دل نوشته های2فان-فقط فان با طوفان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دکترزیبایی عروق
    ستاره‌دار(9)
    • Sep 2020
    • 631

پاسخ : دل نوشته های2فان-فقط فان با طوفان

این گیاهان حیرت‌انگیز را تا حالا هیچ کجای دنیا ندیده‌اید

در این مقاله قرار است همراه هم با دهانی بازمانده از شگفتی گل‌ها و گیاهانی را مرور کنیم که انگار مستقیم از دل فیلم‌های علمی تخیلی بیرون آمده‌اند.

برترین‌ها: اگر از آن دسته از مخاطبان برترین‌ها باشید که حسابی به کاشت و پرورش گل و گیاه علاقه دارند باید بگویم حسابی از مطالعه این مقاله لذت خواهید برد و البته حتی اگر مانند من این موجودات سبز و پرفایده چندان نظرتان را جلب نمی‌کنند هم از تماشای تصاویر این مقاله پشیمان نخواهید شد.

در این مقاله قرار است همراه هم با دهانی بازمانده از شگفتی گل‌ها و گیاهانی را مرور کنیم که انگار مستقیم از دل فیلم‌های علمی تخیلی بیرون آمده‌اند.

لیتوپس یا سنگرخ Lithops

این گیاه که به فارسی سنگرخ نامیده شده است از دسته گیاهان آبدار به حساب می‌آید که برای استتار از حیوانات گیاه‌خوار، شباهت قابل توجهی به سنگ پیدا کرده است.

زنبق آتشین یا Flame lily، گلِ ملیِ کشورِ زیمباوه

گل پرنده سبز یا Crotalaria Cunninghamii

اِکِوِریا Echeveria

گل مخمل مشکی یا Black Velvet، سیاه‌ترین گلِ سیاهِ دنیا

زیبایی خیره کننده این گل از خانواده گیاهانِ Succulent

یک دسته گل شمعی یا Hoya Wax

گیاه دم‌الاغی یا Burro’s Tail

میوه گیاه مانستِرا یا Monstera

اگر درباره طعم میوه این گیاه کنجکاو هستید باید بگویم بر اساس گفته‌های این کاربر طعم این میوه شبیه به مخلوط میوه‌های موز، آناناس و توت فرنگی می‌باشد.

این کاکتوس و گلِ زیبایش

درختِ بلوطِ آلباینو یا زال

بر اساس گفته‌های این کاربر گیاهان هم مانند اغلب حیوانات می‌توانند آلباینو یا زال باشند اما به دلیل توانایی اندک گیاهانِ زال، این دسته از گیاهان معمولا عمر کوتاهی دارند.

عجیب و زیبا و ناشناخته

کاربری تصویر این گلِ جالب را پست کرده و توضیح داده که این گل در باغچه خانه مادرش روییده و از بقیه کاربران خواسته تا در یافتن نام این گیاه به او کمک کنند. شما مخاطبان برترین‌ها هم می‌توانید در صورت اطلاع، نام این گیاه را در بخش نظرات به ما و بقیه کابران بگویید.
    [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• دکترزیبایی عروق
      ستاره‌دار(9)
      • Sep 2020
      • 631

کاربری تصویر این گلِ جالب را پست کرده و توضیح داده که این گل در باغچه خانه مادرش روییده و از بقیه کاربران خواسته تا در یافتن نام این گیاه به او کمک کنند. شما مخاطبان برترین‌ها هم می‌توانید در صورت اطلاع، نام این گیاه را در بخش نظرات به ما و بقیه کابران بگویید.

لاپیداریا مارگارتا Lapidaria Margaretae

گل‌های گیاهِ گوشت‌خوارِ ونوسِ مگس‌خوار

اگر بلندی ساقه گل‌های ونوس نظرتان را جلب کرده است باید بگویم این بلندی یک دلیل هوشمندانه و مرتبط با تکامل دارد. به مرور زمان این گیاه برای جلوگیری از بلعیدن حشراتی که قرار بوده گرده‌اش را پخش کنند و در نتیجه جلوگیری از به خطر انداختن حیاتِ خود دچار چنین تغییری شده است.

این گل زیبا از خانواده زنبقِ وحشی

گونه شاهزاده سپید از گیاه فیلودِندرون

گیاه مشهور به ملکه شب که فقط یک شب در سال گل می‌دهد

گل‌کلمِ بنفش‌رنگ

گیاه تراکیاندرا تورتیلیس Trachyandra Tortilis

زینگبارِ تماشایی یا کندوی زنجبیلی، بومی جنوب شرق آسیا

گلی که شبیه به آدم فضایی‌هاست

و در نهایت شیطانِ بیابان یا Welwitschia Mirabilis

[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• bahramkhaliran
        عضو جدید
        • Sep 2020
        • 812

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
        مگر این سرمایه مردم از جوب درامده که بخواد بدست آقایون به یغما بره ؟
        کسانیکه پولشون رو در بانک گذاشتند و روزشمار سود می گیرند آیا کوچکترین تهدیدی از سوی دولت متوجه آنان هست ؟
        متاسفم
        سلام
        درعرض کمتراز24ساعت ریال نسبت به دلاریک سوم قیمت می شود(دلار40000ریالی می شود120000ریالی)!
        چندسال طول می کشدتابابهره بانکی(چیزی که اسمش رامی گذارندرباه خواری)ارزش پول ازدست رفته جبران شود!
        عقل که نیست جان درعذاب است!
        خانه ازپای بست ویران است خواجه امادرفکر ایوان است!

نظر

• 2FAN
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 1051

چه گلهای قشنگی
          من تا حالا ندید بود
          اینا فکر نکنم تو ایران هست
          قشنگ بود مرسی
          https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• Omid_Khan
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 714

گل Hoya Wax را من تو خونه دارم (البته اسمش را نمیدونستم تا همین الان!). البته عکسی که بالا گذاشته، عکس غنچه ها است، وقتی باز بشن، میشن شکل زیر (اندازه هر گل خیلی کوچیکه در حد 1 سانتی متر!):

نظر

• شاهپور
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 173

نام این گل، گل ساعتی است

نظر

• دکترزیبایی عروق
                ستاره‌دار(9)
                • Sep 2020
                • 631

اگر پند خردمندان به شیرینی نیاموزی/
                جهان آن پند با تلخی، بیاموزد تو را روزی

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                  گل Hoya Wax را من تو خونه دارم (البته اسمش را نمیدونستم تا همین الان!). البته عکسی که بالا گذاشته، عکس غنچه ها است، وقتی باز بشن، میشن شکل زیر (اندازه هر گل خیلی کوچیکه در حد 1 سانتی متر!):

درود Hoya گونه های مختلف و زیادی دارد. اکثر گونه هایی که تو پیچ اینستگرم پرورش دهنده اش میبینم گرون است.

نظر

• 2FAN
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 1051

سلام
                    اینجا تو این سایت
                    کسی گوشی شیامی داره
                    خوبه ایا
                    از چینی ها بدم میاید
                    همش هم چینی است
                    شیامی دارین
                    چطور بود
                    مرسی
                    https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• دکترزیبایی عروق
                      ستاره‌دار(9)
                      • Sep 2020
                      • 631

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                      سلام
                      اینجا تو این سایت
                      کسی گوشی شیامی داره
                      خوبه ایا
                      از چینی ها بدم میاید
                      همش هم چینی است
                      شیامی دارین
                      چطور بود
                      مرسی
                      قربان
                      دور چین کمونایست خیط بکش
                      غیرقابل اعتمادند

نظر

• دکترزیبایی عروق
                        ستاره‌دار(9)
                        • Sep 2020
                        • 631

جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت...

احتمالا این شعر (ضرب المثل) رو همه ما شنیده باشیم. اما به میزان کمی در زندگی شخصی و کاری خودمون این اصل رو پیاده سازی می کنیم. در بین فرنگی ها هم نقل قولی از بنجامین فرانکلین (یکی از پدران بنیانگذار ایالت متحده) هست با این مضمون: "صداقت، بهترین سیاست است."
                        Honesty is the best policy
                        Benjamin Franklin 1706-1790
                        اما آیا باید همیشه راست بگیم؟ آیا راست نگفتن معادل دروغ گفتنه؟ آیا حالت بینابینی وجود نداره که ضمن دروغ نگفتن، تمام حقیقت رو هم نگیم؟ و آیا اساسا این کار اخلاقیه؟
                        این یکی از بحث های پرچالش در طول تاریخ بوده. یک سر طیف معتقدند که باید راست (حق) را بگوییم حتی اگر به ضررمان باشد. (پیامبر اسلام) و در طرف دیگه فایده گراها معتقدند که اگر در مجموع گفتن دروغ به جای حقیقت، فایده بیشتری برای کل جهان (شامل خود فرد و تمامی افراد یا موجودات ذی نفع در موضوع) داشته باشد، دروغ گفتن غیراخلاقی نیست و بلکه به اخلاق نزدیکتر است.
                        اما غرض از نوشتن این متن فلسفیدن نیست. قصد بر اینه که ببینیم تو زندگی شخصی و کاری کجا میشه راست گفت، کجا باید راست گفت و آیا میشه دروغ گفت؟ از این جا به بعد نظر شخصی خودم رو بیان میکنم. برگردیم به سوالاتی که بالاتر برامون پیش اومده بود:
                        آیا همیشه باید راست بگیم؟ نه همیشه ولی بیشتر موارد.
                        وقتی کمی حالت بده و مادرت که در شهری دیگه زندگی میکنه، پشت تلفن میپرسه که چطوری؟ لزومی نداره بگی مامان از صبح یکم سردرد دارم. چون کاری از دست اون برنمیاد و شما هم احتمالا یا خود به خود و یا با خوردن قرص خوب بشید. (یا موارد مشابه) می تونی بگی خوبم مرسی !
                        وقتی درخواست مرخصی از مدیریت داری، لازم نیست حتما علت رو با جزئیات توضیح بدی. قصد داری یه قرار مهم شخصی داشته باشی و مجبوری در ساعت کاری به این قرار برسی. در این وضعیت شاید گفتن این موضوع دلیل قانع کننده ای برای مدیر نباشه. میتونی به صورت کلی بگی که یه کار شخصی داری که باید حتما انجامش بدی !
                        یادمون نره مواردی مثل دو مورد بالا خیلی کم پیش میان و قرار نیست راست نگفتن به رفتار تکراری و در مرحله بعدی عادت برای ما تبدیل بشه. فقط جایی که چاره ای نداریم. دقت کنیم که واقعا گاهی گفتن دروغ مصلحتی میتونه خیلی بهتر کار بکنه.
                        آیا راست نگفتن معادل دروغ گفتنه؟ بازم نه. هرگز !
                        یه وضعیتی داریم بین راست و دروغ گفتن و اون اینه که اصلا چیزی نگیم. لزومی نداره در مورد همه چیز اظهار نظر کنیم. اگر در محل کار با همکارت دچار تنش جزئی میشی، لازم نیست به همسرت بگی و برای اون هم حساسیت و نگرانی ایجاد کنی. لازم نیست A تا Z زندگی کاری رو برای همسر یا نامزد یا پارتنرت بگی. لازم نیست تمام اجزای رابطه عاطفی و جنسی خودت و پارتنرت رو برای همکارت توضیح بدی. آقا جان تا جایی که لازم نیست زبان به کام بگیر و چیزی نگو !!! تا جایی که ازت سوال میکنند راست بگو، اما خودت رو تو موقعیتی قرار نده که داده اضافی به کسی بدی که بعدا برات مشکل ساز بشه.
                        وقتی مشتری از شما تخفیف میخواد، لازم نیست بگی اتفاقا این تخفیف رو به 10 تا مشتری دیگه هم دادم. لازم نیست تا از فرایندهای درونی تولید کالا یا سرویس شما نپرسیده، بهش داده اضافی بدی که اون بین مجبور بشی چهارتا دروغ هم اضافه کنی تا جذاب تر بشه.

اما باز هم راست بگیم. صداقت بهترین سیاسته.
                        سوای از موارد کم تکرار بالا، سعی کنید تا میتونید راست بگید. اگر امروز به هردلیلی نمیتونید با دوست دختر/پسرتون بیرون برید، صادقانه علت رو توضیح بدید. هرقدر هم که علت پیش پا افتاده باشه. حتی اگر کم حوصله هستید، لازم نیست تمام خانواده خودتتون رو مریض جلوه بدید و بگید امروز باید بیمارستان باشید. هم راست بگید و هم هزینه صداقت رو برای طرف مقابلتون کمینه کنید.
                        اگر مشتری از شما ناراضی بود، سعی کنید اول اشتباه خودتون رو بپذیرید و بعد تا حد امکان که به پرایوسی شرکت لطمه نزنه، علت رو توضیح بدید. هیچ اشکالی نداره وقتی برق شرکت شما قطع شده بوده، به مشتری بگید که بابت قطعی برق بوده که 2 ساعت کارش به تاخیر افتاده.
                        اگر از یه حدی بیشتر دروغ بگیم، عادت می کنیم. آدمها روزانه 1.65 دروغ میگن. اگه دروغ به عادت براتون تبدیل بشه، دیگه ناخودآگاه دروغ میگید، حتی وقتی که راست گفتن براتون هزینه ای نداشته باشه.
                        در آخر توجهتون رو به این دیالوگ راهگشا از سریال چرنوبیل جلب میکنم.
                        Every lie we tell incurs a debt to the truth. Sooner or later, that debt is paid.
                        هر دروغی که میگیم یه بدهی به حقیقته! ولی دیر یا زود باید این بدهی پرداخت بشه.

نظر

• دکترزیبایی عروق
                          ستاره‌دار(9)
                          • Sep 2020
                          • 631

لعل تو را هیچ به از خنده نیست
                          اخم به رخسار تو ز یبنده نیست

گر نه پی عشق و هوا داده اند
                          این همه حسن از چه ترا داده اند ؟

کان زِ پی بذل زر آمد پد ید
                          شاخه برا ی ثمر آمد پدید

نور فشانی است غرض از چراغ
                          بهر تفرج ب  ود آیین باغ

در ثمین از پی تزیین بود
                          دختر بکر از پی کابین بود

غنچه که در طرف چمن واشود
                          می نتوان گفت که رسوا شود

مه که ز نورش همه را قسمتست
                          می نتوان گفت که بی عصمتست

حسن تو بر حدِ نصاب آمده
                          بیشتر از حد و حساب آمده

حیف نباشد تو بدین خط و خال
                          بر نخوری، بر ندهی از جمال

عشق که نبود به تو ، تنها گلی
                          عشق که شد ، هم گل و هم بلبلی

زندگی عشق عجب زندگی ست
                          زنده که عاشق َنبود، زنده نیست

نظر

• دکترزیبایی عروق
                            ستاره‌دار(9)
                            • Sep 2020
                            • 631

اگر پند خردمندان به شیرینی نیاموزی

اگر پند خردمندان به شیرینی نیاموزی

فلک این پند با تلخی بیاموزد تو را روزی.!....

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 1969

به کسی ندارم الفت، ز جهانیان مگر تو

اگرم تو هم برانی، سر بی‌کسی سلامت

[URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• 2FAN
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 1051

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
                                به کسی ندارم الفت، ز جهانیان مگر تو

اگرم تو هم برانی، سر بی‌کسی سلامت

مرسی
                                من ازاین خونه ها
                                خیلی خوشم میاد
                                ارامش میگیره

نظر

در حال کار...
                                X