جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو جدید
    • Jan 2022
    • 1647

پاسخ : جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲

ازکارهایی که قطر کرد...روابط حسنه با اسراییل بود...ای اقا....اینو عمدا از قلم میندازن...میتونین ترجمه کنین تازیر زانو جلوی آمریکا خم شد....سانسور سایبری...

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

بنظرتون امشب کیهان چه تیتری داره برای عربستان؟

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

پاداش میلیاردی به سعودی‌ها بعد از برد آرژانتین پادشاه عربستان بابت پیروزی امروز تیم کشورش مقابل آرژانتین، به هر کدام از بازیکنان عربستان پنج میلیون ریال سعودی معادل 47 میلیارد تومان پاداش پرداخت کرد./تسنیم

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1720

جناب رستا قصد بحث ندارم همونطور که دیروز عرض کردم
          ولی در مورد پست ارسالیتون در مورد رتبه ی ایران تو علوم مختلف و...یه سوال داشتم هر جوابی هم بدید بنده مسلما میپذیرم و ریپلای نمیکنم
          کاری به منابعی که نوشتین ندارم چون حوصله گشتن تو نت و کلی اتلاف وقت ندارم و شما هم اتفاقا این رو میدونید که کمتر کسی میره سراغ منابعی که فرمودین و دنبال مطلب اصلی میره تا واقعیت قضیه رو پیدا کنه بنابراین منبع رو هر چند که زورنال دست چندم امریکای دشمن باشه و نویسنده اش هم هر کی باشه قبول میکنم ....در مورد رتبه چهارم ایران در زمینه نانو که مرتبط با رشته تخصصی بنده هم هست و رتبه 2 تو زمینه سایبری!!!!!وغیره هم حوصله بحث بیفایده در موردش نیست کاری ندارم بگذریم نوشته شما قبول
          در مورد رتبه 4 ایران( چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان (بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider) به خاطر علاقه و مطالعه مختصری که تو زمینه نظامی دارم عرض میکنم
          قدرتهای اول و دوم جهان مسلما (اگر قبول بفرمایید) امریکا و چین هستن در مورد قدرت سوم بنده یکی از کشورهای مطرح مثلا روسیه یا نیروی دریایی سلطنتی انگلیس رو میگم (چون سرچ نکردم نمیدونم اگر اجازه بفرمایید)
          حالا سوالم اینه شما خودتون قبول دارید ایران جایگاهش بالاتر از این کشورهاست:یکی از کشورهای روسیه یا انگلیس هند کره جنوبی ژاپن استرالیا ترکیه ایتالیا فرانسه و سوئد و المان وافریقای جنوبی و دانمارک وبرزیل و...؟؟؟؟!!!!!
          ایا همه ی منابع و رتبه هایی که فرمودین مثل این یکیه؟؟؟!!!
          .
          در ضمن درک و فهم داشتن به سطح تحصیلات و ثروت و ...نیست یه مهندس یا حتی یه استاد دانشگاه که فرمودین میتونه تو رشته تخصصی خودش بهترین باشه ولی بدون مطالعه تو زمینه های دیگه و کمی بیخیالی و نداشتن انسانیت کوچکترین درکی از وقایع اطراف نداشته باشه

نظر

• TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
            بنظرتون امشب کیهان چه تیتری داره برای عربستان؟
            پهباد شاهد آماده کنید?

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1720

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
              ازکارهایی که قطر کرد...روابط حسنه با اسراییل بود...ای اقا....اینو عمدا از قلم میندازن...میتونین ترجمه کنین تازیر زانو جلوی آمریکا خم شد....سانسور سایبری...
              به قول گورباچف چه کمونیستا چه لیبرالای غربی (دوالپای یهود)ایران رو آوردن به عنوان لولوخورخوره ی خاورمیانه تا عربا رو بدوشن و نفت رو ببرن و هزار کار دیگه تازمانی که این وظیفه رو داره روی کار هست به محض تمام شدن وظیفه ج . اسلامی تمومه
              حالا کاری که ج.ا کرد بزرگترین نعل معکوس و بزرگترین حمایت و کمک به طرف اسرائیلی و یهود بود....... شاید حتی تو خواب هم نمیدیدن یهودیا که با وجود و به کمک ایران به این راحتی بتونن بعد از جنگ 6 روزه تقریبا کل کشورای عربی رو با خودشون متحد و یکصدا بکنن روابط عادی داشته باشن ...هدف از اول همین بود که محقق شده ...لبنان هم چند روز پیش وا داد فلسطینم جریانش مشخصه و نوبت عربستان و عراق هم خواهد رسید
              گروهکهای طرف ایران با اولین عدم ارسال پول از طرف حکومت یه بیلاخ گنده نشون خواهند داد
              فعلا قطر هم با این قرارداد داره تو زمین کمونیسم چین بازی میکنه و اتفاقا بهترین کارم همینه ...باید بهفکر مردم و منافع خودشون باشن

نظر

• همسفر
                عضو عادی
                • Jan 2022
                • 280

علی کریمی هر روز دروغگوتر دیروز...

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

سال 57 هم کسانیکه تو خیابون بودن دست شون رو کرده بودن داخل خون گوسفند مالیده بودن به افرادی که قرار بودن نقش مرده ها رو بازی کنن

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3793

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                    من یک سوال کوچولو از شما بپرسم ممنون میشن پاسخ بدید
                    لطفا فرق پژاک ، پ ک ک ، پاک ، کومله و دموکرات کردستان رو توضیح بدید
                    یک سوال دیگه اینکه اگه مردم مهاباد و جوانرود مشکلات عمومی کشور رو دارن همون مشکلات رو مردم سبزوار و نیشابور و قوچان و گرمسار و یزد و اقلید و کاشمر هم دارن آیا مشکل کردستان داستان دیگری است ؟
                    ...سلام ..ببخشید که پا برهنه وارد بحث شدم...من فرق این حزب و گروه ها را نمیدونم ولی اگر برات مهم باشه ...یا سوال باشه تو نت بگردی حتما..جوابش رو پیدا خواهی کرد ..اما اگر دنبال این هستی بفهمی مشکلات مردم مهاباد و جوانرود و کلا کردها وکردستان در ایران چیست ...باید بین این مردم کار و زندگی کرده باشی ..‌نه سال ها ...چندماه هم کفایت می کند...از ایلام بگیر تا ماکو ..تک تک شهرها و ابادی ها و روستاهای این مناطق ..‌را کار کردم..رفت و امد کردم و به نوعی زندگی کردم ..همین الان هم آشنا و رفقایی که طی این چند سال در این مناطق دارم بیشتر از رفقا و قوم خویش هایی هستند که خودم در طی این چهل و چند سال زندگی درزادگاه خودم داشته ام !!و البته شاید همین احساس قرابت و همدلی بوده..که برای تاهل انجا را اختیار کردم با وجود همه مخالفت و جبهه گیری های خانوادگی و فامیلی و تضاد زبانی و مذهبی....در واقعیت امر نه دولت و حاکمیت این مردمان را از خود میداند و نه این مردم اعتماد و اعتباری برای این نظام قایلند ...از همان زمان رفراندوم ...این مردم ماهیت این نظام را شناختند و درگیری ها و مشکلاتی پیش آمده که تا امروز هم ادامه دارد ...حتی اگر چشمهایتان را ببندید و واز مسیرهایی مانند همدان و تبریزو ارومیه وارد جاده ها و مسیرهایی منتهی به شهرهای کردنشین وارد شوید از کیفیت جاده ها متوجه تفاوت هایی خواهید شد ..از دست انداز و پیچ و پستی و بلندی و کیفیت خود جاده ها در استان های مجاور آذربایجان غربی و کردستان ...به ندرت پلیس راه شما را متوقف کرده یا گیر میدهند مگر اینکه پلاک همین شهرستان ها باشی ...البته برخورد نسبتا مناسبی دارند اما در همین مسیرهای شهرهای کردنشین علاوه بر تعدد پلیس ...مسلح بودن و اصرار آن ها بر توقف و توقیف و جریمه خودروهای عبوری مشهود هست ...در همه ورودی خروجی های منتهی به این شهرها ...ایست بازرسی هایی احداث شده که ورودی های به شدت خراب ودرحد جاده های کوهستانی دارد و مامورین حاضر برخوردهای به شدت زننده و بی ادبانه و قلدرمابانه نسبت به خودروهای عبوری اعم از سواری و باری ومسافری دارند ...شما هیچ کدام ازین پست ها ماموری بومی نخواهید دید اگر هم بوده تا الان به پست ما نخورده ...شما اگر به ادارات ..سازمان ها ..و مثلا دادگاه ها این شهرستان ها کارتان بیفتد ..خیلی خیلی به ندرت مدیر یا قاضی بومی خواهید دید ...که به همان اندازه با مردم بومی بدهستند نسبت به غیربومی هایی که کارشان انجا ها گیر هست محبت دارند!!...شما به نسبت دیگر مناطق مرکزی کشور و استان های شمالی و شمال غربی...کارخانه و تولیدی در این مناطق نمی بینید جذب جوانان این مناطق در مشاغل دولتی و شبه دولتی و نظامی در حدصفر هست ...شما شهری مانند سنندج بروید که مرکز استان هست..دستفروشان در دوردیف و سه ردیف پیاده روها و حاشیه خیابان ها را اشغال کرده اند ...نصف پیکان و پراید اسقاطی مملکت در سنندج ترددمی کنند...اصلا وارد ورودی این شهرها و ایست بازرسی ها که میشوید شبیه کشورهای اشغال شده هست ...شهرهای مرزی هم که بروید خبری از کسب و کار و استخدام و سرمایه گذاری دولتی که نیست ..بخش خصوصی هم یا می ترسد یا بهش،تسهیلات لازم داده نمیشود ...جوان این مناطق یا مجبور هست مهاجرت کند و در دیگر شهرها کارگری کند یا ناچارا برود سراع کولبری و اصطلاحا قاچاق ..و مامورین شریف نیروی انتظامی و سپاه برای تفریح آن ها را سیبل تمرینی بکنند و خودرو و جانشان را از بین ببرند بدون هیچ مسولیت و پاسخگویی..از ان هایی که سال های بعد از انقلاب را به یاد دارند در این مناطق پای صحبت هایشان که بشینی و از خاطراتشان تعریف کنند ..چیزهای غیرقابل باوری از جنایت حکومت و سپاه و بسیج در حق این مردم برایتان خواهند گفت ...این شهرهای کردنشین را که بروید اغلب مساجد آباد و دایری دارند..که حتی نماز صبح را هم به جماعت می خوانند.اعیاد مذهبی مانند فطر و قربان و مبعث .نزد این ها ارج و قرب دیگری دارد شاید باورتان نشود ولی بیشتر نسل بالای ۵۰..۶۰ سال این مناطق حتی از گرفتن وام و سپرده گزاری و کسب سود دوری می کنند...چون ان را ربا می دانند...در هیچ کدام از شهرهایی مانند سبزوار و وقلیدو فلان بهمان شما مسجدی برای اهل سنت نخواهید دید ..اما در همه این شهرها ..مسجد و حسینیه برای شیعیان بدون محدودیت دایر هست حتی امام جماعت و پیشنماز مساجد محلات را هم حکومت انتخاب می کند ...مردمان به شدت باز و متساهلی هستند باوجود همه تعصب و تقیدی که به مذهب خودشان دارند ...با غیرسنی ها مشکلی ندارند...اصلا برخلاف دیگر مناطق ایران ..محدودیت و مسولیتی در برخورد با مردم نیست ...در اعتراضات دیگر شهرها از سلاح ساچمه ای ونهایتا کلاشینکف و کلت برای برخورد با مردم استفاده میشود در این شهرها با دوشکا و بی کی سی با مردم طرف میشوند ...خلاصه اینکه با نوشتن و خواندن مطالب در این مورد نمیشود کردها و کردستان را شناخت ..برای اینکه بفهمی احساس متقابل بین این مردم و حاکمیت و دیگر مردمان ایران چی هست .باید بین این مردم زندگی وکار کرده باشی ..رفت و امد داشته باشی ...این مردم هنوز هم دارند چوب مسایل بعد از انقلاب را میخورند ...چون تنها بخشی از ایران بودند که ان زمان ماهیت این نظام را تشخیص دادند ...

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post

ضایع بوده خیلی!

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1720

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        ...سلام ..ببخشید که پا برهنه وارد بحث شدم...من فرق این حزب و گروه ها را نمیدونم ولی اگر برات مهم باشه ...یا سوال باشه تو نت بگردی حتما..جوابش رو پیدا خواهی کرد ..اما اگر دنبال این هستی بفهمی مشکلات مردم مهاباد و جوانرود و کلا کردها وکردستان در ایران چیست ...باید بین این مردم کار و زندگی کرده باشی ..‌نه سال ها ...چندماه هم کفایت می کند...از ایلام بگیر تا ماکو ..تک تک شهرها و ابادی ها و روستاهای این مناطق ..‌را کار کردم..رفت و امد کردم و به نوعی زندگی کردم ..همین الان هم آشنا و رفقایی که طی این چند سال در این مناطق دارم بیشتر از رفقا و قوم خویش هایی هستند که خودم در طی این چهل و چند سال زندگی درزادگاه خودم داشته ام !!و البته شاید همین احساس قرابت و همدلی بوده..که برای تاهل انجا را اختیار کردم با وجود همه مخالفت و جبهه گیری های خانوادگی و فامیلی و تضاد زبانی و مذهبی....در واقعیت امر نه دولت و حاکمیت این مردمان را از خود میداند و نه این مردم اعتماد و اعتباری برای این نظام قایلند ...از همان زمان رفراندوم ...این مردم ماهیت این نظام را شناختند و درگیری ها و مشکلاتی پیش آمده که تا امروز هم ادامه دارد ...حتی اگر چشمهایتان را ببندید و واز مسیرهایی مانند همدان و تبریزو ارومیه وارد جاده ها و مسیرهایی منتهی به شهرهای کردنشین وارد شوید از کیفیت جاده ها متوجه تفاوت هایی خواهید شد ..از دست انداز و پیچ و پستی و بلندی و کیفیت خود جاده ها در استان های مجاور آذربایجان غربی و کردستان ...به ندرت پلیس راه شما را متوقف کرده یا گیر میدهند مگر اینکه پلاک همین شهرستان ها باشی ...البته برخورد نسبتا مناسبی دارند اما در همین مسیرهای شهرهای کردنشین علاوه بر تعدد پلیس ...مسلح بودن و اصرار آن ها بر توقف و توقیف و جریمه خودروهای عبوری مشهود هست ...در همه ورودی خروجی های منتهی به این شهرها ...ایست بازرسی هایی احداث شده که ورودی های به شدت خراب ودرحد جاده های کوهستانی دارد و مامورین حاضر برخوردهای به شدت زننده و بی ادبانه و قلدرمابانه نسبت به خودروهای عبوری اعم از سواری و باری ومسافری دارند ...شما هیچ کدام ازین پست ها ماموری بومی نخواهید دید اگر هم بوده تا الان به پست ما نخورده ...شما اگر به ادارات ..سازمان ها ..و مثلا دادگاه ها این شهرستان ها کارتان بیفتد ..خیلی خیلی به ندرت مدیر یا قاضی بومی خواهید دید ...که به همان اندازه با مردم بومی بدهستند نسبت به غیربومی هایی که کارشان انجا ها گیر هست محبت دارند!!...شما به نسبت دیگر مناطق مرکزی کشور و استان های شمالی و شمال غربی...کارخانه و تولیدی در این مناطق نمی بینید جذب جوانان این مناطق در مشاغل دولتی و شبه دولتی و نظامی در حدصفر هست ...شما شهری مانند سنندج بروید که مرکز استان هست..دستفروشان در دوردیف و سه ردیف پیاده روها و حاشیه خیابان ها را اشغال کرده اند ...نصف پیکان و پراید اسقاطی مملکت در سنندج ترددمی کنند...اصلا وارد ورودی این شهرها و ایست بازرسی ها که میشوید شبیه کشورهای اشغال شده هست ...شهرهای مرزی هم که بروید خبری از کسب و کار و استخدام و سرمایه گذاری دولتی که نیست ..بخش خصوصی هم یا می ترسد یا بهش،تسهیلات لازم داده نمیشود ...جوان این مناطق یا مجبور هست مهاجرت کند و در دیگر شهرها کارگری کند یا ناچارا برود سراع کولبری و اصطلاحا قاچاق ..و مامورین شریف نیروی انتظامی و سپاه برای تفریح آن ها را سیبل تمرینی بکنند و خودرو و جانشان را از بین ببرند بدون هیچ مسولیت و پاسخگویی..از ان هایی که سال های بعد از انقلاب را به یاد دارند در این مناطق پای صحبت هایشان که بشینی و از خاطراتشان تعریف کنند ..چیزهای غیرقابل باوری از جنایت حکومت و سپاه و بسیج در حق این مردم برایتان خواهند گفت ...این شهرهای کردنشین را که بروید اغلب مساجد آباد و دایری دارند..که حتی نماز صبح را هم به جماعت می خوانند.اعیاد مذهبی مانند فطر و قربان و مبعث .نزد این ها ارج و قرب دیگری دارد شاید باورتان نشود ولی بیشتر نسل بالای ۵۰..۶۰ سال این مناطق حتی از گرفتن وام و سپرده گزاری و کسب سود دوری می کنند...چون ان را ربا می دانند...در هیچ کدام از شهرهایی مانند سبزوار و وقلیدو فلان بهمان شما مسجدی برای اهل سنت نخواهید دید ..اما در همه این شهرها ..مسجد و حسینیه برای شیعیان بدون محدودیت دایر هست حتی امام جماعت و پیشنماز مساجد محلات را هم حکومت انتخاب می کند ...مردمان به شدت باز و متساهلی هستند باوجود همه تعصب و تقیدی که به مذهب خودشان دارند ...با غیرسنی ها مشکلی ندارند...اصلا برخلاف دیگر مناطق ایران ..محدودیت و مسولیتی در برخورد با مردم نیست ...در اعتراضات دیگر شهرها از سلاح ساچمه ای ونهایتا کلاشینکف و کلت برای برخورد با مردم استفاده میشود در این شهرها با دوشکا و بی کی سی با مردم طرف میشوند ...خلاصه اینکه با نوشتن و خواندن مطالب در این مورد نمیشود کردها و کردستان را شناخت ..برای اینکه بفهمی احساس متقابل بین این مردم و حاکمیت و دیگر مردمان ایران چی هست .باید بین این مردم زندگی وکار کرده باشی ..رفت و امد داشته باشی ...این مردم هنوز هم دارند چوب مسایل بعد از انقلاب را میخورند ...چون تنها بخشی از ایران بودند که ان زمان ماهیت این نظام را تشخیص دادند ...
                        پدرم حدود 15 سال به واسطه شغلش جز چند شهر کوچیک تو خراسان جنوبی و سیستان بلوچستان تقریبا همه ایران رو گشته و با مردم کل ایران برخورد داشته تو هر شهر بزرگی هم دوست و اشنا داره منم بواسطه شغل ایشون با خیلی مناطق ایران اشنایی دارم و رفتم
                        یکی از بهترین و با اخلاق ترین و درست کارترین و شریفترین اقوام ایرانی، کردها هستن که همیشه پدرم خاطرات خوبی از اینها میگه حتی یک بار هم من ندیدم خاطره بدی نه ایشون داشته باشه از کردها نه خود من داشتم چندباری که به سنندج و مریوان و بانه شهرای دیگه ش رفتم ...واقعا مردمان نازنینی داره و البته قبول دارم خوب و بد همه جا هست اینها هم استثنا نیستن
                        به ولله حق این مردمان بزرگوار و شریف این نیست
                        لعنت به ظالم و کسی که ازش حمایت میکنه

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3793

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                          پدرم حدود 15 سال به واسطه شغلش جز چند شهر کوچیک تو خراسان جنوبی و سیستان بلوچستان تقریبا همه ایران رو گشته و با مردم کل ایران برخورد داشته تو هر شهر بزرگی هم دوست و اشنا داره منم بواسطه شغل ایشون با خیلی مناطق ایران اشنایی دارم و رفتم
                          یکی از بهترین و با اخلاق ترین و درست کارترین و شریفترین اقوام ایرانی، کردها هستن که همیشه پدرم خاطرات خوبی از اینها میگه حتی یک بار هم من ندیدم خاطره بدی نه ایشون داشته باشه از کردها نه خود من داشتم چندباری که به سنندج و مریوان و بانه شهرای دیگه ش رفتم ...واقعا مردمان نازنینی داره و البته قبول دارم خوب و بد همه جا هست اینها هم استثنا نیستن
                          به ولله حق این مردمان بزرگوار و شریف این نیست
                          لعنت به ظالم و کسی که ازش حمایت میکنه
                          ..البته خوب و بد همه جا پیدا میشه ...من هم اینارو برای تعریف تمجید از کردها نبود که نوشتم ..در جواب اون دوستی بود که پرسیده بود که چرا کردها فلان و بهمان هستند دیگران نیستند ...خلاصه اش این هست که این وضعیت حاصل .. چند دهه تبعیض و محرومیت و فقر وآپارتاید سیاسی ..مذهبی حاکم بر مناطق کردنشین هست که به این شکل توسط مردم بهش واکنش نشون داده میشه ..واین دلیل تفاوتی هست که بین مردم این شهرها و دیگرشهرهای ایران هست ...وگرنه همه ایرانی هستیم و ناراحت و عزادارهمه شهدا از زاهدان تا شیراز و جوانرود و تهران هستیم..خون هموطنان کرد ما رنگین تر از دیگر هموطنان نیست ...ولی در این وضعیت واقعا دیدن این صحنه ها اعصاب ادم را خراب می کند ...به نظرم کردها خیلی بیشتر از انچه باید در این راه خون داده اند و هزینه مالی و جانی و سیاسی متحمل شدند
                          آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2022/11/22, 22:25.

نظر

• همسفر
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 280

قتل عام مردم ایذه با دوشکا؛ درو‌غ‌ جدید علی کریمی

علی کریمی در یکی از جدیدترین استوری‌های خود با انتشار تصویری مدعی شده است که در شهر ایذه نیروهای مسلح با دوشکا مردم را به رگبار بسته‌اند و در ادامه گفته:مردم، بشینیم، قتل عام می‌شیم.

چند ثانیه سرچ در گوگل کافی است تا مشخص کند تصویر مورد ادعای او روز ۲۶اردیبهشت ۱۴۰۱(۶ ماه پیش) از سوی صفحات یک گروه تروریستی و تجزیه‌طلب منتشر شده است.

جالبتر اینکه اگر علی کریمی خودش در تصویری که به نام ایذه منتشر کرده از جمله هوای بارانی و معماری خانه‌ها دقت می‌کرد متوجه می‌شد که محل موردنظر مربوط به شهر ایذه نیست و رزمایش نیروهای بسیج در مازندران و برای ۴سال پیش است.

جالب‌ترین و خنده‌دارترین بخش از استوری علی کریمی هم آنجاست که با فاصله حدود ۱۰ هزار کیلومتری از مردم ایران، تلاش می‌کند خود را کنار مردم جا کند.میگوید: ما اگر بشینیم قتل عام می‌شیم. در حالی که اتفاقا او وقتی تصمیم گرفت فعالیت خود علیه نظام و مردم ایران را وارد فاز جدید کند، چاره را در این دید که از همه دور شود.

نظر

• همسفر
                              عضو عادی
                              • Jan 2022
                              • 280

میگویند فوتبالیست‌ها بعد از گل نباید خوشحالی کنند چون ملت ناراحت و عزادار است، اما خود حقیرشان از برد تیم اربابشان مقابل ایران جشن گرفته‌اند و حتی شادی خود را پنهان نمی‌کنند...

نظر

• dornaa
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1512

قتل عام مردم ایذه با دوشکا؛ درو‌غ‌ جدید علی کریمی

علی کریمی در یکی از جدیدترین استوری‌های خود با انتشار تصویری مدعی شده است که در شهر ایذه نیروهای مسلح با دوشکا مردم را به رگبار بسته‌اند و در ادامه گفته:مردم، بشینیم، قتل عام می‌شیم.

چند ثانیه سرچ در گوگل کافی است تا مشخص کند تصویر مورد ادعای او روز ۲۶اردیبهشت ۱۴۰۱(۶ ماه پیش) از سوی صفحات یک گروه تروریستی و تجزیه‌طلب منتشر شده است.

جالبتر اینکه اگر علی کریمی خودش در تصویری که به نام ایذه منتشر کرده از جمله هوای بارانی و معماری خانه‌ها دقت می‌کرد متوجه می‌شد که محل موردنظر مربوط به شهر ایذه نیست و رزمایش نیروهای بسیج در مازندران و برای ۴سال پیش است.

جالب‌ترین و خنده‌دارترین بخش از استوری علی کریمی هم آنجاست که با فاصله حدود ۱۰ هزار کیلومتری از مردم ایران، تلاش می‌کند خود را کنار مردم جا کند.میگوید: ما اگر بشینیم قتل عام می‌شیم. در حالی که اتفاقا او وقتی تصمیم گرفت فعالیت خود علیه نظام و مردم ایران را وارد فاز جدید کند، چاره را در این دید که از همه دور شود.
                                خداوندبهش

میدون داد

مقام داد

پول داد

عزت داد

شرف دادوووو

قدر نعمت های خداوند رو ندانست

خدا با مغز کوبیدش به زمین

نظر

در حال کار...
                                X