پاسخ : جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲
دوست عزیز مردمی که بعد از برد تیم مقابل ولز به شادی پرداختند و دیشب بی صبرانه منتظر برد تیم ملی کشورشون بودن تا بهانه ای باشه برای شاد شدن قلب هم وطن هاشون زیر این خط فقری که ازش حرف میزنین نبودن؟
این مسئولینی که تقریبا همه مردم حس انتقام جویی ازشون دارن آیا به غیر از اینه که با رای همین مردم دارای مقام شدند؟
کشوری که مسئولین اجراییش دو تابعیتی اند چرا باید تو راس امور باشند
اینهایی که نه زن و بچه شون اینجان چرا باید توی این کشور مدیریت کنند
من هم جز همین مردم خسته هستم که اتفاقا جز جماعت بورسی ضرر کرده هم هستم.چرا فکر میکنین هر کسی که از اصل این نظام و انقلاب دفاع کرده و یا دلش برای وطن و کشورش میتپه فکر میکنه تو کشور همه چیز گل و بلبله و هیچ مشکلی نیست؟
ولی اینا دلیل نمیشه همراه با جماعتی بشیم که رسما تو شبکه هاشون اعلام میکنن خواستار حمله نظامی به همین مردم خسته و مظلوم هستیم
جماعتی که با وقاحت از تجزیه و تکه تکه شدن کشور تو شبکه هاشون یاد میکنن
درک این که اینا دلسوز مردم این کشور نیستن و همراهشون نبودن سخت نیست.
در اصل توسط شروع مجدد پست شده است
View Post
این مسئولینی که تقریبا همه مردم حس انتقام جویی ازشون دارن آیا به غیر از اینه که با رای همین مردم دارای مقام شدند؟
کشوری که مسئولین اجراییش دو تابعیتی اند چرا باید تو راس امور باشند
اینهایی که نه زن و بچه شون اینجان چرا باید توی این کشور مدیریت کنند
من هم جز همین مردم خسته هستم که اتفاقا جز جماعت بورسی ضرر کرده هم هستم.چرا فکر میکنین هر کسی که از اصل این نظام و انقلاب دفاع کرده و یا دلش برای وطن و کشورش میتپه فکر میکنه تو کشور همه چیز گل و بلبله و هیچ مشکلی نیست؟
ولی اینا دلیل نمیشه همراه با جماعتی بشیم که رسما تو شبکه هاشون اعلام میکنن خواستار حمله نظامی به همین مردم خسته و مظلوم هستیم
جماعتی که با وقاحت از تجزیه و تکه تکه شدن کشور تو شبکه هاشون یاد میکنن
درک این که اینا دلسوز مردم این کشور نیستن و همراهشون نبودن سخت نیست.
نظر