کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یکبار مطالب این تاپیک کامل خوندم.
متاسفانه انگار ظرفیت های بی نظیر بازار آپشن کلا ناشناختست.
سبک و استراتژی معاملاتی در این بازار بسیار متفاوته و تاثیر گذار.
اینجا برا این نیست یه قرارداد بخری صبر کنی ببینی رشد میکنه یا نه!!! این سبک ابتدایی ترین و کم اهمیت ترین روشی هست که میشه در بازار آپشن بکار برد و بسیار پر ریسک.
یک و نیم سال گذشته رو صرف طراحی پلتفرمی کردم که باهاش بتونی در این بازار کسب سود کنی و الان چهار ماهه بصورت آزمایشی داره کار میکنه و هنوز بصورت عمومی در دسترس قرار ندادیم. که انشاءالله بزودی عمومی میشه.
در این بازار میتونید سرمایه های سنگین رو وارد کنید و با خیال آسوده سالیانه تا 100 درصد با ریسک یک دهم بازار سهام سود کنید. در بازار فرسایشی یک سال گذشته من درآپشن 80 درصد روی سرمایه سود کردم اونم بدون اینکه کمترین ریسکی به سرمایم وارد کنم. در بازارهای فرسایشی و ساید واقعا آپشن میتونه شما رو نجات بده. اگر هم احساس کردید بازار میخواد وارد روند صعودی بشه هم مجدد همین آپشن میتونه کمکتون کنه سود کم ریسک تر و مناسبی بگیرید.
سود قابل قبول و مداوم در عین حال بسیار کم ریسک رو در اختیارتون میذاره. صد البته اگر قصد ریسک کردن داشته باشید هم اینجا اهرم های بالایی بهتون میده. هرقدر تعداد سهام های بیشتری وارد این بازار بشه، دست شما بازتر میشه.
از این به بعد بیشتر در مورد این بازار صحبت میکنیم.
آخرین ویرایش توسط rahgozar_eng؛ 2024/06/27, 13:44.
با استراتژی درست و با ابزار مناسب از این بازار تا ماهی 10 درصد هم میشه بدون ریسک گرفت. اما ماهی 7 درصد رو دیگه واقعا راحت میده. فقط باید دندان طمع رو کشید که خیلیم سخته. من بدون ریسک رو پوزیشن های تقریبا قطعی این ماه حدود 14 درصد گرفته بودم که متاسفانه صف های دیروز باعث شد طمع کنم و از استراتژیم خارج بشم. چوبشم خوردم و بخش زیادی از سود این ماهم پرید.
با استراتژی درست و با ابزار مناسب از این بازار تا ماهی 10 درصد هم میشه بدون ریسک گرفت. اما ماهی 7 درصد رو دیگه واقعا راحت میده. فقط باید دندان طمع رو کشید که خیلیم سخته. من بدون ریسک رو پوزیشن های تقریبا قطعی این ماه حدود 14 درصد گرفته بودم که متاسفانه صف های دیروز باعث شد طمع کنم و از استراتژیم خارج بشم. چوبشم خوردم و بخش زیادی از سود این ماهم پرید.
درود و عرض ادب
لطفا متدولوژی این سود 7 درصد راحت رو آپشن رو بفرمایید و یک مثال عملی برای امروز تا یک ماه آینده ذکر نمایید ....با توجه به ریسک بالای اپشن ها برای من خیلی عجیبه سود بدون ریسک 10 درصدی که شما فرمودید....برای من حتی سود 5 درصدی مستمر ماهیانه توجیه داره که مثلا 10 میلیارد بذارم ماهی 500 تومن بدون ریسک بگیرم... بی نهایت سپاس
آره ما هم باور کردیم که عشقی و خاندوزی میگذارند راحت و بدون ریسک،ماهی 7درصد سود کرد.اونهم کجا،تو بازار آپشن.دندان طمع که سهله،اگه کل دندونات هم بکشی و بشی بی دندون،فقط میتونی راحت و بدون ریسک ماهی 50-60درصد از سرمایه ات را دو دستی تقدیم حقوقی های دولتی و برادران عشقی نمایی و درنهایت به صفر برسی...
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
درود و عرض ادب
لطفا متدولوژی این سود 7 درصد راحت رو آپشن رو بفرمایید و یک مثال عملی برای امروز تا یک ماه آینده ذکر نمایید ....با توجه به ریسک بالای اپشن ها برای من خیلی عجیبه سود بدون ریسک 10 درصدی که شما فرمودید....برای من حتی سود 5 درصدی مستمر ماهیانه توجیه داره که مثلا 10 میلیارد بذارم ماهی 500 تومن بدون ریسک بگیرم... بی نهایت سپاس
درود و سلام
آپشن کاملا برخلاف بورس، ققط باید با ابزار معامله کرد. بدون ابزار نهایت کاری که میتونی بکنی اینه بیای یه سهمی تحلیل کنی بگی این سهم احتمالا چند ماه اینده رشد میکنه و بری اختیارش بخری یا برعکس. غیر از این دیگه کار خاصی نمیتونی بکنی. اما با ابزار و پایش دقیق و مرتب بازار، موقعیت ها رو بخوبی میتونی بگیری و سود ببری.
حدود 12 استراتژی مختلف من تو این بازار استفاده میکنم. اما بهترین استراتژی یا همون استراتژی پایه که بقیه رو همین سوار میشن همون کاوردکاله.
شما سهم رو میخری و اختیارش رو میفروشی. تا اینجا 5 درصد سودت تقریبا تضمینه. چطور بهترین قرارداد رو پیدا کنیم که درصد سود نشونمون بده؟ ابزار!!!
پلتفرمی که من استفاده میکنم هفته اینده ادرسش میذارم و میتونید ازش استفاده کنید (رایگان). فعلا کمی ریزه کاری داره.
من کدهایی که نوشتم که امکان اربیتراژ میده و وقتی شما پوزیشن کم ریسک باز کردید با درصد مثلا 5 درصد (چون الان پوزیشن های 5 درصدی تو بازار پیدا میشه) بعدش شرایطی پیش میاد که با تعویض به یک قرارداد هم گروه، سود شما اضافه میشه. در واقع اینجوری نیست که شما اگر الان یه پوزیشن یک ماهه 5 درصدی گرفتید، کاملا یکنواخت این سود بهتون برسه. خیلی پیش میاد که مثلا ظرف 10 روز 3 درصد اون سود رو شما بردی رفته. بعدش میبینید قراردادی هست که موقعیت بسیار بهتری داره و جابجا میکنید. من شنبه با جابجایی یه قرارداد، 1.5 درصد سودم بیشتر شد و جالب اینجاست اخر بازار دوباره معکوس گرفتم و برگشتم رو قرارداد اولیه.
نمیدونم این سودها چه مدت ادامه داره چون الان دوساله من سود میگیرم و مشکلی نبوده. کمی سطح سود نسبت به دو سال پیش کاهش داشته اما تغییرات زیاد نبوده.
نمونه عملیش؟ شما امروز اگر شتاب میخریدید و اختیار ضتاب6002 رو میفروختید، 51 روزه حدودا 7.8 درصد سودتون بود. رو اهرم قرارداد با سود 8 درصدی 44 روزه بود. این پوزیشن ها هرچی بخواین کم ریسک تر بگیرید سودتون کمتر میشه. تقریبا میتونید با حاشیه امن 10 درصدی پوزیشن های خوبی باز کنید. دیگه اینکه یه سهم ظرف چند هفته بخواد مثلا 20 درصد بریزه اون موارد استثناست و صد البته شما حداقل 70 درصد زیانت پوشش داده شده و زیان کمی میبرید. یعنی شرایطی هم پیش بیاد که بازار دچار فشار فروش بسیار شدیدی بشه مثل وقتی که حمله اسرائیل بود، ممکنه کل سود شما بپره و حتی چند درصد هم زیان کنید که البته از افت بازار خیلی کمتره. این دیگه بستگی به موقعیتی داره که شما گرفتید.
حداقل سه ماه باید با سرمایه کم تو این بازار فعالیت کرد. تا رفتارهاش دستت بیاد. ببینی تو رشد چطوری واکنش ها تو افت چطوریه تو بازار رنج چطوریه. ریسک هاش دستت بیاد. با انواع قراردادها اشنا بشی. قراردادهایی که نزدیک تاریخ اعمال هست با اونایی که فاصله زیادی داره واکنش متفاوتی به افت و رشد بازار دارن.
چون اینجا اهرم خیلی بالاست، طمع کردن توش خیلی زیاده و تقریبا همه طمع میکنن و همین میتونه اونا رو زمین بزنه. اگر بتونی خودت ملزم به گرفتن صرفا قراردادهای کم ریسک کنی، جای بسیار خوبیه
درود و سلام
آپشن کاملا برخلاف بورس، ققط باید با ابزار معامله کرد. بدون ابزار نهایت کاری که میتونی بکنی اینه بیای یه سهمی تحلیل کنی بگی این سهم احتمالا چند ماه اینده رشد میکنه و بری اختیارش بخری یا برعکس. غیر از این دیگه کار خاصی نمیتونی بکنی. اما با ابزار و پایش دقیق و مرتب بازار، موقعیت ها رو بخوبی میتونی بگیری و سود ببری.
حدود 12 استراتژی مختلف من تو این بازار استفاده میکنم. اما بهترین استراتژی یا همون استراتژی پایه که بقیه رو همین سوار میشن همون کاوردکاله.
شما سهم رو میخری و اختیارش رو میفروشی. تا اینجا 5 درصد سودت تقریبا تضمینه. چطور بهترین قرارداد رو پیدا کنیم که درصد سود نشونمون بده؟ ابزار!!!
پلتفرمی که من استفاده میکنم هفته اینده ادرسش میذارم و میتونید ازش استفاده کنید (رایگان). فعلا کمی ریزه کاری داره.
من کدهایی که نوشتم که امکان اربیتراژ میده و وقتی شما پوزیشن کم ریسک باز کردید با درصد مثلا 5 درصد (چون الان پوزیشن های 5 درصدی تو بازار پیدا میشه) بعدش شرایطی پیش میاد که با تعویض به یک قرارداد هم گروه، سود شما اضافه میشه. در واقع اینجوری نیست که شما اگر الان یه پوزیشن یک ماهه 5 درصدی گرفتید، کاملا یکنواخت این سود بهتون برسه. خیلی پیش میاد که مثلا ظرف 10 روز 3 درصد اون سود رو شما بردی رفته. بعدش میبینید قراردادی هست که موقعیت بسیار بهتری داره و جابجا میکنید. من شنبه با جابجایی یه قرارداد، 1.5 درصد سودم بیشتر شد و جالب اینجاست اخر بازار دوباره معکوس گرفتم و برگشتم رو قرارداد اولیه.
نمیدونم این سودها چه مدت ادامه داره چون الان دوساله من سود میگیرم و مشکلی نبوده. کمی سطح سود نسبت به دو سال پیش کاهش داشته اما تغییرات زیاد نبوده.
نمونه عملیش؟ شما امروز اگر شتاب میخریدید و اختیار ضتاب6002 رو میفروختید، 51 روزه حدودا 7.8 درصد سودتون بود. رو اهرم قرارداد با سود 8 درصدی 44 روزه بود. این پوزیشن ها هرچی بخواین کم ریسک تر بگیرید سودتون کمتر میشه. تقریبا میتونید با حاشیه امن 10 درصدی پوزیشن های خوبی باز کنید. دیگه اینکه یه سهم ظرف چند هفته بخواد مثلا 20 درصد بریزه اون موارد استثناست و صد البته شما حداقل 70 درصد زیانت پوشش داده شده و زیان کمی میبرید. یعنی شرایطی هم پیش بیاد که بازار دچار فشار فروش بسیار شدیدی بشه مثل وقتی که حمله اسرائیل بود، ممکنه کل سود شما بپره و حتی چند درصد هم زیان کنید که البته از افت بازار خیلی کمتره. این دیگه بستگی به موقعیتی داره که شما گرفتید.
درود و عرض ادب
ممنون از توضیحات مبسوط شما دوست عزیز. لطفا برنامه ای که فرمودید رو بذارید برای استفاده ما.سپاس فراوان
درود و سلام
با سپاس و درود، ایا پوت هم میشه خرید(اختیار فروش سهم)؟ به چه صورت میدانید که قیمت اپشنی که میخرید خیلی بالا و یا خیلی پایین نیست، کدام سهم را و بر چه اساس انتخاب میکنید؟ ایا اطلاعات نوسانات سهم Volatility را داریم؟ از تعداد قرادادهای خریده شده در ان بازه زمان اطلاع داریم؟ یعنی به اندازه کافی تقاضا داره؟ ببخشید سوالها زیاد شد.
با سپاس و درود، ایا پوت هم میشه خرید(اختیار فروش سهم)؟ به چه صورت میدانید که قیمت اپشنی که میخرید خیلی بالا و یا خیلی پایین نیست، کدام سهم را و بر چه اساس انتخاب میکنید؟ ایا اطلاعات نوسانات سهم Volatility را داریم؟ از تعداد قرادادهای خریده شده در ان بازه زمان اطلاع داریم؟ یعنی به اندازه کافی تقاضا داره؟ ببخشید سوالها زیاد شد.
بار کردن موقعیت فروش مربوط به کارگزاری هاست و اون ها هم بخاطر ریسک بسیار بالایی که داره معمولا اینو میبندن و اگر مشتری صلاحیت داشته باشه اجازه میدن با قرار دادن وجه تضمین و ضمانت، سمت فروش برای اون فعال بشه.
واقعیتش اینه که بخش زیادی از سود قراردادهای آپشن تو همین موقعیت های فروش هست که اگر بدرستی استفاده بشه با کنترل ریسک میتونه سود های خوبی بده.
آپشنی که میخرید قیمتش بالا یا پایینه؟ اینا رو با کد نویسی میتونید بسادگی محاسبه کنید و در لحظه ببینید.
بنظرم بهتره رو اپشن سهم هایی فعال باشید که تحلیل سهمش رو دارید.
اینجا برخی قرارداهای روی نماد اهرم رو میبینید. در یکی از قراردادها سود 9 درصدی 38 روزه خوابیده که البته احتمالا به 10 درصد هم برسه. ولی شرط سودش اینه که سهم دچار ریزش نشه.
من دوتا اصطلاح بکار میبرم، ریسک سود و ریسک زیان. ریسک زیان یعنی اینکه شما در مجموع زیان کنید. من خودم وری پوزیشن میگیرم که تقریبا هیچوقت همچین ریسکی رو قبول نکنم. اما ریسک سود یعنی اینکه تمام یا بخشی از سود شما بپره. من این ریسک رو بسته به استبناط خودم از سهم مورد نظر و کل بازار گاهی قبول میکنم. مثلا الان چون بازار رو کف خودش میدونم این ریسک رو پذیرفتم که نماد اهرم همین حمایت 2 هزار حقط کنه و افت خاصی نسبت به این قیمت نداشته باشه لذا قراردادی رو برداشتم که اگر اهرم تا 1850 تومان افت کنه اونوقت کل سود من دود میشه. و اگر اهرم زیر 2 هزار نیاد سود من تمام و کمال سرجاشه.
شما رو همون نماد اهرم سودهای 3.9 و 5.2 درصدی رو هم میبینید (به این اعداد نیم درصد نهایتا اضافه میشه) با قیمت های اعمال 1800 و 1600 هم میبینید. یعنی اگر شما با قیمت اعمال 1600 وردارید سودتون 4 تا 4.5 درصد میشه اما افت نماد اهرم تا 1600 تومان هم مشکلی برای سودتون پیش نمیاره. و معمولا بهتره رو قراردادهایی باشید که حجم معاملاتش بالاست مگر موارد خاصی که پیش میاد رو یه قرارداد موقعیت خیلی خوبی بوجود اومده دیگه پوزیشن رو میگیری ولو حجم معاملاتشم پایین باشه.
خدا هیچ انسانی رو بیمار نکنه. تقریبا یک ماه بخاطر یک باکتری افتادیم گوشه بیمارستان.
بازار خیلی بد ریخت این وسط. با اینکه من اکثر پوزیشن هام کم ریسک بود اما بازم ریسک بازار به ما هم رسید خصوصا که من خیلی بازار رصد نمیکردم و نهایتا یکی دو روز یکبار یه نگاه مینداختیم. من کلا رو نماد اهرم بودم. خروجی این یک ماه شد حدودا 22 درصد افزایش در تعداد سهام. با حساب ریزش سنگین نماد اهرم، نمیشه گفت سود کردم و چه بسا دو سه درصدی هم زیان کردم اما در مجموع از ریزش یجورایی در امان موندیم به واسطه آپشن.
به نظرم یکی از کم ریسک های فعلی ضذوب 1129 است که در قیمت 160 ریال معامله می شود. قیمت اعمال 40 تومان و تاریخ سر رسید 24/ 11 است. با توجه به احتمال رشد نماد ذوب و حدودا 40 روز فاصله تا سر رسید به نظرم گزینه ی خوبی هست..
یک گزینه ی دیگر ضجار 1064 است که البته تا سر رسید فقط 5 روز فرصت دارد. ( 19 / 10 ) اما از آنجا که قیمت بسیار نازلی دارد بسیار کم ریسک به نظر می رسد .. یعنی شما اگر 10 تا 1000 تایی روی قیمت فرضا 15 ریال بخرید کلا 15 میلیون تومان می شود که حتی اگر به یک ریال برسد پول زیادی از دست نرفته است...
نظر