کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و درود و خسته نباشید خدمت جناب seraj و همه دوستان گرامی.
شب چله یا یلدا بر همه شما مبارک.
این اولین نوشته من در سایت بورسی هست و می خوام در اولین نوشته خودم از جناب seraj بابت تمام زحمات بی دریغ شون تشکر کنم.
همین طور از دوست گرامی جناب محمد ساده و دیگر دوستان که تا به حال از همشون مطالب زیادی یاد گرفتم البته به اندازه ظرفیت محدود خودم.
باز هم ممنون از همه شما.سلامت باشید.
خیر مقدم خدمت جنابعالی و تهنیت بابت تقارن ارسال اولین پست جنابعالی با شب یلدا و این تاپیک . عزیز دل برایتان بی نهایت آرزوی تندرستی و موفقیت را دارم . آرزو دارم در آغاز مسیری که گام نهاده اید که مسیر پر پیچ و خم اما لذت بخش است بسیار مصمم پر انرژی هدفمند منظم دقیق و با مطالعه باشید .
استاد فرهیخته جناب محمد ساده هم کمتر می نویسند . من هم از مطالب بسیار ارزنده ایشون بهره می برم .
خیر مقدم خدمت جنابعالی و تهنیت بابت تقارن ارسال اولین پست جنابعالی با شب یلدا و این تاپیک . عزیز دل برایتان بی نهایت آرزوی تندرستی و موفقیت را دارم . آرزو دارم در آغاز مسیری که گام نهاده اید که مسیر پر پیچ و خم اما لذت بخش است بسیار مصمم پر انرژی هدفمند منظم دقیق و با مطالعه باشید .
استاد فرهیخته جناب محمد ساده هم کمتر می نویسند . من هم از مطالب بسیار ارزنده ایشون بهره می برم .
پیروز و مهرتان مانا
خیلی ممنون قربان.
راستش من چند ماه پیش اگر اشتباه نکنم مرداد ماه درخواست عضویت در سایت بورسی رو ارسال کردم.
اما خبری از جواب نشد.تا این که دیشب یه بار دیگه جیمیل رو نگاه کردم و دیدم که مهرماه نام کاربری من درست شده است!
به هر حال نزدیک ۵ ماه زمان برد تا من بتونم حضوری خدمت شما و دیگر اساتید بزرگوار برسم و ازتون تشکر کنم.
حتما فرمایشات شما و دیگران رو در کارم لحاظ می کنم.
جناب seraj گرامی.اگر قابل می دانید می خوام از راه نرسیده یه زحمت به شما بدم.اگر وقت داشتید لطفا حآفرین رو بررسی بفرمائید.
اگر هم نمودار حآفرین رو در نوشته های قبلی قرار دادید،بفرمائید که من دنبالش بگردم.خیلی ممنون از شما.
در ضمن آیا من می تونم امروز در مسابقات هفتگی و ماهانه بورسی شرکت کنم یا فعلا امکانش نیست؟
مثلا تعداد نوشته ها یا فعالیت باید به حد نصاب خاصی برسد؟
خیلی ممنون از همه.
نماد از 5390 ریال روند نزولی داشته و به حمایت 3078 ریال واکنش نشون داده .حمایت بعدی 2748 ریال هست که بعید به نظر میرسه رویت بشه . درصورت روند صعودی تا اولین مقاومت( 3778 )میتونه یک بازدهی 21 درصدی بهمراه داشته باشه .
متاسفانه یکی از سیگنالهای اولیه و بسیار بد که تو قیمت 3110 معرفی کردم ( 17 % ضرر ) و هنوز جزو سیگنالهای باز هست و سیگنال فروشش را نزدم . بهر حال ....
در ضمن آیا من می تونم امروز در مسابقات هفتگی و ماهانه بورسی شرکت کنم یا فعلا امکانش نیست؟
مثلا تعداد نوشته ها یا فعالیت باید به حد نصاب خاصی برسد؟
خیلی ممنون از همه.
حقیقتش یه زمانی شرکت میکردم و قوانینش رو آپدیت بودم اما الان نه
شما میتوانید با مطالعه قوانین شرکت در مسابقات هفتگی و ماهانه یا تاپیک ارتباط با مدیران اطلاعات لازم را کسب کنید یا دوستانی که مرتب شرکت میکنند میتوانند به جنابعالی بیشتر کمک کنند . اگر دوستانی که مشرف به قوانین هستند به این دوست عزیزمون کمک کنند ممنون میشم . ارادتمند .
خیلی لطف کردید.کوتاهی از من بوده که خوب نگشتم.
در مورد حآفرین فکر می کنم تا دو سه ماه دیگه شاید هم زودتر به ۳۲۰ تا ۳۵۰ تومن برسه.شاید این جا برای میانگین کم کردن مناسب باشه.
البته هر طور خودتون صلاح بدونید.
در مسابقات هم شرکت می کنم فوقش میگن نمی تونی!
کسی چیزی رو از دست نمیده.
شما هم اگر خواستید تشریف بیارید و در مسابقات شرکت کنید.واقعا جای شما در مسابقات خالیه.
خیلی ممنون.سلامت باشید.
پیروز و مهرتان مانا
سلام و ارادت خدمت سراج عزیز...شما لطف دارین و خود شما استادین...اینجا مثل بورکس خونه دوم ما شده و میشه درد دل کرد...راستش هفته پیش با خبر درگیر شدن همسر با بیماری سخت سرطان مواجه شدیم و روزهای سختی تحمل کردیم و می کنیم...امیدوارم تو هیچ خانواده ای مریض نداشته باشیم و اگرهم هست، زودتر بهبود پیدا کنن...
سلام و ارادت خدمت سراج عزیز...شما لطف دارین و خود شما استادین...اینجا مثل بورکس خونه دوم ما شده و میشه درد دل کرد...راستش هفته پیش با خبر درگیر شدن همسر با بیماری سخت سرطان مواجه شدیم و روزهای سختی تحمل کردیم و می کنیم...امیدوارم تو هیچ خانواده ای مریض نداشته باشیم و اگرهم هست، زودتر بهبود پیدا کنن...
درود جناب ساده
ارزوی سلامتی برای خانواده محترم از خداوند بزرگ خواستارم
محمد جان
خبر بسیار ناگواری بود خیلی ناراحت شدم. از خداوند منان آرزوی تندرستی و عافیت برای ایشان دارم . امیدوارم بزودی خبر بهبودی ایشان را بشنوم . ارادتمند .
سلام ودرود .... انشاءاله که هرچه زودتر بهبودی حاصل بشه . آروزی سلامتی وتندرستی برای شما وخانواده محترم ازخداوند بزرگ خواستارم
سلام استاد گرامی.خیلی ناراحت کننده است.اما مطمئنا با امید و صبر می توان بر این مشکل غلبه کرد.خداوند به صراحت فرموده اند که همراه سختی آسانی است.
به امید خدا هر چه زودتر حالشون بهتر میشه.
ما همه همدرد شما هستیم و دعای خیر ما همراه شماست.
ان شاءالله خبر های خوب از شما بشنویم.سلامت باشید.
نظر