کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک شرکت مشروب سازی معروف که قرار بود 10000 بطری مشروب لوکس در قطر بفروشه بعد از ممنوعیت ورود محصولاتش گفته بود می خواد 10000 بطری را به تیم برنده هبه کنه
مراکش قهرمان بشه بطری ها رو دستش باد میکنه /:.yead.:/
کل اخوان المسلمین پشت مراکش
==============
هیچوقت از افراد منفعت طلب جامعه درستی در نمیاد مگر اینکه چهار نفر با روحیه و افق دید بیشتر از منفعت شخصی بینشان باشه
کسی که بتونه کار کنه و بده بقیه بخورن !
یجور روحیه فدا کاری !!!
تا ملت بگن این چقد خوبه
وقتی بالایی ها همه دزد باشن
بقیه هم بر می گردن بخصلت منفعت گرایی شخصی
فعلا که اخوان المسلین مسلمون تر از بقیه مسلمونا از آب در اومده
مسلمونای اینجا هم که میگن پولتون رو بسپارید به بورس که بعد عجی مجی لاترجی!!!!/.:biggrinsmiley.:/
نشریه اکیپ فرانسه نوشته است که کیلیان امباپه به عمد نام بادوایزر که یکی از اسپانسرهای فیفا در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر است را پنهان کرد تا بدین شکل از تبلیغ برای این شرکت تهیه مشروبات الکلی جلوگیری کند.
[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
Téhéran (IRNA)-Le président de la République islamique d’Iran s’exprimant devant une foule des habitants de la ville de Birjand à l’est a déclaré : « Ils ont boycotté diverses marchandises. Ils ont interdit nos exportations pétrolières et non pétrolières, ils pensaient que nous arrêterions. Mais malgré les sanctions, la production a augmenté et les exportations pétrolières et non pétrolières ont accru chez nous par rapport à avant les sanctions. »
[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
به نظر من ...
انگیزه و روحیه برنده است
فرانسه تیمی ارزنده تر و هماهنگ تر هست
اما آرژانتین انگیزه و روحیه بهتر و بیشتری دارد
چام برای آرژانتبن است
البته من فوتبالی نیستم فقط در حد دنبال کردن اخبار ...
این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .
به سرعت برق و باد جام 2022 هم خلاص شد و دوستان ظاهرا نیستند !!!
مکرون رئیس جمهور فرانسه ، یکی از کشورهای عضو دائم شورای امنیت ، و یکی از قطب های اقتصادی و تکنولوژی و سیاسی تاثیر گذار در اروپا و جهان ، چه خوشمون بیاد و چه نیاد اینه که هست ، میاد وسط زمین به بازیکنان دلداری میده و از یک شهروند عادی هم ضعیف تر باهاش برخورد میشه و اصلا انگار نه انگار این اقا رئیس جمهور چنین کشوری است
....
اون وقت در کشور بلا دیده خودمون زاکانی شهردار تهران میره دانشگاه 20 تا محافظ باید بپاد این بابا را
مدیر عامل یه شرکت بزرگ و حتی کوچک در ایران عارش میشه بیاد با 4 تا کارگر شرکت حرف بزنه و وقتی میخواد بره جائی باید از یه هفته قبل همه جا را اب و جارو کنند و برنامه ریزی های انچنانی کنند و چند میلیارد پول حروم کنند برای تشریفات و پذیرائی و مسائل دیگر مسخره و دست و پاگیر و بیهوده
راستی ... سال 57 شمسی خودمون هم ارزانتین قهرمان شد حواستون هست ؟
نظر