نظرات رگنار لاتبروک!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nava.trader
    عضو عادی
    • Jan 2022
    • 173

پاسخ : نظرات رگنار لاتبروک!

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
    درود دوستان

یه چند تا نکته راجع به شرایط کنونی عرض کنم،نظرات کاملا شخصی است، نظر مخالف شما هم محترم است، قصد بحث با کسی را هم ندارم. صرفا بیان نظرات خودم است)

1. حاصل 44 سال حکومت ملاها بر سرزمین ایران را همگی داریم می بینیم. سرزمینی خشک و تکیده(آب و خاک و منابع طبیعی و معدنی و.. رو فروختن و خشکاندن) با مردمی فقیر و خشمگین!
    به گواه آمار خودشان، تقریبا 70 درصد مردم زیر خط فقر هستند. در طول حیات این رژِیم، همیشه مشکل بیکاری جوانان، تورم، کاهش مداوم کیفیت زندگی رو دیدیم. شما دیگه حتی یک نفر آخوند یا سپاهی رو هم پیدا نمیکنید که فساد، اختلاس و دزدی رو انکار کنه، همه میدونن هر کی هر چی تونسته دزدیده و داره میدزده.

2. در آسیب های اجتماعی هم که در همه زمینه ها رکوردهای جهانی رو زدن، از جمله در آمار اعتیاد، فقر، طلاق، خودکشی، افسردگی، سرقت، گدایی، خشونت خانوادگی، خیانت، فساد اداری، مهاجرت و..

3. امروز در جامعه ایران از بچه مدرسه ای گرفته تا دانشجو و معلم و استاد، از پزشک گرفته تا کارگر و کشاورز، از کارمند دولتی گرفته تا خصوصی، از باززگان و تجار گرفته تا صنعتگر و تولید کننده همگی ناراضی هستند. و همگی هم شعار مرگ بر دیکتاتور رو سر میدهند. چه کسی آنقدر کور است که اینها رو نبینه و ندونه؟!

4. شرایط حال حاضر بن بست کامل است! این فقط مردم نیستند که از این نظام قطع امید کرده اند بلکه خودشان هم هیچ امیدی ندارند، چون میدونن هیچ راهی برای بهبود شرایط اقتصادی مردم ندارن. از نماینده پارلمان انگلیس بگیر تا فلان مسول در کانادا همه شون تایید کرده ن که اینها دنبال اخذ پاسپورت اون کشورها هستند یا اینکه تعدادی ازشون از قبل رفتن اونجا..
    سرمایه اجتماعی این رژِیم در کمترین حد ممکن خودش وجود داره، یه تعداد کمی بسیجی کم سن و سال که شستشوی مغزی شده اند و باتوم به دست در حال سرکوب هستند، و تعدادی نظامی و آخوند که میدونن دارن پول مفت میگیرن. و گرنه بقیه مردم ناراضی هستند.

البته در این بین یه قشری از افراد سطح بالای جامعه طرفدار سرسخت حکومت هستند، از کاسبان تحریم بگیر تا اون نایاکی وطن فروش و خاین که نقش سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم برای خارجی ها و همچنین رساندن پول به رژیم رو داره. یا بسیاری از سرمایه داران که تو همین شرایط با انحصار واردات و.. تونستن ثروت هنگفتی به جیب بزنند، خیلی از رسانه های داخلی حکومت هم متعلق به همین هاست. اکثرا هم اصلاح طلب هستند و در حال مکیدن خون مردم اند. اینه که میبینید طرف سواد و ثروتی داره و در ظاهر نباید آنقدر نگران رفتن اینها باشه اما خب به دلیل منافع ش با هر حیله و نیرنگی شده به دنبال حفظ حکومت موجود است.

5. در این برهه حساس که خیزش سراسری مردم ستمدیده ایران شروع شده حواستون باشه که فریب بازیهای رسانه ای و جنگ روانی رو نخورید!
    فلانی گفته بیایید گفتگو کنیم! از این مضحک تر وجود نداره... شما راه گفتگو رو بسته بودید اونهایی هم که بهتون نامه زدن رو انداختید زندان وهنوزم اون تو هستند..
    یا اینکه میخوان با مقصر جلوه دادن ریسی بگن با انتخابات زودهنگام و... اوضاع رو درست میکنیم! مگر شرایط کنونی تقصیر ریسی هست؟! اینم یه ملای فاسد،قاتل و بیسواد هست مثل بقیه شون و شرایط الانم ربطی به ایشون نداره، مردم از این مراحل گذشتن و دیگه میدونن غیر از شخص اول بقیه تو این نظام یه مشت مجری فاسد هستند و قدرت تغییر چیزی رو ندارن.

یا اسیر بازیهای رسانه ای مثل شوک درمانی نشوید، مثل همین اخبار زندان اوین، ماجرای علی کریمی و مهران مدیری، و... اخبار دروغ از واسطه گری برای برجام، اظهارنظرهای عجیب از مسولین و..
    رژیم در این روزها میخاد هر طور شده با پمپاز اخبار ضد و نقیض و عیب و غریب کنترل ذهن مردم رو دست بگیره.... تا ذهن مردم منحرف بشه، ملت بشینن صحبت کردن و بحث کردن و نظر دادن و تحلیل کردن های چرت و پرت ...تا هم ذهنشان خسته بشه و هم تخلیه بشن... هدف اینه که طرف گول بخوره و بشینه اراجیف گفتن به اسم تحلیل جنگ روسیه و اکراین و اثراتش و...
    این روزها باید 95 درصد اخبار و تحلیل ها رو نگاه هم نکرد، تنها چیزی که مهمه اعتراضات و اعتصابات مردم هست ولاغیر...

مفاهیم علوم انسانی قابل تفسیرو تاویل و بحث است و هیچ مطلقی وجود نداره! از جمله بحث کردن در باره یک رژیم...
    اما به باورم هر شخصی با جدایی از هیاهوی رسانه ای و با رجوع به وجدان خودش میتونه با شرافتش روبرو بشه و در سمت درست تاریخ قرار بگیره...

ناله سوخته جانان به اثر نزدیک است ... دست خورشید به دامان سحر نزدیک است

سبز باشید

در مورد بازار هنوز نظرتون خرید پله ای در قیمتای فعلیه؟

نظر

• رگنار
      عضو فعال
      • Feb 2014
      • 390

در اصل توسط nava.trader پست شده است View Post
      در مورد بازار هنوز نظرتون خرید پله ای در قیمتای فعلیه؟
      درود

بله. سیگنال ورود به بازار صادر نشده است اما میشه در سهام ارزنده بصورت پله ای در منفی ها خرید.

امروز غالبر(خرید 870 در تاریخ 27 مهر --- فروش 953 امروز) با 8 درصد سود خالص فروخته شد.
      دو سهم جدید هم، هر کدام یک پله(هر پله 5 تا حداکثر 7 درصد کل پرتفو ) خرید شد. یکی از گروه قندی و یکی از گروه غذایی-بسکویت ساز

سبز باشید

نظر

• shdoosti
        عضو فعال
        • Aug 2022
        • 351

درود

بله. سیگنال ورود به بازار صادر نشده است اما میشه در سهام ارزنده بصورت پله ای در منفی ها خرید.

امروز غالبر(خرید 870 در تاریخ 27 مهر --- فروش 953 امروز) با 8 درصد سود خالص فروخته شد.
        دو سهم جدید هم، هر کدام یک پله(هر پله 5 تا حداکثر 7 درصد کل پرتفو ) خرید شد. یکی از گروه قندی و یکی از گروه غذایی-بسکویت ساز

سبز باشید
        سلام جناب رگنار. سناریوی رنج شدن بازار رو چقدر میدونید؟ خیلی ها میگن تا هفت الی هشت ماه بازار بین شاخص 1400 تا 1240 رنج خواهد شد...

نظر

• رگنار
          عضو فعال
          • Feb 2014
          • 390

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
          سلام جناب رگنار. سناریوی رنج شدن بازار رو چقدر میدونید؟ خیلی ها میگن تا هفت الی هشت ماه بازار بین شاخص 1400 تا 1240 رنج خواهد شد...
          درود وقتتون بخیر

1. با این شرایط مملکت آبستن یک انقلاب به تمام معناست(به خصوص در شهرهای کردنشین اگر فیلم ها رو از کانالها و پیج های محلی شون دیده باشید متوجه منظورم میشید)، سوال اینحاست که چرا دلار نتونسته سقف بزنه یا اینکه حتی سایر کالاها(کامیون، سواری و..) به اندازه پارسال گران نشده اند؟؟(شیب تورم مهم است وگرنه بله تورم وجود دارد)

به نظر من مهمترین مولفه همیشه سیاستهای پولی است. سیاست انقباضی بانک مرکزی باعث شده همه بازارها خشک بشن! هر کی هم گفت در این تورم 50-60 درصدی مملکت ما آخه 3-4 درصد افزایش نرخ اوراق چه تاثیری داره شما گوش ندید! برای پولهایی که باید تاثیر داشته باشه، تاثیر داره خوب هم داره!

2. بنابراین در جواب سوال شما بله به نظرم احتمال داره. اگر نظام از این حوادث جون سالم بدر ببره و سیاستهای انقباضی رو ادامه بده به نظرم همه بازار میتونه تو رکودی عمیق تر از اینی که هست فرو بره.... مثلا تو بورس هر جایی که نگاه کنیم سهم با p.e فوروارد قابل تکرار 4-5 ببینیم!!

3. همه ماهایی که دو دوره ریزش بازار رو دیدیم میدونیم که خرید سهامی که P.e 5 و کمتر و قابل تکرار داشته باشن(به خصوص با ارزش بازار کم)در عرض چند سال بعدش همیشه بهترین بازدهی رو میده و اینبار هم من خودم همین کار رو میکنم. یعنی سهام مناسب رو میخرم.(سعی میکنم با در نظر گرفتن تکنیکال در نقاط بهتری بخرم).

4. اینکه آیا احتمال داره با وجود p.eهای مناسب بازار مثلا یکسال دیگه هم درجا بزنه؟ بله احتمال داره.
          چند درصد احتمال داره؟ نمیدونم! تو اینجور مواقع میشه شروع کرد به سناریوچینی ولی اگر 6 دانگ حواست باشه که نمیدونی و براش آماده باشی بهتر از اینه که درصدهای توهمی برای خودمون مشخص کنیم! کو متر و معیاری که این مسایل رو درست تحلیل کنه؟! غیر از اینه که هر چی تحلیل در چند سال گدشته از بزرگان این بورس دیدید اکثرش اشتباه از آب درآمده!؟

5. چیزی که من خودم میتونم توش ادعایی داشته باشم(با توجه به سابقه م)نقطه ورود تکنیکالی به شاخص هاست، که از لحاظ تکنیکالی هنوز هیچ سیگنال ورودی به بازار نداریم. و احتمال ریزش بیشتر هم وجود داره. بنابراین اگر نقدینگی دارید تا جایی که روحیه تون اجازه میده سعی کنید محافظه کار باشید.

6. من خودم علیرغم اینکه واقعا دل و دماغ ندارم اما ساعتها وقت میزارم که واچ لیستم رو تکمیل کنم و کم کم اگر فرصتی پیش اومد بصورت پله ای خرید کنم(با بخش کمی از نقدینگی). اما برای کسی که استراتژی مشخص و با کارنامه ای نداره من جاش باشم اصلا وارد بازار نمیشم تا وقتی شاخص ها سیگنال بدن که هنوز ندادن.

7. بحث فروش با خرید فرق داره. شاید موقع خرید نشده باشه (احتمال یه کم دیگه اصلاح + خواب پول) اما به نظرم برای فروش قطعا دیگه خیلی دیره(به خصوص در سهام ریالی-داخلی با p.e مناسب به هیچ وجه فروش توصیه نمیشه و قطعا اشتباه است. مثلا در سهام خوب گروه کاشی، سیمان، زراعت، غذایی، دارویی،قندی، قطعه ساز... بحثی در خصوص گروه های دلاری ندارم چون از ابتدای سال گفتم اینها دیگه میرن داخل اصلاح و رکود... )

سبز باشید
          آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2022/10/29, 18:19.

نظر

• amirardalan
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 130

درود

من چون جای دیگری سیگنال خرید و فروش اعلام میکنم، دیگه اخلاقی نیست اینجا همون ها رو دقیق بگم (نه اینکه کار شاقی اونجا بکنم منتها خب بحث اصول است)

اما من اینجا بخش اعظم واچ لیست خودم رو میگم و اکثرا از بین همینها(با توجه به تکنیکال و مدیریت سرمایه و...)در چند روز گذشته 20 درصد نقدینگی رو خریده ام و به مرور بعدا بقیه رو هم خواهم خرید.

زراعت: زگلدشت، تلیسه
            قندی: قزوین، قصفها
            دارویی: دبالک، داوه، کاسپین
            غذایی: روغنی(غگل، غبشهر) بسکویت ساز(غسالم، غویتا) لبنی(غالبر، غگلپا) سایر(غمهرا)
            کاشی: کپارس، کساوه، کترام
            سیمانی: ستران، سفارس، سفار
            خودرو: خدیزل، خزر، خفنر، خگستر، خاور
            ساختمانی: ثامید،ثعمرا
            شیشه و کانی غیرفلزی: کقزوی، کهمدا، کسرا
            نیروگاهی: بزاگرس، بجهرم
            تجهیزات: مادیرا، بموتو
            رایانه: های وب، مداران
            بیمه : البرز، ودی
            شیمیایی: کلر، شوینده، شکربن
            پالایشی: شبندر
            سایر: کماسه، وسدید، اهرم، فرابورس و..

لطفا دقت شود که انتخاب اینها در هر گروه لزوما بهترین P.e ها نیستند، و ترکیبی از بنیاد و چارت مدنظرم بوده است.

سبز باشید
            سپاسگزارم جناب رگنار از وقتی که گذاشتید واهمیتی که قاعل شدید.ممنونم.

نظر

• shdoosti
              عضو فعال
              • Aug 2022
              • 351

درود

سبز باشید
              با سلام خدمت جناب رگنار. اندیکاتورهای شما همچنان عدم ورود به بازار رو نشون میدند؟

نظر

• رگنار
                عضو فعال
                • Feb 2014
                • 390

درود بر شما

تحلیل قبلی و نقطه خروج در 20 شهریور

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post995233

امروز 8 ابان و همچنان سیگنال ورود تکنیکالی به شاخص ها صادر نشده است.

شاخص هموزن:
                [IMG][/IMG]

برای معامله گران کوتاه مدتی( و نه سرمایه گذاران میان مدت و بلندمدتی) هنوز هیچ گونه سیگنال ورودی صادر نشده است. همچنان که قبلا گفتم بحث تریدری با سرمایه گذاری متفاوت است و در نمادهای بنیادی میشه پله ای در منفی ها خرید کرد. (صرفا جهت شفاف سازی و مثال: در همین راستا خرید امروز بنده غشان در قیمت 412 تومان بوده است)

شاخص کل:
                [IMG][/IMG]
                فعلا مادامی که زیر اون باکس قرمز مقاومتی است هیچ سیگنال ورودی ندارد! مگر اینکه بعدا چارت ساختار دیگری بسازد(حتی در زیر همین باکس مقاومتی!) بنابراین روش بنده پیشگویی بازار نیست بلکه مشاهده بی طرفانه بازار است. احتمال میدم رشدی که در چند روز آینده داریم موقت بوده و در قالب فلش قرمز بعدی اصلاح داشته باشیم اما این صرفا احتمال بوده و اگر ساختار عوض شود سریع سیگنال رو خواهیم گرفت.

پ.ن: روش تکنیکالی بنده هیچ اندیکاتوری ندارد. این خطوط رو هم صرفا جهت انتشار تحلیل کشیدم و برای خودم با چارت خالی کار میکنم.(naked chart analysis)

سبز باشید

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1317

نتایج و برآیند نظرها در فضای باز اعتراضات شکل گرفت چه خواهد بود (نظر شخصی!)

1- همه معترض هستن
                  زن به همسر و فرزندش معترض هست شوهر به زن و فرزندش معترض هست فرزند به پدر و مادرش

2-عده ای سد و ظرفیت معترض بودنشان پر شده و الان جدا از معترض بودن اعتراض هم می کنند
                  اعتراض کردن یعنی چیزی باید تغییر کنه حالا می تونه نوع تفکر باشه یا رفتارها

3-گفتیم همه معترض هستند و یعنی خواهان ایجاد تغییر در دیگری و ثبات خودش
                  واقعیت این هست که اکثریت همیشه خواهان ثبات هستند(حتی اگه تو جهنم باشن) افراد کمی وجود دارند که حاضرن برای پیشرفت قمار کنند یا ریسک پذیر باشند ( اکثر افراد حتی اگر قمار می کنند با هدف حفظ چیزهایی هست که دارند )
                  یا آدم هایی که کوتاه میان و حاضرن حتی مقداری از چیزهایی را که دارند بدهند تا باقی چیزهایی را که دارند را حفظ کنند (دزدها بر همین اساس خفت گیری می کنند )

شاید خودشان هم ندانند اما نتیجه اینکه مردم خواهان ثبات خود و تغییر غیر خود هستند (تغییر غیر خود تا اندازه ای که موجب تغییر خودشان نشود )
                  که برنده میشه اصلاح طلب ها یعنی نفراتی که به مردم میگن نیاز نیست تغییر کنید و شما همینجور که هستی خیلی هم خوبی!

مشکل تنبان و جوان بیکار را هم به وقتش حل می کنند (یک اصلاح قانون کار می خواد ) هرچند که مشکلی حل نمیشه اما صدای معترضین هم شنیده نمیشه میوفتن تو بروکراسی و بدو بدو

نظر

• رگنار
                    عضو فعال
                    • Feb 2014
                    • 390

درود دوستان

خب دیروز بازار بطرز عجیبی مثبت بود! چند تا نکته:
                    شاخص هموزن:

[IMG][/IMG]

1. اگر باکس اصلاحی بنفش شکل بگیره میشه دنبال سیگنال ورود کامل به بازار بود، تا وقتی همینطوری با این کندل های سبز بالا بره یعنی شاخص ها سیگنال ورودی ندادن! یعنی: خرید در مثبتها اشتباه است. خرید سهام بی بنیاد صرفا بر مبنای تکنیکال اشتباه است. گرفتن اعتبار اشتباه است.

2. در صورتی که بازار همینطوری بالا بره(که بسیار بعید میدونم) بنده در اولین منفی ها به دنبال فروش خواهم بود و منتظر اصلاح بعدی .

3. وقتی بازار سیگنال ورود نداده شما چرا سهم خریدید؟ قبلا توضیح دادم که خرید سهام در منفی ها و نزدیک کفهای بنیادی بصورت پله ای مجاز است و خریدهای من از این سهام بوده است.عمده سهامی که من خریدم از گروه های کوچک و ریالی بوده است اما در روز گذشته دلاری ها و بزرگترها و شاخص سازها قوی تر بودند. تاثیری در کار من نداره و ما کار خودمون رو میکنیم!

سبز باشید

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1118

درود دوستان

خب دیروز بازار بطرز عجیبی مثبت بود! چند تا نکته:
                      شاخص هموزن:

[IMG][/IMG]

1. اگر باکس اصلاحی بنفش شکل بگیره میشه دنبال سیگنال ورود کامل به بازار بود، تا وقتی همینطوری با این کندل های سبز بالا بره یعنی شاخص ها سیگنال ورودی ندادن! یعنی: خرید در مثبتها اشتباه است. خرید سهام بی بنیاد صرفا بر مبنای تکنیکال اشتباه است. گرفتن اعتبار اشتباه است.

2. در صورتی که بازار همینطوری بالا بره(که بسیار بعید میدونم) بنده در اولین منفی ها به دنبال فروش خواهم بود و منتظر اصلاح بعدی .

3. وقتی بازار سیگنال ورود نداده شما چرا سهم خریدید؟ قبلا توضیح دادم که خرید سهام در منفی ها و نزدیک کفهای بنیادی بصورت پله ای مجاز است و خریدهای من از این سهام بوده است.عمده سهامی که من خریدم از گروه های کوچک و ریالی بوده است اما در روز گذشته دلاری ها و بزرگترها و شاخص سازها قوی تر بودند. تاثیری در کار من نداره و ما کار خودمون رو میکنیم!

سبز باشید
                      دلار عن قریب به 40هزار تومن خواهد رسید،اما شما اساتید حرفه ای هنوز در فاز اصلاح مانده اید.قیمت سهام ما یک ششم و یک هفتم شده و چیز خاصی دیگر برای از دست دادن نداریم.فقط در این مدت فهمیدیم که کف و حمایت و مقاومت و ... در بورس تهران چندان کاربردی نیست.اینجا دستور حرف اول را میزند و لاغیر..

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jun 2022
                        • 1317

عرض ادب

دوتا پست بود که بنظرم می تونه چراغ راه آینده باشه

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                        غمینو مثل ماه قبل فروخت

البته صادراتش زیاد شده در شهریور

جالبه پفک رو به خارج میدن 70 هرار تومن در هر کیلو و پفک داخلی رو به ملت میدن 103 هزار تومن:D

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

درود
                        از اینا هر کاری برمیاد ممکنه اینجا برای تبلیغات هم که شده

تخفیف بدن جای دیگه از شرکت های دیگه

ویا از مردم چند برابرش رو پس بگیرن

سال پیش شرکت های تولیدی ۵ درصد نرخ مالیات رو کم کردند اومدند بابت دستگاه پوزها به مغازه دار و مردم عادی مالیات سنگین بستند

به فولاد مبارکه مفت خور ( آب برق گاز ارزان دادن ) ۵ درصد تخفیف دادن عوضش مالیات های بالای ۱۰۰ میلیونی به کاسب جماعت نوشتند

شرکت های مثل فولاد اصلا انتظار همچین تخفیف رو نداشتند ولی

مردم عادی و کاسب ها تو این شرایط اقتصادی بد و کسادی بیشتر نیاز حمایت داشتند
                        نه فولاد مبارکه که حاشیه سود خالص سال قبلش 60 درصد بود تو هیچ جای دنیا فولادی ها همچین حاشیه سودی ندارند

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

درود بر شما

قصد آپدیت تحلیلتون ندارید؟

به نظر روند نزولی پایان یافته است.

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

درود بر شما انشالله هرجا هستید سلامت باشید (امیدوارم بابت یکی دو پستی که گذاشتید مشکلی براتون پیش نیامده باشد.)

چه خوب بود در چنین روزهایی نظرتون در مورد وضعیت بازار به اشتراک میگذاشتید.

سال پیش هم از اوایل خرداد ماه وضعیت بازار شبیه روز های گذشته بود. واقعا این وسط گیر کردم. گروهی صحبت از رشد بازار و گروهی دیگر برعکس

سال پیش به هوای خریدهای حقوقی ها در بازار ماندم و داغون شدم الان نمیدونم به خریدهای حقوقی ها امید داشته باشم یا نه صرفا فرصت برای خروج از بازار است!

نظر

• رگنار
                              عضو فعال
                              • Feb 2014
                              • 390

درود وقتتون بخیر دوستان گرامی

عذرخواهی میکنم جناب مدافع من نرسیدم اینجا مطلبی بزارم.

اگر اینجا فرصت نشد در کانال تازه تاسیس در تلگرام در خدمت دوستان هستم.

در خصوص بازار در این مدت این ورود و خروج ها رو داشتیم که در پیج اینستاگرام هم روز 17 اردیبهشت ساعت 9:15 دقیقه خروج رو استوری کردیم. بعد از اون جز موردی که در چارت مشخص شده است ورود و خروج کلی به بازار نداشتیم اما مقداری سهم خریدیم که برخی باسود فروختیم و برخی هم در ضرر هستند.

1. اگر چند تا منفی خفیف و کندل ضعیف قرمز داشته باشیم میشه برای نوسان بعدی سهم خرید.
                              2. ورود و خروج آخر بنده مینور بود چراکه شک داشتم کف کلی بازار شناسایی شده باشه، الان دیگه به نظرم کف بورس شناسایی شده است اما احتمال ریزموجهای نزولی وجود دارد که باید در آینده بررسی کرد و کندل به کندل پیش رفت.

تلگرام:

سبز باشید
                              آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2023/12/23, 19:54.

نظر

در حال کار...
                              X