و روسیه و...ندارد؟؟

دلار برگشته به قیمتی که شاخص بالای 2500هزار واحد بود اما شاخص برگشت؟؟ با احتساب سود مجامع در شاخص قلابی باز 20درصد بیشتر از دلار ریخته!!!

روزهایی هم که کمی بازار مثبت هست و دلار هم مثبت هست رسانه ها هم دست خودشان هست و دلیل مثبت بازار را مثبت شدن دلار اعلام میکنند!!

منفی دیروز را در بوق کردند که تقصیر جنگ روسیه است اما امروز فردا دیگه هیچی نمیگن وقتی منفیه

کلا رد گم میکنند تا کسی متوجه نشود برخی رو سقف خالی کردند رو سر سهامدار و الان دارند با اهرمهایشان بازار را پایین میاوردند

فردا هم عرضه اولیه و باز و باز... همین چندر غاز حجم معاملات کم نیز با همینها برمیدارند

تا جایی که همه خسته شود و باز اینا در نقش منجی ظاهر شوند

هرچی میخوای تحلیل کن بهترین سهام بازار هم بخر یا بالا نمیرود یا میرود در زیان

عرضم از چند پست انتقادی که انجام شد خروج بازار از حالت گله ای بود مگر همه صنایع باهم سودشان زیاد میشود یا کم میشود که همه باهم صعود میکنند و یا نزول میکنند؟؟؟

باید پا را از گلوی بازار بردارند و اجازه دهند بقیه بتوانند با تحلیل در سهامشان باشند

در خواست خروج بازار از حالت گله ای هست ..........
      چاکریم
      ای گفتی
      نفست شم
      اگه 16 تا ادم چیز فهم تو دنیا باشن هر 13 تاش خودتی و 3 تاش حاج اوراسیای گل
      حالا خان خانان راهکار چیه
      ملا بدبختو یه مشت دزد سرگردنه یابو همون ارازل واوباش بوس بخوان عشقی مجید دلبندم نفهم با دارو دسته بیلش
      با یه مشت حقوقی احمق و چهار تا صندوق دزد همگی دست به دست هم با عناوین یه روز حمله اکران
      یه روز زن ملا ابرام
      یه روز مادر گاری باف
      یه روز عروس حاجی
      یه روز پایین اومدن دلار
      فرداش بالا رفتن دلار
      بازارو به خاک وخون می کشند
      و همه هدف اینه لحافو از ملا بدزدند
      حالا این ملا بدبخت که بهترین سهام از رو تکنیکال .فروش شرکت . وفاند و سرمایه. و پول هوشدار خریده
      بازم ضرر در ضرر
      تا چی
      ناتینگ=هیچی
      فقط لحاف ملا رو میخوان از چنگش در ارندو
      تامام
      [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
        همه ما انسان ها از این اختیار برخورداریم که با برگزیدن نگرشی مناسب، زندگی مان را متحول و به قله های موفقیت و خوشبختی صعود کنیم.
        جف کلر در کتاب جذاب و خواندنی نگرش یعنی همه چیز، مارا با دوازده درس بزرگ آشنا میکند. درسهایی که به ما می آموزند چگونه با بهره گیری از نگرش مثبت از قابلیتهای خارق العاده ی خود جهت دستیابی به زندگی سالم، مرفه و لذت بخش استفاده کنیم.
        پس اگر به راستی خواهان کسب موفقیت و خوشبختی در زندگی تان هستید نگرش خود را عوض کنید تا زندگی تان دگرگون شود!
        عرض شود به حضورت که این جناب جف کلر یه شکری خورده و برای جامعه ای گفته که در ان توزیع ثروت و قدرت نیز عادلانه انجام گرفته باشد بعد اینکه برای انجام دادن این توصیه جفر لازم هست که در بورس همراه اولین خروج سرمایه نقد شد و ابدا دیگه سهام نداشت و در مرحله بعد حتی همراه انها شروع به تخریب بازار کرد و تحلیلهای بنیادی و تکنیکال گذاشت هربار با تارگت کفهای جدید !!!تا دستور خرید مرحله بعد از بالا صادر شود!!
        نوشتن این مطالب نیز داب بر این نیست که بنده حتما در زیانم یا در حال ورشکستگی!! گرچه زیان هم میکنم و کردم و تاثیر داره متاسفانه سود و زیانم در نوشتن از بازار اما بیشتر سعی میکنم واقعیتها را بنویسم بدون توجه به سود و زیانم گرچه کار سختی هست اما همیشه انرا تمرین کرده ام .... و توانسته ام برخی اوقات مطالبی بنویسم که به سو.د و زیان خودم ربطی نداشته ....

بازار اپشن که خاطرتان هست چندبار به ان اعتراض کردیم که انرا بر چینند الان سازمان معاملات انرا برای صندوقها ممنوع کرده اتی هم باید ممنوع شود بازار هن.وز ان عمق لازم رو ندارد عرضه اولیه به این شکل هم باید ممنوع شود به همه صندوقها میگن نقد کنید برای عرضه اولیه بعد سرمایه گذاران حرفه ای یا میلیاردر که صاحبان بازار هستند برای افراد عادی اینا خودش جو انتظاری فروش در پی دارد

نحوه خرید و فروش حقوقیها الگوریتمها بازارگردانها و بسیاری از مشکلات دیگه...

مطلب زیر نیز از یه کانال تلگرامی نقل و قول میکنم ::

فعالیت صندوق‌های درآمد ثابت در بازار آپشن ممنوع شد

دلیل زیان سنگین آپشن ها در ضخودها و ضسپاها اجرای استراتژی کاورد کال با کنترل قیمتی خودرو و خساپا توسط صندوق های درآمد ثابت و کدهای شخصی این مدیران بالاخره تشخیص داده شد.

?یعنی با این مصوبه عملا جلوی سفته بازی مدیران صندوق های درآمد ثابت خصوصا تو اپشن های خودرو و خساپا گرفته خواهد شد که مجددا بازدهی صندوق های درآمد ثابت رو به حد نرمال برخواهد گشت.

پ.ن : یعنی بالاخره سازمان فهمید؟!

باید منتظر مخالفت های سنگین مدیران درآمد ثابت با این مصوبه باشیم ولی باید تصویب شود تا فساد قطع شود.

بحث اصلی اینه فروش صندوق های درآمد ثابت با اون مصوبه عشقی جان که کاهش از ۱۵٪ به ۱۰٪ بود و ۶ ماه فرصت داشتند نه تنها فروش تا خرتناق انجام دادند تا به ۱۰٪ برسند بلکه صندوق هایی که اصلا ملزم به فروش نبودند هم فروش انجام دادند، بنابراین بازار آپشن که برای پوشش ریسک کاربرد داره ولی به دلیل حجم معاملات پایبن بازار اپشن ایران عملا تبدیل به ریسک شده و این صندوق ها نقدینگی زیادی که در اختیار دارند و با استفاده از استراتژی کاورد کال بازار آپشن رو به خاک و خون کشیده بودند، بنابراین یکی از بهترین تصمیمات سازمان بورس در سال ۱۴۰۲ خواهد بود.

دلیل کنترل قیمتی #خودرو و #خساپا اجرای استراتژی کاورد کال از سوی صندوق های درآمد ثابت است، بنابراین تا زمانیکه ارزش معاملات بازار آپشن به اندازه استاندارد و معقول نرسد به هیچ عنوان هیچ #حقوقی خصوصا صندوق های درآمد ثابت نباید اجازه معاملات در این بازار را داشته باشد چونکه عملا با حجم معاملات و عمق پایین ، بازار اپشن در اختیار و سلطه صندوق های درآمد ثابت جهت منافع کدهای شخصی مدیران قرار خواهد گرفت.

معایب برای صندوق های درآمد ثابت :

1️⃣ اولا باعث افزایش ریسک این صندوق ها نمیشه و صرفا باعث کاهش بازدهی صندوق ها میشه که کاملا برای ورود نقدینگی این صندوق ها به بازار سهام و عدم دخالت در بازار آپشن جهت استراتژی کاورد کال ایده ال است.

2️⃣ دوما اشتباها می گویند باعث کاهش عمق بازار آپشن میشود در صورتیکه اولا به معاملات چند وقت بخیر مثلا ضخودها نگاه کنید می بینید که اتفاقا کمترین دخالت را در معاملات داشته اند و البته اکثر معاملات فروش کال اپشن جهت استراتژی کاورد کال بوده است.

#مدیران این صندوق ها دست و پا خواهند زد تا بگویند به ضرر بازار است در صورتیکه کاملا به نفع بازار خصوصا بازار آپشن است چونکه با این مصوبه عملا #کنترل_قیمتی سهام دارایی پایه همچون #خودرو، #خساپا، #شستا، #وتجارت و … سخت خواهد شد و سوخت شدن قراردادها در تاریخ سررسید توسط این صندوق ها انجام نخواهد شد چونکه بزرگ‌ترین سود صندوق های درآمد ثابت همین استراتژی کاورد کال است یعنی اتفاقی که طی ۱-۲ ماه اخیر در قراردادهای خودرو، خساپا، شستا و … با صفر شدن قراردادهای کال آپشن افتاده است.
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• M.DALAHOO
          ستاره‌دار (2)
          • Apr 2022
          • 624

خب، جوگیر جون معلومه که اون از مسایل ما خبر نداره و انو برای جامعه آمریکا نوشته، این دیگه با یشون مربوط نیست که ما مشکلات خاص خودمون را داریم که جمیله شده اداره کنننده این مملکت که فقط پر خوری، مفت خوردن و دروغ گفتن بلدند و شکم پدرش مثل شکم یک خانمه 8 ماهه حامله است. اینها مشکل خاص ماست و حرفهای آقای جف کلر برای یک جامعه عادی است که با این همه تحصل کرده بیکار، یک کلاس شش از 18 سالگی بخاطر جمیله خانم ، قاضی نمیشه و آن همه جوان پسر و دختر را نمیکشه و برای اینکه جایزه آن بیگناه کشی را بهش بدن ، رییس جمهورش نمیکنند که این همه دروغ بگه و ظرف کمتر از دوسال 50% مردم ایران را بزیر خظ فقر ببره و بگه مردم چرا قدر این همه زحمات من را نمیدانند....... جف کلر اینها را برای این جامعه رییسی زده نگفته، برای یک جامعه نرمال گفته و..............

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

گاهی دوستاي مجازی آدم
            از دوستاي واقعی عزیز تر ميشن

زمان آف و یا آنلاین بودنشون واست مهم میشه
            چک کردن پروفايلشون برات مهم ترین کار ....

درد و دل کردن باهاشون حال دلت و خوب ميکنه

حرفایی که واسه گفتنش هرچی
            ميگرديم تو دنیای واقعی گوشی برای شنيدنش پیدا نمی کنیم

ای تو رفیق مجازی!!!

برای من یه رفیق مجازی
            یه دوست تو از دیار دوری...

اما دلامون بهم نزدیک
            آنقدر نزدیک که با نگاه کردن به پروفايلت
            حال اون روز تو درک میکنم،

رفيقم
            واست آرزو میکنم
            حال دلت خوب و جیب پر پول و
            تن سالم و هرجای این زمینی
            هرجای اين دنیایی
            واست آرزو خوشبختی عمیق و دارم ..

رفیق مجازیم واقعی دوستت دارم?❤️

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

شاخص صنعت پیمانکاری و تجهیزات فاراک فاذر خصدرا رمپنا رنیک و.... احتمالا میتواند اینده خوبی داشته باشد خودم فعلا از اینا رنیک دارم شاید در اینده خصدرا یا فاراک یا فاذر هم کمی برداشتم

البته این یه احتمال هست معلوم نیست درست دربیاد یانه یا کدوم شرکت بهتر بشود و صرفا کسی با این تخیلات و نظرهای شخصی و پر اشتباه و جو گیرانه بنده یه وقت معامله نکند.....امروز 25خرداد 1402
              خرید خصدرا در 274تومان حالا از این گروه رنیک و خصدرا دارم پناه بر خدا...

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

درود بر همگی

اصلاح شاخص کل از نظر برخی اندیکاتورهای روند شناس و الگوها تمام شده است اما از نظر حجم معاملات هنوز خیر حجم معاملات برای برگشت همچنان کم هست یا باید منتظر بود که به حمایت داینامیک تحلیل شده در چارت برسد یا اینکه حجم معاملات در مثبت در همین محدوده ها افزایش یاید

کاهش حجم معاملات هم در منفیها داریم که خبر خوبی هست و همین علت باعث نزول کمتر شاخص کل و همچنین عدم شکست حمایت اکثر سهام شده است

این خبر افزایش نرخ انرژی را بنظرم عمدا رو این حمایتهای مهم بازار اوردند تا حجم معاملات در منفی افزایش یابد و قیمت اکثر سهام و شاخص کل بتواند با ترغیب فروشنده ها حمایتهای مهم خود را بشکند

بشخصه توقعی هم نداشتم که دقیقا در 17 اردیبهشت این خبر را درج کنند اما اگر 3 روز بعد نیز پس از فروش خودشان این خبر درج شده بود اصلاح شاخص کل خیلی زودتر تمام شده بود و بازار به ادامه صعود رفته بود

اما خب بعد دستشان خالی میشد که روی حمایتها چگونه فروشنده را ترغیب کنند!! و قصدشان مفت خری بیشتر بوده...

مورد بعدی که فکر کنم بازار همچنان دست به عصا هست عرضه های اولیه های بزرگ یا پذیره نویسیهای بزرگ هست که احتمالا با این نوع خبرها مجددا فروشنده ها را ترغیب کنند برای همین بازار دست به عصا هست اینا را اضافه کنید به فروشهای ابشاری حقوقیها و الگو ریتمها و بازارگردانها .و.....

به هر حال بشخصه که رو نمادهای سبد سهامدارم تا ببینیم جریان نقدینگی کی دستور ورود به بازار را میگیرد....

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

درود

جوگیر خان تا جایی که حافظه ام یاری میکند شما جز اون دسته از فعالین بازار هستین که با سهم مورد نظر مجمع هم تشریف میبرید.

یک سوال آیا سال پیش مجمع رفتن در مجموع خیر داشت؟ پرداخت سود سریع مجمع ومهان این همه سر و صدا کرد ولی انگاری هرکی مجمع نرفت برد کرد! تازه ومهان جز خوب ها است!

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                    درود

جوگیر خان تا جایی که حافظه ام یاری میکند شما جز اون دسته از فعالین بازار هستین که با سهم مورد نظر مجمع هم تشریف میبرید.

یک سوال آیا سال پیش مجمع رفتن در مجموع خیر داشت؟ پرداخت سود سریع مجمع ومهان این همه سر و صدا کرد ولی انگاری هرکی مجمع نرفت برد کرد! تازه ومهان جز خوب ها است!
                    درود بر شما

عرض شود به حضورتان که مجمع رفتن داستان زیاد داره حالا چه جوری توضیح بدهم که هم سخن کوتاه باشد که سر دوستان درد نگیرد و هم مطلب را برساند

ضمن ایمکه قبول دارم همانند خرید و فروش سهام برخی مجامع جز زیان چیزی ندارد

رعایت چند مورد ضروروی هست

1- جو بازار نباید منفی نباشد 2- شاخص کل و شاخص صنعت نباید نزولی باشد رنج باشد مشکلی نیست

سهام با دید مجامع را بهتر است از چند هفته قبل در سبد گذاشت در نقاط حمایتی

البته روزی که متوقف میشود و یکی دو روز قبلش هم میتوان سیگنال گرفت اما کار هر کسی نیست

برای من بد نبوده که وگرنه ترک کارم کرده بودم!!! خب ضرر هم داشته برخی

خاصیت خوب هم داشته مثال اون سودی که از مجامع گرفتیم یا طلبکار هستیم دیگه شامل کاهش ارزش نیست!!

یا برخی سهام میروی مجمع بعد بازار میریزد اما در زمان توقف همانند خدیزل متعادل باز میشه که ریزش بازار شاملش نشده که اگر سرمایه در سهم دیگه بود پایین میرفتی که ارزشیابی بازار میکنی و میتونی بفروشی یا نگه داری

الانم من برخی سهام برداشتم و دارم بر میدارم برای مجمع اما چون ریسک بازار زیاده ننوشتم چون ممکنه باعث زیان دوستان بشه....

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

شاخص صنعت پیمانکاری و تجهیزات فاراک فاذر خصدرا رمپنا رنیک و.... احتمالا میتواند اینده خوبی داشته باشد خودم فعلا از اینا رنیک دارم شاید در اینده خصدرا یا فاراک یا فاذر هم کمی برداشتم

البته این یه احتمال هست معلوم نیست درست دربیاد یانه یا کدوم شرکت بهتر بشود و صرفا کسی با این تخیلات و نظرهای شخصی و پر اشتباه و جو گیرانه بنده یه وقت معامله نکند.....امروز 25خرداد 1402
                      خصدرا هم چند روز قبل رو منفی برداشتم که اینجا هم نوشتم از صف فروش کیسون در 273تومان نیز حسابی برداشتیم و فروشندهها پشیمان خواهند شد همین کیسون بتنهایی میتونی خودت را درش خفه کنی!!!

این صنعت رو در کف معرفی کردیم تاریخ هم زدیم فکر کنم سال 87بود بازار نزولی شده بود و فاراک و فاذر شده بودند 30تومان و خصدرا 60تومان یکی اومد در ان بازار گروه پیمانکاری را معرفی کرد و صعودهای عجیبی کرد الان کسی میدونه همان شخص باز نظرش مثبت شده رو این گروه!! و باز رایگان نوشته ...

..........

خب این بگذرد خیلی سخته خدایی بیای پستهای یه ادم دروغگو بخونی که از تهی سرشاره و هیچ برگ برنده ای در تحلیل نداره 3ساله خودرو از 500و خساپا از 400گفته همه بازار چندبرابر شده همه سود مجامع گرفتند اینا همچنان 60درصد زیر سقف 99هستند!!! بیای بگی من درست گفته بودم و برات کف بزنند!!!!!!!!!!! زور داره اون افرادی که براش کف هم میزنند!!!!!!!

من تحلیلهایم بورس نیوز داره منتشر میکند در گروهها که میذارم همه دست به دست میکنند .........اینجا باید حرص بخورم ....یه مدت میرم از اینجا تا عیارها مشخص شود کمی دقت در نوشته های افرادی که سهم در صف خرید معرفی میکنند باید کرد.....
                      آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/07/04, 12:21.

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

خب این بگذرد خیلی سخته خدایی بیای پستهای یه ادم دروغگو بخونی که از تهی سرشاره و هیچ برگ برنده ای در تحلیل نداره 3ساله خودرو از 500و خساپا از 400گفته همه بازار چندبرابر شده همه سود مجامع گرفتند اینا همچنان 60درصد زیر سقف 99هستند!!! بیای بگی من درست گفته بودم و برات کف بزنند!!!!!!!!!!! زور داره اون افرادی که براش کف هم میزنند!!!!!!!
                        من تحلیلهایم بورس نیوز داره منتشر میکند در گروهها که میذارم همه دست به دست میکنند .........اینجا باید حرص بخورم ....یه مدت میرم از اینجا تا عیارها مشخص شود کمی دقت در نوشته های افرادی که سهم در صف خرید معرفی میکنند باید کرد.....
                        درود، عجیب هست که یک فردی در تاپیک شما هم نیامده و داره برا خودش تحلیلی میکنه و شما حرص میخورید !
                        یه سوال دارم، شما برای افرادی که به تاپیک شما سر میزنن و مطالب شما را میخونن تحلیل مینویسید یا ترجیح میدید چون یک نفر دیگه در تاپیک خودش داره تحیلی مینویسه و شما اونو قبول ندارید اصلا دیگه ننویسید !
                        به نظرم همانطور که در تحلیل بازار استاد هستید و خیلی حرف برای گفتن دارید در مسائل شخصی و نوع برخورد با همکار هم میشه تجدید نظر اساسی کرد. افرادی که در این تاپیک ها مینویسن درسته اینجا یک فضای مجازی هست ولی به نوعی همکار هستن و اینجا بخشی از فضای کسب و کار هم محسوب میشه. بازم ببخشید هیچ قصد نصیحت نیست ما کوچکتر از این حرف ها هستیم. پیروز باشید.
                        آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/07/07, 08:38.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                          ستاره‌دار(1)
                          • Sep 2020
                          • 1969

چاکریم
                          با این حاجی جوگیر ما رو چیکارش کردید
                          قهر کرده رفته
                          اذیت نکنید
                          پسر گلی هست
                          ولی نازک نارنجیه
                          مخلصیم
                          داشم بیا بنویس
                          بکش
                          [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

عرض سلام و ادب و احترام خدمت همه دوستان ممنونم از دوستانی که یادی از بنده کردند و به افتخار همگی یه پست مینویسم انشالله که مفید واقع شود

عرض شود به حضور دوستان که شاخص کل در تایم دیلی دارای واگرایی مثبت و اماده صعود هست اما اصل مهم سیگنال صعود یعنی افزایش حجم معاملات را همچنان دارا نیست!!

بنظر میاد بازار را همچنان به گروگان نرخ خوراک و انرژی شرکتها و همچنین افزایش نرخ خودروسازها و فروش در بورس کالای انها گرفته اند!!

سازمان نیز داره از این فرصت با عرضه اولیه های متوالی و پذیره نویسیهای پی در پی با هدف کاهش نقدینگی بازار تا ریال اخر ان و کاهش قیمت سهام استفاده میکند

که نهایتا بازار با قیمت مفت سهام اماده پذیرایی از کدهایی شود که در سقف فروختند!!

با فرض مقروضات فعلی که افزایش نرخ خوراک و انرژی تصویب شود و دلار نیز نتواند به بالای 50هزار تومان صعود کند احتمال رکود اقتصادی وجود دارد!!که حتی اگر شرکتها بتوانند سود معادل سال گذشته هم بسازند! باز بازار تمایلی به بالا بردن قیمت انها نمیکند چون بازار به معادلات حل شده سود نمیدهد در این شرایط بیشتر باید دید که با مفروضات فعلی چه صنعت و چه تک سهامی میتواند متفاوت ظاهر شود و سود بالاتر از سال گذشته بسازد و پیشخور هم نشده باشد!! توپ قائدتا در زمین این گروه هست

اما اگر خواسته های بازار براورده شود تک سهام هم هستند و بقیه بازار هم هست و براحتی شاخص کل میتواند سقف اردیبهشت خودش را پس بگیرد
                            گروه خودرو هم میتواند تحرکاتی داشته باشد اما چون قیمت انها بنظر بنده با توجه به زیان انباشته و زیانسازی مداوم همچنان جذاب نیست بشخصه در سبد نمیذارم...

امسال نیز احتمالا اخرین سال تجدید ارزیابی های معاف از مالیات هست که برخی شرکتها همانند چافست شغدیر و زنجان و یا کیسون و...چه خواهند کرد وبانک نیز همچنان پتانسیلهای خودش را حفظ کرد

در ادامه تحلیل تکنیکال کیسون نیز به اشتراک میگذارم

کیسون با توجه به واگرایی مثبتی که دارد و رسیدن به کف الگو و همچنین اتمام یک سیکل 5ریز موج اصلاحی همین محدوده با تلورانس 5درصد میتواند کف احتمالی سهم باشد...

پیشنهاد خرید و فروش نیست صرفا یک تحلیل تکنیکال هست جهت بررسی بیشتر بخصوص فروشندگان سهم که سهم را پس از این اصلاح زیاد و در حمایت مهم واگذار نکنند

و یه شانس مجدد بدهند به حمایتهای فعلی .... قیمت پایانی 2157ریال و منفی حدود 3 معاملات اخر هفته را به پایان برده!!

الگو یه کم شبیه خاور محدوده 150تومان هست انگار!!! که دردسر زیادی داد این محدوده ها!!!

سهامداریم و صبور موفق باشید

نظر

• دکترزیبایی عروق
                              ستاره‌دار(9)
                              • Sep 2020
                              • 631

هلو
                              قربان جوین دارین یا سل زدید
                              تنکیوفورماچچچچچچچچچچچچچ
                              [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

خصدرا هم چند روز قبل رو منفی برداشتم که اینجا هم نوشتم از صف فروش کیسون در 273تومان نیز حسابی برداشتیم و فروشندهها پشیمان خواهند شد همین کیسون بتنهایی میتونی خودت را درش خفه کنی!!!

این صنعت رو در کف معرفی کردیم تاریخ هم زدیم فکر کنم سال 87بود بازار نزولی شده بود و فاراک و فاذر شده بودند 30تومان و خصدرا 60تومان یکی اومد در ان بازار گروه پیمانکاری را معرفی کرد و صعودهای عجیبی کرد الان کسی میدونه همان شخص باز نظرش مثبت شده رو این گروه!! و باز رایگان نوشته ...

..........

محمد ۱۳۷، توپ ۴گوش . جوگیرخان و چند تا آیدی دیگه !

بی خیال ...

کار خودت را بکن ...

هرکسی دروغ بگه یا کار بدی کنه به خودش بر میگرده ....

طبق قانون‌های زیر ...

فرهنگ ایرانی :
                                تو نیکی میکن و در دجله انداز،
                                که ایزد در بیابانت دهد باز

از نظر قرآن:
                                هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او بازمیگردد

از نظر بودا:
                                قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر میگردد.

از نظر متافیزیک:
                                انرژی در طبیعت از بین نمی رود و ... الی آخر ...

در کل ارادت دارم خدمت شما و تمام رفقای سایت بورسی @};-
                                .

نظر

در حال کار...
                                X