حق تقدم و افزایش سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : حق تقدم و افزایش سرمایه

یکی از روشهای سرمایه گذاری در بورس خرید سهم یا شرکت در افزایش سرمایه شرکت های در حال ساخت می باشد. این نوع سرمایه گذاری بهتره با سرمایه مازاد و با نگرش بلندمدتی و با دید نگهداری تا افتتاح و بهره برداری از شرکت باشه.
    نمونه این شرکت ها، صنایع کود و کشاورزی زنجان هست، چون شرکت هنوز به بهره برداری نرسیده فراز و فرود زیاد داره،
    قیمت سهم الان در محدوده ۱۹۰ و قیمت حق تقدم در محدوده ۷۰ هست و اگر جو بازار منفی بشه ممکنه به زیر ۶۰ هم برسه. تا آخر فروردین مهلت داره برای پرداخت ۱۰۰ تومن.
    اگر در چند سال آینده شرکت به بهره برداری برسه، پیش بینی من این هست که در آن زمان قیمت سهم بالای ۱۰۰۰ خواهد بود یعنی بیش از ۵۰۰ درصد رشد البته در کنار ریسک های مختلف و متعدد که اینجور سهم ها خواهند داشت.

نظر

• rezasatari
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 549

سلام جناب پرواز و بازم ممنون از لطفتون با توجه به توضيحاتتون پس شركت در افزايش سرمايه ها زياد مطلوب نيست چه از تجديد چه انباشته و ........ چون مقدار زيادي از سرمايه ادم قفل ميشه و در بازار صعودي و نزولي ادم جا ميمونه درسته اين نظر من

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
        سلام جناب پرواز و بازم ممنون از لطفتون با توجه به توضيحاتتون پس شركت در افزايش سرمايه ها زياد مطلوب نيست چه از تجديد چه انباشته و ........ چون مقدار زيادي از سرمايه ادم قفل ميشه و در بازار صعودي و نزولي ادم جا ميمونه درسته اين نظر من
        سلام، کسی که بخواد بلندمدت سرمایه گذاری کنه اینجوری حدود ۱۰ درصد یا بیشتر سهم ارزانتر براش تمام میشه. برای معاملات کوتاه مدتی حق با شماست بازی زیاد داره و گاها ضرر و قفل شدن سرمایه

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14626

کم کم داریم به جایی میرسیم که در هیجان بازار حق تقدم ها از خود سهام گرون تر بشن و سرمایه گذاری ها از ناو خودشون جلو بزنن
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

زنجانح زیر ۷۰ چند پله خریدم برای تبدیل به سهم و نگهداری بلندمدت تا زمان افتتاح شرکت
            در زمان باقی مانده، اگر زیر ۶۰ هم بفروشن باز اضافه میکنم.

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

حراج شبریزح: تعداد 115,229,954 حق تقدم سهام برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.
              مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ 1401/12/23 لغایت تاریخ 1401/01/23

نظر

• عابد - زاهد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 333

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                حراج شبریزح: تعداد 115,229,954 حق تقدم سهام برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.
                مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ 1401/12/23 لغایت تاریخ 1401/01/23
                درود پروازجان ..... در سامانه که باز گشایی نشده

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

در اصل توسط عابد - زاهد پست شده است View Post
                  درود پروازجان ..... در سامانه که باز گشایی نشده
                  درود، چون روز اول بود دیر بازگشایی شد.
                  تقریبا هم قیمت خود سهم قیمت خورد، انتظار داشتم پایینتر معامله بشه، ببینیم روزای بعد چی میشه. شاید هم انتظار صعودی بودن بازار اجازه قیمت پایین را نده.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

یکی از جذاب ترین حق تقدم های در حال معامله برای سپردن به حراج، زنجانح هست، در عین حال یک بازی پرریسک محسوب میشه !
                    البته با پرداخت ۱۰۰ تا آخر فروردین و تبدیل حق به سهم دیگه ریسکی نداره و سود خوبی خواهد داد در میانمدت.

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

با خرید حق تقدم زنجان و تبدیل اون به سهم میشه صاحب پتروشیمی زنجان زیر ۲۰۰ تومنی شد، بسیار ارزنده هست.
                      من دارم باقیمانده سهامم را هم تبدیل به حق تقدم میکنم. تا آخر این ماه برای واریز ۱۰۰ تومن از سایت شرکت مهلت هست.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        با خرید حق تقدم زنجان و تبدیل اون به سهم میشه صاحب پتروشیمی زنجان زیر ۲۰۰ تومنی شد، بسیار ارزنده هست.
                        من دارم باقیمانده سهامم را هم تبدیل به حق تقدم میکنم. تا آخر این ماه برای واریز ۱۰۰ تومن از سایت شرکت مهلت هست.
                        درود

خود من هم همینکارو انجام دادم
                        البته بیشتر خرید حق تقدم در محدوده زیر 70 تومان انجام شده
                        و خود سهم رو هم به تدریج تبدیل به حق کردم جهت واریز
                        چندماه قبل سهم در محدوده200 بود و الان نزدیک240 اونهم بعد افزایش سرمایه که نسبتا خرید خوبی تا اینجا بوده

درمورد نحوه واریز هم اگر مبلغتان بالای صد میلیون است توضیحات اطلاعیه رو جهت نحوه واریز مطالعه کنید.
                        خود من چون مبلغ نسبتا سنگینی واریز خواهم کرد احتمالا حضوری هم به دفتر شرکت در این هفته مراجعه کنم جهت اطمینان بیشتر.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

رئیس اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار سرمایه‌ای سازمان بورس:
                          وجوه حق تقدم استفاده نشده سال‌های گذشته سجامی واریز می‌شود/ شرکت‌ها از این پس ۱۰ روز فرصت دارند
                          احمد لطفی گفت: با تغییراتی که در ماده ۱۷ دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان بورس رقم خورد، کلیه شرکت‌ها موظف شدند که این وجوه را حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز کاری به حساب سهامداران سجامی واریز کنند.
                          همچنین وجوه حاصل از فروش حق تقدم‌های استفاده نشده سهامداران سجامی در سال‌های گذشته (سنواتی) که نزد شرکت‌ها باقی مانده است نیز باید از طریق سجام به حساب آنان واریز و تسویه شود./سنا

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 1656

������
                            بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• rezasatari
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 549

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                              درود

بله در این مجمع هردو شرکت بطور قطعی افزایش سرمایه از محل انباشته به میزان پیش گفته رو تصویب کردند و بخش افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی را با تصویب مجمع در اختیار هیات مدیره قرار دادند(این بخش اگر اشتباه نکنم درصدش کمتر شد)

در اختیار هیات مدیره یعنی اینکه با تصویب این مجمع، هيأت مديره پس از اخذ مجوز از سازمان بورس نسبت به عملي نمودن اون بخش اقدام کنه و نیازی به تشکیل مجمع نیست که به موجب صورتجلسه 2سال برای این منظور فرصت دارن.

سهام به اصطلاح جایزه بعد از ثبت و طی مراحلی(معمولا دو سه روز بعد از ثبت) به پرتفوی اضافه میشه. زمان دقیق ثبت هم مشخص نیست و بستگی به عملکرد شرکت داره.
                              سلام جناب وحید کگل هم از اندوخته افزایش داد هم اورده اما کچاد فعلا از اندوخته با توجه به مهلت دوماهه شرکتها واینکه اول اسفند افزایش سرمایه از اندوخته داده ینی فقط تا اخر این ماه فرصت داره که از اورده هم اعلام کند یا جور دیگری هستش چون میخاسم بخرمش اما نمیخام تو پیچ و خم حق ها و بستن نمادش گیر بیوفتم ممنون از راهنماییتون

نظر

• mir48
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 179

با سلام و احترام و ضمن تبریک سال نو
                                در خصوص حقهای گلدیراح سوالی داشتم. اینکه آیا نیازه 100 تومن واریز بشه یا خیر. ممنون

نظر

در حال کار...
                                X