با توجه به شكسته شدن روند نزولي در حال حاضر قيمت در امتداد موج 5 اليوت با هدف 380 است و در محدوده 300 مناسب جهت خريد

خکار (کاربراتور ایران)

Collapse

X
- 

رشد خکار با هدف 380 تومان

تحلیل تکنیکال خکار

نظر
- 

خكار در صورتي كه 300 رابشكونه سيگنال خريد ميده با هدف 370... الگوي سورشانه كفدر اصل توسط MTZ پست شده است View Post
 نظر
- 

این قیمتهای امروز، فرصت خریده؟
 فکر نمی کردم صف فروش تا آخر بمونه!روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
 نظر
- 

از لحاظ تكينكي اگر بخواهيم نگاه كنيم چون سهم رشد زيادي طي 3 روز كرد و از باندهاي بولينگر خارج شده طبيعتا يك اصلاح كوچيك لازم داره تا بتواند به روند خودش ادامه بده .. من همچنان سهم را در قالب موج 5 اليوت و با هدف بالاي 370 ميبينيمدر اصل توسط مصطفا سیمایی پست شده است View Postاین قیمتهای امروز، فرصت خریده؟
 فکر نمی کردم صف فروش تا آخر بمونه!
 نظر
- 

خکار

احتمال وجود یک سر و شانه معکوس در خکار بسیار زیاد است . پس از شکستن خط گردن در محدوده 2960 ریال و صعود تا 3400 اکنون شاهد اصلاح قیمت و پول بک به خط گردن در محدوده 2940 تا 2980 هستیم . چنانچه سهم از این منطقه برگشت کند امکان رشد تا محدوده 4500 ریال را هم خواهد داشت . طبیعی است در این بین مقاومت های زیادی بر سر راه قیمت وجود دارد .

[/URL][/IMG] 

بنده بالای 2900 فروشنده خکار نخواهم بود .;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
 نظر
- 

نمودار فبلی رو باید کمی کاملتر کنم .

نکات : اول میانگین 20 روزه در محدوده 2960 و دوم که البته بسیار مهم است برگشت به خط روند صعودی در RSI می باشد .
 یک جمله دیگه رو هم اصلاح کنم فردا در صورت رسیدن نقدینگی در محدوده منفی خریدار خواهم بود .

[/URL][/IMG] 

شاد و سربلند باشید .;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
 نظر

نظر