کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منته ي به 30/12/91 را مبلغ 759 ریال اعلام نموده که نسبت به مشابه سال قبل تعدیل حدود 126 ریالی برخوردار شده است.همچنین این شرکت توانسته 60 درصد سود خود را 6 ماهه نخست سال پوشش دهد که نشان از توانایی بالای شرکت برای پوشش سود 6 ماهه دوم سال مالی خود میباشد.
مقدار تولید 4.2% و مقدار فروش 15% و همچنین مبلغ فروش 47% افزایش یافته است.
باتوجه به مندرجات فوق باتوجه به افزایش مبلغ فروش در محدوده ی 47 درصد این شرکت توانایی دارد برای 9 ماهه تعدیل مثبت حدود 10 درصدی را به همراه داشته باشد.
با این وجود انتظار ست سهم این شرکت نیز با رشد خوبی واجه شود.
- - - Updated - - -
گزارش کساوه
شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منته ي به 30/12/91 را مبلغ 759 ریال اعلام نموده که نسبت به مشابه سال قبل تعدیل حدود 126 ریالی برخوردار شده است.همچنین این شرکت توانسته 60 درصد سود خود را 6 ماهه نخست سال پوشش دهد که نشان از توانایی بالای شرکت برای پوشش سود 6 ماهه دوم سال مالی خود میباشد.
مقدار تولید 4.2% و مقدار فروش 15% و همچنین مبلغ فروش 47% افزایش یافته است.
باتوجه به مندرجات فوق باتوجه به افزایش مبلغ فروش در محدوده ی 47 درصد این شرکت توانایی دارد برای 9 ماهه تعدیل مثبت حدود 10 درصدی را به همراه داشته باشد.
با این وجود انتظار ست سهم این شرکت نیز با رشد خوبی واجه شود.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
گروه بنگاهها- شرکت صنایع کاشی و سرامیک سینا طی نیمه نخست سالجاری مبلغ 459 ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت.
براساس اطلاعیه سازمان بورس، این شرکت سود هر سهم امسال را مبلغ 759 ریال پیشبینی کرده است که طی دوره
6 ماهه معادل 60 درصد از این رقم را نسبت به بودجه محقق کرده است.
«کساوه» طی دوره یادشده معادل 50 درصد از پیشبینی فروش 745 میلیارد ریالی خود را به تحقق رساند.
شرکت پیشبینی سود هر سهم سال مالی 91 را در تاریخ 29 مهرماه 91 مبلغ 663 ریال اعلام کرده.
لیکن دلیل تعدیل اخیر را عنوان نکرده است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
به نظر من وقتشه که سهامدارای کساوه عزمشون رو جزم کنن که دیگه هیچ عرضه ای انجام نشه تا حداقل 500 تومن...
من که واقعا گیج شدم چرا انقد سهامدار عجول داره این سهم
امروز دوباره وارد سهم شدم . پله اول رو خریدم . حوالی 320 الی 330 پله دوم رو میخرم . این سهم واقعا سهم پربرکتی برای بنده بوده و فقط مونده یه تعدیل خوب مهمونمون کنه .
تا 360 هم به خاطر فروش یک حقوقی امده دیگه 320 برسه خیلی فروشنده اش ضربه مغزی شده امروز دیگه رو منفی کامل هم تقاضا ماند
تو گزارش 6 ماهه حدود 10 میلیون دلار صادرات داشته که نشان از افزایش صادرات دارد این همه جنگ و خرابی در کشورهای اطراف بیشتر هم میشود من با خودم گفتم این 9 تا دیگه تو 6 ماهه دوم صادر کند یک چیزی حدود 53 تومن میشه با 76 تا از قبل به عدد 130 سود رسیدم با پی ای 4 گفتم میشه 520 و 5 میشه 650 نظر دوستان چیست؟مرسی
نظر