صفشم چیدن.
کاشی سینا (کساوه)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postدوباره يک نگاه به بودجه سال مالي 1391 کساوه انداختم
کساوه براي سال 1391 22219839دلار فروش صادراتي داره و 2600000 دلار واردات.که حدود 19600000دلار براش ميمونه .که ان را در بودجه 1226 تومان ديده است.
3 ماهه اول سال 3 ميليون ان را 1410 تومان فروخته است.لذا 16600000 دلار را بايد حداقل 2100 تومان بفروشه.يعني از اين بابت 14ميليارد و 500 ميليون تعديل مثبت خواهد داشت.که تقسيم بر تعداد سهام 151875000 سهم ميشه سهمي 96 تومان تعديل مثبت سود .که با 66 تومان اعلام شده ميشه 162 تومان سود کساوه از محل تسعير ارز بدون احتساب تعديل فروش داخلي.
پي به اي 4 سهم ميشه 648 تومان
خوشبختانه امسال مديران کساوه و کچيني از کما خارج شدند و بلاخره در 3 ماهه اول سال دلار را 1410 تومان فروختند و راهشون باز شد تا بقيه دلار هاي صادراتي را هم ازاد بفروشند.
پس کساوه با دلار 2100 تومان ميتونه 240 درصد تعديل مثبت بدهد.
مشکل نرخ مرجع و تحريم را هم نداره.
اين سهم خطر تحريم ندارد
اين سهم با تغيير ارز مرجع از نرخ 1226 توماني به 1600 توماني مستحکمتر خواهد شد و تعديل مثبت خفن سود.
اين سهم با دلار 2200 توماني هم تعديل وحشتناک خواهد داد .ارزش را تو 3 ماهه اول 1410تومان فروخته است.
اين سهم پي به اي پايين دارد.
اين سهم روند تکنيکالي صعودي دارد.
اين سهم چيزي کم ندارد.
نظر
-
مکدی هم خط صفرو به بالا شکست و مثبت شد.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمعاملات خیلی خوبی داشت امروز
مشخصه افراد زیادی هم سهامشو ندارن چون از اون پایینا پیداش کردم
از نظر من تا خط زرد رنگ بدون مشکل میتونه بالا بیاد.
معاملات امروز هم خیلی خیلی جالب بوده تا الان
تقریبا هدفی که مشخص شده بود،یعنی خط زرد رنگ لمس شده و اون دسته افرادی که ریسک پذیری کمتری دارند میتونن خارج بشن.
بنده خودم هنوز با سهم هستم.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
-
یه شیر پاک خورده هی روی 300 ت 10000 تایی داره میذاره برای فروش(کساوه)!!! سهمو خط خطی میکنه خیالی نیست حالا هی بفروش ببینم پشیمون میشی. امروز بولینگر بالا رو 315 لمس کرده آویزونشه باهاش تله کابینی میره بالا. حالا هی بفروش ببم جان! :dآخرین ویرایش توسط mehdipour2000؛ 2012/09/03, 10:56.تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postامروز یک مقداری خریدم
چون دلارش را در 3 ماهه اول سال بشکل ازاد و نه با نرخ مرجع بقيمت 1410تومان فروخته است
بعضي از کاشيها نتونستتد اين کار را بکنند.
در 9 ماهه بعد ميتونه 2100 تومان بفروشه.لذا بيش از 100درصد تعديل مثبت رو شاخشه.
نظر
-
کساوه برای من هنوز دوست داشتنی است. زیرا:
1- کندل ها سوار بر ابر محکم ایچی هستند و رعد قرمز در حال صعود و آبی راکد تا قرمز بهش برسه. ضمنا همزاد (نمودار خطی) هم نزدیک روند صعودی کندل هاست.
2-DI مثبت و منفی همدیگرو قطع کردن و مثبته داره همراه میشه با خط ADX.
3-مکدی سیگنال ورود و نگهداری رو هنوز داره.
پس صبر میکنم و سهمم رو نمیفروشم! مقاومت پیش رو 320 ت و حد ضرر نزدیک 278 ت
تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاين سهم قويترين سهم گروه کاشي هست.
چون دلارش را در 3 ماهه اول سال بشکل ازاد و نه با نرخ مرجع بقيمت 1410تومان فروخته است
بعضي از کاشيها نتونستتد اين کار را بکنند.
در 9 ماهه بعد ميتونه 2100 تومان بفروشه.لذا بيش از 100درصد تعديل مثبت رو شاخشه.وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
نظر