جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲

در اصل توسط mafmaf پست شده است View Post
    اگر این شرایط سخت فقط در ایران بود حق با شماست ولی در تمام دنیا و در تمام طول تاریخ زندگی سخت و ملالت بار بوده و هست.
    در تمام کشورها همین است .
    به نظرت کشورهای دیگر اوضاع اقتصادی درست است.متاسفانه همیشه مرغ همسایه غازه
    پولمون شد بی ارزش ترین پول دنیا! کجایی برادر

نظر

• mafmaf
      ستاره دار (3)
      • Dec 2013
      • 364

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
      پولمون شد بی ارزش ترین پول دنیا! کجایی برادر
      ارزش پول مسخره ترین مورد در تمامی موارد است.اگر صفرها حذف شود .میتونیم بگیم 100 تومان ایران میشود هر 100 تومان 1000 دلار.مثل 100 ین ژاپن
      یک بازی هست....
      فکر میکنی پول مالدیو یا غنا یا اتیوپی از ما با ارزشتر است.

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

من حوصله بحث با اونی که خودشو بخواب زده و فقر و فلاکت مطلق ۹۰ درصد یک جامعه را نمی بیند ندارم(نقل قول از یکی از منابع داخل نظام که خط فقر مطلق ۲۰ میلیون تومان است) و طبق دهک بندی خود وزارت اقتصادی ۹ دهک درآمد زیر ۲۰ میلیونی دارند!
        همین چشم باز کن ببین چطوری دو‌ دولت متوالی چگونه کمر همت به نابوذی سهامداران گرفتند و رها نمی کنند!!!
        ان شاالله گزارشات واقعی از وضعیت معیشتی و بورسی و … رو به بالا دستی هایتان ارایه نمایید تا تصمیمی عاجل گرفته شود!

و من اللله توفیق برادران!

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2865

ارزش پول مسخره ترین مورد در تمامی موارد است.اگر صفرها حذف شود .میتونیم بگیم 100 تومان ایران میشود هر 100 تومان 1000 دلار.مثل 100 ین ژاپن
          /.:blinksmiley.:/
          این رو خیلی جالب گفتی...تا حالا از این دید به نسبت ارزها نگاه نکرده بودم/.:biggrinsmiley.:/...فقط تعجب میکنم این چند نفر چرا با شما بحث میکنید و چه نتیجه ای قرار هست از بحث با شما بگیرند

نظر

• mafmaf
            ستاره دار (3)
            • Dec 2013
            • 364

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
            من حوصله بحث با اونی که خودشو بخواب زده و فقر و فلاکت مطلق ۹۰ درصد یک جامعه را نمی بیند ندارم(نقل قول از یکی از منابع داخل نظام که خط فقر مطلق ۲۰ میلیون تومان است) و طبق دهک بندی خود وزارت اقتصادی ۹ دهک درآمد زیر ۲۰ میلیونی دارند!
            همین چشم باز کن ببین چطوری دو‌ دولت متوالی چگونه کمر همت به نابوذی سهامداران گرفتند و رها نمی کنند!!!
            ان شاالله گزارشات واقعی از وضعیت معیشتی و بورسی و … رو به بالا دستی هایتان ارایه نمایید تا تصمیمی عاجل گرفته شود!

و من اللله توفیق برادران!
            وقتی جوابی برای گفتن ندارید مسخره میکنید تهمت میزنید و ..................
            خودتان بنویسید و زیر پستهای هم تشکر بزنید.
            فقط ببینید رسانه چقدر عجیب است که من برای دفاع از کشور هر دومون باید با شما بحث کنم.
            البته بعضی آیدی ها حتی ایرانی هم نیستند.

نظر

• mafmaf
              ستاره دار (3)
              • Dec 2013
              • 364

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              /.:blinksmiley.:/
              این رو خیلی جالب گفتی...تا حالا از این دید به نسبت ارزها نگاه نکرده بودم/.:biggrinsmiley.:/...فقط تعجب میکنم این چند نفر چرا با شما بحث میکنید و چه نتیجه ای قرار هست از بحث با شما بگیرند
              اگر مطالعه داشتی تعجب نمیکردی.
              اسمش کم ارزش ترین واحد پول است. دقت کن واحد. نه کم ارزش ترین اقتصاد.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2865

اگر مطالعه داشتی تعجب نمیکردی.
                اسمش کم ارزش ترین واحد پول است. دقت کن واحد. نه کم ارزش ترین اقتصاد.
                بله..حق با شماست..بنده بیسواد از شما که مطالعه دارید عذر میخواهم که تعجب کردم...موفق باشید

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1748

یک بازی هست....
                  کمر دلار و علم اقتصاد و ریاضی و...رو شکستی داداش ???????????
                  چند پست قبلتر میگی چندتا کاربری که بحث میکنن باهات سواد ندارن ماشالا چقدرم سوادت زیاده داداش

نظر

• mafmaf
                    ستاره دار (3)
                    • Dec 2013
                    • 364

وقتی معنی ارزش واحد پول را نمیفهمید وقتی مثال را نمیفهمید و وقتی نمیفهمید و فقط با تمسخر 2 + 2 را انکار میکنید یا سوادش را ندارید یا کینه یا غرض و مرض
                    فکر نمیکردم اینقدر دیگه کم دانی و بی سوادی
                    پست خاله زنکی بزنید به جای تحلیل و زیرش از هم تشکر کنید.

واقعا خدا چرا فقط به کمیت انسانها توجه داشت به جای کیفیت

نظر

• شروع مجدد
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 937

عیب کسان منگر و احسان خویش---- دیده فرو بر به گریبان خویش
                      اگر خودمون رو حق نپنداریم و صحبت مخالف رو هم بشنویم همه کارها اصلاح میشه.
                      آنکه نامخت از گذشت روزگار
                      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1196

واقعا خدا چرا فقط به کمیت انسانها توجه داشت به جای کیفیت
                        بهتر نیست به جای خدا اینو به رهبر عزیزت بگی که دائم گیر داده تا میتونید بچه بیارید؟!!

نظر

• mafmaf
                          ستاره دار (3)
                          • Dec 2013
                          • 364

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                          عیب کسان منگر و احسان خویش---- دیده فرو بر به گریبان خویش
                          اگر خودمون رو حق نپنداریم و صحبت مخالف رو هم بشنویم همه کارها اصلاح میشه.
                          وقتی 2+2=4 را انکار میکنند نمیشه صحبت کرد. وگرنه من بارها گفتم بی سوادم (واقعا میگم چون اطلاع در بسیاری زمینه ها ندارم )ولی زمانی هر کسی به خودش اجازه میده در مورد هر چیزی که اطلاعی نداره پست بزنه حرفی نمیمونه.
                          ارزش واحد پول یک کشور چیست؟ چرا پست میزنند؟بدون دلیل؟ چون عادت کردیم همیشه نظر بدیم در مورد هر چیزی
                          صحبت درباره ارزش واحد پول است و من مثال زدم
                          مثل اینکه یکی بگه من چه بدبختم ارزش واحد پولی کشورم پایینه laughingsmiley

نظر

• nava.trader
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 173

یک بازی هست....
                            ممنون که موجب انبساط خاطر گروه میشید. استاد نظر چیه واحد پول رو علی الحساب بگذاریم 1 میلیارد تومن؟ موافقی؟ اینجوری هر واحد پول ما میشه 30000 هزار دلار
                            و آمریکا رو یکبار دیگر به زانو در آوردیم.
                            حالا اینکه ملاها و رییس جمهور شش کلاسه و اقتصاد عسلامیتون تو سریع ترین زمان ممکن دوباره هزاران واحد پول ملی رو تضعیف میکنن اهمیت چندانی نداره.

نظر

• عمرانی
                              Banned
                              • Oct 2022
                              • 57

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                              فقط امثال شما، مغزتون درگیر وهابیت و کشتن ۷ ایرانی و اینجور اراجیفه (چون شما و وهابیت لنگه هم دیگه هستین). ایرانی اصلا نه برا این اراجیف ارزشی قائله، نه برا اینترنشنال، نه برا هیچ خر دیگه ای!
                              جناب بی خبر ابتدا من بخاطر این اسم که منصفانه برای تان انتخاب کرده اند تبریک می گویم .

عزیزم گذشته ات هیچ اما این دو ماهه را نشستی کنار همان نهر و جوبی که آبشخور اینترنشنال هست زانوهات کوبیدی زمین و سرت و تا گردن کردی داخل همان نهر و باسعودی ها هم آبشخور شدی بعد دیگران رو متهم به هم لنگه بودن با اینترنشنال سعودی و وهابی ها می کنی .

در ضمن هر موقع خواستی حرف بزنی از طرف خودت صحبت کن و حلقوم ملت همیشه بزرگ ایران نباش .

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1748

وقتی 2+2=4 را انکار میکنند نمیشه صحبت کرد. وگرنه من بارها گفتم بی سوادم (واقعا میگم چون اطلاع در بسیاری زمینه ها ندارم )ولی زمانی هر کسی به خودش اجازه میده در مورد هر چیزی که اطلاعی نداره پست بزنه حرفی نمیمونه.
                                ارزش واحد پول یک کشور چیست؟ چرا پست میزنند؟بدون دلیل؟ چون عادت کردیم همیشه نظر بدیم در مورد هر چیزی
                                صحبت درباره ارزش واحد پول است و من مثال زدم
                                مثل اینکه یکی بگه من چه بدبختم ارزش واحد پولی کشورم پایینه laughingsmiley
                                نه جناب ماف ماف اونایی که ارزش پولشون برابری میکنه با پهن بعضا کمتر از پهن هست مثل ایران و اریتره و موزامبیکو ونزوئلا و نامیبیا و سودان و...خیلی خوشبختن ...چون ارزش پول ملیشون پایینه !!!
                                بیچاره کویت و عربستان و سوئیس و اروپا و آمریکا که ارزش پولشون بالاست خدا به دادشون برسه

نظر

در حال کار...
                                X