معاملات آپشن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : معاملات آپشن

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
    میشه ۵ درصد سبد رو ۶۰۰۵ خرید ۵ درصدش رو ۱۰۰۲ ضسپا
    1002 ضسپا خیلی کم حجم‌ معامله میشه
    ضخود ها بهتر معامله میکنن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• rahi
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 118

دوستان گرامی از سود ۱۰۰ درصدی میگن... ضستای ۶۰۰۸ یک تومنی اگه پایش در دو هفته فرصت باقیمانده ۱۰ -۱۵ تومن بالا بره بسادگی ۱۰۰۰ درصد میده... البته با منفی یا فلت هم بسادگی میسوزه... ضمن اینکه شستا همگرائی بالائی با شاخص کل داره

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

در اصل توسط rahi پست شده است View Post
        دوستان گرامی از سود ۱۰۰ درصدی میگن... ضستای ۶۰۰۸ یک تومنی اگه پایش در دو هفته فرصت باقیمانده ۱۰ -۱۵ تومن بالا بره بسادگی ۱۰۰۰ درصد میده... البته با منفی یا فلت هم بسادگی میسوزه... ضمن اینکه شستا همگرائی بالائی با شاخص کل داره
        ریسک آپشن ها بشدت بالاست
        الان آپشن های شهریور شستا ۱ ریال معامله میشود!
        قابل توجه دوستان
        مراقب صفر شدن هم باید باشند
        اینجا صحبت از ضرر ۱۰-۲۹-۳۰ درصدی نیست! ضرر صفر شدن در کمین است

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

معاملات آپشن در همه جای دنیا کارکردهای خاص خودش را داره ولی در بازار دستوری ایران به یک قمار محض تبدیل شده است. شما بر مبنای عملکرد آینده شرکت تصمیماتی را میگیرید ولی آینده کلیت بازار که کاملا هم دستوری هست اثر بیشتری از عملکرد و آینده خود شرکت داره. در همچین بازاری دیگه این معاملات معنی و مفهوم خودش را از دست میده و تبدیل میشه به ابزار قماربازی اونم نه قمار ۵۰، ۵۰ چون عده ای با رانت در بازی شرکت می کنند و شانس بقیه را پایینتر از ۵۰ میارن.

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

طبق روال سال های گذشته همه فکر میکردن مرداد و شهریور بازار در سقف باشه و روی همین حساب آپشن های این ماه را با قیمت های بالا خریداری کردن ولی بازار رکب زد و همه آپشن ها را با قیمت ۱ ریال داره میسوزونه.
            البته برعکسش هم ممکنه برای مهر و آبان اتفاق بیفته که مطابق سال های گذشته همه انتظار کف شاخص را دارن الان آپشن های اون تاریخ را به قیمت های ناچیز رساندن و ممکنه باز رکب بزنن و صعودی بشه بازار و سودهای چند صد در صدی را از این آپشن ها ببرن.
            در بازار دستوری، تحلیل و عملکرد و آینده شرکت یک درصد هم روی آپشن ها تاثیری نداره، قمار محض محض /:.yead.:/
            فکر کنم مخترع آپشن داره تنش توی گور میلرزه از این نحوه کارکرد آپشن در یک بازار بورس دستوری.

نظر

• TARGET
              عضو فعال
              • Nov 2014
              • 2282

آپشن رو هر کی میخره ۱ ریال قربة الی الله/:.yead.:/
              با ۵ درصد سرمایه ایی که هر روز ۵ درصدش میپره بالاخره یکیش بخوره به دوره رشد ، همه ۱ ریالها را جبران میکنه
              صبح قبل خرید بگید آپشن ضسپا ضستا ضخود و … میخرم برای فروش ۱ ریالی قربة الی القماربازان

خنکدآن قمار بازی که بباخت هر چه بودش
              ننماید هیچش الا هوس آپشنی دیگر?

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                طبق روال سال های گذشته همه فکر میکردن مرداد و شهریور بازار در سقف باشه و روی همین حساب آپشن های این ماه را با قیمت های بالا خریداری کردن ولی بازار رکب زد و همه آپشن ها را با قیمت ۱ ریال داره میسوزونه.
                البته برعکسش هم ممکنه برای مهر و آبان اتفاق بیفته که مطابق سال های گذشته همه انتظار کف شاخص را دارن الان آپشن های اون تاریخ را به قیمت های ناچیز رساندن و ممکنه باز رکب بزنن و صعودی بشه بازار و سودهای چند صد در صدی را از این آپشن ها ببرن.
                در بازار دستوری، تحلیل و عملکرد و آینده شرکت یک درصد هم روی آپشن ها تاثیری نداره، قمار محض محض /:.yead.:/
                فکر کنم مخترع آپشن داره تنش توی گور میلرزه از این نحوه کارکرد آپشن در یک بازار بورس دستوری.
                بازار باید از همینجاها برگرده و بعضی آپشنها که زمان زیادی دارن میتونن خاطره سازی کنن ضسپا ۱۰۰۲ هم جالبه چند روزه زیر نظر دارم نمیاد زیر ۲۴ تومان
                ضخود ها هم باز بشن جالب میشن البته در سررسیدهای برج ۸
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• TARGET
                  عضو فعال
                  • Nov 2014
                  • 2282

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  بازار باید از همینجاها برگرده و بعضی آپشنها که زمان زیادی دارن میتونن خاطره سازی کنن ضسپا ۱۰۰۲ هم جالبه چند روزه زیر نظر دارم نمیاد زیر ۲۴ تومان
                  ضخود ها هم باز بشن جالب میشن البته در سررسیدهای برج ۸
                  بعد سررسید ۶۰۰۵ بازی میاد رو‌ضسپای ۱۰۰۲
                  همینجوری هم حجیم هست معاملاتش
                  دقیقا تا اعمال ۵ ماه فرصت داره ۵ ماه! الانم هم سایپا هم ۱۰۰۲ تو کف کف هست
                  فقط تصور کنید سایپا راه بیوفته! چی میشه
                  سایپا احتمالا بعد سر رسید ۱۴ شهریور راه میوفته چون تعداد ۶۰۰۵ ها بالای ۳/۳ میلیارد سهمه!!!

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

دوستان یک سوال؛
                    عایا امکان دارد سایپا در عرض ۵ ماه به قیمت ۵۰۰ تومن برسد؟
                    البته ۳ ماه پیش ۴۰۰ بود ها!!!!
                    در اینصورت سود آپشن پر حجم ۱۰۰۲ چند خواهد شد؟
                    الان ۲۴ تومن هست ضسپا۱۰۰۲

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

تعداد اختیارهای شهریور ماه خیلی بالاست
                      تا وقتی این ها را نسوخته به بازار اجازه رشد نمیدن
                      آپشن های شستا خیلی سنگین شده و ضسپا ۶
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                        عضو فعال
                        • Nov 2014
                        • 2282

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                        دوستان یک سوال؛
                        عایا امکان دارد سایپا در عرض ۵ ماه به قیمت ۵۰۰ تومن برسد؟
                        البته ۳ ماه پیش ۴۰۰ بود ها!!!!
                        در اینصورت سود آپشن پر حجم ۱۰۰۲ چند خواهد شد؟
                        الان ۲۴ تومن هست ضسپا۱۰۰۲
                        رشد ۱۰۰ درصدی سایپا ۱۰۰۰ درصدی آپشن

نظر

• naderi1
                          ستاره‌دار(26)
                          • Sep 2020
                          • 792

هرچند میتوان در این اپشن ها هم سودهای بالا کسب کرد و خودمم هر از گاهی استفاده میکنم.
                          ولی وقتی در خود سهم ها اینقدر دستکاری وجود دارد، آپشن ها که حالت اهرمی دارد بنوعی وسیله فریب است و هدف هم در نهایت خالی کردن جیب اکثریت است.
                          بنظرم بهتر است کلا این اپشن ها حذف و جمع شوند
                          فعلا کشش ندارد بازار ما برای این ابزارها
                          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• naderi1
                            ستاره‌دار(26)
                            • Sep 2020
                            • 792

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                            هرچند میتوان در این اپشن ها هم سودهای بالا کسب کرد و خودمم هر از گاهی استفاده میکنم.
                            ولی وقتی در خود سهم ها اینقدر دستکاری وجود دارد، آپشن ها که حالت اهرمی دارد بنوعی وسیله فریب است و هدف هم در نهایت خالی کردن جیب اکثریت است.
                            بنظرم بهتر است کلا این اپشن ها حذف و جمع شوند
                            فعلا کشش ندارد بازار ما برای این ابزارها
                            آپشن ها هدفش فریب و خالی کردن جیب است و نباید به هیچ عنوان روی آن مانور داد. یعنی اگر خودمان هم معامله کردیم بهتر است درموردش ننویسیم. خود منم گاهی استفاده میکنم از فرصتها ولی اینها طوری طراحی شدن که اگر کسی سودهای خوبی هم کند در نهایت یکجا صفر میشود. فریب تبلیغات عده ای که از کسب سود در اینها میگویند نخورید. خود من البته چون سودش را خارج میکنم ضرری نکردم اما در کل چه کاریست اینهمه نماد که دستکاری است برویم سراغ اینها که دیگر اصل دستکاری میباشد انهم نمادهای خودرویی که ذاتشان سفته بازیست
                            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                              ستاره‌دار(2)
                              • Jan 2022
                              • 1030

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                              آپشن ها هدفش فریب و خالی کردن جیب است و نباید به هیچ عنوان روی آن مانور داد. یعنی اگر خودمان هم معامله کردیم بهتر است درموردش ننویسیم. خود منم گاهی استفاده میکنم از فرصتها ولی اینها طوری طراحی شدن که اگر کسی سودهای خوبی هم کند در نهایت یکجا صفر میشود. فریب تبلیغات عده ای که از کسب سود در اینها میگویند نخورید. خود من البته چون سودش را خارج میکنم ضرری نکردم اما در کل چه کاریست اینهمه نماد که دستکاری است برویم سراغ اینها که دیگر اصل دستکاری میباشد انهم نمادهای خودرویی که ذاتشان سفته بازیست
                              دقیقا جناب نادری

مطلبی در مورد خرید اپشن های سایپا گذاشتم و بعد حذفش کردم چون بیش از 90 درصد خوانندگان این سایت حرفه ای نیستند و احتمالا زیان سنگین انها در اپشن ها هست

نظر

• niki
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 248

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                                دقیقا جناب نادری

مطلبی در مورد خرید اپشن های سایپا گذاشتم و بعد حذفش کردم چون بیش از 90 درصد خوانندگان این سایت حرفه ای نیستند و احتمالا زیان سنگین انها در اپشن ها هست
                                سلام , ارادت
                                داداش به فکر ما ده درصدی ها هم باش , ممنون

نظر

در حال کار...
                                X