کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حجم مبنای نامتعارف و سنگین قبلی مانع از تکان خوردن سهم شده بود که با اعلام ناظر مبنی بر 1شدن آن، موجب صف خرید حق تقدم گردید. هرچند فاصله بین سهم و حق همچنان قابل توجه است ولی این صف نشان میدهد که انتظار بازار اینست که فعلا خود سهم را نتوان خرید.
#کارام
#گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1402/04/31
▪️ شرکت صنایع سرام آرا طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1402/04/31 معادل 44,375 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده است که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 323% افزایش داشته است.
▪️«کارام» با سرمایه ثبت شده 135,000 میلیون ریال طی عملکرد 4 ماهه سال مالی منتهی به 1402/12/29 مبلغ 159,695 میلیون ریال درآمد فروش داشته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 105% رشد داشته است.
بنظر باتوجه به صف خرید خود سهم و عدم عرضه، اگر دخالت ناظر نباشه حق تقدم براحتی بالاتر از قیمت خود سهم بازمیشه ولی اینکه چه قیمتی برآورد سخته.
تعداد حق تقدم بیش از7برابر خود سهمه و همین موضوع موجب میشه حجم معاملات حق نسبت به سهم مناسب و خریدو فروش بهتر بشه که البته همین چندبرابر بودن تعداد حق در روزهای اخر معاملات میتونه فروشنده رو بیشتر کنه. مبلغ قابل توجهی برای واریز مبلغ اسمی این تعداد چندبرابری برای سهامداران نیازه هرچند درمجموع با این افزایش هم باز کوچکه.
البته نظر خودتان صائب است.
درروزهای ابتدایی معاملات حق تقدم طبق انتظار باتوجه به قفل بودن خود سهم، حق تقدم در قیمت بالاتری از سهم قرارگرفت ولی با رشد این دو و از طرفی نزدیک شدن به زمان انتها مهلت حق تقدم(1شهریور) و تعداد 7برابری حق نسبت به سهم بطور طبیعی فشار فروش در حق ایجاد شده و انتظار میره در روزهای انتهایی فاصله بین سهم و حق بیشتر شود. خود من که حق را هفته قبل خارج شدم و سهم رو هم بزودی قصد خروج دارم و به انتظار حق خواهم نشست که اگر اختلاف قیمت قابل توجه شد بقصد واریز مبلغ اسمی ورود مجدد کنم. البته باتوجه به درصد بالای افزایش سرمایه موقع ثبت و ازاد شدن فشار فروش ایجاد میشه.
رشد بسیار خوبی چه قبل و چه بعد از افزایش سرمایه داشته و خرید خوبی بود که قبل از افزایش انجام شد که کمک کار سبد در این روزهای منفی بود.
هیچ توصیه ای بخصوص در این قیمتها نیست. قیمت فعلی معادل بیش از5هزارتومان قبل از افزایش سرمایه است.
درروزهای ابتدایی معاملات حق تقدم طبق انتظار باتوجه به قفل بودن خود سهم، حق تقدم در قیمت بالاتری از سهم قرارگرفت ولی با رشد این دو و از طرفی نزدیک شدن به زمان انتها مهلت حق تقدم(1شهریور) و تعداد 7برابری حق نسبت به سهم بطور طبیعی فشار فروش در حق ایجاد شده و انتظار میره در روزهای انتهایی فاصله بین سهم و حق بیشتر شود. خود من که حق را هفته قبل خارج شدم و سهم رو هم بزودی قصد خروج دارم و به انتظار حق خواهم نشست که اگر اختلاف قیمت قابل توجه شد بقصد واریز مبلغ اسمی ورود مجدد کنم. البته باتوجه به درصد بالای افزایش سرمایه موقع ثبت و ازاد شدن فشار فروش ایجاد میشه.
رشد بسیار خوبی چه قبل و چه بعد از افزایش سرمایه داشته و خرید خوبی بود که قبل از افزایش انجام شد که کمک کار سبد در این روزهای منفی بود.
هیچ توصیه ای بخصوص در این قیمتها نیست. قیمت فعلی معادل بیش از5هزارتومان قبل از افزایش سرمایه است.
فعلا خبری از پذیره نویسی حق های استفاده نشده نیست که اخیرا شرکت طی اطلاعیه ای دلیل آنرا اعلام داشته!
البته درحال حاضر سهم و حق را ندارم و اگر اشتباه نکنم چندماه پیش حق را محدوده 700 و سهم را هم نزدیک 900 خار ج شدم که بعد از آن بالاتر هم رفت.
باید دید تعداد حق ها استفاده نشده به چه میزانیست و چند درصد فاصله بین سهم و حق خواهد بود تا براساس آن نسبت به ورود احتمالی مجدد در حراج تصمیم گرفت.
تمدید اعلامیه پذیره نویسی عمومی شرکت صنایع سرام آرا
با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوز ------ DPM-IOP-02A-017 با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوز DPM-IOP-02A-017 مورخ 1402/02/12و بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده 1402/03/03 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 135,000 میلیون ریال بهمبلغ 974,389 میلیون ریال ، تعداد 633,599,479 سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه بدین وسیله تعداد 205,789,675 سهم 1000 ریالی برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد. مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ 1402/10/05 لغایت تاریخ 1402/10/19 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده است .
نظر